The City

Kategori: Allmänt

Nu är jag lite stressad! Måste packa, sätta upp håret, fixa det sista i lägenheten innan jag drar ner till stan där jag ska möta upp Hagge och Johanna. Tänkte bara blogga om dagens :)




Nyra bralls från Monki! :D Så nöjd! :D

Puss och Kram Carzan♥

Sandor/slash/Ida

Kategori: Allmänt


Japp, här har ni mitt stora genomslag som skådis. Jag hade en stor roll för att vara statist.
Jag var ju tvungen att visa Johanna och Malin min stora roll när de var hemma på filmkväll hos mig. Jag menar, det är inte alla som får det. Jag måste visa att jag har en karriär som skådis också!

Vill bara tillägga att jag går i nian här..Ehm ingen har ringt mig efter filmen för att fråga om jag kan vara med i en till film..men jag väntar fortfarande. Johanna och Malin trodde att jag absolut kunde bli något!

De letade efter en cool tjej till denna scen. Jag var den rätta, tyckte dem. Jag blev stolt för att vara med där. Johanna glömde ta kort när jag dricker öl och står bakom killarna när de dricker tequila. De behövde ju en cool där med.

Här ville jag säga att min kompis MARTINAS fötter är med. Hon var inte lika bra som jag var så det var därför hon inte var med så mycket. Alla kan inte vara lika bra som mig. Så enkelt är det.

Se gärna filmen!! Jag är ju med, va tusan! ;)

Puss och Kram Carzan♥

Johanna

Kategori: Allmänt


Idag ska jag hem till Vänersborg tillsammans med Johanna!! Hon ska med mig och det kommer att bli jätt skoj! Har sett fram emot det :) Klockan fyra rullar tåget mot Vänersborgs härligheter!! På kvällen idag ska vi till Linda, min sötis! Hon och hennes kille har som sagt flyttat in i en ny lya. Ser verkligen fram emot att spana in den och träffa Linda såklart ;) Vi ska mysa till Idol, Lindas önskemål..eller ja önskemål, det var en order! Bäst att lyda. På lördagen är det ju marknad, klart man ska dit. Tradition. På kvällen blir det PARTY!! Ska till H&M idag, la undan tre klänningar igår. Kan bli någon utav de. Ska bli skojsigt!!


Puss och Kram Carzan♥

Styleish

Kategori: Allmänt

Amandas outfit på lördag är här med fixad. Det som är jobbigt med att åka hem till Vänersborg är att man måste välja kläder som man ska ha på sig i helgen INNAN. Men vi hittade tillslut något bra:




Puss och Kram Carzan♥

ViTT

Kategori: Allmänt



Vad vill jag säga med dessa bilder? Jo att jag behöver köpa fler baskläder! Man kan ha det till så himla mycket! :)

Ikväll har jag haft en myskväll tillsammans med Johanna, Malin och Caroline. Jag och M har käkat hamburgare och J och C käkade shushi..!! :) Efter det kikade vi på film!! Fler kvällar som denna, ja tack! :) Vi firade faktiskt att vi är klara med tentan! BRA JOBBAT!

Puss och Kram Carzan♥


Pluggstudio

Kategori: Allmänt

Här håller vi på och pluggar för fullt!!!

Vi båda har gått i mörkret i några dagar men nu äntligen ser vi ljuset... ;)

Då är det bara att fortsätta att plugga!!

Puss och Kram Carzan♥

Let´s partY

Kategori: Allmänt

H&M product image H&M product image H&M product image
På lördag ska jag som sagt gå ut(första gången på sjukt länge)..frågan som alltid kommer: VAD SKA MAN HA PÅ SIG?

Jag hittade mycket snygga klänningar från H&M...vill ha!! Så i morgon ska jag, Johanna den roliga och Hagge dra ut en sväng på stan för att kika outfits! :)

Nu sitter jag i skolan..ska plugga hela dagen lång! Snart kommer väl Hagge!

Puss och Kram♥

Pluggdag + Peetzzzaa

Kategori: Allmänt

Jag är så stolt över mig själv! Jag gick och la mig strax efter tio och gick upp halv åtta idag. Jag fick en helt annan energi. Jag kommer definitivt att forsätta med den är "vanan".

Kursstarten idag för den nya delkursen verkar superkul, verkligen störtsköna lärare! Känner på mig att det kommer att att bli roligt. Jag har vart i skolan sen halv nio till halv sju idag..hemtentaplugg. Nu bakar syrran hemmagjord pizza, ska bli så himla mumsigt! :)

Dagens bild:

Pizzadegen a la MANDIZ, lyxigt att bara sitta och blogga medans syrran sköter resten ;)

Puss och Kram Carzan♥

Förtydligande

Kategori: Allmänt

Jag är alltså INTE seriös när jag skriver "dumt" om Johanna den roliga!! Ta inte allt på så stort allvar FOLK! =) Johanna är en mycket trevlig person som jag kommer väldigt bra överens med. Nu när jag ändå pratar om henne så ska jag säga att jag och J ska plugga engelska i London höstterminen 2011. Det är någonting jag ser fram emot väldigt mycket.

Nog om det: JA, jag kan nog tänka mig hyra ut Amanda för några timmar för 50 kronor.

Puss och Kram Carzan♥

Till dig Linda!

Kategori: Allmänt


2595 tror jag priset var..men kanske någon gång i framtiden!? =)

Orkar inte skriva så mycket men för nu snart ska Carro somna, med huvudvärk!!

Puss och Kram Carzan♥

23 bast

Kategori: Allmänt

Det är Pontus födelsedag idag!! Hur ska jag kunna ge honom en present när han är på andra sidan jorden!? :) Han får helt enkelt äran att vara med på bloggen såklart!!! :)

Grattis Älskling!! :)



Jag saknar dig och jag hoppas att du får en toppendag!! Hoppas Johan och Daniel firar dig där nere när inte jag kan!! :)

Puss och Kram Carzan♥

Varför!?

Kategori: Allmänt

Varför måste jag vakna så sent? Varför kommer jag inte upp på dagen? Varför??

Jag är lite smått arg på mig själv just nu!!!

Dagens:




Puss och Kram Carzan♥

Ikea

Kategori: Allmänt

Det blev Ikea en sväng idag tillsammans med Caroline. Varför blir det alltid mer än vad man har tänkt sig?

Mina inköp:

Den underbara glasskålen med ett fint ljus och den gråa kudden i soffan! Nu är jag på jakt efter en rund söt liten kudde!! :)

Här i har jag bland annat lagt mjöl och socker!! :) Köpte "mini" tallrikar i samma serie, så fina :)

50 kronor på barnavdelningen! Tänkte använda henne till lite allt möjligt. Mat och bak, städning, diskning, tvättning och ni vet allt för hemmet så att jag slipper. Så gott så.

En trevlig med lite stressig dag! =)

Nu ska jag smaka på kladdkakemuffins som jag gjort!! Blev bjuden på det idag utav Carro, så duktig är hon!!

Recept, ja varför inte:

Värme på ugnen: 180 grader

125 gram margarin
2 ägg
3 dl socker
2,5 dl vetemjöl
5 msk kakao
1 msk vanlijsocker
1 krm bakpulver

Smält margarinet och låt det svalna
Vispa ihop ägg och socker
Blanda ihop vetemjöl, kakao, vanlijsocker och bakpulver

Blanda ned det i smeten med ägg och socker
Tillsätt det svalnade margarinet.

Grädda 12 minuter i ugnen och se om det är för kladdigt (jag hade mina i lite längre för de var väldigt kladdiga efter tolv minuter) =)

Puss och Kram Carzan♥

Schooool

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart till skolan, egentligen var planen att jag skulle vara där vid nio. Men ni som känner mig vet att jag inte är en morgonmänniska...!! Tyvärr, jag önskar att jag vore. Vaknade idag halv åtta utav ett samtal från P, underbart att bli väckt av honom♥

Idag ska jag plugga en stund, luncha med Johanna den roliga samt Mariella (Johanna sa att hon skulle betala min lunch), ner till bibblan i stan för att låna och lämna in böcker, förhoppningsvis en sväng på stan el Ikea, handla mat och bak så att jag kan göra något smaskigt till syrran som kommer hem från Olso idag. Ja..ni ser jag har en del att göra idag!!

Så kanske inte blir mycket bloggade på dagen! Hoppas ni överlever ;)




Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt





Puss och Kram Carzan♥

Skype

Kategori: Allmänt

Vad skulle jag göra om inte Skype fanns? No idé, nu har jag skrivit med P och pratat Marre!! Pontus ska ringa och väcka mig imorgon, bra väckarklocka va?! :D

Jag har min sletdag idag, så är man tvungen att visa sig i camen, inte okej!!! Men men vad gör man inte!! Det första Martina gör är att skratta åt mig, inte okej!! Haha...! Inte vet jag ifall det var mig hon skrattade åt eller mina enorma hörlurar...! Men de fungerar ju såååå bra!! :D



Nu ska jag äta kvällsmat och läsa ut boken Pappan och Havet. Efter det ska jag försöka sova! Alltså inte avsluta med ett avsnitt av True Blood. Jag har faktiskt redan kikat film idag!! :)

Puss och Kram Carzan♥

Så härlig låt :)

Kategori: Allmänt



Puss och Kram Carzan♥

Bara för dig syrran!

Kategori: Allmänt

Sov lite för länge idag, men det känns som att ja har vart vaken hela natten. Jag har inte alls sovit bra...Jag vet inte ifall det kan bero på att jag är stressad.

Men i vilket fall är detta inlägg till dig Amanda! Bara för att du älskar "maskrosen" på Ikea. Den kanske blir din någon dag, vilket jag tror!!

Bild: Inredningsbloggen

Fint med färger :)

Puss och Kram Carzan♥

Kärlek vid första ögonkastet

Kategori: Allmänt

Jag var tvungen att gå in och läsa lite bloggar innan det var dags för sängen...Gick in på min favoritinredningsblogg Simplicity. Här finner ni verkligen min smak på inredning!!! Helt kär i den!! 

Det visade sig i vilket fall att hennes hus är till slau. Det här huset är to die for.

"Lite" bilder kommer här:













Jag är helt och hållet KÄR!!! Det här är mitt drömhus!! Hur kan man vilja flytta där ifrån!? :D Åh..jag får drömma om huset nu..måste tyvärr sova!!

Godnatt :)

Puss och Kram Carzan♥

Ljusfaktor

Kategori: Allmänt







Visst är det mysigt med tända ljus nu på hösten!?
Tycker det gör så mycket med ljusfaktorer i hemmet.
Det skapar framförallt en mysig känsla.

Puss och Kram Carzan♥

Myskväll med Caroline!

Kategori: Middagstips

Idag tog jag en lugn kväll, orkade inte mycket mer. Efter allt pluggande denna vecka behövde jag lite lugn och ro. Caroline, min klasskompis kom förbi mig. Vi lagade en väldans middag, så himla god..Nämligen Räkor oriental, lite kryddstark mat(man väljer givetvis styrkan själv). Vi åt maten samtidigt som vi tittade på Changeling som för övrigt är en gripande bra film, en måstefilm för er som inte har sett den. Lovar att den är värd att se på.

En match i Alfapet satt perfekt efter filmen, sällskapsspel är så roligt :) Nu kikar vi SATC, en utav de bästa serierna jag vet!!

Bilder från kvällen:


Räkor Oriental

1 burk räkor
2 paprikor(valfri färg)
1 burk krossade tomater
1 msk curry
1/2 tsk cayennepeppar
1/2 tsk vitlökspulver
1/2 tsk salt
3 dl grädde el matlagningsgrädde

Fräs paprikan med kryddorna. Häll i de krossade tomaterna och grädden, puttra i ca 15 minuter. Lägg sedan i räkorna så att de blir varma.

Serveras med ris!!

Lovar att det är sjukt gott och väldigt simpelt!!! :)




Här har vi sällskapet!

Tack för en trevlig kväll Carro! :)

Puss och Kram Carzan♥

Vart är min blus...?!?!?

Kategori: Allmänt


Nu är jag hemma igen..som vanligt blev det lite för mycket prat när man sitter tillsammans med damerna!! Men jag känner att det inte gör någonting, det är trevligt! Har ju givetvis fått gjort lite iaf. Blev dock av med min blus idag, Johanna bad om att få ha den för kvällens bravader..Hon ville känna sig stilig och då passade min blus bra. Jag fick ge henne den för att hon nästan började gråta, jag vill ju inte se henne gråta så jag fick ge henne den.
Nog om henne!!

Nu blir det till att fortsätta plugga och sedan städa!!

Puss och Kram Carzan♥

Universitetet

Kategori: Allmänt

Vaknade halv elva idag utav en anledning, pratade med Pontus tills halv två inatt..!! Blir alltid längre än vad man tror! Men det är det värt!! Nu sitter jag framför datorn och käkar frulle ska efter det iväg till universitetet för att plugga.





Jag vet att jag har det stökigt hemma just nu, så direkt efter plugget så är det städning som står på schemat. Men jag ska ifs inte städa själv utan jag har hyrt in städhjälp för 50 kronor. Då får man verkligen ALLT städat!!
Vill ni också få samma hjälp, hör av er till:
Johanna den roliga AB

Nu ska jag kila iväg!

Puss och Kram Carzan♥

Mobiluppdatering

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Sjöström med en hel del damer och kikar idol :) De äter pizza och jag går på diet, godis och julmust! :) Ha en underbar kväll!! Puss och Kram Carzan♥

Elsas Värld

Kategori: Allmänt


Andra delen i Elsatrilogin är här! Elsas resa tar läsaren från Stockholms modekretsar till New Yorks hippaste nattklubbar och från Los Angeles kändisfester till det årliga luciafirandet i Åre.

I Elsas värld möter vi på nytt Elsa och hennes entourage. Wingmannen Maria och pojkvännen Hugo samt ett gäng nya, spännande karaktärer, till exempel nattklubbschefen Jonas - kanske den nya mannen i Elsas liv? Vi följer med Elsa bakom kulisserna i modevärlden och på kvällstidningsredaktionen, och vi får ta del av hennes allra bästa modetips, resor och partykvällar.

Välkommen tillbaka till Elsas värld!

Finns att köpa på CDON för 149 kronor!!
Jag vill ha den! Älskade boken Elsas Mode!

Men jag får dåligt samvete att läsa en skönlitterär bok medans man har massvis med böcker i skolan att läsa...

Puss och Kram Carzan♥

ZARA

Kategori: Allmänt


549 kronor, 299 kronor


1 149 kronor, 679 kronor

679 kronor, 249 kronor

549 kronor, 1 199 kronor

Jag hade vart superfattig om butiken Zara funnits här eller om de hade en onlinebutik!! Vill verkligen ha alla väskor som jag lagt upp här på bloggen!!

Puss och Kram Carzan♥

Plugga VS Bloggar

Kategori: Allmänt

Ja nu sitter jag äntligen på bibblan, än så länge har jag bara läst bloggar..när ska jag börja tänkas plugga då? Hm..!!

Vart är min motivation till plugget? Jag nådde min kulum (Maria Nikolajeva, Barnbokens byggklossar, (Lund: Studentlitteratur AB, 2008), s. 54.) men nu avtar det starkt...Hur hittar jag tillbaka? Kanske genom att sätta korta mål för dagen ;) Kan vara värt ett försök, jag har nu gjort halva fråga ett på hemtentan och jag sätter mitt mål på att göra klart frågan idag! Det borde väl jag fixa!!

Jag håller er uppdaterade!!!

Dagens bild:

Linda och jag låg och vilade i sängen med paketet i tryggt förvar. Vi skulle nämligen på inflyttningsfest denna kväll.

Puss och Kram Carzan♥

Fredag och pluggdax!

Kategori: Allmänt

Nu är klocka snart halv elva!! Jag är som vanligt seg såhär på morgonkvisten..önskar att jag vore en morgonmänniska som vaknar utav mig själv klockan sex på morgonen..

Ska i vilket fall till skolan för att sätta mig med hemtentan!!




Har lånat systers blus idag som kommer från H&M. Man får klä upp sig lite, det är ju fredag idag!! :) Eller hur lillsis Lisa?!

Puss och Kram Carzan♥

Rihanna - Only Girl

Kategori: Allmänt

Igår gav jag låten en chans, lyssnade på den två gånger och nu älskar jag den!!

Ge den en chans!!



Puss och Kram Carzan♥

Tacosoppa

Kategori: Middagstips

Här kommer det efterlängtade receptet på tacosoppan, varsågoda:

1 purjolök
1 burk krossade tomater
1 ½ buljongtärning
5 dl mjölk
5 dl vatten
½ dl tomapure
1 ½ tsk timjan
1 lagerblad
2 dl creme fraiche
svartpeppar, cayennepeppar.

Fräs purjon i smör, häll sedan på tomaterna, mjölken, vattnet, tomatpurén, buljongtärning, timjan och lagerblad.
Låt koka i cirka 20 minuter. Häll därefter i creme fraiche och smaka av med svartpeppar och cayennepeppar.

Medans det kokar steker ni köttfärsen (ca: 400 gram) separat och tar på tacokryddan. När det är klart tar ni ner köttfärsen i soppan!

Smaklig måltid! :)

Puss och Kram Carzan♥

Tired...not OKEY!

Kategori: Allmänt

Varför somnar jag så fort jag börjar läsa?! Inte okej, skärpning! Kan ju iof bero på att jag somnade halv två inatt och gick upp klockan åtta...kan vara det, men det behöver inte heller vara det! Blivit väldigt intensivt pluggande nu, men nästa fredag så är det över och då är hemtentan inlämnad och klar!!

Mycket måsten idag..lite jobbigt:
- Plugg...
- Få ut sommarkläder i förrådet.
- Ringa Krebo för att be om min hyra, i den föreningen fungerar det inte som det ska nämligen. Jag trodde alla hyresföreningar ville ha in hyran men tydligen, så får jag BE om att få betala hyran. Jag är snäll jag.
- Diska, tråkigaste som finns typ...HÄLFTEN av disken är min och den andra hälften är syrrans!! Idag orkar jag inte ta hand om hela disken direkt..Diskmaskin är ett måste i nästa lägenhet!!

Hoppas jag är duktig idag då..men steg 1 är i vilket fall att gå upp från sängen innan jag somnar om igen..!!!



Puss och Kram Carzan♥

Sötaste Sofia :)

Kategori: Allmänt

Åh idag fick jag besöka sötaste Sofia som är en vecka och en dag gammal :) Så supergullig och så liten!! Herregud så sött! :D Cissi och Calle är stolta föräldrar och de ska de vara med! Tog givetvis kort på henne:

Den fina röda klänningen fick hon utav mig!! :)

Sötisen :)

Liten söt fot :)

Man kan säga att jag är nöjd!! :)

Min lilla prinsessa :)

Puss och Kram Carzan♥

To nice

Kategori: Allmänt

Hittade en kjol i garderoben som är några år gammal...!! Men jag tycker den fortfarande är fin och jag tänkte ha på mig den idag i skolan..To much men skit samma!


Klär ner den lite med en enkel långarmad t-shirt!!

Nu måste jag skynda mig till skolan, Mariella sitter där och väntar på mig!!!

Puss och Kram Carzan♥

Fbk-Lule

Kategori: Allmänt

Vilken match!! Färjestad vann med 3-0!!! Guld värd!! Jag och Mariella bestämde oss i skolan för en hockey match, superskoj! När vi väl kom dit satt Johanna S där med hennes pojkvän!! Av alla hundratals platser fick vi plats brevid dem!! :) Matchen var sevärd och det är alltid kul att kika hockey! Jag sa att färjestads målvakt borde bli bästa spelare och ja det blev han! Jag är grym!!!


När vi kom hem efter matchen hade Amanda lagat tacosoppa, var så himla gott! Hon hade till och med gjort kladdkaka!! Vilken lyx! :D

Har pratat med Pontus idag med :D Alltid lika skönt att få prata med honom!! :)

Nu blir det till att sova! Pluggdag i morgon..som vanligt!

Godnatt :D

Puss och Kram Carzan♥

Plugg...hela dagen lång!

Kategori: Allmänt

Vart i skolan idag sen åtta till halv fem då jag inte orkade plugga mera..usch! :D Men dagen har vart väldigt trevlig ändå!! :) Fick ju supergoda muffins som Caroline bakat och av Johanna den roliga fick jag ingenting. Om man vill bli kompis med mig så måste man anstränga sig så som Caroline gjorde. Plus i kanten var att hon hade fina rosa muffinsformar!!

Nu har jag skypat med Pontus i drygt två timmar, vad tiden går fort när man pratas vid..! Fick göra mina pannkakor efter det, inte vilka pannkakor som helst utan Carzans pannkakor, pannkaksmästarn! Ikväll tänkte jag lägga mig tidigt! Ska hoppa in i duschen nu sen blir det ett avsnitt av True Blood! :D



En skelande mumminmamma! Mycket bra gjort!! Haha! :D Men så söte så!

Puss och Kram Carzan♥

Haha!

Kategori: Allmänt

Bara för att den har blivit så uppmärksammad:

Ett äktenskap består av två människor: En som alltid har rätt, och den andre är mannen.

Inte för att vara sån men den är riktigt bra ;)

Puss och Kram Carzan♥

Kort på lägenheten

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit kort på lägenheten/köket, korten är tagna med webbcamen så kvaiten är inte den bästa..men what ever:







Kanske ska ta och öppna den där gott och blandat påsen som står där och väntar på mig? Men först får jag nog få i mig lite mat..och jag måste börja plugga nu! :D

Pratade precis med Martina och vi har en del planer som jag inte kan avslöja här på bloggen ännu! Men det är inte heller här som vi pratar om det kalla Sverige!! :)

Tråkigt att vara ensam nu, känns tomt utan mamma, Lisa och Amanda!! Vill spela alfapet igen!! Kom snart igen!

Puss och Kram Carzan♥

Helgen går för fort ibland..!

Kategori: Allmänt

Lördag-söndag med mamma, Lisa och Amanda har vart så trevligt. Igår hade vi fullt upp!! Vi började dagen med en god frukost och åkte därefter ut på äventyr!! Vi köpte spelet Alfapet och andra trevliga saker till hemmet. Det blev bland annat en liten bokhylla för att ställa våra skolsaker i!! De har bara legat i en hög förut..sett så stökigt ut! Men nu är det ordning på det.

Efter det inhandlade vi godsaker till våra räkmackor, de var goda vill jag lova er!! Vi spelade spel, tittade på film och bara hade det allmänt mysigt. Idag så var vi ute på en höstpromenad i de värmländska skogarna, det var väldigt behövligt och skönt. Efter det tog vi en omgång alfapet och sedan var det dags för hemfärd..till och med Amanda åkte med hem! Så nu är jag själv, men jag ska plugga hela kvällen. Nästan. Blir ett eller flera avsnitt av True Blood med!

Usch..vad helgen går fort!!!

Puss och Kram Carzan♥

Gossip

Kategori: Allmänt


Här sitter jag i Pontus slappiströja och myser framför tven!
Snart kommer vår hemkörda pizza, så hungrig och så gött med hemkörning! Vem betalar inte 20 spänn extra för det?!

Puss och Kram Carzan♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Hur som helst så måste kvällen fortsätta efter musikalen..! Blir nog en god pizza som slinker ner skulle jag tro. Till det får det väl bli Gossip Girl!! :)

Mysfredag!

Har städat upp lite nu eftersom att mamma och lillsis kommer hit i morgon, de kan ju inte ramla in det första de gör när de går innanför dörren? Ingen bra idé. Imorgon kommer de hit vid tio tiden med en god frukost, ja vet lyx. Efter det så tar vi oss en tripp till bergvik! Man får passa på när mamma kommer med bilen, inte får man vara dum.. Här behövs det handlas ;)

Vi får se vad vi hittar på efter det!! :) Kvalitetstid är aldrig fel det heller. En god middag på kvällen med en bra film!

Puss och Kram Carzan♥

Mamma Mia

Kategori: Allmänt

Idag hände det omöjliga, haha! När vi kom till skolan vid åtta tiden hade knappt öppnat ögonen..Vid ingången stod de och gjorde reklam för Mamma Mia musikalen! Jag, Caroline och Amanda tänkte att det skulle vara en trevlig fredagsaktivitet. Biljetterna var gratis om man var medlem i Karlstads studentkår, vilket vi blev idag!!!

Mamma Mia musikalen var fantastisk. Jag beundrar hur duktiga de är!! Att man kan vara så bra på att sjunga, dansa och spela teater...varför kunde man inte ärvt det? Hur som helst så var det väldigt underhållande och jag har fortfarande en må bra känsla när jag tänker på det. Aldrig förr har jag vart på en musikal. Ska självklart bli ändring på det här.


Gå om ni får chansen!

Puss och Kram Carzan♥

Favoritblus

Kategori: Allmänt


Den här blusen fick jag utav Martina :) Hon hittade den i en butik i Australien och hon tyckte att det var en Carzanblus och det var helt rätt :) Tack älskling :)

Ska nog ha på mig blusen i skolan i morgon, tänker alltid på dig Martina när jag sätter på mig den! :)

Puss och Kram Carzan♥

Natti :)

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå till säng, ska som sagt upp tidigt i morgon. Pluggdag. Jag är trött efter den långa dagen i skolan idag. Pajen smakade faktiskt väldigt gott och nu är jag så mätt. Jag undrar när min nyttiga period kommer? Sitter liksom och väntar på att den ska komma. Någon gång borde väl den det? Jag hoppas det, för det vore synd annars..Med alla godsaker jag äter borde jag väl gå upp några kilo!? Vågar inte äns titta på vågen! Men vad gör det, man ska leva gott, äta vad man känner för. Livet är för kort för att tramsa bort det med alla nyttoperider! Så jag struntar i om jag går upp några kilo!!!

Lev livet folk :)

Johanna i min klass är fantastisk på att måla, hon sitter bredvid mig på lektionen och målar i sitt anteckningsblock. Hon målar så fint. Jag hoppas att hon målar en fin tavla till mig snart :) Du vet vad jag gillar gummsan!

Så söta så:

Bild: Google

Sovgott :)

Puss och Kram Carzan♥

10-18

Kategori: Allmänt

Japp, så länge har jag vart i skolan idag. Lektion till tolv och efter det pluggade jag och Caroline tillsammans! Ja, vi fikade lite längre än vad man borde. Men det var väldigt trevligt! :) I morgon ses vi i skolan igen, klockan åtta har jag bokat ett rum för fyra personer. Två är reserverade, två är lediga. Lottar ut platserna här på bloggen. Ta chansen till att vinna dessa platser nu. Ett minne som ni kommer att få för resten av era liv.

Nu ska jag baka paj, mumsigt gott. 

Tillagning

Smuldeg:
125g margarin
2 dl mjöl
1 dl socker

ca 4-5 äpplen
kanel
socker

Skala o kärna ur äpplena och skär dem i tunna klyftor.
Blanda margarin med mjöl och socker i en bunke.
Smöra ungsformen lägg i äpplena strö över socker och kanel, lägg på smuldegen.
Grädda på 175 gr i ca 30 min.
Serveras med vaniljsås eller glass!!

Puss och Kram Carzan♥

Fullt upp!!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag relativt tidigt för att vara mig just för att jag skulle på synundersökning som gick bra. Lite småfel var det allt men läsglasögon behövde jag. Som student får jag överväga i fall det är värt med ett par glasögon eller inte..995 kronor, mycket pengar. Men det är värt att inte få huvudvärk så ofta som jag får.

Efter det mötte jag upp Johanna den roliga på stan, jag fick 50 kronor av henne. Vi gick till en grym salladsresturang, supergott och supernice. Vi tog bussen upp till uni för att komma ett steg längre med våra planer om framtiden. Jag kan inte avslöja någonting än men det har inte med Sverige att göra..

Nåväl, var hemma strax efter fem då Johanna och Fritte kom förbi. Det blev våfflor med grädde och sylt. JAA, det var verkligen mumsigt! Var trevligt!

Fick prata lite med min älsklingspontus idag också!! Han ringde när jag fick besök..men vi pratade en liten stund! :) Det var trevligt!

Nu blir det Gossip Girl med som vanligt en kopp te! :)

Puss och Kram Carzan♥

Pluggtisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i skolan hela dagen fram tills klockan kvart över fem!! :D Känner mig duktigt! Lektion till tolv, som förövrigt var den intressantaste lektionen på hela kursen! Efter det satt jag och pluggade! När jag kom hem började syrran att laga chili con carne, det var supergott!! Nu har jag ett litet break innan jag ska börja läsa igen! En liten pluggtimme till sedan blir det Gossip girl med en kopp te.

Imorgon ska jag möta upp Johanna den roliga, jag har blivit mutad. 50 kronor fick jag för att följa med henne ut på stan för äta lunch! Vem gör inte det då!?

Kolla in klippet, det är viktigt för Johanna. Hon blir lite smågrinig ifall ni inte kollar just för att det skrivs historia om denna händelse:


P.s fick ytterligare 50 kronor för att lägga upp klippet.

Puss och Kram Carzan♥

Skön dag :)

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag nyduschad i soffan och bloggar!! Jag har rört på mig hela dagen..!! Var i morses nere i stan för att lämna in böcker på biblioteket och bokade tid för en synundersökning sedan kom jag till skolan och var där till tre. Efter det blev det en vända in till stan igen och bergvik fast med sis, Mariella och Petra. Vi tog chansen att storhandla mat så nu finns det en hel den godsaker i kylskåpet! Ikväll blir det pizza och polly till efterrätt, gott va!? Innan dess ska jag plugga lite.

Så jag får sätta fart!

Puss och Kram Carzan♥

Pannkakor med sylt och GRÄDDE

Kategori: Allmänt

Nu är Amanda hemma, det märks ;) Nu blir det Pannkakor med sylt och grädde! Hon kommer hem och tar hand om en stackars Carro som ligger i soffan och har huvudvärk.. Har ju läst så mycket nu de senaste dagarna vilket är kanon, verkligen! Men har haft huvudvärk varje dag med..Imorgon får jag faktiskt ta och ringa och beställa tid hos optikern! Jag vet att jag kan behöva läsglasögon iaf..!

Men alla bra lärare har ju glasögon, sant? Annars är man ju inte riktig och ÄKTA lärare!? ;)


Puss och Kram Carzan♥

Mys

Kategori: Allmänt





Puss och Kram Carzan♥

Plugg

Kategori: Allmänt

Jag bara pluggar och pluggar ;) Känns bra att komma igång med plugget igen. Nu har jag läst ut ytterligare en bok! Nöjd är jag såklart. Bara att börja på nästa! Men såklart lite paus ska man ju unna sig med. Blir nog ett avsnitt av Ture Blood.

Senare ikväll kommer Amanda hem, jag har faktiskt saknat henne här hemma! Vi har bestämt oss för att mysa till det med film eller tv-serer! Jag har köpt grädde så det kan bli chokladpudding!! :)

Nu tänkte jag ringa Linda för att höra hur det går med lägenheten som hon och hennes pojkvän köpt. De håller på att måla och sätta upp ett helt nytt kök. Duktiga! Här sitter jag kvar i Karlstad som ursäkt att ja inte kan hjälpa till ;)

Fick reda på att Mamma och Lisa kommer upp till Karlstad på fredag och stannar hela helgen!! Vad roligt! Då får vi hitta på något skoj! 


Jag och Linda♥

Puss och Kram Carzan♥

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en skön dag! :)
Jag har bara vart hemma! Jag vaknade sent..som jag gjort de senaste dagarna..Inte okej. Men jag började dagen med att plugga efter det tog jag mig en dusch och satte igång med städningen här hemma. Fick nämligen besök utav Johanna S och Årbol! Jag bjöd på syrrans goda bullar och en kopp te. Efter att de gått fick jag sätta mig och plugga igen. Nu är boken utläst och jag kan förbereda mig inför kvällen bravader! Jag ska nämligen åka till Johanna den roliga för att kika på film. Vi ska inte vara hos henne utan hos hennes kompis som bor i Färjestad!

Nu väntar jag bara på att Johanna ska ringa! Har på mig myskläder denna lördaskväll, visst är det härligt! Inget party för mig idag inte, blev faktiskt inte det igår heller..Fick bli Valentines Day filmen igår, mysig och amerikansk ;)

Ha en underbar lördagskväll!

Puss och Kram Carzan♥

Ska dra - hej

Kategori: Allmänt



Förlåt för den dåliga inställningen på camen!

Måste dra, bye!

Puss och Kram Carzan♥

Ändrade planer

Kategori: Allmänt

Det blir en underbar middag hos Linn, David och Isolde klockan fem! Dags att sätta fart med att göra sig acceptabel..! Inte lätt alltid ;)

Johanna vill att jag ska följa med ut ikväll, jag kan erkänna att hon är lite tjatig..men också söt om hon anstränger sig lite med sminkningen! Hittade ett inlägg på hennes blogg om mig! Inte så konstigt, jag ä ju med överallt.kändis.
Enligt Johanna den roliga:

Så till dig Caroline a.k.a Carran, Jonasson säger jag såhär:

Hur gammal är du? Jo du är bara 22. Du är student. Du lever ensam och har ingen att ta hänsyn till. Du är inte förkyld. Du har snygga kläder. Du är snygg överlag. Du är till och med ganska trevlig om du anstränger dig också

Svar på tal:

För det första lever jag inte ENSAM, jag har en syster som bor här med mig..Just denna helgen är jag ensam ja! Jag är inte förkyld med mitt huvud bankar!! Snygga kläder det kan man säga att jag har och det kostar att ligga på topp(höhö) och jag ligger på en 8 i snygghetsskalan. Trevlig är jag mot de personer som jag tycker om Johanna!

Så ikväll ses vi på fest, då ska du visa vad du går för! Jag kommer att komma lite senare. Har ju en god middag att njuta av, mums :) 

Nu ska jag läsa något kapitel ut boken! :)

Puss och Kram Carzan♥ 

Whats new!?

Kategori: Allmänt


H&M 199 kr

Caroline halsband :)

Nu ska jag gå ut och ta en kort promenad! :)

Puss och Kram Carzan♥

Omelett a la Carzan

Kategori: Allmänt

Jag vaknade lite lagom till lunchtid idag igen! Det fick bli omelett a la Carzan, den var mycket god. Jag har en anledning till varför jag sov så länge idag och det var för att jag skypa med min P i två timmar i morses! Det skiljer åtta timmar i tid så vi passade på då! Han är i stort sätt fullbokad nu i några dagar framåt med dykningen! :)

Nu i några timmar framåt ska jag läsa i boken Gilly Hopkins hittar hem, den ska vara utläst idag enligt min plan! Vad har jag för andra planer idag denna fredag:

- Handla lite mat, viktigt att äta har jag fått höra..
- Plugga..har redan börjat ifs men räcker tydligen inte för idag!
- Senare ikväll så vet jag faktiskt inte vad jag gör :) Kan sluta hos Johanna den roliga, får se!
- Avsnitt av Ture Blood såklart!
- En eftermiddagsfilm!!!

Puss och Kram Carzan♥

Ture Blood

Kategori: Allmänt

Jag sitter och myser i min soffa med en kopp te och True Blood. Jag kommer inte att göra många knop ikväll inte!!

Puss och Kram Carzan♥

Jag kan inte förstå det själv..

Kategori: Allmänt

Vad kan jag inte förstå!?

Jo, att jag vaknade halv tolv idag..då jag verkligen fick kämpa mig upp för att ta en dusch så att jag kunde vakna till liv! Det känns jätte jobbigt just nu..att klockan är ett och jag har inte gjort någonting i stort sätt..

Men snart ska jag bort till Mathilda, vi ska tjöta lite samt ta en kort promenad! Undra om man ska ta på sig vinterjackan idag? Eller ska jag ge skinnjackan(fejk skinn) några dagar till? Hm..!

Efter det ska jag ner till stan för att möta upp Amanda, vi ska gå och kika lite på stan! Syrran ska nämligen åka hem till Vänersborg idag! Med det menas att jag är ensam i lägenheten, wow! Haha! Nä men jag har tänkt att kika på en hel del filmer i helgen. Jag älskade att titta på filmer förr, det var något alldeles extra!! Men nu har det inte blivit något filmtittade på länge..

Filmer jag ska se under helgen:
- Changeling
- Prince of Persia
- Valentines day
- Case 39
- The bounty hunter

Om jag får tid över så ska jag ta och titta på Snabba cash med!

Älskart!

På lördag ska jag titta film med Johanna den roliga(som jag kallar henne..till min pojkvän så att han vet vem det är)!! Vi ska mysa utan alkohol, lycka till J! ;)

För övrigt så har jag och syrran kikat klart Gossip Girl S.2!! Nu vill vi se säsong 3, någon som kan tänka sig att låna ut den!? :)

Vi har nu en till serie att kika på, Lipstick Jungle! Så bra!! :)


Myskläder! :) Syrrans tröja som jag lånat utan att fråga idag!! :D

Puss och Kram Carzan♥

H&M

Kategori: Allmänt

Billiga smycken från H&M!! Kanonbra!

Lite taskig webbcam såhär på kvällskanten, men det får ni stå ut med!


Bra och ha örhängen! :)

Puss och Kram Carzan♥

Pilgrim

Kategori: Allmänt

Blev ett par örhängen från Pilgrim:

Valde faktiskt blå! Det får bli rosa nästa gång!

Puss och Kram Carzan♥

Pippi

Kategori: Allmänt

Ja håller på att plugga, ja faktiskt! Boken skall läsas! Skönt att man kan säga att man pluggar när man läser Pippi!!


Klockan är ett och jag har inte gjort mig iordning än!! :) Ska läsa ut boken först sen ska jag ner till stan!! :)

Annars händer det inte nämnvärt i mitt liv just nu, jag pluggar..träffar kompisar..kikar på tv-serier..vad mer?! Inget backpackerliv som andra gör just nu iaf! Är lite avis på min pojkvän som är ute och reser jorden runt och på min kompis Martina som jobbar i Australien!! Vill med resa lite..NU! Men det ska jag iof snart..Thailand i dec med familjen! Var där januari detta året med!! ;) Vissa har det bra! Jag ska verkligen inte klaga!! Men jag vill dit nu!!


Lillasyster Lisa spexar på den underbara ön Koh Rok! =) Dit vill jag igen!!

P.s byxorna är köpta på Monky!! Fast det var förra året om jag minns rätt! :)

Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt

Jag vaknade nio i morses, efter det kunde jag faktiskt inte somna om! Jag kom på att jag inte sett första avsnittet av Tyra&Kenza show så jag fick ta och göra det. Helt okej pogram ändå..! Så får väl ta och följa det..!

Ska plugga nu och efter det hoppas jag på att Johanna hör av sig så att jag kan få träffa henne på en fika!!! :) det var så himla längesedan...!

Klockan fem ska jag träffa en nyklippt Linn, ska ta med kameran så att jag kan fota henne!! :)

Dagens:




P.s shoppingsugen...

Puss och Kram Carzan♥

Stockholm

Kategori: Allmänt

Tips på bra boende i Stockholm? Jag och syrran funderar på att åka dit över helgen!! :)

Jag bär din tröja!! :)
Precis avslutat min skypedejt, två timmar går för fort...!!

Puss och Kram Carzan♥

Bullkort

Kategori: Allmänt

Ja nu kommer de efterlängtade bullkorten ;)

Amanda är duktig som bakar dessa goda bullar =)

82 supergoda bullar :D

Här fick det ätas bullar framför tven med Gossip Girl!

Livet är underbart ibland!! Jag kan inte säga att jag klagade denna kväll!!
Nu ska jag snart skypa med Pontus!!! Känns som att det var månader sedan han åkte men det var tyvärr bara 16 dagar sedan..Tiden går segt ibland. Tur att jag har plugget att sysselsätta mig med!

Redovisningen gick bra idag! Skönt att det nu är gjort. Hemtentan har kommit ut nu med, ska kika igenom den snart. Jag har att göra när det gäller skolan!

Ha det så bra, ska passa på att ta en bulle innan jag har skypedejt!

Puss och Kram Carzan♥

Brillssss...

Kategori: Allmänt

Japp, pluggis var det idag! :)

Skjortan fick jag utav P i födelsedagspresent förra året! :)

Puss och Kram Carzan♥

Bullbak

Kategori: Allmänt

Nu har det bakats bullar må ni tro, det mesta gjorde naturligtvis syrran! Jag fick äran att pensla och strösockra bullarna! Hela 82 bullar!! Hälften fick inte plats i frysen så vi båda tar med bullarna till skolan imorgon!! :D Sedan har vi ju fortfarande kvar ett lager här hemma..som ligger och kollar på oss och ropar; ÄT UPP OSS!

Så vad ska man göra liksom!? ;)

Förutom bullarna så är lägenheten städad, matlådor gjorda och tvätten är tvättad! Japp, nyttodag!
Imorgon är det dags för skolan igen, muntlig redovisning!! Bara att ladda för den! Upp tidigt i morgon för att förbereda mig!

Nu blir det ett sista avsnitt av Gossip Girl!!

Godnatt, sov sött!!

Puss och Kram Carzan♥

Kalasbilder

Kategori: Allmänt


David och sötisen Linn!!

Två gullisar kikar i den hemska piratboken!

Viktoria :)

Mycket god tårta som är gjord utav mig!!

Det var bilder från mitt kalas som jag firade tillsammans med mina några av mina vänner! Känns som att det var ett tag sedan jag fyllde år!! Tack underbara personer för att ni kom ;)

Puss och Kram Carzan♥

I väntan på lektionen..

Kategori: Allmänt



Mariella, jag och någon, vem?

Puss och Kram Carzan♥