First day

Kategori: Allmänt

Idag var det första dagen på jobbet, jag trivdes mycket bra! Är på en småbarnsavdelning och barnen är så söta. I morgon ringer klockan 05.00, hur ska jag orka ta mig upp? Jag börjar jobbet 06.30 och slutar 13.00. Jag hoppas på fint väder så att jag kan njuta resten av dagen.
Såg precis filmen Just go with it, en typisk amerikansk film.
Jag bara älskar Jennifer Aniston, hon är bara fööör rolig ;) Jag gillade filmen, lite småkul sådär!
Nu blir det en dusch, sedan ska jag läsa min bok..förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll!

Mattias - Bregott Havssalt

Kategori: Allmänt

Midsommarhelgen var magisk! Vi åkte på själva midsommarafton, vi handlade mat i Strömstad. Vi köpte mat för 1800 kr (vi var sex personer). Jag fick ett uppdrag, det var att välja ut ett smörpaket. Jag gick fram till smörhyllan där jag såg mitt favoritsmör nämligen det lilla söta mildapaketet (ekologisk), men någonting hände. När vi väl var framme vid kassorna fick peddo-p (Mattias) syn på mitt val av smör. Han börjar genast skaka av ilska, jag såg hans tårar i ögonen. Nu började det nästan bli pinsamt när han plötsligt skrek till oss: vem har valt milda paketet? SHIIIT, det var ju jag..Jag valde att inte säga att det var jag. Nu skrek han ännu högre så att kunderna bredvid tittade på oss: byt smör, jag vill ha bregott havssalt..David kände paniken, han tog med sig mitt smör och sprang för att byta. Peddo-p var nu lugn och dagen fortsatte med en trevlig stämning igen.
VS
Sju-kampen:
Lagnamn: BJ (jag och Björn), The Withe Gloves (Pontus och David), Peddo-P och Älgemma (Mattias och Emma).
Vinnarlag: BJ!
Självklart var Mattias lite känslig efter incidenten som hände tidigare på dagen, det gjorde det inte bättre när han och Emma kom sist i tävlingen. Vid själva middagen serverades bröd men vi hade glömt ställa fram bregott havssalt (opsi), när peddo-p fick syn på detta blev han helt till sig. Han sa något i stil med: jag trodde vi var vänner..Sedan låg han inne på sitt rum hela helgen..

Guuuud, vad jag är uttråkad!! Jag har inget bättre att göra just nu. Jag ska snart sätta på en film. Imorgon ska jag jobba, vilket innebär att jag måste gå upp sjukt tidigt. Det är jag verkligen inte van vid!!
Jag lägger upp bilder så fort Pontus fört över de på datorn. Om ni undrar över Mattias smeknamn så behöver ni inte vara oroliga (internt skämt som skapades på midsommar för två år sedan).

Det är midsommar imorgon!!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det den dagen alla tjatat om i ca en månads tid, man har hört den ständiga frågan: vad händer på midsommar dåååraa? Klart att jag själv frågat, man måste ju vara artig ;)
Själv ska man till koster, en ö utanför Strömstad. Jag ska dit med min andra hälft, Björn och hans +1, Mattias och David som äger huset. Antagligen kommer vi att stanna där tills på söndag. Jag hoppas vädret vill med sig, det är underbart att vara ute till havs när solen lyser (det är det ifs överallt).

Det är bäst så!

Kategori: Allmänt

Ja det är bäst så, jag borde inte vara med på bild nu! Jag är för slööö och sleten.
Jag tänkte snart röra på mig, jag tänkte åka hem till Marre för att lägga mig i hennes säng..!!
Dagens musiktips: Miles Kane - Come Closer

Saknar så livet och mina vänner i Karlstad väldigt mycket..Tänker på er såååå♥

Fika med sis!

Kategori: Allmänt

Av med mjukisarna på med byxorna!!
Kamma håret och sätt upp skiten!!


Just nu är tven min bästa vän! ;)

Om en timma ska jag fika med min söta lilla syster Amanda! :)
Dags att göra något vettigt av dagen :)

Trött

Kategori: Allmänt

Jag och Martina har vart ute på Siba idag, egentligen så vill jag hålla mig borta från alla shoppingcenter för att jag oftast kommer hem med någonting som jag köpt. Idag gick det bra, jag köpte bara de absolut nödvändigaste. Men nu är jag helt slut, vi var där några timmar men det räckte! Jag ligger nu helt borta i sof fan. Ska sätta på en film här snart.



Hela nästa vecka blir det jobb för mig, det behöver jag. Jag är så rastlös, jag behöver jobba. Skönt att jag får jobba lite i Juni så att jag får lön i Juli annars är det rätt kört, då får man vänta ända tills Augusti..

14.43 - Borstat tänderna

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis käkat, kvarbliven pizza från igår. Den smakade bra men inte lika bra som igår. Den enda pizzan som smakar lika bra från gårdagen är capricciosa med kebabsås på!
Tummen upp!!
Mathilda ringde nyss, hon har precis kommit hem från England. Hon har studerat engelska där, shiiit är så himlans nyfiken på vad hon har att säga, om hennes upplevelser och vad hon tyckte om ALLT! Jag hoppas jag och Johanna kommer in till den skola vi har sökt i Brighton till hösten!!

Bilduppdatering!

Kategori: Allmänt

Christoffers student:
Han har blivit en stoor pojk nu, han kommer iaf alltid att vara liten i mina ögon :) Det var roligt att se han så glad under studenten!! Grattis lillebror♥
Senare på studentdagen gick jag och Linda ut till TG, det var väldans roligt. Spontanutgång är nog det bästa!

Liseberg!!
Lisas födelsedagspresent var en dag på Liseberg från alla oss syskon. Jag åkte ingenting, så jag fick äran att vara väskhållare, men det var lika trevligt ändå! Lisa och jag vann plopp (ingen storvinst).
Redo för att gå Gasten...
Amanda är rädd?? Parishjulet var den enda attraktion jag åkte..
Kan det vara Lisebergskaninen? :)

Sommarfesten!
Martina hade gått in för det blommiga temat totalt, vackert!
Och jag som blev bjuden dagen innan fick ta det första bästa, tur att Martinas mamma hade en blommig tröja som jag kunde få klippa lite i ;)
Linda fick tag i en hatt..tror inte den hör till temat ;)

Det var en hel del bilder..!! Nu ska jag äta frukost (12.48), nu för tiden är jag sjukt seg ;) Vad ska jag göra, jag har inte börjat jobba än..Jag hoppas snart att jag kan få lite mer rutin på min vardag. Igår hade jag och P världens goaste dag. Vi låg i soffan heeeela dagen där vi åt pizza, chips och dipp! Meer sånt! :)

Vad gör vi?

Kategori: Allmänt

Nu ska vi snart iväg till kusten på en stoor fest, kommer att bli trevligt. Kvällens tema är blommigt. Martina har stylat mig här..Jag kommer ta kort på hur vi ser ut så att jag kan visa er! :)


Amanda på Chrilles student! Kommer att lägga upp lite bilder under min senaste vecka i dagarna. Ville bara skriva ett snabbt inlägg.

By the way: JAG KLARADE TENTAN! Är såååå nöjd!!

En kopp te!?

Kategori: Allmänt

Ska en kopp te pigga upp mig eller inte? Jag är så trött, det kan möjligtvis bero på vädret, jag svettas! Men jag behöver något som gör mig pigg, har ni tips? Kanske tio redbull på raken..hehe!
hmm, det återstår att se! :)

Söndagsfesten

Kategori: Allmänt

I söndags var det fest, jag var där..samt de flesta av mina polare. Det blev en MAGISK fest!! :)
Uppladdningen är viktigt, självklart blandar jag en drink av den goda likören till mig och Marie!
Resultat: Rosa Pantern!
Pontus hade hand om grillen med de andra boysen!
Det var dags att gå vidare till Lindas förfest!! :) Färdkost?!:D
Martina fick ett antal skrattattacker under kvällens gång, jag vet inte ifall de berodde på mina crazydancemoves?;)
En mycket härlig bild på Alexandra och Stina! Går Stina i sin egna lilla värld? ;)
En gemensam dans..Mycket roligt!!

En ball bal ;)

Kategori: Allmänt

Nu närmar det sig studenten och det narkas för bal, här har ni ett kort på min stiliga lillebror samt min kusin Emma!!
Så himla fina :)
Tänk när man själv gick på balen, det var många år sedan...

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här hos Linn och David, jag har sovit över här. Blev bjuden på en go grillkväll, det var himlans mysigt och vi kom inte i säng för en ett tiden.
Jag tackar Linn och David för en underbar grillkväll! :)
Det blev en härlig sommarklänning igår (lånade av syrran;))
Nu ska jag snart bege mig till stan, hemfärd till Vänersborg idag. Blir en kanonfest ikväll med härliga tjejer!

Livet är på topp!

Kategori: Allmänt

Affär: H&M Pris: 149 kr Färg: Mörkblå
Min eftermiddag spenderade jag på stan, hittade en långklänning som jag velat ha länge. Vad tycker ni? Ska man slå till?
Efter det åkte jag hem till Linn, David och Isolde. Blev bjuden på mat och vin, det var himlans gott och mysigt! Vi satt ute på balkongen i stort sätt hela kvällen, solen sken och livet är på topp! Tack snälla ni, ni är underbara! :)

Nu sitter jag i sängen, ska läsa ut min bok, serien Vampire Academy! Jag bara njuter av allt, kvällen har varit fantastisk!! :)

sommarbiiild :)

Kategori: Allmänt

Gött!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen klar med b-uppsatsen, känns så sjukt bra! Nu har jag bara mattetentan kvar att plugga till (NIIICE).
Hemma i Vänersborg är det Corona i helgen, vilket innebär feeest hela helgen. Jag kommer att åka hem på söndag, festa en dag iaf! Min kära Pontus ska festa tre dagar i rad..Att man orkar, jag börjar känna mig gammal. Jag är ju ändå 23 snart haha! ;)

hm, vad ska jag titta på nu!?

Kategori: Allmänt

Imorgon är det opponering, så härligt. Efter det blir det MATTEplugg resten av veckan..jag är sämt! Har inte pluggat alls mkt..får verkligen sitta från 08.00-20.00 varje dag om det ska gå vägen. Nu är jag supertrött, behöver sova. Jag har inga serier att kolla på längre, har kikat klart Desperate Housewives, Vampire Diaries, True Blood, 90210, One Tree Hill och Gossip Girl..
Vad ska jag titta på nu!?