Hallloo

Kategori: Allmänt

Hallloo!
Idag mår jag inte så bra, kom hem från skolan vid tio i fem tiden. Ont i huvudet och förslappad så jag tog en treo och somnade gott i syrrans säng. Mycket att göra i skolan så jag antar att jag är stressad och trött över det. Jag har inte pluggat det jag skulle idag lägger det på hyllan tills i morgon, men två lektioner ska planeras tills i morgon med varav en lektion är planerad.

Köket hemma är under renovering, taket och väggarna är målade vita nu. Imorgon tas en del utav köket bort och nytt ekgolv ska läggas. Det kommer att bli så fint, det är en väldig skillnad redan nu. Vita väggar istället för blåa. Skönt att saker och ting händer här hemma.

Nu är det Simon & Thomas som är bästa ever, störtsköna killar♥ Värt att se. Inredningstidningar, modetidningar kanske någon skvallerblaska är ett måste som skall tas med på planet till Thailand för att fördriva tiden. Jag längtar så, nu är det inte långt kvar ca: 2 veckor.

Ge mig styrka till plugget nu!

Puss och Kram Carzan♥

Du är värdefull

Kategori: Allmänt

Hej svejs! :)
Nu sitter jag i sängen brevid sis och tittar på Playa del sol. Har haft en underbar kväll med mina fina kompisar. Trevligt att sitta och prata tjejsnack. Prata om allt och om alla idioter som finns  världen. Vart är världen påväg? Jag vill att alla ska tänka på hur bra man har det, vilka man har kär och framförallt se möjligheterna inte problemen. Tänk en extra gång, ställ dig frågan: är det värt det? Uppskatta dig själv, du är värd allt.

Jag kikade som vanligt på Nelly efter väskor och plånböcker. Hittade plånböcker från Friis & Company! Finns även i färgerna svart, grå och röd och kostar 249 kr. Helt klart värt det!

Friis & Company
Njut :)

Puss och Kram Carzan♥

Romantiskt

Kategori: Allmänt



En bild som togs på alla hjärtans dag. Hm var det för ca: 2 år sedan?
Det var bättre förr som man brukar säga! Haha! :)
Men det var lite roligt att titta på bilden igen, härliga minnen.

Puss och Kram Carzan♥

Äntligen fredag

Kategori: Allmänt

En skolvecka till har gått, ja väldigt fort för den delen. Nu är det äntligen fredag. Fredagsmys med tjejorna, grymt!

Det som ska göras i helgen är att:
- börja på mitt skolarbete som ska vara klart om två veckor
- planera lektion tills på måndag
- jobba från 18-20 idag
- fredagsmys
- betala en del utav polenresan
- träffa familjen
- jobba 18-20 på lördag
- lördagsmys med vem på kvällen?
- titta på Pontus hockeymatch på söndag

Lite mys samtidigt som det är lite stressig, men det skönaste är verkligen sovmorgonen!

Puss och Kram Carzan♥

Hur väl känner du mig?

Kategori: Allmänt

Ja, hur väl känner du mig genom alla mina val? =)

Nu är jag trött, dags för sängen och väntan på en underbar kille som kommer snart!

Puss och kram Carzan♥

x vs x ?

Kategori: Allmänt

Blondiner eller brunetter

Surt eller salt godis

Iskall cola eller mjölk

50 cent eller Eminem

Gran Canaria eller Thailand

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Desperate Housewives eller One Tree Hill

Scrubs eller 2 1/2 men

Blåögda eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Personlighet
eller utseende

Pengar eller kärlek

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen

(Lite är taget från Kenzas blogg, väldigt roligt)

Puss och kram Carzan♥

En lång dag

Kategori: Allmänt

En tuff dag idag, kom hem med blöta kläder med lera på och inte nog med det en röklukt utav lägerelden. Men jovisst det har vart en trevlig dag. Gick från mig tjugo över sju till jobbet och kom hem kvart i fem. Man kan säga att jag är trött.
Det jag hunnit med efter jobbet är en god dusch, lagat mat och tvättat mina kläder. Nu blir det till att koppla av. Åh nej Carro du ska planera två lektioner tills i morgon med! Just det ja, de hade jag glömt bort för stunden..
Nu tänker jag på Thailand, sol och bad(jatack). Inte långt kvar tills den 16 dec då planet lyfter från landvetter flygplats.

Puss och Kram Carzan♥

One Tree Hill säsong 6

Kategori: Allmänt

Jaa tack, One Tree Hill släpps i morgon den 25/11(om ni ville påminnas om datum) lagom till CSN! Boxen ska tas med på Thailandsresan då jag och Amanda ska koppla av med ett avsnitt om dagen. Inte långt kvar till Thailand nu, ska bli underbart att få komma bort från kalla och tråkiga Sverige.

Här har ni omslaget på boxen!


Ha en trevlig kväll, sista avsnittet av House idag med!

Puss och Kram Carzan♥

Försöker hänga med

Kategori: Allmänt

Jag försöker hinna med att blogga, jag har vart trött och stressad. Fast mycket har inte hänt men bland annat att jag var på premiären New Moon som var underbar, filmen var mycket sevärd. Det käns som att filmen hade gått en minut när den var slut! På torsdag ska jag se den igen, längtar!
I lördags var jag bjuden på födelsedagskalas med temat glamor. Kalaset var mycket trevligt och det var kul att få träffa alla igen. Bilder från helgen:


Väldigt fina och kärleksfulla människor :)

Nu ska pannkakskvinnan göra sitt, skolresa i morgon med barnen. Då ska matsäck packas ned. Jag tycker det är så mysigt och jag längtar tills dess faktiskt! Så roligt att praktisera i en underbar klass. Det är verkligen kul att få stå och undervisa själv. En härlig känsla det.

Puss och Kram Carzan♥

New Moon

Kategori: Allmänt

Då var det fredag igen, härligt fredagsmys. Det viktigaste är som jag väntat, NEW MOON premiär!!



Jag tar med min kära broder, Mathilda och Björne på bio. Linda och Kathrine är där med. Ska bli kul att äntligen få se filmen som jag längtat efter!
Nu ska jag äntligen få fredagstacos, mamma står och lagar maten. Allt är klart, bara att sätta sig och koppla av från veckans praktik.
Maten är klar(skriker mamma)

Puss och kram♥

Energi, ja tack!

Kategori: Allmänt

Ingen energi har jag, är på praktik och tiderna man har är man inte van vid. Om jag tar som idag, går hemifrån kvart över sju och är hemma kvart i fem. Jag är så trött! Men praktiken är rolig, och jag längtar tills man får stå där själv som fröken Caroline!

Just nu ska jag börja planera en mattelektion inför i morgon, ska bli spännande! Jag hoppas att Amanda hör av sig snart så att hon kan hämta mig så att jag får lite sällskap, bli omhändertagen med mat och gos. Får man aldrig för mycket utav.

New Moon premiär på fredag, jag som lääääängtar så. Har biljetter kvar i fall någon vill följa med? Vore väl kul.

Nu får jag sätta igång med planerandet!

Puss och Kram Carzan♥

Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

En ny veckans babe röstades fram igår, jag är mycket nöjd med valet och veckan babe är.....


Amanda Jonasson, min underbara syster. Fakta om henne:
Kallas: Mandis(av familjen) och Jonis(av kompisarna)
Ålder: Fyller 19 i december, äntligen enligt Amanda!
Bor: Hemma med vår underbara familj
Jobbar: ICA Kvantum, precis som syrran sin :)
Bästa hon vet: att umgås med syrran Carro ;)
Jag vill bara säga att Amanda är världens bästa, jag kan prata hur mycket som helst med henne. Hon stöttar mig i det jag gör och i mina beslut som tas. Jag hoppas hon kommer upp för att bosätta sig i Karlstad så att jag har henne hos mig hela tiden! Jag älskar dig :)

Puss och Kram Carzan♥

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Inflyttningsfesten igår var mycket trevlig. Kvällen igår såg ut såhär med ord om bilder:
När jag duschat klart, lagat mat till mig, Frida och Erica, ätit upp och diskat var klockan halv sex, vi alla fick lite smått panik eftersom att gästerna skulle glida in efter sex. Tur som var kom gästerna inte förens kvart över sju då vi stressat klart. Blev ärligt talat många klädbyten igår, men jag nöjde mig till sist.
Vi pratade, spelade kortspel(som Frida gillade starkt*host*), mattrace och ja vi hade helt enkelt kul. Jag hoppas ni som kom hade det lika roligt som mig :) Klockan halv tolv gick bussen in till stan då vi skulle till Nöjesfabriken. Javisst, bussresan dit var så kul och jag frågade visst runt i bussen efter roliga Vänersborgare. På nöjes var det lite folk men vi dansade och trivdes som fisken i vattnet.

Jag och sötnosen Malin!

Linn och hennes dejt kom förbi, så trevligt så!

Soffgänget, riktiga stekare alltså!

Systrarna Karlsson!
Det var min rapport från gårdagen!

Puss och Kram Carzan

Idag smäller det..

Kategori: Allmänt

Inflyttnigsfest idag, det ska bli så kul :)
Naglarna är målade:


Och ja, nu är det bara till att ladda upp kanske korka upp? Bara ett klädval som saknas.. hm vad ska man ha på sig? Det lär ta tid..
Allt som händer i Fridas och Carros lägenhet stannar i Fridas och Carros lägenhet:

Haha INTE!
Ha en rolig kväll allihopa :)

Puss och Kram Carzan♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Kvällen har vart helt fantastisk, vem kommer hem till ett dukat matbord med tacos och ett gäng härliga tjejor? Inte alla som gör det, underbart :)
Ska bara säga att det gick så fint att flyttstäda med Linn och Malins hjälp, ett oerhört stort tack till mina söta tjejor!!

Puss på er Linn, Malin, Johanna, Mathilda, Erica och Frida för en dag tillsammans med er♥

I morgon smäller det, javisst inflyttningsfest. Bäst att börja ladda mer en riktigt sömn, hoppas att det blir mer än fem timmar! Några förslag på lekar vi kan köra i morgon?

Sovgott :)

Puss och Kram carzan♥

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Ja äntligen, den hemska veckan som vart är nu SLUT! Skönt att den är över.
Tentan igår var jobbig, start 08.30-00.30=16 timmar med 2 timmars rast. Till slut orkar man inte tänka mer, sen upp till skolan.
Men nu sitter jag här och jag har beslutatat mig att inte sova utan nu in till stan för att lämna böcker sedan till Sommarro för att flyttstäda med underbara Linns hjälp. Vi tänkte fika, sitta och prata det vi har missat! Vi har en del att ta igen käns det som, kärlek i luften nu(underbart).

Nu precis kom nya nummret av ELLE, på framsidan var Agnes(vänersborgare). Hon var så fin och det var roligt att läsa att det går så bra för henne. Så innan städningen blir det till att läsa tidningen, massvis med insperation.

Åh ja, jag längtar så till tacokvällen idag med mysiga tjejor!

Puss och Kram Carzan♥

24h hemtenta

Kategori: Allmänt

Jag kämpar för fullt med att komma igenom hemtentan, om ni vill veta är jag på fråga fem av nio. De tre sista frågorna kräver längre svar. Jag kommer nog att få hålla på ett tag till.  

En glad nyhet är att Frida hjälpte mig att göra om min bloggoutfit! Blev så himla bra, eller hur?! Tack så mycket Frida!

Men nu får jag återgå till tentan, ingen lång vila här inte.

Puss och Kram Carzan♥

Inflyttningsfest

Kategori: Allmänt

Ja självklart blir det en inflyttningsfest! På lördag skålar vi för min och Fridas nya lägenhet. Jag hoppas att mina nära och kära från Vänersborg dyker upp med, saknar er så :)
På tal om skål....SKÅL!


Puss och Kram Carzan♥

2/3 eximinationer avklarade

Kategori: Allmänt

Härligt jobbat, idag hade vi ett seminarium på boken enligt Maria Magdalena av Marianne Fredriksson. Där vi satt och diskuterade boken och de existentiella frågorna. Det gick bra, äntligen kan jag lägga det bakom mig. En annan hemtenta som ska vara inlämnad på fredag är med redan fixad. Så nu är det fullt fokus på tentan i morgon, 24 timmar ligger den ute. Så jag undrar hur länge jag behöver sitta.

I morses kom Johanna förbi på frukost innan skolan, det var så mysigt att få träffa henne. Hon åkte ner till stan för att shoppa medans jag gick till skolan. När jag kom hem så bestämde jag, Johanna och Mathilda för en fika. Då Frida dök upp för ett trevligt sällskap. Tiden gick fort och nu så sitter jag här och drar mig för att börja plugga.

På fredag kväll blir det till att FIRA rejält efter denna jobbiga skolvecka då kursen slutar. Det gör vi genom en mysig tacokväll och idol tillsammans med Johanna, Mathilda och Frida, kan säkert bli en och en annan cider(öl), eller? ;) Och ja just det firar jag även med flyttstädning tillsammans med solstrålen Linn. Ska bli kul att få träffa henne igen, längtar. Men längtar dessvärre inte till städningen...

Nu får ni alla ha det bra, njut av Muse :)

Puss och Kram Carzan♥

Hell yeah!

Kategori: Allmänt

Jag är helt såld på MUSE, de är sjukt bra! :)
En annan låt förutom supermassive Black Hole är Uprising, me like!

Mayafolkets teori om jordens undergång 2012

Kategori: Allmänt

Mayafolkets teori:
Jorden kommer att gå under den 21 dec år 2012.
Det baseras på Mayafolkets kalender som den omfattade en enda lång cykel på 5 125 år som får sitt slut just den dagen. Mayakulturen är nämligen känd för sin avancerade kunskap av astronomi och utvecklade ett antal kalendrar genom att studera solen, månen och stjärnorna.

Den 21 dec 2012 är det nämligen vintersolstånd och att detta mayafolk har kommir fram till att solen går i en rak linje med vintergatan som kommer att orsaka stormar som kommer att utlösa vulkaner, eller att jorden kommer att börja snurra åt andra hållet mm. Vissa forskre säger att endel kan stämma.

Därför vill jag jätte gärna se filmen nu för att få mer kunskap!



Puss och Kram Carzan♥

Glad :)

Kategori: Allmänt

En glad känsla i kroppen, vart kom den känslan ifrån?
Jag har pratat med underbara personer idag, de har gjort så att jag tagit bort stresskänslan och ersatt det med glädje♥
Jag har mycket att plugga, men det ordnar sig alltid i slutänden.
Jag hoppas att jag får tid till att träffa Johanna som är i Karlstad just nu :) Får göra allt som står i min makt!

Jovars, en försovning i morses. Jag vaknade kl tio och snabb som jag är var jag på skolan 10.20. Men jag började egentligen 09.00. Jag pratade med läraren eftersom att det var en obligatorisk dag, ingen skada skedd. Det gick bra!

Massa kärlek till er alla som läser min blogg :)



Puss och Kram Carzan♥

Godnatt :)

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen för att läsa vidare i boken Existentiella frågor i skolan. Precis pratat med mammi och pappi i telefon, var skönt att höras deras röst, de ringde för att natta mig.
Jag hoppas att jag kan somna inatt, igår somnade jag inte förens två. Låg och läste till halv ett men jag är för stressad, hjärnan går i tusen varv.
Behöver avkopplingstips?

En kvällssång att rekommendera:
Haley James Scott - Halo


Puss och Kram Carzan♥

Stressigt värre

Kategori: Allmänt

Plugg, plugg och återligen plugg. Min vecka är inte rolig. Ett seminarium på en bok, två hemtentor och flyttstädning. Sen vill man ju träffa Johanna som kommer till Karlstad. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men jag får ta en dag i taget. Jag är nästan klar med en hemtenta och seminarieuppgiften, alltid något!
Nu får jag återgå till cellen där man är inlåst de närmsta dagarna..

Puss och Kram Carzan♥

Uppladdning

Kategori: Allmänt

Känner ni er för att bli extra taggade inför vad som?
Jag har den perfekta låten, låten är med i Twilight när de spelar baseball, så ballt:

Muse - Supermassive Black Hole

Veckans babe!

Kategori: Allmänt


Här har vi veckans nya babe Frida!
Jag vill bara säga att Frida utstrålar verkligen. Hur fin som helst, mycket fin blus.
Nu kommer min histroia om just blusen. Igår när jag var på Blue Moon såg jag en tjej på dansgolvet med likadan blus som Frida(jag visste inte då att Frida hade köpt blusen) men jag gick fram till tjejen på dansgolvet för att fråga vart hon köpt tröjan. Jag var helt såld och nu har jag hängt undan den på Gina Tricot, blusen kostar 249kr. Det tyckte jag var lite komiskt. Vi har nu samma smak, vi köpte ett likadant linne på H&M i onsdags, kanske blir så när man bor tillsammans?

Puss och Kram Carzan♥

Blue Moon Bar

Kategori: Allmänt

Igår var jag ute och festade, vi gick till stället Blue Moon(nattklubb) i Karlstad. Första gången jag var där för att festa och det visade sig att det var ett ställe som var väldigt bra. Jag hade enormt kul. Förfestade hos Josefin, en tjej som jag träffade i skolstarten när jag började skolan. Trevlig tjej.
Jag har var på blue Moon innan på after work på fredagar, hur bra som helst!
Så all kredit till Blue Moon, bättre än nöjesfabriken faktiskt!

Jag och josefin på kort!

Puss och Kram Carzan♥

Fars Dag!

Kategori: Allmänt



Grattis Pappa min på fars dag!
Hoppas du får en bra dag tillsammans med resten av familjen.
Jag tänker på dig här borta i Karlstad!
Hoppas vi ses snart!

Puss och Kram Carzan♥

Vill ha..

Kategori: Allmänt


Kuvärväska från La Redoute, väldigt eligant och fin. Jag tänkte att den skulle passa perfekt till skolan, och faktiskt till min bärbara dator. Just nu kostar den 375kr istället för 749kr. Finns både i svart och i brun.

Jag som reser mycket över helger kan behöva en lagom stor väska som den här. Väskan kommer även här från La Redoute och kostar nu 897kr istället för 1 379kr. Nämnvärt att säga är att väskan är ekologisk!

Underbar plånbok från Friis&Comapany för 399kr! Den är söt och en fin accessoar tex när man ska ut för att festa.

Vill ha, vill ha och jag vill ha!

Nu drömmer jag mig bort för mycket. Jag får återgå till boken som nästan är utläst. Så att jag kan börja ladda inför party till ikväll! 

Puss och Kram Carzan♥

Lördag!

Kategori: Allmänt

Idag är det en härlig dag, lördag! Jag vaknade inte förens kl halv tolv. Antog att jag behövde sova ut! Nu är jag precis nybadad och laddad inför plugget. Nja inte så laddad om jag ska vara ärlig. Nu kommer ett kort där man är osminkad och inte alls för pigg:

Självklart kommer en bild på min nya gardrinstång där jag hängt upp gardiner, blev så mycket mysigare:

Blev även ett vanlijdoftljus som luktade så himla gott, hade jag tänt medans jag låg och läste:


Igår pratade jag med Martina på skype, det var underbart att höra hennes röst och att se henne i webbcamen! :) De har det väldigt bra, lever livet. De har ej börjat jobba men de ska söka jobb inom två veckor, nu har det semester. Reser runt, de har bland annat dykt och nu ska de ut på havet i tre dagar som jag fattar det för att segla. Jag saknar henne så, men det är skönt att veta att hon har det bra!

Nu får jag ta tag i att börja plugga...
Ha en underbar dag!

Puss och Kram Carzan♥

Glamour!

Kategori: Allmänt

Jag är bjuden till Matildas kalas den 21 nov och temat är glamour, det ska bli väldigt kul och jag ser fram emot det. Idag hittade jag en klänning som passar:

Vad tycker ni om klänningen!?

Ett posekort på mig..



Puss och Kram Carzan♥

Höstlisa!

Kategori: Allmänt

Fina höstbilder på min älskade lillasyster Lisa!


Spotify

Kategori: Allmänt

Man kan tro att jag inte har något annat liv än datorn idag. Men jag pluggar för fullt, litet avbrott gör ingenting. Jag kom och tänka på att jag fått spotify nu. "Bara ett år efter"- säger Pontus.
Lite låtar att rekommendera:

Shakira - She wolf
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Kevin Rudolf, Lil Wayne - Let It Rock
David Guetta - Memories
Green Day - 21 Guns
Coldplay - Speed Of Sound

Det är låtar som bland annat spelas på min spotify.
Nu får det bli någon mat, än så länge mumsat i min clementiner. Ikväll blir det mammas pojkar. Alltid lika roligt att kritisera pogramet, men jag har fastnat. Bra där tv4, men jag kan inte förstå att det har bästa sändningstiden, inget barnvänligt pogram precis.

Puss och Kram Carzan♥

New Moon

Kategori: Allmänt



Biopremiär den 20/11, jag har nu bokat biljetter. Jag, Mica, Joel och Pontus ska dit. Men lite övertalning så fick jag tillslut med Pontus. Men nu längtar jag bara. Känner mig som 13 igen, helt såld på twilight så jag har stora förväntningar, läst boken med. Jag kan bara säga: mmmmhmmm!

By the way, stannar i Karlstad i helgen. Träffa Mathilda och Sara för Blue Moon(after work), på lördag blir det förfest hos Sara sen göra staden osäker sen "host". Blir även en sväng till IKEA. Och ja just det...plugg. Det hade jag förträngt.

Puss och Kram Carzan♥

Ett skratt i vardagen

Kategori: Allmänt

Nu har jag vart i skolan och övat inför seminariumet som vi har i morgon, även vart i stan och lämnat in min nyckel för besiktning av den andra lägenheten innan kl elva. Nu ska jag plugga, har en del att läsa så det är bäst att sätta igång.
Men bilder på mitt rum måste visas, man kan säga att "grunden" är klar. Nu blir det pyssel med diverse grejor som gardiner, hyllor för att helt enkelt få en mysfaktor i rummet.

Lite bilder från veckan!
Linda fick ett gott skratt när hon såg att hon var veckans babe:


Jag hade underbara dagar i veckan tillsammans med mina tjejor, i morgon är det redan fredag. Jag har ännu inte bestämt mig i fall det blir hemgång till Vänersborg eller inte. Får jag fundera över.
Övervägningslista:
Vänersborg: Träffa familj, kompisar och Pontus. Kanske utgång, vem vet och plugga!
Karlstad: Träffa kompisar, IKEA, köpa en klänning till glamourpartyt, plugga!
Ge mig ert tycke, vbg VS k-town!?

Puss och kram Carzan♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

Då kom man nyss hem från skolan, vart i Kroppkärrs katedral på studiebesök. Nu ligger Linda i min säng och läser senaste nummret av ELLE, och jag sitter här och bloggar. Pannkakskvinnan ska snart ställa sig på sin plats i köket för att laga pannkakor. När vi ätit upp så åker vi ner till stan för att ta en fika, mums!

Ikea får det bli i dagarna.
Inköpslista från Ikea:
 - Musmatta
 - Gardinstänger
 - Fönsterbräda, som tydligen inte ingår i en hyresrätt(fixa själv kallas det).
 - Diverse småskit(det roligaste)

Vår dag igår:
Malin på besök, vi fikade upp allt vårt fika bröd som var dagens lunch sedan möblerade vi om mitt rum, det blev mycket bättre. Vi slänge ut soffan i förrådet, blev så mycket större och mysigare. Bilder kommer vid senare tillfälle. På kvällen åt vi mat och myste framför tven med favoritdrycken julmust!


Ikväll åkter Frida hem IGEN, nu får jag spänna fast henne i kedjer så att hon inte åker ifrån mig mer. Men jag har en sista kväll här med min pärla Linda. Den ska man ta vara på.

Puss och Kram Carzan♥

Mitt sovrum

Kategori: Allmänt

Jag lovade er bilder på mitt sovrum, nu ska det göras om:


Jag har inga gardiner beror på att det ej finns fästen, det finns heller ingen fönsterbräda men det måste jag ordna upp med hyresvärden. Ni ser att mina möbler ligger tätt inpå varandra, vilket skapar en otrivsel miljö. Det kanske bara är jag som tänker på det, vad vet jag. Men jag filurar på att ta bort soffan och göra det mysigare med himmelsäng, och det kommer att bli bättre när gardinerna är på plats, då får det bli en fluffiga gardiner för att göra känslan varmare och mysigare. Det blir större yta när soffan ryker så då är det bara bra. Men vilken/vilka färger på gardinerna?

Jag är nöjd med ljusfaktorn i hörnet, det är viktigt att placera ljuset på rätt plats.

Det ser lite rörigt ut!

Jag hoppas att jag kan få i ordning på detta, det tar sin tid och man vill inte lägga för mycket pengar på rummet. Men jag har lite funderingar och planer. Men jag behöver fler tips, så kom gärna med det!

Jag har pluggat mycket idag och jag kommer att återgå till plugget snart. Man måste få vila och komma ifrån plugget för ett litet tag. Snart kommer Frida, hon borde vara här nu. Linda kommer upp med tio tåget ikväll, så jag får försöka hålla mig vaken ikväll. Jag får dricka mycket svart te!

Puss och Kram Carzan♥

 

Finbesök!

Kategori: Allmänt

Det får bli ett kort inlägg nu, för jag vill säga det att i morgon kommer min bästis Linda hit till mig. Det ska bli så roligt. Prata, skratta och helt enkelt umgås med en person som jag tycker så mycket om. Speciellt i min och Fridas nya lägenhet, som är underbar(förutom mitt sovrum).
Frida anländer även i morgon som jag skrev innan, det ska såklart också bli skönt att min rumskompis kommer hit, så att vi kan klaga på skolan tillsammans.
Det blir nu sängen med Ally McBeal, eventuellt läsa lite litteratur inför föreläsningen i morgon(bra sömnmedel). Slutar tolv så det är skönt!
Har även bestämt mig för att låna Fridas trippeltång för att trippla håret i morgon (vissa fördelar finns det att ha en rumskompis). Välja kläder kan vara ett plus, för jag vet att jag kommer att vara morgontrött som alltid. 

Sovgott!

Puss och Kram Carzan♥

 

Nyinflyttad!

Kategori: Allmänt

Igår flyttade vi in i mitt och Fridas nya hem. Det gick snabbt med allas hjälp, ett stort tacksamt tack till er!
Att se mamma, pappa och chrille igår var roligt. Tråkigt att det åkte hem bara :(
Men vi har fått ganska bra i ordning och här kommer några bilder:

Mitt underbara skrivbord som äntligen har kommit, men dessvärre så är det något fel på datorn som måste lagas, någon som kan? Vore supergulligt!

Vardagsrummet!

Köket, stort och rymligt! Här trivs jag väldigt bra.
Badrum!


Tapeten i mitt sovrum, i morgon kommer fler bilder på mitt rum. Jag är inte nöjd ännu, jag vet inte hur jag ska möblera. Svårmöblerat rum. Men ni ska få hjälpa mig tycker jag! Olika förslag, tips och idéer. Jag funderar i fall jag ska utgå från tapeten, man kanske inte ser så bra. Men det är mönstrad, gammaldags tapet. Så jag kanske ska utgå just efter temat: gammaldags. Vad tycker ni?

Nu ska jag sova min andra natt ensam i lägenheten, Frida kommer inte förens i morgon. Segt, hade velat mysa framför tven för att dricka te och prata. Men det får vi ta i morgon så får jag roa mig med att plugga istället. Nu får jag planera och fundera!

Puss och Kram Carzan♥