Tenta!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags för tenta, didaktik i matematik! :)
Nu ska jag bara slänga av mig mjukisbrallorna och ta på mig ett par mer accepterade brallor!
Önska mig lycka till ;)
Så skönt att man äntligen kan ta på sig conversen!

Imorgon smäller det!

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer min kärlek hem, min andra hälft!! :D Jag är så himla glad och så himla nervös. Jag försökte packa väskan lite smått, men kunde inte komma på vad jag skulle ha på mig i morgon. Ja, vilka bekymmer!
I morgon klockan tio i två tar jag tåget mot Göteborg/landvetter. Där ska jag och hans familj möta upp honom.
Lycka!

Nu har jag lagat middag, rotfruktsoppa (underskattad, mycket god och framför allt billig). Ska bli mums, sedan får jag ta och sätta igång med plugget. Det behövs ju göras det med. Har vart upptagen hela dagen. Vart hemma hos Linn och fikat. Gav henne min födelsedagspresent!! :)

Finns kvar att paxa!!

Kategori: Allmänt

Sex And The City Säsong 1-5 för 200 kronor!
Adidasväska, stor och rymlig. Säljer den nu för 150 kronor.

Väska från Esprit i militärgrönt. Säljer den för 150 kronor.

Väska från Friis & Company, guldiga detaljer. Säljer nu för 180 kronor.

Oanvända plånböcker 50 kr.


Om ni är intresserade så skriv en kommentar med det ni vill ha! :) Jag tycker det är så roligt att göra någon annan person glad. Tycker ni ska göra som jag, gör en vårrensning och lägg ut på bloggen! :)

Sökt in till Brighton idag!!

Kategori: Allmänt

Idag satt jag och Jomabelle i skolan, vi har nu sökt in till en skola i Brighton. Vi ska läsa engelska i en termin. Jag hoppas innerligt att vi blir antagna, vore drömmen. Det är svårt att bli antagen, många som söker. Men jag och Johanna håller tummarna. Det blir ju förstås en besvikelse om vi inte blir antagna, har sökt en engelska kurs som reserv. Den kommer att vara på distans från Karlstads universitet.
Weii! :)

Pluggdag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Johanna vart riktigt duktiga. Vi har vart i skolan hela dagen.
Starttid: 10.00
Sluttid: 19.00
När jag kom hem från skolan så var jag helt slut, jag satte mig ner i soffan och låg där som en död fisk. Fick i mig lite sallad (tänkte göra rotfruktsoppa, men hade ingen grönsaksbuljong) och nu äntligen så har jag målat mina tånaglar. Kände för en total make-over (haha). Snart tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Grannen har fest, vilket innebär hög musik. Jag somnar nog ändå för jag är van med den dunkande basen varje kväll.
Saknar mina underbara ♥

Earth Hour - släck för en ljusare framtid

Kategori: Allmänt

Hjältedåd i vardagen:

 

  • Välj grön el. Ett av de enklaste sätten att plocka Superhjältepoäng. Inte dyrare. Ingen förändring för dig. Men en av de saker som sänker dina koldioxidutsläpp mest.  
    (Sparpotential lägenhet: 800 kg CO2 per år.)

  • Laga mat på rester. Det sägs att vi slänger en femtedel av den mat som vi betalat dyrt för och sedan släpat hem. Inte bra för plånboken och inte för miljön heller. Laga god restmat istället.

  • Ät mer vegetariskt. Att äta vegetariskt är också en rejäl utsläppssänkare.
    Om du inte vill lägga om kosten helt – Varför inte satsa på en vegomåndag?

  • Cykla eller gå dit du ska. Eller varför inte åka tillsammans med andra. Ta en buss. 
    (Sparpotential cykla/gå till jobbet: 820 kg CO2 per år.)
  • Släck lampor och undvik stand-by-läge. På din TV, video eller DVD (Sparpotential 80 kg CO2 per år).

  • Jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Slipp resa. Minska utsläppen och få mer tid över till annat. (Sparpotential: 470 kg CO2 per år.)

Nu sitter jag här i mörkret men några tända ljus. Det är förstås mysigt men också en insats för miljön!! Jag har faktiskt valt att stänga av all elektronik också! Sitter med datorn, men har inte i laddaren. Det är bara en timme i våra liv, varför inte?! Hoppas ni alla där ute har gjort som jag!! :)

Nu börjar allvaret!

Kategori: Allmänt

Jag och Johanna sitter redo i skolan. Vi har gått igenom vår morgonrutin, med att kika igenom alla bloggar vi läser. Nu ska vi vara seriösa. Börja plugga, vi sitter i bibblan tills den stänger!
Ha en bra dag, njut av det fina vädret! Jag har äran att få vara inomhus idag! ;)

Pontis!!

Kategori: Allmänt


På måndag kommer min Pontis!!! ;)
Jag ska möta upp honom på landvetter, han har vart ute och rest i ca 7 månader. Han har vart överallt! Skönt att vi träffades i januari iaf! 7 månader är väldigt länge. Men nu kommer han äntligen hem, jag har längtar så efter Pontis, och nu kommer han hem. Weeeiiii, carro är glad :)
Johanna kallar också Pontus för Pontis, hon tycker det är lite mer käckt!! :D Därför passade denna bilden så perfekt!! Bilden är tagen från en resa i London som jag spenderade tillsammans med Martina!!

Studenttorsdag!

Kategori: Allmänt

Bilder från gårdagen:
Underbara Marie bjöd oss på tacos, så himlans gott (tack underbara Marie)!!
Snyggt!!
Ett glas vitt vin, ja tack!
Hagge är i toppform!
Full fart på "dansgolvet" :)
Fina Hagge :)
Förfesten hos Marie var så himla rolig, vi dansade till alla möjliga låtar. Låtar som Barbie Girl, Boom Boom Boom, Den var en gång en fågel, ja ni förstår nivån. Efter den sjukt roliga förfesten tog vi bussen ner till stan för att gå vidare. Vi gick till Tempel, det var tydligen maskerad. Jag var inte utklädd om ni trodde det (skönt att få det utrett). Dagen efter är aldrig rolig. Jag tror att alla fyra damer tog sig en lång sovmorgon och jag är fortfarande lite slö. Men jag orkade med After Work idag!!! Johanna bjöd med mig, det var jag och hennes vänner. Det var väldigt trevligt.
Nu sitter jag här i soffan med en kopp te och tittar på Sex And The City. Det är så mysigt. Imorgon börjar jag dagen med plugg. Jag och Johanna ska sätta oss i bibblan för att få lite gjort. Skönt att kunna sitta ihop med någon för att "bolla" fram och tillbaka. Tentan är ju på torsdag. Jag är lite nervös, men det kommer säkert gå bra.

Rosa skog..!

Kategori: Allmänt

Visst är den rosa färgen en underbar färg, min favoritfärg. Därför valde jag rosa som bakgrundsfärg. Lite vårsnyggt får man skapa på bloggen.
Solen lyser idag igen, vilken härlig känsla. Gick till skolan fram och tillbaka, skönt att få lite frisk luft. Som ni ser på bilden så är det fortfarande mycket snö. Denna bild är tagen från mitt fönster. Jag tycker personligen att det är en vacker utsikt, jag älskar skogen! :) Hade inte klagat över tätare skog..
Min fina vas från Pontus far som jag fick i studentpresent (många år sedan nu). Jag bara älskar den! :)

Onlinepizza, mumsigt gott!!

Kategori: Allmänt

När syrran kommer hem från träningen så ska vi unna oss pizza. Vi ska lyxa till oss med hemkörning, 20 kronor kostar det. Så värt det. Jag är megahungrig!

Tentan är nu gjord, den gick bra. Så skönt att ha gjort den. Imorgon ska jag börja plugga på nästa tenta som vi har om en vecka. Det blir mycket läsning. Kommer väl inte att få pluggat så mycket två dagar nästa vecka, Pontus kommer äntligen hem. Det är så underbart. Jag hoppas tentan går vägen ändå.



Fint nagellack (syrrans).

Imorgon är det något stooooort som händer för min del. Det blir utgång, frågan är i fall jag kommer ut. Jag har inte vart ute på länge. Jag har allt försökt, men har lätt för att bli för trött och osugen. Men jag känner på mig att det kan bli bra i morgon, ska spendera mina sista två hundralappar. Kan då räcka till en blå drink (förhoppningsvis) om jag har tur.

Den stora frågan är då; vad ska jag ha på mig?

Jomabelle har ju köpt ett par grymt snygga jeans och två dundersnygga skor. Antar att jag får ta på mig något OOOOLD. Kanske någon som vill köpa något fint till mig, ni får, men jag antar att ni inte vill ;)

Nog om det, tjugo minuter kvar tills jag ska beställa peeetzzan. Men nu ska jag sätta mig ner för att skriva en planering för mig pluggvecka. Jag behöver strukturera upp det, mål och delmål. Annars kommer jag sista minuten stressa dagen innan..Vilket jag inte vill, men jag kommer väl få göra det ändå..

Haha, har jag lyckats få ihop ett såhär långt inlägg förut..Tveksamt!

Puss på dig Jomabelle.

LG Optimus 2X!

Kategori: Allmänt

Jag är ute efter ny mobil, jag hittade en intressant kandidat :)
Jag är faktiskt nu med i ett test för att "testprova" mobilen under en månad. Jag tycker att det är väldigt roligt med nya mobiler och jag vill väldigt gärna ha det senaste. Det är en hobby. Jag gillar avancerade mobiler och det har den nya LG mobilen!
Kika in trailern --> Tryck här!


Designen är väldigt snygg med, det är ju faktiskt en utav de viktigaste med en ny telefon.
Var med och tävla du med, Tryck här!!!
Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag blir den lyckliga. Då kommer jag absolut följa upp om vad jag tycker om mobilen och alla dess finesser!

Ikea

Kategori: Inredning

I sommar kommer jag att bo tillsammans med min pojkvän. Han har som sagt en balkong som jag ska fixa i ordning. Jag har letat efter en hylla som jag kan ställa allt möjligt trams på! Jag hoppas den får plats, det får den i mitt huvud...
Läckö hylla - 499 kronor.
Jag skulle vilja att den inte var så bred, men man kan inte få allt..! :) Kanske finns någon bättre..!

Tentadags

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags, håll tummarna!
:)

Hammerfall

Kategori: Musiktips

Musiktips; Hammerfall - My Sharona

Pluggdag

Kategori: Allmänt

Dagen innan tentan,  jag är så nervös över tentan!! Den är i morgon, jag förstår inte riktigt att det är så nära. I morgon efter tentan ska jag börja plugga på nästa tenta, en vecka efter!
Dags att sätta igång plugget..!
Lycka till mina klassisar!

Plugg..

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Johanna vart på bibblan och pluggat. Den stunden räcker tydligen inte. Ska sitta en stund här hemma och fortsätta plugget. Efter det tar jag ledigt för kvällen.
Pratade med min älsklingspontus förut, han kommer hem om en vecka och en dag!! Shit, snaaaart. Kommer att gå så fort. Snart kommer jag stå på landvetter för att möta upp honom. Stå eller ligga ner, beror på stabiliteten i benen..;)

Lördagskvällen

Kategori: Mode

Storstädade igår, behövdes. Nu känns det skönt att vakna upp. Även fast jag måste bädda sängen igen..Igår kväll blev det en sväng till Johanna S. Hon hade fått finbesök av Jonna (vänersborgare). Vi åt pizza och drack cider, mycket trevligt. Jag följde aldrig med ut. Jag har ju en tenta att tänka på..Så nu snart ska jag åka till skolan för att sätta mig och plugga. Tråkigt att man inte kan få vara ute i det fina vädret idag!

Rensat min garderob, behöver ni något nytt till våren?

Kategori: Allmänt

Jag har nu rensat ut några kärlekar från garderoben. Snygga väskor, plånböcker, skor och kläder!! Jag hoppas på att göra någon annan själ glad. Därför säljer jag nu dessa skönheter. Kommentera i inlägget, där ni skriver vad ni vill ha (finns en siffra med på varje bild, skriv ner den). Om ni är mina kompisar tar jag gärna med det till skolan, till Vänersborg eller här i Karlstad. Kan skicka genom posten med, då står köparen för frakten! Om ni har mer frågor skriv med det i kommentaren, glöm ej skriva er mejladress! :) Hoppas ni hittar något som faller er i smaken!
1. Adidasväska, stor och rymlig. Säljer den nu för 150 kronor.
2. Väska från Esp rit i militärgrönt. Säljer den för 150 kronor.
3. Väska från Friis & Company, guldiga detaljer. Säljer nu för 180 kronor.
4. Väska från Accent, silvriga detaljer. Säljer nu för 150 kronor.
5. Oandvänd plånbok för 50 kronor.
6. Oandvänd plånbok för 50 kronor.
7. Oandvänd plånbok för 50 kronor.
8. Nästan helt nya skor i stl. 38 (tyvärr för små för mig). Säljes nu för 200 kronor.
9. Vit kjol från Vero Moda i stl. 34. Säljer den nu för 50 kronor.
10. Midjekjol från H&M i stl. 38. Säljer den för 40 kronor.
11. En söt midjekjol från Vero Moda i stl. S. Säljed för 60 kronor.
12. Kjol från Vero Moda i stl. 34. Säljes för 50 kronor.
13. Klänning från DRDENIM i stl. S. Säljes nu för 100 kronor.
14. Sött linne från H&M i stl. 36. Säljes för 40 kronor.
15. Kofta från Gina tricot i stl. XS. Säljes nu för 40 kronor.
16. Beige/vita chinos från Monkey i stl. S. Säljes för 75 kronor.

De nummer med fetmarkerad text finns kvar att köpa! :)

Säljer nu mina kärlekar!

Kategori: Allmänt

Säsongerna 1-5 av Sex And The City säljer jag nu och ligger ute på tradera.

Kan självklart hämtas hos mig :)
Gå in och bjud på tradera --> HÄR!

Ikea

Kategori: Inredning

Var som sagt på Ikea idag, såg en väldigt fin soffa som jag vill ha:
Serie: Karlstad - 10995.
Exakt den färgen som jag vill ha samt att jag diggar hörnsoffa!

Home

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag med Johanna hem efter skolan, vi pluggade inför mattetentan. Det hela slutade med att hon betalade 50 spänn till mig för en myskväll med chips och film. Jag var inte den som var den så jag tog tacksamt emot pengarna. Efter en stund gav hon mig en 50-lapp till och frågade ifall jag ville sova över hos henne. Ja tog emot även denna 50-lapp. Idag har vi pluggat matte igen. Johanna fick ett ryck med en grundstädning. Det luktade så städat när jag begav mig. Klockan två kom Linn och David och hämtade upp mig, vi åkte till Isoldes dagis för att hämta sötnosen. Vi åkte mot bergvik, jag och Linn hittade såklart grejor från ikea. För mig blev det dessa förvaringslådor:
Kanonbra, 4 av fem toast :thumbup:

Weiii!

Kategori: Allmänt

Visst är det underbart att dricka te och titta på Dr.Quinn?
Svar: JAAAAA!
Jag är nöjd, tummen upp:thumbup:

Åh :(

Kategori: Mode

Petite Bag SEK 549, Friis & Company - NELLY.COM
Jag är så ledsen för att jag inte kan köpa denna underbara väska från Friis & Company för 549 kr. Visserligen kan jag få rabatt på 100 riksdaler, men jag har ändå inte råd! Ingen idé att jag fönstershoppar..Det är ju fööör sorgligt.

Tillökning i familjen!!

Kategori: Allmänt

Jag älskar mina gosedjur, ni får tycka att jag är huuur töntig som helst (but i dont care).
Min gosedjurfamilj består utav Fil, Brum-Brum, Pontis och Bebben. Alla nallar väcker underbara minnen. Fil (längst till vänster) är min nalle som jag haft sedan liten, sanningen är att jag snodde honom av syrran. Fil är den nallen som får sova tillsammans med mig. Pontis är den vita söta, fick honom av Pontus på vår första alla hjärtans dag. Bebben (längst till höger) är Johanna S pappa till och jag mamma. Sist men inte minst en ny tillökning, Brum-Brum. Sist gång jag var hemma tog jag med honom hit!
Tyck ni att jag är lite knepig, men som sagt, jag står för att jag tycker om mina gosedjur! :)

Inte min dag idag..

Kategori: Musiktips

Nej, jag är för osugen på att plugga, jag känner idag ingen motivation och därför valde jag att avstå från plugg idag och försöka finna motivationen i morgon.
Ligger här och lyssnar på musik istället, dunderhörlurarna!
Pain - Same old song
Pain - I´m going in
Bloody Beetroots - New noise

90210

Kategori: Allmänt

Den "nya" versionen av Beverly Hills är det jag och Amanda har fastnat i. Vi är ganska effektiva när det gäller tv-serier. Igår blev det ca: 6 timmars tittande, jag vet inte vad det säger om mig? Kanske att jag är beroende. Men för mig betyder det avkoppling. Att inte tänka på något annat än just serien. Jag mår bra utav det, jag tycker det är roligt, thats why!!:D
Vår tvättstuga hemma i Vänersborg är tydligen ett populärt rum att befinna sig i just nu (kan det ha med att göra att datorn står just där?)
Övrig och nödvändig information: jag åt precis hembakad pizza och det smakade supergott!! :) Nu ska jag sätta mig och förberede inför redovisningen.

Ett kort inlägg om ingenting!

Kategori: Allmänt

Dagens styrkepass är nu över, ska tillbaka till skolan för att plugga! Så himla fint väder ute, solen lyser och allt är på topp.
Tummen upp!

Shorts från Nelly!

Kategori: Mode

Ännu fler musiktips

Kategori: Musiktips

Till dig bror (sjukt bra träningslåt) - The Bloody - New Noise, Maskinen - Buffalo Blues samt Bränner
Till Chrille och far:
Black eyed Peas - The Time
Calvin Harris - Flashback
Duck Sauce - Barbra Streisand (Radio edit)
Michael Mind - Barker Street
Finns massvis med bra låtar, bra partylåtar till er andra!

Musiktips!

Kategori: Musiktips

Rihanna - Complicated från nya plattan Loud (bra album)!
Låten är väldigt bra! :)

Just nu

Kategori: Allmänt

Lördag=klänning!

Kategori: Allmänt

Jag tycker att man ska klä upp sig lite extra varje lördag, jag tycker det är roligt och det är därför jag gör det. Idag blev det en klänning som jag inte haft på väldigt länge.
Jag har ett dubbelt så stort lår som mitt andra ben tydligen, snyggt ;)
Jag fick unna mig en sovmorgon idag, gick upp halv nio (är det sovmorgon för er?). Det var skönt att få sova ut, i veckan har jag haft konstant huvudvärk. Jag försöker dricka mycket vatten men det är många faktorer som spelar in. Är just nu väldigt stressad, har snart två tentor! Jag försöker varva ner på kvällarna med tv-serier som jag brukar slappna av utav. Det hjälper delvis, man måste ju få ha lite fritid med. Bara att kämpa på!!

Uni

Kategori: Allmänt

Sitter på universitetet och ska återigen plugga. Kommer väl sitta här en ganska lång stund idag, som alltid känns det som. Jag har en tenta den 23/3 och en TILL den 31/3 både i matematik.
Jag ska kämpa mig igenom de!!! :) Precis den här inställningen har jag som Lisa visar på!

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Mitt liv består just nu av skola och träning, jag hinner inte med så mycket annat just nu. Igår satt jag i skolan från 08.00-18.00 sedan hem för att byta om till träningskläder..
Nu är det snart dags att bege sig till skolan igen, en lång dag väntar!

Hjälp?

Kategori: Inredning

Vart kan jag hitta korgar som denna i andra färger? :)

Back in K-town

Kategori: Allmänt

Jag har haft en underbar helg hemma i Vänersborg tillsammans med nära och kära. Helgen har vart väldigt lugn och det var verkligen det jag behövde. Jag har besökt mormor och Bengt, träffat kompisarna Linda och Kathy samt umgåtts med familjen. Det har vart så mysigt. Men nu är jag tillbaka i Karlstad igen, redo för en ny skolvecka och den kommer endast bestå av skola samt träning.
Ingen rättvis bild, en två meter lång carro...men hade mycket hellre pluggat där än här hemma just nu..!

Hemtex

Kategori: Inredning

Så himla fint, vill ha!! Finns på hemtex för 299 kr. Undra om Pontus tycker som mig, man kan alltid hoppas*

Hem ljuva hem!

Kategori: Allmänt

Måndag, tisdag och nu är det onsdag. Dagarna bara flyger iväg. Varför ska det alltid gå så fort? Det har både för och nackdelar men just nu känns det bara stressigt. I morgon är det torsdag och då ska jag faktiskt hem till Vänersborg! Det var evigheter sedan jag var hemma. Det ska bli skönt att träffa alla nära och kära igen.
Jag har tränat två gånger den här veckan, box och styrka. Två riktigt bra pass! Jag är nöjd, jag gillar att träna styrka. Så det blir nog något i den stilen nästa vecka också.