YES!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på bibblan i Vänersborg!! Återigen, mitt pluggställe när jag är hemma..Jag har ÄNTLIGEN skickat in min b-uppsats. Nu är det bara opponering kvar på fredag. Sedan är jag klar med uppsatsskrivandet! Nu ska jag fokusera på mattetentan som jag har nästa vecka, ojojoj. Jag kommer att få plugga som tusan på den nu, eftersom jag har skrivit på uppsatsen ett tag nu. Nu ser jag i vilket fall ett mål, snart är det sommarlov. Jag längtar såååå efter en pluggfri sommar.

Igår var det fest!

Kategori: Allmänt

Festen igår blev väldigt lyckad, det var en grym förfest med roliga lekar som söta Mimmi anordnat. Senare på kvällen när vi skulle gå ut hamnade vi på olika uteställen. En del gick till månen och resterande till Tempel. Det blev Tempel för min del, det var grymt! Här kommer lite bilder från igår:
En god bål serverades, den tog slut snabbt! :)
Själv gjorde jag min en mycket god Rosa Pantern :)
Emelie och Marie :) Och ja då...
Fick låna ett linne av syrran, så fint!
Johanna fick allt några paket! Vårt present var så himla rolig!!! Det är intert så det är lika bra att jag inte säger vad det är i paketet ;)
En utav lekarna!
Wei, snygga tjejer! Det var vi som gick till Tempel :)
Det finns så himla många kort, svårt att välja ut. Men det var några bilder från gårdagen och det blev som sagt en väldigt lyckad kväll tillsammans med detta härliga gäng. Det är sista gången vi gick ut tillsammans i Karlstad för sommarn. Det känns jobbigt, jag trivs så bra tillsammans med dessa härliga tjejer..Men det kommer att bli fler gånger. Jag har bjudit hem de till Vänersborg i sommar!!

Räddaren i nöden!?

Kategori: Allmänt

Jag måste ner till apoteket för att köpa resorb, dricker man en före, en under och en när man kommer hem så slipper man förhoppningsvis bli bakfull i morgon!! Vore inte det toppen?
"Sträck på dig carro!!"
Sådär ja! :D

Jag är så dålig på att plugga hemma men vissa stunder fungerar det faktiskt. Jag har inte en sådan stund just nu. Jag tänker på allt annat som inte har med plugg att göra. Som vad jag ska ha på mig ikväll, vad jag ska dricka ikväll?? Svaren är klänning, cider samt likör 43 (goaste). Vad ska ni göra ikväll?

Ikväll blir det fest!

Kategori: Allmänt

Inte bara fest utan Johannas födelsedagsfest!! Igår var jag, Marie och Hagge på stan och köpte världens passande present..Kan inte avslöja vad det är eftersom hon tydligen läser min blogg..Jag och Johanna känner inte varandra så bra som hon tror. Jag fick 50 spänn timmen för att komma på hennes fest. Man kan säga att jag är inhyrd.
Såhär brukar Johanna alltid vara klädd till skolan. Visst, det passar grymt i utemiljö men inne? Jaja, nu ska jag göra mig i ordning!! Plugga vare ju också..

Skola, skola, plugg och plugg..

Kategori: Allmänt

Det är ungefär det jag gör känns det som..Om inte så slappar jag bara. Jag är så grymt trött på att allt som har med pluggandet att göra. Jag längtar tills på lördag då jag ska på födelsedagsfest till Johanna! Nu ska jag sitta en stund med b-uppsatsen, den börjar bli klar.
Oboy, det är grymt gott men man dricker det för sällan, tyvärr..Det godaste ligger på botten!!
Försöker hålla en glad profil, man måste se det positiva även fast det är svårt ibland..

Jag vill, jag vill, jag VILL!!

Kategori: Allmänt

Nu vill jag bara ha SOMMAR, jag vill kunna slippa plugget och bara läsa skönlitterära böcker! Slippa skriva uppsatser, slippa tentaplugga, slippa plugga! Jag är lite skoltrött nu. Men den här veckan som kommer ska jag plugga grymt mycket MEN jag längtar tills den 9 juni då jag gör den sista tentan för sommaren.
Haha, såhär ska det vara ;) Sitta och läsa i en gungstol..Just nu läser jag en vampyrserie som Richelle Mead skrivit, grymt bra och beroendeframkallande! Det finns fem böcker i serien än så länge, jag är inne på bok två. Men jag hoppas hon skriver en till fortsättning. Böckerna handlar förstås om vampyrer som går på high school (vampyskola såklart), det finns vampyrer och beskyddare (halvvampyrer), allt från kärlek till allvar händer..vad mer kan man säga? Gå in och beställ böckerna nu, nu, NU:


 


"fredagsmys"

Kategori: Allmänt

Det är tydligen VM final idag, Sverige är med och slåss om guldet (hockey). Vi får önska Sverige lycka till!! :) Sverige tävlade ju som sagt igår (Eurovision), ingen som missade att Erik Saade kom trea? För nu vet ni de! Det var förvånande bra att ligga bland topp fem när vi brukar ligga sist..! Igår var jag med tjejerna, vi gjorde supergoda Smoothies :D
Världens största glas, men det gick ner ;) Nu ska jag sätta igång med b-uppsatsen igen, jag är så trött och mätt. Funderar på en liten power-nap!

Plugg..

Kategori: Allmänt

Sitter med min tråkiga b-uppsats och skriver..varför kan det inte börja närma sig ett slut?
Blev lite plugg istället, behöver det. Klockan sju ska vi ha myskväll hemma hos Linda (tror det blir hos henne iaf ;)). Då ska jag unna mig massa gotta, så sugen på godis eller möjligtvis chips..! :D Jag har iaf något att se fram emot!

TG

Kategori: Allmänt

Igår hamnade jag, Martina och Linda på TG här i Vänersborg. Vin och öl för 29 kr, jag tackar!! I vilket fall så gick kvällen väldigt fort och det tyder på att det var roligt.
I morses skickade Linda sms och skrev att frukosten var serverad, vilken lyx!! Har slappat hos henne hela dagen. Nu har jag vart hemma ett tag, har ej tatt tag i plugget..Ska göra det snarast!
haha ;)

Seg!

Kategori: Allmänt

Klockan är strax över halv fyra och jag har inte gjort mig i ordning än!! Jag tänkte plugga lite innan damerna ringer, tanken är att vi ska till strandgatan och sedan blir det nog lite hemmamys. Så skönt att vara med mina damer :) Blir iaf en enkel t-shirt samt ett par svarta shorts!! 
Om jag inte byter om igen..

Higher

Kategori: Musiktips

Kylie Minogue är nu 43 år..hon har verkligen vart med i många år nu..! Jag gillar verkligen den här låten, behövs dock pumpas upp lite i tempo! :)

13/5 lussebullar..?!

Kategori: Allmänt

Martina har sagt att hon ska ta med sig lussebullar!! :D Så himla gott!! Det var det första hon bakade när hon kom hem från sin långa resa (1 år och 7 månader i Australien). Hon är knepig hon men det ska bli mycket gott.
Fredagen den 13:de idag..otursdag, min dag började dåligt men jag hoppas innerligt att det inte fortsätter! :D Plugget gör mig ifs lite deppig! Men sånt är livet!

H&M

Kategori: Mode

Jag har hittat två nya bikinis som har beställt hem:
Billigt och bra, 49:50 kr delen!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag och Pontus myskväll, vi såg tydligen på en grym hockeymatch igår mellan Ryssland-Canada, första perioden låg jag i hans knä och läste ur min bok medans han kikade på matchen. Sedan kikade jag faktiskt de två sista, det var spännande och jag tyckte att jag var en grym kommentator (eller vad det heter), jag analyserade matchen på höga nivåer. ;)

Snart kommer Martina hit, jag ska plugga och hon ska läsa. Jag skulle gärna vilja göra något helt annat, men nu är det omöjligt. Jag har så himla mycket att göra just nu i skolan. Det är bara att kämpa på men det gör mig superstressad, varav min huvudvärk och min extrema trötthet. Morgonen började inte bra, jag och Pontus sov dåligt inatt och vi var inte snälla mot varandra när vi vaknade (haha), det fick bli ett "förlåt för att jag var så grinig i morses sms". Nu är det frid och fröjd, får bli en god grillning när han slutar jobbet (jag längtar).
Det är ju för tusan fredag idag!! Vad härligt! :) Fredagsmys?

Jeansväst!

Kategori: Allmänt

Jag är så nöjd, här om dagen klippte jag i min jeansjacka och så här blev resultatet:
Jag känner mig steeencoool ;)
Jag sitter igen på Pontus balkong, pluggar..Ska köra på nu i några timmar. Martina försöker få med mig till Siba, klart det skulle vara roligt, roligare än att plugga.

Grattis lillebror!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart på min praktikskola för min undersökning, gick fint. Tanken är att jag ska sitta med den i helgen. Jag håller fortfarande på med min b-uppsats som jag tänkte få klart snarast. Den sitter jag med nu (inte precis just nu med tanke på att jag bloggar), ute på Pontus balkong. Fick ett infall för att städa den för att inviga den nya mattan. Det blev verkligen ett lyft, nu myser jag här ute i den friska luften.
Om en stund ska jag fika med Martina, tänk att de har öppnat ett fik till här i lilla Paris (som har öppet till 20.00).

Idag fyller min lilla lillebror 19 år! Ska självklart hem och fira grabben, har vart iväg och köpt ett paket (kan inte avslöja vad det är i paketet än) MEN Ska bli så gott med tårta!

Hemfärd..igen!

Kategori: Allmänt

I morgon ska jag bege mig till vbg (Vänersborg) igen, jag ska springa vårruset. Jag vet inte vad jag gett mig in på, jag som inte äns gillar att springa. Men nu är det som det är, vad kan jag göra, spela sjuk? Nä, jag ska ta mig igenom mig de jobbigaste 5 km i mitt liv! Jag ska även på onsdagen göra en undersökning på min praktikskola. Sedan fyller ju min lillebror 19 år den 11 maj, klart han ska firas!! Han blir ju så stor!

Solig måndag!

Kategori: Allmänt

I morses tog jag på mig fööör mycket kläder, tjocktröja och en varm jacka..Vilket jag inte skulle gjort. Det blev ju sjukligt varmt idag! Jag och Johanna köpte glass och gick en promenad hem till mig (ca tolv minuter). Vi har myst hela eftermiddag/kvällen. Så tråkigt att inte vara i k-stad så mycket längre, har åkt hem en del nu och kommer göra under maj..
På tal om..
Grill och sommar, jag älskart! Men jag vet inte, Pontus har fått för sig något med att ta kort på all mat. Hur snyggt är det egentligen? Blir man sugen på det äns?
Här blev det pannbiff med fetaost..mumsig bild ;)
Får nog ge den här bilden lite beröm, ser godast ut..!
Jag tror ni förstår grejen! Bilderna kommer från vår stugsemester tillsammans med Joel och Mica, supertrevligt!!
Får ge Pontus lite beröm för dessa två underbara bilder :)

Perfekt!

Kategori: Mode

Så här kommer jag se ut i sommar!!!


Från Sofi Fahrmans blogg :D

Visst är det läckert? Måste dock skaffa mig några snygga shorts, funderar att gå till second hand och köpa mig ett par jeans för att klippa av. Vill så gärna ha ett par svarta!

STORrensning

Kategori: Allmänt

Är hemma hos Martina, jag kommer inte här i från. Hon har påbörjat ett projekt som aldrig tar slut!! Hon rensar och städar rummet. Jag hade inget val, blev tvingad till att "hjälpa" till. Jag lyckades genom intensivt tjat för att få en rast för att blogga (fem minuter inte mer..).

Men nu ska jag inte vara purken, tänk på det positiva, Martina är ju hemma!!!

Hål i näsan har hon också tatt, vilken busing!

Min Xperia Arc!!!!!!!!!!!:D

Carrmart!!

Kategori: Allmänt

Jag är hemma hos bästisen!! När jag kom hit igår bjöd hon på en underbar efterrätt samt lussebullar, blir väl så när man vart borta i ett år och sju månader!!

Film + te

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och syrran efter plugget titta på film!! Hur mysigt som helst. Vi sätter på en kopp te, lägger oss under täcket och bara njuter!!
Blir en action film som far rekommenderade, jag har hört att den ska vara grym. Pratade med Pontus förut, han försökte vara lite rolig med att berätta slutet. Tur för han att han skoja!! :D

Nelly

Kategori: Mode

Jag funderar på dessa goingar, vad tycker ni!?=)

Hallonmuffins + Johanna!!

Kategori: Allmänt

Johanna S kom förbi mig och syrran idag på en fika, jag passade på att baka hallonmuffins (som blev supergoda). Vi satt och pratade en stund, det var mycket trevligt (som vanligt). Hon och sin kärlek har fått lägenhet nu, de ska äntligen flytta ihop (så sött).
Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva på min b-uppsats. Jag fick lite energi över faktiskt!

cirkel

Kategori: Allmänt

Det här konstverket har jag gjort, helt otroligt jätte svårt ;)
Det ska föreställa att jag pluggar, vilket jag gjorde för en stund sedan. Kom hem nyss, la mig i sängen och nu kommer jag inte här i från. Tanken är den att jag ska plugga lite mer, men det tar jag tag i sen..

Igår åkte jag, Johanna och Malin hem till Marie, vi befann oss i hennes nya lya. Hon hade fått det väldigt bra!! Där kommer hon säkert att trivas tror jag.
Nää nu blir det One Tree Hill med syrran..

????

Kategori: Allmänt

Jag är heeelt slut, ingen ork och jag är absolut inte motiverad för att ta tag i att plugga. Jag hoppas det vänder. Nu kom jag ganska nyss hem, syrran har återvänt. Vi ska faktiskt beställa pizza och bara ta vara på varandra!! Och ja, att vara med syrran innebär att kolla på serier. Ikväll blir det One Tree Hill, underbart.
Vad är det med mig?

godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu testar jag mobilblogga, vilken grej! Ska strax släcka lampan, men först ska jag bläddra i nya tidningen Egoboost!