Kan man vara såhär bakis?

Kategori: Allmänt



Jag vet att våra påslakan inte matchar!! Men ska till Ikea snart, så ska hon få köpa ett likadant som mig..Alltså det vita med blommor på =)

Men i vilket fall..Hon har legat i sängen sen fyra. Mitt ända krav är att hon ska ta disken..har det hänt? NEJ!
Jag får vara snäll idag då, låta henne sova..Jag tog mig faktiskt en powerwalk förut medans hon sov! Det var underbart! Nu är jag pigg!!

Puss och Kram Carzan♥

Skål!?

Kategori: Allmänt

Hörde jag skål? Ja?! Iaf i lägenheten brevid. Fest idag. Nollning. Underbart. Men jag sitter inne med en bakfull Amanda..som för övrigt tror att hon är sjuk..haha!!

Har lagat mat och det blev hela fem matlådor plus att jag och Amanda åt utav den förut. Jag har även fått hämtat böcker. Men jag har verkligen inte alla ännu...På tal om det så måste jag läsa/plugga nu.. Vad jobbigt det blev.

Imorgon ska jag möta upp Cissi på stan, vi ska först hämta ut mitt pass och sedan drar vi vidare till Maria för att hälsa på henne. Kika runt i hennes inredningsbutik.

Hösten 2010 = Nystart. Men med vad?

Jag borde:

- Träna, bra för hälsan har jag hört..och man blir tydligen piggare. Kan ju behövas ifs.
- Mer pluggande. Japp precis, det underlättar ju då..eller!?
- Baka mer? ;) Fan det går nog inte ihop med träningen? Någon gång ibland då?
- Shoppa mindre..såg någon det där? Nee..inte jag heller..
- Festa mer, wei! Ja! Absolut!!


Grebbestad 2010..vem är killen!?

Karlstad 2010..Vem är killen?

Vänersborg 2010!! Man kan ju nästan tro att Mathilda till vänster har fått pappas gener? ;)

Puss och Kram Carzan♥

Carzans egna!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort om min almanacka till min alldeles personliga almanacka!!





Den är inte helt klar ännu..Den ska "pimpas" med!! :D

Puss och Kram Carzan♥

Studentlitteratur...

Kategori: Allmänt

Nu har jag kikat igenom alla mina bloggar som jag följer, har ju missat en del..Bara man är från internet i några få dagar så känns det som man har missat en hel evighet.

Amanda kom hem lite för sent inatt tyckte jag, eller är jag bara en orolig syster?! Nu är hon i skolan. En hel långdag, så jag håller tummarna för henne. Det kommer säkert att gå bra. Jag unnade mig en helmysig kväll. Kikade One Tree Hill och Sex And The City! Kan det bli bättre?

Nu ska jag hämta litteratur på olika håll. Första stoppet är i stan efter det ska jag till universitetet för att hämta andra böcker.




Men först frukost!

Puss och Kram Carzan♥

One Tree Hill S.7

Kategori: Allmänt

Man kan redan nu boka säsong 7 av OTH!!!
Men Peyton och Lucas är inte med denna säsongen..De ska ha rest bort med deras barn...Tråkigt nog..

Men två nya ansiken är med och jag kände givetvis igen Robert Buckley från Lipstick Jungle. Det ska bli spännande att se hur säsongen blir..Jag längtar såååå!

Puss och Kram Carzan♥

Äntligen

Kategori: Allmänt

Äntligen är internetet fixat!! Jag har för första gången i mitt liv installerat en router. Jag är ganska bra!! Nu fungerar internet och jag kan äntligen få blogga igen.

Just nu kikar jag på SATC!! Sjukligt bra!! :) Trivs som fisken i vattnet just nu. Amanda är ute på äventyr hon. Hon är på nollning, lära känna dag. Undra om hon överlever kvällen, haha! Hon var så söt i morses. Hon var så nervös. Det var ifs jag med för två år sedan(tiden går så snabbt). Jag fick följa henne till skolan, visa henne vart hon skulle vara, möta upp henne efter skolan, skriva ut papper i bibblan och köpa böcker på campusbokhandeln..!! Efter det fick vi storhandla mat, det gick superbra och jag tyckte att vi var ganska ekonomiska. OCH NEJ det blev inte godsaker.

Igår kom vi som sagt upp till Karlstad. Herregud vad vi plockade upp i lägenheten..hela dagen och kvällen. Vi firade med hemkörd mat och glass i stora lass. Vi satt i sängen och myste till 90210!!!
Var underbart! Känns så bra att vara tillbaka i Karlstad. Men javisst, det är en hel del kvar att fixa. Väntar på att få ett förråd, där ja kan slänga upp en hel del skit. Sedan måste jag fixa en hel del måste göranden med. Bostadsbidrag bland annat.

Men ikväll blir det bara till att ta det lugnt. Imorgon får bli en fixardag. Ska träffa underbara Cissi i morgon med. Datum är bestämt nu!!! Hennes bebis ska komma den 12 oktober. Jag längar såååå!! =)

Jag lovar att det kommer bilder på lägenheten snart! När allt är fixat, iaf hyfsat!!

Just det ja, beställer just nu dyr kurslitteratur...

Puss och Kram Carzan♥

Karlstad

Kategori: Allmänt

Idag far jag tillbaka till K-stad på heltid. Skolan börjar nästa vecka. Jag ser faktiskt fram emot hösten som kommer. Jag kommer inte att åka hem till Vänersborg lika ofta som jag gjorde förr!! Jag och min syster kommer att bo tillsammans!! Från och med idag börjar det livet.


Nu ska syrran plugga ekonomi, lycka till babe!!

P.s det är inte min rumpa utan det är min arm!! Okej!! Slut pratat!!

Puss och Kram Carzan♥

Härligt

Kategori: Allmänt

Nu är vi snart påväg till GötebÖÖÖrg!!




Jag och Linda ska hälsa på Björkis! Vi ska äta Thaimat och kanske gå på NRJ in the park(på liseberg). Ser fram emot denna kväll!!!

Puss och Kram Carzan♥

Missing you

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart fröken! Gick alldeles utmärkt! Imorgon ska jag dit igen.

Imorgon blir det Göteborg med Linda. Vi ska hälsa på Björkis!! Ska bli superkul :) Jag har typ träffat Linda varje dag nu under en period, underbares!! Men snart blir det sällan jag träffar henne. Sällan jag träffar alla mina härliga kompisar från Vänersborg. Jag kommer att sakna er så♥


Vilken jävla rumpa!?

Puss och Kram Carzan♥

excellent

Kategori: Allmänt






Puss och Kram Carzan♥

Happy

Kategori: Allmänt

Idag har jag och mina kompisar picnickat!! Eller ja nästan...vi köpte frukosten gick ner till vattnet och där blåste det så in i...Vi trotsade blåsten men efter en stund så gav vi upp och bosatte oss inomhus istället. Men det var mysigt sålänge det varade. Jag har även vart hos polisen, skaffat nytt pass. Ser man någonsin bra ut på passfoton? Är det någon som har lyckats?(Johanna, svara inte på den frågan..du kommer aldrig att se bra ut på passkort med ditt utseende).

Pizza efter det, javisst fettomat!!! :D Men ack så gott. Sedan fick jag bullar och te hos Linda. Vi såg på filmen 21, den var helt okej. Pokerfilm, smarta människor som räknar korten.. Sevärd.

Imorgon ska jag som sagt vara fröken! Ska bli roligt att få se barnen igen och att få undervisa!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova!

Puss och Kram Carzan♥

BAMSE

Kategori: Allmänt



Den gillas!!

Puss och Kram Carzan♥

Shoppaholic

Kategori: Allmänt




Den är ny jaaaa, jag bara shoppar..Nu får det vara nog! Nu får jag vänta i några dagar..Jag lägger inte äns upp allt jag köper här på bloggen. Men jag tycker att kavajkoftan var cool och egen. Den finns på h&m att köpa om ni är intresserade!

Nu äter jag mat, mycket gott. Efter det så ska jag på kalas. Kusinen Linnea har fyllt 15 år. Och efter det så blir det mys med Mathilda :) Hon åker till Grekland i morgon så jag får passa på att gosa lite med henne. För jag åker tillbaka till Karlstad på söndag. Då träffar jag inte henne på superlänge! Men hon får hälsa på mig! Jag blir bara glad när jag får besök utav mina nära och kära.

Puss och Kram Carzan♥

Fikaaaaa

Kategori: Allmänt

Jag har vart vaken ett tag. Jag vaknade faktiskt utav ett samtal som var oväntat. Skolan har ju börjat nu. Skolan där jag har min praktik ringde mig och frågade om jag ville jobba i klassen jag praktiserat i på torsdag och fredag. Jag blev väldigt glad. Klart jag tackade ja!! Jag längtar faktiskt tills dess.

Efter det kunde jag inte somna om! Nu blir det fika vid halv tolv med Frida Lindell och förhoppningsvis Linda. Ska bli mycket trevligt.




Puss och Kram Carzan♥

Apriqot

Kategori: Allmänt

För övrigt så har jag vart kär i två år..När ska jag våga? När ja ska ta beslutet?

Kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär

Den är lite dyr bara...1350, men de är den värd? Hjälp? Ska jag unna mig den!?

Puss och Kram Carzan♥

Remember me

Kategori: Allmänt

Jag såg precis på filmen Remember Me, jag älskade den. Jag var ju faktiskt tvungen att se den eftersom att Robert Pattinson(twilight/Edward) var med. Han spelade för övrigt riktigt bra. Jag kan verkligen rekommendera filmen till er andra, se den!



Puss och Kram Carzan♥

Let´s go

Kategori: Allmänt

Vi gör det igen. En tidig frukostfika på nordis. Det blir jag, Linda och Björkis. Efter det skulle det bli en sväng till siba. Jag går upp i sista sekund som vanligt(skärpning på det när skolan börjar).

Oh fuck, vad är det jag har fått? Vad är det som gör så ont i min kropp? Vad kallas det nu igen..hmm..kan det vara en såkallad träningsvärk? Fan de är ja inte van med..! Jag som trodde jag var vältränad och att det bara fanns muskler i min kropp.. Men hur kan ja ha så fel? Jag menar..jag tränar ju varje dag. Fem gånger om dagen. Jaja jag får gå och sörja för mig själv nu resten av dagen...och börja träna en gång extra varje dag..




Puss och Kram Carzan♥

Bilder från festen

Kategori: Allmänt


Underbara människor :D

Elin och Linda posar :D Sötisar!!

Jag försöker mig på att dansa!?

Sexy ladies :D Lindisarna! Linda till höger har mumsigt hår, jag fick äran att locka det :D

Ännu en cider slank ner, jag fick även styra upp musiken!

Sjukt fina♥

Vi förfestade hos Elin igår i hennes nya lya. Den var väldigt fin och låg centralt. Det var väldigt roligt och ja det var synd att inte Mathilda(på sista bilden till vänster) inte följde med ut. Vi åkte till Trollhättan där vi körde en krogrunda..(den du johanna, vad hann du med egentligen?). Vi var först på Lipz sedan på Butlers och efter det så var det givetvis fest på torget.

Linda med det mumsiga håret var bra rolig(med det menas full?).. Hon fick helt plötsligt syn på ett korvstånd, hon gick med raska steg fram till korvståndet. Hon blev överlycklig när det fanns rostad lök(det är ju förstås en lyxkorv vi pratar om här). När korven skulle betalas trodde hon starkt på att de tog kort. De stod ju ute på torget på en liten vagn..vilken vagn tar inte kort liksom? Så vad gjorde Linda nu?? Hon var tvungen att tigga en tjuga..hon fick fråga sig fram och tillslut fick hon tag på en!! Stolt som hon har så kunde hon betala för sig och hon njöt verkligen av sin korv!! Inte nog med det så fick hon syn på KEBABEN!! Klart hon skulle ha kebab!! Det blev kebab med pommes, hon ville absolut inte ha mos! En bestämd flicka som vet vad hon vill ha. Det gillar ja. Men vad hände när kebaben tog slut?

Puss och Kram Carzan♥

Då var det dags

Kategori: Allmänt

Jag kan erkänna att jag inte är den piggaste människan idag..var som sagt ute igår och idag gick jag upp klockan åtta. Ska ju flytta upp alla mina saker till Karlstad. Det kommer att bli tungt. Jag får hjälp utav mamma och pappa som inte kan lyfta tunga saker..tur att jag är så stark och uthållig då..NOT!



Puss och Kram Carzan♥

This is it

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

New Wallet Babe

Kategori: Allmänt

Ny plånbok från Friis&Company :D:D




Jag tycker det var roligt att jag beställde i färgen mintgrön...Jag har så många svarta/bruna plånböcker så det var ett bra beslut jag gjorde! Den är superfin och jag är väldigt nöjd! Den ska såklart användas ikväll då jag ska ut och partaja. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu.. Det återstår och se.

Nu måste jag packa inför flytten till Karlstad imorgon!! Får göra det samtidigt som jag lyssnar på Muse :)

Puss och Kram Carzan♥

Lisa spårar ur

Kategori: Allmänt







Här är jag och min underbara lillasyster Lisa (förutom att hon är världens sötaste så kan även hon vara jobbig).. Haha! Nu sa hon: Va, lägg av!!!

Puss och Kram Carzan♥

Där har jag lagt nivån

Kategori: Allmänt

Hemma från en underbar övernattning i Henån.

Här satt vi och njöt av den fina utsikten. Mariella badade faktiskt..Eller ja, hon doppade fötterna. Hon påstod att det var varmt..men det tvivlar jag på! Varmt för mig är typ Thailandsvattnet. Om jag äns badar då ;) Haha, nä men ja är badkruka..Jag har badat två gånger i sommar, fast det lovar jag att jag inte är ensam om.

Här är tjejen jag ofta skriver om på min blogg. Johanna. Hon som inte är helt hundra. Hon har inte alla hästar i stallet satt säga. Haha.
Tips från Johanna: Man ska dra isär skinkorna när man ska fisa så låter det inte..det bara pyser liksom.
(Där har jag lagt nivån på min blogg märkte jag!!!)


Var vi ute på sjön? Det missade jag. Hihi. Det här är Malin, det var i hennes stuga vi var i. Tack Malin för att vi fick komma. Det var perfekt..!

Jag kan dra en slutsats att detta är inget jag kommer att glömma i första taget. Jag kommer snart att träffa er igen, jag längtar!! Tack Tack Tack!!

Puss och Kram Carzan♥

Henån

Kategori: Allmänt

Nu far jag snart iväg..jag ska först göra mig i ordning. Solen lyser men det är väldigt molnigt ändå..så frågan är ifall man ska byta om till långbrallor...




Jag kommer redan hem imorgon, mer orkar jag inte med ;) Hihi!! Nä men jag har verkligen sett fram emot denna fredag, det ska bli så roligt att få träffa mina karlstadbor..fast ja..de är egentligen från Kil (men flyttat in till Karlstad på heltid), Mellerud, Bengtfors och Uddevalla!! :D Så det är en som är från Värmlandstrakten!! =)

Nu måste jag skynda mig, annars kommer jag för SENT!

Puss och Kram Carzan♥

Friis

Kategori: Allmänt

Jag älskar verkligen Friis&company!!!
 Nu har jag lagt en miniorder som förhoppningsvis kommer i morgon på posten!!!!

Då får ni se vad det är jag köpt =)



Puss och Kram Carzan♥

HoMe!?

Kategori: Allmänt

Nu är jag i vilket fall hemma i Vänersborg, men är det mitt hem!? Jag vill gärna säga att jag har fler hem..Bor ju i Karlstad med liksom. I vilket fall så har vi haft det kanonkul i Karlstad. Vi hade tur med vädret igår så vi passade på att åka till mariebergskogen, där vi köpte glass och tog en promenix. Vi var sedan bjudna till Linn och David som bjöd på en väldigt god lax och en underbar efterrätt. Efter det spelade vi wii(?), alltså...vilken naturbegåvning. Jag är så sjukt bra. Hade aldrig spelat det förut och jag kammade hem det mesta. Jag är supernöjd och superbäst!!

Vågar ni utmana mig? ;)

Idag var vi i Göteborg, vi fick en jademassage. Den var supergod och man blev gött slö efter det. Men det var härligt, jag vill ha mer massage nu..!!!

Sushi fick ja testa på med...ingen höjdare. Om ja är tvungen till att äta en får det bli en med ris och avokado.

Fick bli en hamburgare på Max istället...jag vet andra gången jag äter hamburgare denna veckan. Jag är lite fetto alltså. Men ibland går det inte att undvika.






Imorgon ska jag till Henån med några Karlstadbrudar!!! Ska bli så kul att få träffa Mariella, Malin och Malin..Just det ja..Johanna med. Inte lika kul att träffa henne. Men vad ska jag göra liksom, jag har inget val. Jag är tvungen!! Men hon är helt okej ibland.
Vi ska nog mysa, prata och dricka vin. Johanna är ju inte 18 än så det blir inget vin för henne dock.

Puss och Kram Carzan♥

GONE

Kategori: Allmänt

Jag kommer förmodligen inte att blogga på några dagar nu. Jag och Pontus ska iväg till Karlstad tills på torsdag då vi reser vidare till Göteborg. Vi är nog hemma på torsdag kväll..

Det som händer:
- bara inte göra något...
- Ge blod (borde alla göra!!)
- Fika med Cissi och Linn (har inte frågat än, men hoppas)
- Jademassage (massage med stenar)
- Liseberg eller Universeum!!

Ska bli riktigt nice, så vi hörs om några dagar för en uppdatering!!

Puss och Kram Carzan♥

Magiskt

Kategori: Allmänt

Kvällen igår var MAGISKT(nya vänersborgsordet..) Jag jobbade som sagt till halv tio på kvällen och bussen gick strax efter tio. Så ja det var lite brådis. Jag fick göra en snabbsminkning och kamma till håret lite. Jag låg nog  tidsmässigt i klass med en kille med att göra sig i ordning inför en utekväll skulle jag gissa på. Direkt när vi kom till Baden var det bara en sak som gällde, ja just det...dansgolvet. Herrejävlar vad vi dansade. Jag hade så sjukt kul. Jag, Mathilda, Malin och Åsa höll igång hela kvällen..nästan i alla fall, tills klockan två. Då vi var hungriga. Jag kom inte hem förens fem..då de börjat ljusna. Lite ångest fick jag faktiskt, ännu mer ångest när klockan var halv ett då jag vaknade till liv.

Kom just på att vi fyra tjejor fick varsinn shot av bartendern! Antar för att vi dansade sjukt mycket!! Mathilda ville inte ha sin, så jag fick ta hennes också..Tack Mathy!! Haha..

Kul vi hade alltså!!

Här sitter jag nu, om en kvart ska jag möta upp Linda. Vi ska laga mat, undra vad!? Jag kan nog äta upp en hel ko just nu...Efter det ska jag hem till familjen, jag ska börja slipa mitt nya matsalsbord som sedan ska målas om. Ja får nog köpa färg med kom jag på...

Puss och Kram Carzan♥

Skullcandy

Kategori: Allmänt

Mina nya hörlurar har kommit :D:D

De fungerar sjukt bra!

Jag har färgerna vit/silver på mina hörlurar...


Annan färg här, men de e gryma. Hårda. Tuffa...Precis som ja, haha!!!

Puss och Kram Carzan♥

Baden

Kategori: Allmänt

Efterlysning!!!

Vart är mina ringar?

De är borta....!! Antar att jag får leta bättre...

By the way...it´s my last workday today!!! Fan va nice =) Det ska självklart firas, ikväll blir det party! Kungshamn-Baden!! Ska bli grymt..men va tusan ska man ha på sig..Kommer säkerligen vara mycket folk. Det kommer då bli 100 gradigt...varför inte då en sommarklänning!? Det är ju ändå sommar..slutet av sommarn..

Puss och Kram Carzan♥

Jag älskar dig!

Kategori: Allmänt

Det känns som att det var evigheter sedan jag bloggade..Men nu har jag äntligen fått tid över.

Igår kom Joel och Mica på besök, vi gjorde en vegitarisk matpaj(som blev sjukt god). Inte nog med det så blev det kladdkaka, chips och dipp. Sedan såg vi på någon meningslös film!? Vägen hette den, se inte den! Ta er tid till något roligare.

Har jobbat idag med, tre hela timmar!! Men det är ob på det, så det är ju helt okej. Nu ska jag snart hem till familjen, ta med mig boken och läsa ute i det fina vädret.

Åh, jag har världens bästa kompis!! Min underbara Martina ringde mig idag, jag jobbade dessvärre så jag kunde inte svara. Men hon ska ringa mig efter sitt jobb igen. Ska bli så sjukt skönt att få höra hennes röst. Hon skickade mig ett silverhjärta på posten, tog en bild på det!! Jag har även fått tröjan utav henne. Hon vet vad jag gillar =)

Jag älskar dig!!



Ser ju faktiskt ganska farlig ut på den sista bilden, haha fan de gillar jag! Akta er!! ;)

Puss och Kram Carzan♥

Sommar2010

Kategori: Allmänt

Längtar tillbaka...

Underbar kväll och en underbar bild tillsammans med min Linda<3

Idag har man jobbat i hela fyra timmar, jag blir inte utbränd i vilket fall! Efter det så har jag bara gottat mig hemma på onsjö genom att läsa en bok ute. Ibland är det bara för härligt. Ikväll kommer mamma, pappa och Lisa hem från Öland som de vart i fyra veckor nu. Jag och lillbrorsan chrille ska laga tacos till de små rackarna var det tänkt. Ska bli skoj att få träffa sötingarna!!


Lillbrorsan Chriz..Inte roligt att bråka med honom längre, nu är han för STOR!! Varför ska pluttisar växa!? Han kommer ju alltid att vara lillebror(som vi kallade honom när han var liten, inte hans namn)..En liten skit ska han va :D

haha.. jaja!!

Puss och Kram Carzan♥

Linda<3

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen hittat energi. Jag hittade min energi när jag fick ett sms av min underbara kompis Linda som skrev att hon var hemma från Hunnebo över dagen. Jag gjorde en sockerkaka(med cocos) och satte på te så att hon skulle bli glad. Det var så himla skönt att få träffa henne, det gjorde mig glad!

Efter en stund så började vi prata hår, hon har världens finaste och längsta hår. Jag tog fram plattången och gjorde fina vågor/lockar i hennes hår. Wow, jäklar vad snyggt det blev. Jag tycker att man borde lägga några extra minuter på sitt hår varje morgon. Man känner sig själv finare på något sätt när man grejat håret lite extra. Jag fick tyvärr ingen bild på henne, jag hoppas hon tar kort på sig själv.

Här kommer jag:



Puss och Kram Carzan♥

Powerwalk

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt vart ute på powerwalk tillsammans med Mathilda och Lisa. Det var faktiskt skönt att komma ut och röra på sig. Det var längesedan. Kommer jag att fortsätta tro!? I hope so... Jag behöver faktiskt röra på mig. Men troligtvis så kommer jag leva på den här promenaden i ett antal veckor framöver!!

Nu ligger jag död i soffan, kikat på True Blood. Jag vill egentligen ta ett avsnitt till men jag behöver rensa mina kläder. Jag har en del, jag bor just nu i min resväska och den är överfylld. Vart kom alla kläder ifrån!?



Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt



Fick skjortan av Pontus, den ville han inte ha längre. Han tyckte heller inte att jag skulle ha den, killskjorta!!! Men vem bryr sig!?

Till jomabelle..Jag måste ju alltid förklara en gång till för henne om saker och ting. Hon förstår inte riktigt, hon är inte riktigt med om man säger så. Jag måste utveckla allt...Det är så här Johanna, angående trorsorna. De är de skönaste trosorna jag haft och de åker inte in i rumpan, jag kan säga att jag har hittat den rätta stoleken. De känns liksom knappt att man har på sig några. De är också perfekta till tajta byxor eller klänningar, syns liksom inte. Det är givetvis Sloggi trosorna jag pratar om..

Johanna, jag hoppas att du är nöjd :)

Ja, jag har lärt mig att ha tålamod med henne...Har ni?!!! ;)

Puss och Kram Carzan♥

Converse

Kategori: Allmänt

Jag älskar mina Converse :D


Puss och Kram Carzan♥

Tylösand

Kategori: Allmänt


Tylösand, weii!!

Ja vet inte var de håller på med, men säkerligen något snuskigt!!! haha!!

...


Puss och Kram Carzan♥

Autumn

Kategori: Allmänt

Nu är snart sommaren över och det har gått sjukt fort. Har det äns vart sommar? I vilket fall så närmar sig hösten. Jag älskar höstkollektionerna! Mycket skinn och naturfärgat i höst och militärtemat kommer fortfarande att vara inne, love it!


Bild: Abagazine

Sugen man blir på att shoppa..men jag har shoppingförbud tills vår shoppingresa till köpenhamn som det troligtvis kommer att bli i slutet av augusti. Då ska vi hälsa på Stajna i Malmö med. Kommer att bli awesome!!

Kollade lite i garderoben nyss, mycket man glömt! Hittade ett par snygga svart höstkängor, nu har jag två par. Men jag behöver ett par till. För då har jag tre olika stilar på kängorna som passar till olika klädval! Jag vet hur de ska se ut, men ja ska hitta dom bara....

Puss och Kram Carzan♥

NiCe

Kategori: Allmänt

Den här väskan hade jag inte tackat nej till:

Från Friis & Company 599:-

Puss & Kram Carzan♥

SöNdAg

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen huvudvärken borta. Har vart hos Mathilda hela dagen, sett på två filmen samt ätit en god pizza! Men efter det var jag tvungen att gå hem och kurera mig med ipren. Nu mår jag bra igen!!!



Blir faktiskt pizza igen, halva på dagen och halva på kvällen...Haha snacka om att vara lat. Nu ska jag fönstershoppa lite, få lite inspiration!! =)

Puss och Kram Carzan♥

BAKIS?

Kategori: Allmänt

Jaaaaaaaaaaaaaaa.....

Bakispizza?

Jaaaaaaaaaaaaaaa....Med Mathilda och Lisa.

Kvällen igår var magisk, vilken förfest, vilken utekväll..

Vad det värt det?

Jaaaaaaaaaaaaaa....

Puss och Kram Carzan♥

HELP!?

Kategori: Allmänt

Det jag hade tänkt att ha på mig idag passade absolut inte! Jag fick tänka om...Nu har jag en del alternativ:

Detta var tänkt, men blev nerbuad av mig!


Köpt på Nelly för längesedan, dock aldrig använt...


Kanske, kanske inte!! Ett par snygga tights till...Kanske ser lite doktoraktigt ut men va tusan =)

Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt





Sämsta webbcamen ever, men men! Jag älskar den militärgröna skjortan(som är syrrans...)!!

Har gjort lunch till syster som jobbar så ska cykla en tjugo minuter för att lämna den(fast ska ifs in till systemet med). Den lunchen var rester från igår, så jag har faktiskt inte ansträngt mig så himla mycket.

Kvällen igår var magisk, det var så himla trevligt. Tjejmys, kan det bli bättre!? Tända ljus och en hel del mat kan jag säga...och ja efterrätt på det(chockladpudding). Stina ville göra 2 liters men vi nöjde oss med 1, och ja...hälften blev över!

Ikväll blir det PARTY, älskart!! Så vi får vad jag ska ha på mig, svårt! Men jag tror jag vet...!!

Puss och Kram Carzan♥

ByeByeBye

Kategori: Allmänt

Nu drar jag!!


Puss och Kram Carzan♥

Mer bilder!

Kategori: Allmänt


PP och JA!

Blä...!!!

Sjukt snygg bikini!!! :D

Fiske!

En fika bland blajorna i kohagen =)

Puss och Kram Carzan♥

GirlsGirlsGirls

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis vaknat till liv, nästan i alla fall! När jag kom hem från jobbet var jag sjukt trött...Jag var tvungen att gå och lägga mig.

Ikväll blir det tjejmiddag, det blir jag, Stina, Jeanette och Rebecca!! Underbart!




Inte orkar jag skriva mycket, ska aldrig mer sova på dagen mer(så trött)!!

Puss och Kram Carzan♥

KORT

Kategori: Allmänt

Mer bilder från stugan:

Här sitter jag och njuter av Elsas Mode.

Mica laddar inför en dag på vattnet!

Mica och Joel!

Snöggt...

Bra sammarbete!! Det gick framåt!

Han njuter..Jag paddlar!?

Nu hinner jag inte lägga upp mer bilder..Min kedja på cykeln har hoppat, ska laga den..Inte jag utan någon gubbe i ett garage!! Sen ska jag fika med Johanna, så längesedan jag träffade henne. Efter det ska jag till syrran för att planera Karlstadflytten.

Kanon!!

Puss och Kram Carzan♥

Shoes

Kategori: Allmänt

Nya sjukt snygga skor:




Puss och Kram Carzan♥

LEVIS

Kategori: Allmänt

Min nya jeansjacka från Levis:



Inlöpt på loppis för 75 kronor :D Supernöjd*

Puss och Kram Carzan♥

Coffee

Kategori: Allmänt

Snart ska jag fika med Stina och Kathy. Efter den fikan blir det en fika till med Frida och Linda. Mycket fikor idag, det gillas. Ska även jobba idag, börjar halv fem.

Frida är den tjej som har hängt med min bästis Martina i Australien i nästan ett år. Martina är fortfarande kvar i Aussie medans Frida hade gjort sitt där..Så ska bli kul att träffa henne. Var som sagt längesedan!!! 

Jag funderar i fall man kan göra någon liten shoppingresa innan skolan börjar. Vi pratade på Köpinghamn eller möjligtvis Stockholm. Vore kul att shoppa, festa och fika!! Njuta av storstadslivet är inte fel det heller. Kolla in folket och deras kläder på stan för att få inspiration, me like!

Igår började jag kika på en ny serie, alltså den 12:e serien jag följer nu.. Cougar Town. Serien verkar väldigt rolig! Så tisdagar klockan åtta-nio är jag upptagen..!!

Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

SNÖGGT

Kategori: Allmänt

Mer sommarbilder från stugan:

Här äter vi lunch!

Pontus gottar sig i solen!

En väldigt snygg Mica =)

Haha, Joel tar sig ett dopp igen!!

Joel med en utav sina skvallertidningar :)

Här sitter vi och njuter i solen. Klockan var närmare sextiden här.

Puss och Kram Carzan♥

Det här fanns i påsen...

Kategori: Allmänt


I Triumph påsen fanns ett par sloggi trosor, jag har hört att de är så bra. Upp till bevis :)
Vad tycker ni om sloggi trosor!? :D

Puss och Kram Carzan♥

U.S POLO ASSN

Kategori: Allmänt


Sjukt snyggt överkast som jag välidgt gärna vill ha, just nu 600 istället för 1200... Så värt det!?
Känner att sängen tar en stor plats i rummet och därför borde man lägga mycket fokus på sängen, därför är det viktigt med ett fint överkast och gärna ett överkast som är ljust så att rummet känns större än vad det egentligen är.

Får ta en funderare på detta!

Puss och Kram Carzan♥

Tv-serier!

Kategori: Allmänt

Tv-serier som jag följer:

Vampire Diaries

True Blood

Ally McBeal

The Hills

Gossip Girl

House

Lipstick Jungle

One Tree Hill

The OC

Solsidan

Two and a half men

OPS..För många serier? 11 stycken, blev mer än vad jag trodde att det var. Men jag ÄLSKART!! Tv-serier är det bästa som finns, jag älskar att bara ta ett avsnitt när man tex kommer hem efter skolan eller att man sätter på ett när man ska gå och lägga sig. Men ja, jag är upptagen i höst(haha)... Man kan säga att tv-serier är en hobby jag gillar!!

Puss och Kram Carzan♥

Triumph

Kategori: Allmänt

Jag har handlar något från den underbara affären Triumph..


Vad kan det vara i!? :D

Det får ni veta senare ikväll....!!

Puss och Kram Carzan♥

Mjälarhult

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen lagt över bilder från stugsemestern till datorn, jag lägger upp några favoriter varje dag.
Jag längtar faktiskt tillbaka:

Det var vi fyra som åkte: Pontus, Joel, Mica och jag!
Joel är stolt över sitt regnställ som Mica valde ut till honom..

..Så nöjd att han vägrade ta av sig det trots strålande sol!!

Vi tog oss en trip ut på sjön med båten, supermysigt!

Pontus var nöjd med att få ro...

Joel fick bada :D

Fler bilder kommer som sagt. Märkte att det blev en del roliga bilder på Joel, men det hoppas jag att han bjuder på :)

Puss och Kram Carzan♥

...

Kategori: Allmänt

En skönhet från Friis & company:

301:-

Dagens

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

En ny vecka

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet, jag var på jobbet imorses men tog visst fel på tiden så det var bara att gå hem igen. Nu ska jag dit igen.

Målaren kom och knacka på dörren 07.18 i morses, snacka om att jag var trött..Inte kunde jag sova efter det heller. Kommer jag vara som en zombie på jobbet!? Jag hoppas att jag hittar energi någonstans påvägen dit...



Puss och Kram Carzan♥

Amanda och Mikael

Kategori: Allmänt

Jaaa, nu har syrran och hennes pojkvän Mikael bokat en resa till Grekland, Naxos!!

Jag är INTE alls avis!


Jag kanske får plats i resväskan om jag har tur?! =)

Puss och Kram Carzan♥

Friis Shoes

Kategori: Allmänt


Just nu 350 kr!!

Sjukt snygga till hösten, 520 kr!

Vill ha skor för 390 kr!

Puss och Kram Carzan♥

Stugsemester!

Kategori: Allmänt

Precis nyduschad och hemkommen från stugan, borta bra men hemma bäst!! Jag har haft en underbar vecka tillsammans med Pontus, Mica och Joel. En utav de första dagarna var faktiskt jag och Mica på Ullared, vi shoppade lagom mycket. Ullared kan man hitta mycket roligt men också mycket onödigt. Jag köpte i vilket fall bra och ha saker. Medans vi var på Ullared så var grabbarna ute på sjön för att fiska. Tyvärr blev det ingen fisk på grillen.

En dag hyrde vi kanot, vi paddlade till en ö där vi la till för att grilla korv med bröd, det var supermysigt och faktiskt en liten känsla av att vara utomlands. Efter det fick vi paddla ytterligare då vi la till vid en kohage där vi satt och fikade bland blajorna.

Vi var även runt i Halmstad och virrade runt, en fin stad! Om ni ska fika i Halmstad kan jag varmt rekommendera Roberts Coffee. Vi spelade även biljard och åt en god middag på B&B´s, mycket käckt ställe.

Tylösand? Överskattat? Ligger packade som sillar...Men det var ändå kul att vara där. Det är en väldigt fin strand, utomlandskänsla där med faktiskt. Påminner om Ölands stränder. Jag hade bara önskat att det vore mindre folk där..!

Övrigt: käkade lunch vid en omtalad fiskeresturang, tog lite trippar hit och dit och bara njöt av semestern. Jag kan lova att det blev många goda middagar, mycket grillat.

Det ända negativa var att veckan gick för fort!! Plötsligt skulle vi åka hem, jag längtar tillbaka...

Nu ska jag snart förbereda mat, det blir tacos ikväll. Något enkelt men samtidigt väldigt gott!! :) Bilder får ni se senare när de läggs in!!

Puss och Kram Carzan♥