Hemtenta

Kategori: Allmänt

Ja visst, en hemtenta! Jag sitter här en fredagskväll och gör en HEMTENTA, som ska vara inne i mitten av november. Ute i god tid, ja.
Inte nog med det så ska jag börja läsa en ny bok inför litteraturseminariet om två veckor.
Hemtenter och seminarier och uppgifter=6 styckna, 2 avklarade!

Längtar nu till New moon, uppföljaren av Twilight!! Blir biopremiär i Vänersborg med Mica. Jag undrar i fall Joel och Pontus vill följa med. Hm vi får ha en filmkväll med Twilight först.
Jag har sparat artiklar, tänkte pynta mitt skrivbord lite! =) haha jag känner mig som 13 igen!

Frida flyttar in i lägenheten ikväll, fick ett sms att lägenheten blev fin efter alla ingrepp. Nu blir det till att greja, ska bli så kul känner jag!
Ville bara dela med mig av min härliga fredag. Blir till att lägga sig för att spara tid tills i morgon.

Puss och Kram Carzan♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Första seminariet är avklarat, vi var lite nervösa innan men det slutade trots allt bra! Efter vi vart i skolan åkte jag, Cissi och hennes man till Maria för att fika i hennes butik där jag hittade fina plåtbrukar från "förr" som jag var tvungen att ha!
Nu sitter jag hos Linn, precis målat hennes tånaglar(kul).
Snart blir jag nertvingad för Linn ska få besök..inte utav vem som helst ;)
Jag tvingas då ner i min tomma, ekande lägenhet för att packa ihop resten. Sedan blir det idolmys med mig själv. Det lät väldigt mysigt, inte?
I morgon kommer mina kära, mor och far(kanske Lisa om hon är frisk). De kommer redan vid nio, men jag ska upp vid sju(tvättid). Blir så kul att få träffa de, ska ta vara på tiden! När det kommer så tänkte jag bjuda på frukost, kaffe och en annan kakbit!
Linn har jag även tvingat att hjälpa till med flytten, hon ställde självklart upp utan gnäll, inte!

Men ha en underbar mysig kväll!

Puss och Kram Carzan♥

Pannkakskvinnan

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort mig pannkakor, som vanligt! Men visst är det gott, enkelt och snabbt. Jag kallar mig själv för pannkakskvinnan. Jag kan verkligen min grej, rätt färg och rätt mängd. Inte alla som kan det!

Jag har nu vart på stan två dagar i rad och inte handlat några kläder alls, jag är så duktig nu på att hålla i mina pengar nu! Men det finns mycket fint i affärerna..
En bok vore aldrig fel nämligen boken: Jorden : illustrerat uppslagsverk : väder, skogar, glaciärer, öknar, berg, floder, oceaner, vulkaner.
 
Om någon vill köpa denna bok till mig så får ni väldigt gärna göra det, en bok som intresserar mig så!! 

Snart kommer min favolinn ner till mig. Jag och Linn är som ett perfekt par, ja men visst. Hihi, har du något att lägga till där gumman? ;)

I morgon har vi seminarium i skolan på boken om abrahams barn.
Den har jag läst noggrannt, varenda sida. Duktiga ja. Men frågan är hur långt det räcker, haha.
Vi ska sammanställa boken i grupp och framföra ifall vi kan ha användning av boken till undervisningen i mitt kommande yrke.
Efter seminariet slutar vi skolan då jag ska hem och packa ihop alla mina grejor inför lördagen då det blir flytt.
Snart får vi absolut ha inflyttningsfest, satsat på den 14 november, mer info kommer!
Ha en trevlig kväll!

Puss och Kram Carzan♥

 

Fönstershoppa

Kategori: Allmänt

Enkelt och snyggt, borde jag köpa med jag får vänta tills slutet av månaden som kappt har börjat för att se om man har råd med lite extra inköp i garderoben.
 
Den svarta västen föll jag för, supersnyggt att ha den svarta västen tillsammans med tröjan ovan.
Det är alltid roligt att drömma sig bort för en liten stund!

Nu ska man ta upp tvätten. Sen ska jag till Linn som har maten på bordet, vilken lyx.

Puss och Kram Carzan♥

Stinas Dop

Kategori: Allmänt

I helgen var jag som sagt hemma i Vänersborg. Jag och Pontus hade myskväll med middag och film på fredagen, vilket var trevligt förutom att jag sov hela filmen..
I lördags var vi på oktobermarknaden i cirka en halvtimma, där vi hann köpa våra traditionella kokostoppar och varsin munk, mycket gott. Senare på Lördagen var det dags för dop i lysekil, lilla Stina skulle döpas:

Min söta mamma och lilla Stina!
Vår familj till ära är nu gudfamilj :)

Här har vi mina kära!


Inte världens snyggaste bild på mig, men tanken var att jag skulle visa att jag och syrran(snyggingen till vänster) hade likadana klänningar, vilket är lite sött. När vi var små gick vi alltid i likadana klänningar! Mamma var så stolt över det!

Senare på kvällen blev det partaj på TG, vilket var skit kul. Jag var där med Lisa och Matilda, träffade även min sötnos Johanna! Underbara tjejor, vilken kväll!
Söndagen var jag lite trött, men det blev en heldag med familjen hemma, där mormor och bengt kom förbi! Mormor skulle ta spruta på oss i familjen inför Thailandresan, andra sprutan och nja inte så spruträdd denna gång. Det var kul att träffa alla i helgen, tackar att de finns!

Nu idag har jag en utav mina roligaste dagar, plugg, tvätt och flyttpacka. Jag vaknade upp perfekt på morgonen utav att de borrade i lägenheten brevid. Det lät som bara den. Min ända sovmorgon tänkte jag..
Men glad är jag ändå! ska jag upp på vinden för att hämta ner mina flyttkartonger.

Puss och Kram Carzan♥

Höstkänslor!

Kategori: Allmänt

Det är höst, det börjar bli mörkt och man börjar bli små deppig.. Ingen rolig årstid på året men vi gör vad vi kan för att vara glada och positiva.
Tänk positivt, ge oss själva mer beröm, vakna upp på morgonen för att pussa spegeln och säg "fy tusan vad jag är bra, vilken härlig morgon".
En glad person smittar av sig i andras närvaro och man blir glad själv. Så tänk på det!

Jag tänker även på kärleken, det är en del förhållanden som spricker nu i min närvaro..jag blir så ledsen bara jag tänker på det. Jag känner flera som varit tillsammans i 3-5 år och precis gjort slut..Jag blir så ledsen av att kärleken inte varar mellan dessa underbara personer.
Jag är glad för det jag har. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar hur mycket som helst. Visst vi har svåra perioder och självklart glada, vilket alla har. Ödet avgör hur det kommer att se ut i framtiden.

Men jag kan säga att kärleken är en underbar känsla, nästan den underbaraste vi har! Ta vara på kärleken för dina nära och kära, de som betyder något för dig. Var glad utåt, det uppskattas så.

En djup tanke från mig märkte jag.
Vill även framföra ett stort grattis till dig Pontus, jag tycker om dig så♥

Puss och Kram Carzan♥

Grattis Malin!

Kategori: Allmänt

Självklart vill jag gratulera min älskling Malin på sin 21-årsdag! Vi kommer att ha en dejt i morgon på tåget hem, ska bli kul att få träffa henne! :)

Puss och Kram carzan♥

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu är jag bara så duktig! Jag har gjort min hemtenta och jag har gjort klart min religionsuppgift tills i morgon! Jag hoppas efter allt pluggande att det lönar sig. Men det är inte slut för det, nu är det ett antal böcker som ska läsas, tunga sådanna. Föreläsning i morgon till 12.00, sedan synundersöknnig 12.30 och hemfärd till Vänersborg 13.48.
Hemma i Vänersborg är det nämligen den årliga oktobermarknaden, fullt med folk men självklart ska jag dit och köpa något gott! På lördag ska jag på dop, lilla Stina ska döpas. Ska bli kul och träffa den stora familjen, nu är vi 11 stycken, herregud.

Jag lovar att ta kort från helgen!
Nu ska jag snart upp till Linn igen, nästan den sista kvällen vi har tillsammans innan jag flyttar. Så idag ska vi försöka gotta till det med det lilla vi har och titta på mammas pojkar, haha. Men innan Linn så blir det till att packa inför hemresan.

Jag hoppas ni alla mår bra!
Puss och Kram Carzan♥

Pluggdag!

Kategori: Allmänt

Hela veckan har jag inte gjort annat än och plugga. Jag flyttar även nästa vecka så igår packade jag ner en hel del, och nu ser det tomt ut hemma hos mig! Flyr upp till min kära granne Linn för att slippa min tråkiga lägenhet. Igår var vi med skolan i Sunne, en bortglömd stad enligt mig, vi fick titta på ett företag som svetsa rör och vi fick även besöka en skola. Inte det roligaste jag varit med om, jag hade hellre vart hemma för att plugga (där lät jag duktig).

Men nu som sagt sitter jag hemma hos Cissi, vi har nu startat upp med en kopp te för att komma igång med plugget. Hemtentan ska vara inlämnad imorgon och även en religionsuppgift.
Så tillbaka till verkligheten!

Puss och Kram Carzan♥

Räkcocktail

Kategori: Allmänt

Ett kort inlägg...
Hemma hos mammsen och pappsen, snacka om lyx. Räkcocktail till förrätt, det har jag längtar efter hur länge som helst. Ska bli underbart gott!

Sen så har jag fått många kommentarer om bulldogsinlägget, men lugn jag vågar inte ha en hund i min lägenhet. Jag hade inte äns vågat gå in i mitt eget hem!! Men tanken var rolig och bra.

Nu ska jag vidare till bibblan för att kolla om det finns studentlitteratur till mig, är ju inte rik just nu så allt gratis tar jag tacksamt emot!
Ikväll blir det musikal, dirty dancing. Min kära kompis Malins lillebror spelar huvudrollen så det ska bli kul och se hur duktig han är. På tal om Malin så fyller hon snart 21, då blir det kalajs.

Puss och kram Carzan♥

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Jag har inte skrivit något inlägg på länge, har ärligt talat haft fullt upp och ingen ork. Men nu så fick jag tummen ur! Jag har haft skola, allt kommer samtidigt. På fredag blir det en timmas redovisning med min studiegrupp, så det blir till att öva idag. Ska även packa inför hemresan i morgon, kära Vänersborg, nu kommer jag igen :P

Jag tycker själv att jag är duktig på att inte shoppa några kläder, måste spara de få pengar jag har! Man är inte rik när man studerar direkt. Spara och köpa det nödvändigaste som mat, ja det låter bra.

Det har inte gått alls lång tid, det käns att vara utan dig Martina..Dina samtal, dina sms, jag saknar dig!

Idag kommer även Frida hem från USA, hon har haft det underbart tillsammans med sin Mikael, och snart kommer hon till mig igen!! Ska bli kul för snart flyttar vi till Kronoparken, tro det eller ej så har jag funderat på att skaffa världens läskigaste/farligaste hund som skydd på kvällarna! Vem vill gå ensam själv i mörkret ute nu för tiden? Hmm undra om min idé kommer igenom, problemet med att skaffa hund är att jag är rädd för de små söta, men den farligaste ska jag ha i så fall. Jag tänkte mig en bulldog!

Jag tänkter så på dig pappa när jag ser denna tjocka, gosiga hund!

Puss och Kram Carzan♥

Hejdå Martina..

Kategori: Allmänt

Nu i helgen kom Martina upp till mig, nu i morses drog hon vidare till sthlm för att ta planet ner till Australien för att vara där i 9 hela månader som är beräknat. Hon kommer att få det hur bra som helst, få det lite varmare än kalla Sverige. Men jag kommer att sakna henna hur mycket som helst.
Men nu i helgen hann vi med att umgås till max med varandra, vi tog en skön promenad in till stan där vi fika. Vi hade myskväll hemma med pizza och öl.
Pratade och skrattade med varandra, åh vad jag kommer att sakna dig min fina tös :)
Bilder, ja men visst:
 +  = Livslång vänskap
Jag älskar dig!

Puss och Kram Carzan♥

Stockholmsvisit med skolan

Kategori: Allmänt

Fullt med studiebesök var det i storstaden, nästan ingen egen tid alls för att gå på stan(vilket var bra för mig).
Hela resan var fullt med intryck men det var mycket rolig. Vandrarhemmet vi fick sova på var helt okej, två våningsängar, ett handfat, ett bord och ett plåtskåp där vi fick hänga in våra saker. Utöver det som var nämnbart var att det var svinkallt så  jag och Johanna fick till slut gå ner till receptionen för att be om en extra filt.
Några bilder har jag faktiskt hunnit med:
Riksdagen

Riksdagen och Stockholms slott!


Jag hittade allt lite läskigheter med i sthlm, och en liten gullig stämpel :)

Men nu är man hemma i Karlstad igen, borta bra med hemma bäst?
Vart är mitt hem egentligen?. Det är något jag måste fundera mer över. Nog om det.

Puss och Kram Carzan♥

Världens hetaste män!

Kategori: Allmänt



Alltid min och Martinas uppladdning på förfesten, grymt heta!!

Stress i vardagen

Kategori: Allmänt

Den käns som att denna dag kommer att bli lång, jag kom precis hem från skolan 17.00. Och helt plötsligt så insåg jag att jag har massvis att göra bland annat: Plocka upp i lägenheten, packa inför sthlm även laga pannkakor till kvällsmat och till frukost, samlingen i morgon är kl 06.00(morgontrött). Sedan ska jag få ordning på mina papper, fixa böcker åt min kompis osv.

Jag åker som sagt till sthlm i morgon med klassen för att besöka:
- Riksdagen
- Sveriges television
- Vandring i gamla stan
- Besök på museum, livrustkammaren som ligger i sthlm´s slott
- Historiska museet
- Frälsningsarmén
Det är mycket vi ska klämma in på två dagar men jag tror att det kommer att bli väldigt intressant och roligt.
Nu får jag börja göra mina sysslor.

Puss och Kram Carzan♥

Thailand

Kategori: Allmänt

Underbara Thailand, dit ska jag och min familj. Den 16Dec-15Jan, nästan exakt en hel månad. Ska bli väldigt roligt att få komma dit och bara ta det lugnt, kommer antaglien få plugga en hel del men det får man ta! En gratis resa som mamma och pappa BJUDER på tackar man väl inte nej till. Jag längtar dit..inte alls lång tid kvar nu.
Jag har ett ställe till er som vill hyra en lägenhet på Koh Lanta.
Länken dit: www.vackralanta.se
Lite bilder:

Gå in på deras hemsida så får ni veta mer!

Nu blir det sovdax, en dag i skolan i morgon. Kommer att vara seg. Sen måste jag göra en synundersökning, jag och Linn kom fram till att min konstanta huvudvärk kan bero på att jag behöver avlasta min ansträngning med ett par läsglasögon. Vilket vore bra till mitt kommande yrke, för varje lärarbild som vi har, har väl glasögon?

Puss och Kram Carzan♥

Martinas avsked/födelsedagskalas!

Kategori: Allmänt

Som sagt så har man vart hemma i Vänersborg i helgen. Martina "tvinga" hem mig pga hennes avsked/födelsedagskalas som hon gjorde alldeles rätt i. Det var väldigt trevligt att få träffa mina underbara vänner, så fina är de allihopa:


Härliga brudar på g ;)

Jag hade en trevlig helg i Vänersborg med familj, pojkvän och vänner. Jag vet tyvärr inte när jag kommer hem igen. Men förhoppningsvis snart. Martina kommer upp till mig nu på fredag innan hon drar vidare till sthlm på söndag för att resa till Australien, där får jag umgås med henne till MAX! Nu ska jag dra mig ut i kvällssolen =)

Puss och Kram Carzan♥

Bilder borta..

Kategori: Allmänt

Mina bilder är borta, det fungerar inte som jag vill!
Jag kommer att uppdatera så fort jag kommer hem till Karlstad, japp jag är hemma i Vänersborg igen.
Nu är jag hemma hos familjen, vi har ätit tacos, jag har vart duktig och hjälpt min lillebror med läxa(rättskunskap), nu väntar jag bara på att Martina ska komma så att vi kan gå ut i det fina vädret.
Nu när jag sitter vid familjens dator så kom jag att tänka på old picture :)






Puss och Kram carzan♥