Hej då..

Kategori: Resor

Idag tog jag farväl av Martina, nu åker hon tillbaka till Australien...Två veckor går så fort, jag kan inte fatta att det går så snabbt. Det var inte längesedan hon kom hit. Men vi ses igen om fyra månader (då hon kommer hem till Sverige). Längtar efter henne redan.


Nu ska jag äta frulle..Halvkasst väder idag tyvärr. Vet ej vad som händer. Shoppade gjorde jag och Martina igår. Köpte CMbajs byxor och en fin klänning. Men det skadar ju inte att köpa ännu en klänning eller två..

God fortsättning!

Kategori: Resor






Under jul besökte vi staden Phuket här i Thailand. Vi firade jul tillsamm ans med Bingo Rimér och hans dama Katrin Zytomeirska, höhö.. Nä men vi var en stooorfamilj på 15 härliga personer. Vår familj, Apellarnas familj och deras föräldrar samt Mikael (syrrans pojkis). Det var mycket trevligt, jag fick faktiskt en julkänsla när Anna hade gjort en egen vinglögg, bakat vörtbröd och pepparkakor. Vi spelade även en julklappslek där jag tillslut vann ett par rosa Ray Ban brillor :cool:

God fortsättning!

Favorit

Kategori: Inredning

Absoluta favoritinredningsblogg: Simplicity.


Är så sugen på att gå en fortsättningskurs med inredning som huvudtema! Men jag kan inte hitta så många bra..inte i Karlstad till våren iaf. Vet ni någon bra!? =)
Vill verkligen gå Sköna Hems inredningskurs som varar två dagar, men då får man ha pengar!! :) Men kommer att gå den någon gång i framtiden!

Sool

Kategori: Resor

Idag har vi vart på stranden och solat. Shit, ska verkligen inte klaga på solen men det är sååå varmt! Hoppas det har givit mig något resultat angående hudfärgen.

Ska hoppa in i duschen strax. Martina, Lisa och Amanda bestämde sig för att sola ytterligare några timmar, de kommer nog hem snart. Men jag hoppas att de ej blir brunare än mig ändå. Okej, Martina är redan det men hon har solat i Ausie innan.

mages/2010/del-4-008_122793260.jpg" alt="" />


Imorgon lämnar i Koh Lanta några dagar för Phuket. Dit ska vi och fira jul. Kanske hittar lite mer julkänsla där..! ;)

Stranden

Kategori: Resor

Idag har vi vart på stranden trots molnen! Det är fortfarande supervarmt så vi passade på att bada och ta det lugnt. Jag, Martina och Lisa unnade oss en riktig god massage idag med. Jag vaknade upp och insåg att jag hade ont i min nacke..usch, jag kan knappt röra den. Hoppas det går bort snart.


Ha det kanon i kylan gänget! ;)

Vit/brun

Kategori: Resor


Amanda är shoppingsugen, Lisa är nöjd och Martina är brun.

När kommer jag att bli brun? Det har inte vart superstrålande sol på ett par dagar..Kommer jag komma hem lika vit som jag var innan jag åkte? I hope not. Ska göra allt för att jobba på färgen ;) Men det är fortfarande varmt ute, jag och Martina ska eventuellt hyra moppe idag. Ska också klippa hennes toppar..så slitet hår har jag aldrig sett ;) höhö..
p://carzan.blogg.se/images/2010/del-2-009_122468600.jpg" alt="" />
Martina brun och jag vit..SNYGGT! Men vi är gulliga som har likadan frisyr! Lilla Martina som gjort den på mig. Igår kliade hon mig på ryggen, hon vet vad jag behöver.

Här bor vi!

Kategori: Resor


Här bor vi..Vi är sju stycken som delar detta hus. Väldigt fancy ;) I like!! :)

Så söta barn som lekte utanför huset! De ville självklart impa på oss genom skateboarding ;)

Idag har vi åkt runt lite överallt på ön Koh Lanta. Vi åkte till Old Town för att kika läget där samt Saladan för en shoppingvända. Vi kikade inte s å mycket idag men det kommer väl lite längre fram. Efteråt så har man pluggat på balkongen med utsikt mot havet. Underbar känsla. Lite skillnad mot er som sitter och fryser hemma?! ;)

Suprise

Kategori: Resor

Vem är här?? Vem ligger i sängen bredvid mig?


Uppladdningen är fruktansvärt seg så många bilder kommer jag inte att lägga upp, tyvärr!!

Underbart att daman kom hit, hon gör mig glad!

Thailand

Kategori: Resor

Nu var man äntligen i Thailand efter en lååång resa med en övernattning i Singapore :) Ligger här i sängen tillsammans med Lisa bland alla småkryp..Det första man fick se var en död ödla och världens största skalbagge!! Men jag hoppas jag överlever! Imorgon är det dags att packa upp resväskan och det blir antagligen en dag på stranden med sol och bad. Jag tog med mig boken Egoboost..men den blev utläst redan på flyget hit...

Men jag har alltid andra skolböcker att läsa ;)

Ta hand om er i kylan!

Tack Älsk!

Kategori: Allmänt

Fick hemskickat en julklapp av Pontus här om dagen! En alldeles...MYSIG julklapp!!



Handgjord tröja och handgjoda raggisar från Peru! Han vet att jag alltid är frysen så det var verkligen en passande julklapp. Tack så mycket Pontus! :)

P.s ja, det var jobbigt att lägga upp benet på bordet..har en sån träningsvärk efter att spelat Wii (bowling) hemma med familjen i helgen. Helt otroligt!! ;)

YEES!

Kategori: Allmänt

Låset är nu upplåst..eller aa Amanda sågade upp låset..Jag pratade telefon medans syrran var nere för ett försök. Efter tre minuter var hon tillbaka. Hon fick upp det! Kanon, nu är det gjort. Nu kan jag äntligen få min resväska, mina bikinis, mina vinterskor och så kan jag slänga in mer skiiiit som står här i ett hörn...Superstörande, men nu slipper jag störa mig på det. Göööött!!

Jag slapp och köpa en bultsax!! Skönt!


Min dag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i skolan ett tag! Föreläsning och en träff med studiegruppen. Det går framåt och det är skönt! Efter det var jag tvungen att åka ner till stan för att hämta något försäkrningskort inför resan. Nu är det fixat och klart!

Hälsade på Linn, David och Isolde idag med!! Så himla härligt att få träffa liven. Blev bjuden på mat, rotfrukter och kyckling (så himla gott). Blir änna bortskämd så fort jag kommer dit!! :)

Ska lämna blod på fredag morgon 7.30!! Bäst att passa på innan man far iväg bort till värmen.

Hardcore Superstar

Kategori: Allmänt



En låt som Mariella och jag lyssnade på ett antal gånger igår på vägen upp till Karlstad. Den är sjukt bra! Lyssna och njut ;)

Bultsaxf*n

Kategori: Allmänt

Clas Ohlson - BULTSAX COCRAFT 600 MM
Hur roligt är det att köpa en bultsax?

Det är det jag måste köpa i morgon..antar jag. Tar väl tusen år att såga upp ett lås?! Det hinner jag inte med..Ska göra ett försök lite senare när syrran kommer hem. Jag råkade tappa bort nyckeln till förrådet. Resväskan ligger där..Den behövs ju när jag snart ska åka till Thailand! :)

Pepparkakor!

Kategori: Allmänt

Idag var det pepparkaksbak med Lisa, mamma tog sig friheten till att äta pepparkaksdegen! Det var supermysigt och det blev inte så många pepparkaker på en köpt pepparkaksdeg (kan bero på att vi åt hälften). Men det smakade bra! Synd att man var tvungen att åka ifrån de underbara pepparkakorna..


Nu har jag gått igenom veckans pluggmåsten! Imorgon börjar det..Skola mellan 10-12 sedan ska vi sitta med studiegruppen efteråt! :)

Nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl med syrran, underbart!

Söndag och hemgång!

Kategori: Allmänt

Helgen går fööör fort. Har haft det underbart här hemma i Vänersborg. Idag ska jag hem till k-stad. Åker med Mariella, får se ifall jag hittar någon bra cd-skiva som vi kan lyssna på i bilen! När jag kommer hem blir det väl att ta det lugnt och förbereda mig inför skolveckan som kommer! Blir mycket skola den här veckan för mig. Ska plugga så mycket jag bara kan!

Nu ringer Pontan på skype!! :)

Fick underbara julklappar från honom! Ska ta kort på de och lägga upp här på bloggen lite senare!!

Räkmackor

Kategori: Allmänt

Nu är det lördagsmys med familjen. Mamma har precis gjort räkmackor och vi ska titta på så mycket bättre.

Igår var jag med mina underbara damer; Malin, Linda, Khaty och Elin. Vi var hemma hos Malin, hon har verkligen en jätte fin lägenhet. Man ser att hon gillar vintage stilen. Den är ju så fin, är svag för den! :)

Bilder på vintagestil:


(fransk lantstil)

Ögonbrynskrämmare!

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen glömt bort mig själv under tentaparioden. Nu ser mina ögonbryn ut som två fullvuxna trädkronor! Inte okej, ska träffa Linda och Malin ikväll och jag hoppas innerligt att någon av dessa två damer har en nopprare med sig. Det får bli en makeover snart tror jag...

Igår kom jag hem till Vänersborg. Mariella körde hem mig mycket säkert. Det blev självklart driven på donken i Säffle. Tradition som vi skapat. Det satt fin. När jag kom hem var bara Lisa hemma. Mamma hade problem med bilen, den ville inte starta. Hon kom hem vid åtta tiden, väldigt frustrerad. Men bilen lyckades gå igång. Orsaken var den att mor sätter på motorvärmen så att bilen är varm när hon åker till jobbet och när hon slutar jobbet vilket medför ett urladdat batteri!! :)

Lisa ville i vilket fall direkt visa sitt nya nitendo Wii, det är väldigt roligt, och jag har en dold talang när det gäller tv-spel. Det sitter liksom i blodet! Efter det gjorde vi en hel del dikter och rim (som vi fick som tips på föreläsningen). Lisa tyckte det var väldigt roligt och ville göra dikter idag igen!!

Nu ska jag snart till Siba med Linda, tänkte gå förbi och hälsa på Khaty på jobbet samt kika lite julklappar! Börjar bli lite stressigt nu..!

Ha en bra fredagskväll!!

Jag blir inte bra på kort!

Kategori: Allmänt


Vad gör jag? Vilken jäkla min!? hehe..

Mina crazy eyes...!! haha! Zoooooma!

Problemet med att ha tajta byxor är att fläsket bullrar ut..inte dåligt! ;)

Får inte stå framme gotta..det tar ju slut så fort om jag kommer dit..

Sååå typsikt att Johanna ska förstöra kortet...

Jaja nog om det ;) Fick mig ett gott skratt när jag la märkte till till bilderna..!

Vänersborg!

Kategori: Allmänt

Har haft en väldigt intressant föreläsning om lyrik!! Fick många tips och idéer på vad man kan göra när man själv undervisar!! Efter lektionen följde jag med Marie hem och där åt vi lunch! Fick bli en macka med tonfiskröra, var gott.

Men nu bär det av mot vackra staden Vänersborg..Hört att det ska vara otroligt kyligt i södra delen av Sverige..Runt 20- och massa massa snö!! Ja det ska bli trevligt och kallt. Finns inte lika mycket snö här i k-stad vilket har sina fördelar.

I helgen har jag en del besök inbokade, hoppas jag hinner med allt jag vill göra! Vill träffa familj, släkt och vänner! :)


Min underbara mysiga kofta :) Gillar den starkt, den är flera år men den är fortfarande lika snygg!!

En väldigt belåten Carzan!

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en skön dag. Jag har haft fullt upp, men den har vart toppen! Jag hade givetvis skola idag, började halv nio. Jag var sjukt trött i morses och jag visste inte om jag skulle komma upp..men det gjorde jag tillslut. Efter skolan mötte jag upp Linn och David och de bjöd mig på lunch, vilken lyx! Följde med de hem till sin nya lya. Så fint!

Jag åkte in till stan vid fyratiden för att möta upp syrran, Frida, Evelina, Marie och Hagge på stan för julklappsletande. Nu är Lisas julklapp köpt!! Jag har bara chrille och Pontus julklapp kvar. Jag tror jag har hittat en bra till båda men jag får se vad det blir...Vid sex tiden var det dags att fira att tentan var gjord. Jag, Marie, Johanna, Malin och Hagge åt en underbar middag tillsammans. Vi letade runt i hela stan efter den perfekta studentrestaurangen. Det var såååå trevligt.

Man känner sig inte allt för brun..

Nu ligger jag i sängen, är så himla trött. Ska snart gå till sängs.