Bilduppdatering!

Kategori: Allmänt

Ja ni ser ju att vi har haft det väldigt mysigt här! Idag fick Amanda ett strålande besked, hon klarade uppsatsen!! Det måste firas, kladdkakemuffins och grädde it is!
Jobbveckan är snart slut, imorgon är det freeeeeedag! Fast egentligen så händer inget nämnvärt då...tvmys??
Puuuuuuuussssssss
 

Tv-kväll med sis!

Kategori: Allmänt

 
Nu sitter jag och Lisa och bloggar samtidigt som vi tittar på Farmen, efter det är det Bygglov och sist Maria och Mindy. Tanken är att vi ska klämma in en film också men vi får se ifall jag får offra något program, man kan ju alltid se det på playen.
 
Idag har jag jobbat, det var en intensiv dag som resulterade till en powernap på en timma efter jobbet. Hur trött får man vara egentligen, känns ju som att jag sover mer än vad jag är vaken...vilket liv, tur att man är ledig på helgerna!
 
Nu ska jag mysa med lillsyrran, Amanda är på bio med tjejerna ikväll :)
Finaste Lisa <3
 

Summerburst

Kategori: Allmänt

Taggar inför SUMMERBURST!
 
 
Och ja, kommer att bli galet bra! Det bästa är att jag får åka dit tillsammans med mina tjejer!!

I'm going to study...

Kategori: Allmänt

Ska snart till unni för att plugga lite, tråkigt att behöva plugga när syster är här på besök men det är som det är. Men det är tur att jag och Amanda har delad vårdnad på Lisa. Vi funderar på att gå på Röjar Ralf eller någon annan biofilm. Igår såg vi på filmen: Despicable me. Filmen är så rolig och så bra, den rekommenderar jag starkt!
 
Hm, nu har jag ingenting mer att skriva! Önskar er en bra dag.

Rakat benen!

Kategori: Allmänt

Känns egentligen helt onödigt att blogga om och speciellt att ta kort på MEN jag har rakat benen. Det var skönt och nu är benen så himla lena! Anledningen till varför det blev ett svartvitt kort var för er skull så att ni inte skulle blendas av det vita skenet...
 
Väntar på mina systrar Amanda och Lisa, de kommer väldigt snart. Ska bli skönt att slippa vara ensam, alltid ha de här i lägenheten runt omkring mig. Funderar på att klämma in Lisa i min 90-säng idag, både för att det är mysigt och för att jag fryser så himla mycket, galet mycket. Enligt Mathilda så borde jag inte frysa så mycket eftersom att jag har en hög ämnesomsättning...men teorin håller inte, jag är tydligen ett unikt fall.

Sportlov

Kategori: Allmänt

 
Precis pratat med lilla Lisa i telefon, hon har sportlov v.8 vilket innebär att Lisa kommer på besök imorgon och stannar kanske hela veckan. Ska bli väldigt mysigt att få ha henne här hos oss. Tre brudar under samma tak, tre starka viljor, ja, det kommer att gå så bra så! Hon kommer att ta med sig lite roliga sällskapsspel och annat man kan sysselsätta sig med!
 
Jag kommer troligtvis att jobba mycket men förhoppningsvis relativt korta arbetspass så att jag hinner att umgås med fisen.
 
Nu har jag vart ute på äventyr, jag har vart på Ica Välsviken och inhandlat mig allt från toalettpapper till pizzor. Så nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så att jag kan få njuta av min goda pizza innan jag drar mig ner mot stan för en god fika med underbara vänner.

Freeeedag...

Kategori: Allmänt

Det är fredag kväll och jag har precis tittat på nyheterna...japp, nyheterna. Det finns en liten, liten vilja hos mig just nu och det är att jag vill baka min egna pizza. Men jag har faktiskt ingen energi, vilket projekt.
Ensamma hjärtans dag var igår, så jag, Carl, Niclas och Joakim drog ner till Ankan för ett glas vin. Tanken var den att kvällen skulle sluta tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt för att jobba. Återigen, det blir aldrig som man har tänkt sig. Jag kom hem 01:30 och gick motvilligt upp 06:30. Jag har inte gjort något efter jobbet och kommer att spendera denna fredagskväll framför tven.
 
Imorgon kommer jag att äntligen att få träffa Linnéa som besöker Karlstad. Linnéa och jag träffades i Brighton där vi gick i samma klass. Ska bli så himla kul att få träffa henne och Johanna imorgon!!!
 
Hoppas ni har en roligare fredagskväll än vad jag har!
 

JAAA!

Kategori: Allmänt

 
Jag hör ett vrål "jaaaaa", det är ingen "utgångsdag" men det är fotboll...Att fotboll kan vara så underhållande, svettiga killar som springer runt efter en boll. Varför skrek han så? Blev det mål eller var det världens räddning?
 
Ungefär såhär känner/ser jag ut när jag tänker på fotboll...
 
I vilket fall så kände jag att det var intressant att skriva om och du tycker framför allt att det är intressant att läsa.
 
Nu börjar jag bli trött, jag börjar inte förens 09:30 imorgon, vilket innebär sen kväll - hmm, njaa..det blir aldrig som man har tänkt sig...Godnatt!
 
 

19:30-22:00

Kategori: Allmänt

 
Heeeeej!
 
 
 
Ja, jag tittar varje vardag på tv. Jag kommer hem från jobbet och klockan 19:30 börjar tv-kvällen med Farmen och jag sitter och tittar på mina favoriter fram till klockan 22:00. Sedan går till sängs för att orka med att jobba. Jag klagar absolut inte och jag brukar kolla playen när jag kommer hem efter jobbet ifall jag missat något program eller ifall det har råkat bli någon dubbelbokning då två program gått samtidigt. Ja, ibland är det jobbigt!
 
Tittade nyss på Hissen, jag kan rekommendera programet och speciellt detta avsnitt, klicka här!
 
Utelivet just nu ligger på hyllan, jag vet faktiskt inte varför. Eller? Jag har inte haft någon lust, har inga fina partykläder...usch, vad ytlig jag är nu då. Men jag känner såhär, när man har köpt en fin klänning så blir man på automatik partysugen! Jag tror du känner igen dig där? :D
 
Så mitt nästa uppdrag är att köpa en ny fin klänning!
 
Nu börjar som sagt min tv-kväll!!
 

Fettisdagen!

Kategori: Allmänt

 
Glöm inte fettisdagen imorgon, kan vara årets viktigaste dag!? Här får man tillstånd att unna sig något gott, i detta fall en semla. Men jag, jag unnar mig något gott varje dag..så egentligen är det ingen speciell dag för mig..eller lite speciell för att man just säger till det undermedvetna att man faktiskt får unna sig denna semla och att det är helt okej för att det är fettisdagen! Alla andra dagar så hittar man på en ursäkt för att man får unna sig något sött, min ursäkt just nu är att jag har halsont. Jag känner mig mycket bättre idag, i helgen låg jag bara och sov...Jag valde också att inte jobba idag eftersom jag vill bli bättre och inte smitta ner barnen. Hoppas det försvinner helt så att jag kan börja träna igen, jag tränar ju en heeel del nu, japp..jag är stolt.
 
Glöm nu inte att unna dig en god semla.
 
P.s jag åt semla i torsdags, blev bjuden på en nybakad semla...och om man blir bjuden så tackar man ju inte nej?!! :)

Det händer!

Kategori: Allmänt

Vad ska jag uppdatera om? Kära vän, ge mig tips och idéer tack ;) Vad vill du veta?