No connection

Kategori: Allmänt

Jag vill bara berätta att jag lever och just nu befinner jag mig på Tylösand!! Solar, läser en bok och kanske till och med blir ett dopp lite senare! :) Ingen sändning finns i stugan vi hyrt! Jätte tråkigt och jätte jobbigt! Vår stuga ligger mitt i ingenstans, tre mil från Halmstad! Jätte mysigt! Vi har en sjö vid stugan! Vi tog båten längre ut och där satt vi, helt vindstilla och njöt! När vi ändå satt där passade jag och Mica på att raka benen! Underbar känsla.. Nä nu får jag ta mig ett dopp i de blå! Ha det bäst! Puss och Kram Carzan

Yeah!

Kategori: Allmänt

Jag sitter hemma på onsjö och lyssnar på partymusik som aldrig förr innan jobbet. Jäklar vilket ljud som kommer i dessa små rackare! Sjukt bra, sjukt partysugen!? :D Ska snart bege mig till bussen var det tänkt. Jobbar till åtta ikväll, så jag överlever =)

Igår efter jobbet åkte jag och syrran hem för att slinga damens hår, det var då jag kom på att även jag borde göra slingor i mitt hår...Syrrans resultat blev bra!!

Antar att jag borde gå till bussen nu, ikväll blir det grill eller något annat mys!!

Lyssnar just nu på: Chuckie & LMFAO - Let the bass kick in Miami Bitch!!!! (sjukt bra)


En partybild på mig från Johannas inflyttningsfest in K-TOWN!!

Puss och Kram Carzan♥

library is the shit :D

Kategori: Allmänt

Jag har vart och lånat en del böcker på bibblan idag till kommande svenska kurs i höst. Vi ska läsa en del skönlitterärt, så tänkte läsa så många böcker nu innan skolan börjar. 

Ja det blir en skön sommar!!

Har målat mina naglar i metallic färg!! Lite åt det guldiga hållet :) Blev SNÖÖGT!

Syns att det blänker men ej färgen :D Den får ni fantisera om hur den ser ut..höhö!!

Om 50 minuter börjar jag jobba, jobbar till halv nio ikväll. Måste äta innan, blir det pasta rouge tro?! ;)

Puss och Kram Carzan♥

Karlstad uni

Kategori: Allmänt

Jag har fått bästa schemat i höst, 2 dagar i veckan. Men jag förväntar mig att det är mycket självstudier på det. Jag börjar heller inte förens 2 sep, jag brukar alltid få börja tidigare.. Jag är nöjd. Men dessvärre så är det mycket studentlitteratur att köpa. Jag hoppas att jag kommer undan med att låna några böcker från biblioteket.

Min syster ska även studera i höst, hon kom in på Karlstad universitet(där jag befinner mig). Hon ska plugga ekonomi!! Grattis Amanda!!! 

Idag har jag jobbat, 10-14. Inget långt pass alls men det är skönt att få göra lite kortare pass någon dag i veckan. Snart får jag laga mat, vad ska man laga?!

Får tänka vidare...

Dagens bild:

Sis =)

Puss och Kram Carzan♥

Martina....

Kategori: Allmänt

Jag har precis skypat med Martina, en timma går så himla fort... Jag blev lite ledsen..för hon fick fölängt jobbvisum så hon kommer troligtvis hem i APRIL!!!!!!!!!! Så jävla långt kvar. Jag blir ledsen så fort jag tänker på det. Jag vill att hon ska vara hemma, min bästis!!!! Kom hem! Men ja får väl åka dit till våren kanske?! Hade vart så roligt :)

Ska snart iväg och fika som sagt:



Puss och Kram Carzan♥

Nytt i garderoben

Kategori: Allmänt

Den här tröjan fick jag faktiskt av min underbara syster igår:


Tack SIS**


100% silkestyg, den är så himla skön att ha på sig =)

Alltid kul att få något nytt i sin garderob, längtar tills jag får iordning på garderoben dock..Just nu lever jag i min resväska, inte så kul kanske.

Idag blir det en fika tillsammans med Linda och Johanna Hadin. Johanna är nyss hemkommen från Etiopien. Det var så längesedan jag träffade Hadin!! Ska bli superkul =) 

Ska jobba idag med, 16.30-22.15=stängning. 

Puss och Kram Carzan♥ 

ParTyShoe!!

Kategori: Allmänt

Knight and Day

Kategori: Allmänt



Idag fick jag finbesök från Karlstad, Linn, David och lilla Isolde kom på besök. De stannade i Vänersborg en stund för att sedan åka vidare till ett spa i Lysekil. Vi åt Isoldes favoritmat, spaghetti och köttbullar och sedan en go fika. Det var så himla underbart att få träffa Linn igen, tok för längesedan. Efter det åkte jag med Amanda till siba, det blev en långarmat t-shirt och en fin blus samt två fotoalbum...shoppingförbud? Hm, går det ihop med att man får shoppa lite, bara lite!? =) Min underbara syster bjöd mig på middag ute med, vi hade så trevligt!!

Nu blir det bio, Knight and Day =)

Puss och Kram Carzan♥

bakis

Kategori: Allmänt

Jag är fruktansvärt bakis idag....jobb mellan 15-22.15....

Puss och Kram Carzan♥

Fallens dagar!

Kategori: Allmänt

Då var det dags för fallens dagar!! Jag inte direkt laddad ännu, ligger i mjukisar och vill bara lata mig ett tag till!!? Senare ikväll blir det förfest i Trollhättan, Tobias.

Mariella kommer till Trollhättan för party sen, gillart!!

Jag i mjukisar:

Hej magen :D


Puss och Kram Carzan♥

Jobb igen!

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar jag jobba klockan 07.30 och slutar 14.00. Jag måste alltså gå upp tidigt, det orkar inte jag direkt. Men jag måste. Jag borde alltså sova nu. Så jag antar att jag måste säga godnatt och drömma vidare om mina drömskor från Vagabond...

Efter jobbet blir det garanterat Fallens, eeeyyy vad kul det ska bli!

Favoritlåt just nu: Eminem, Rihanna - Love the way you lie

Puss och Kram Carzan♥

Vagabond

Kategori: Allmänt

Vill såååå gärna ha dessa skor från Vagabond!!

800 kronor

600 kronor

Geeee mig :D

Puss och Kram Carzan♥

Heineken

Kategori: Allmänt

Det här är verkligen min favoritreklam ever, kommer alltid att vara. Sjukt jäkla bra alltså.


Puss och Kram Carzan♥

Natti Natti

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbar kväll som sagt, jag ogillar verkligen att ALLA ska handla när det närmar sig stängning. Idag satt vi i kassorna och tog kunder till kvart över tio. Det är inte okej!! Jag kom hem sent, precis ätit kvällsmat och nu är det väl snart dags för sängen!?

Innan jag somnar blir det garanterat lite njutbar läsning!

Martina, jag saknar dig sjukt mycket!!! Tänker på dig♥ Du är så långt borta från mig och har vart i 10 månader nu...kom hem :)

Du är min ÄLSKLINGSMARTINA♥

Okej då, det blir ett avsnitt av True Blood!!

Puss och Kram Carzan♥

Let´s PaRtY!?

Kategori: Allmänt

Chuckie & LMFAO - Let the bass Kick in Miami bitch
Uscher - OMG
Yolanda be cool & DCUP - We no speak Americano
Stromae - Alors On Danse
Fergie, Chris Wills, David Guetta - Gettin´over you 


Puss och Kram Carzan♥

freeze

Kategori: Allmänt

Vi blev fler tjejer än väntat nere vid skräckland och tillslut kom solen. Jag frös när vi gick ner, Kathy tvingade med mig ändå. Hon trodde starkt på att solen skulle komma, det gjorde den med efter en stund. Det blev någon timma i solen. Nu har jag precis tryckt ner mig gårdagens tacos som blev över. Nu är man mätt, eller!? Jag kan äta berg med tacos känns det som.

Laddar med musik inför jobbet, haha!

Spelas just nu: Usher - OMG

Andra bra låtar:
Robyn - Dancing on my own
Johnossi - What´s the point
Muse - Exo-Politics
Kate Voegele - I won´t disagree♥

En salig blandning?! Japp...!!

Thailand:

Vårat favoritlunchställe, underbar utsikt och underbar personal♥

Puss och Kram Carzan♥

SoOoOoL

Kategori: Allmänt

Idag ska jag sola med Kathy och Linda, det är till viss del molnigt men vad tusan!!! Lite sol kanske man får!? Jag tycker om när det inte steker, lite småblåsigt får det gärna vara! Annars idag blir det jobb mellan 16-22.15. Det blir allt bra, pengar är alltid välbehövt.

Nu är jag redo för solen:


Puss och Kram Carzan♥


 

Borås djurpark

Kategori: Allmänt

Det roliga var att jag kom med ett förslag som jag först skämtade om först, alla nappade. Jag tänkte en stund och kom på mig själv, ja varför inte!? Jag ångrar mig verkligen inte. Mitt barnasinne kom verkligen fram igen. Det var jag, Pontus, Joel, Mica, Tobbe, Tina och min lillasyster Lisa. Det var verkligen en heldag, vi gick i fyra timmar. Vi hade med oss mat och fikabröd, supermysigt.

Vi såg på när pingvinerna, savanndjuren, lejonen och aporna fick mat och vi såg förstås många fler djur en det. Det kommer absolut bilder!




Vi fick besök förut av Mathilda och Björn då vi lagade tacos vilket var väldigt gott. Nu sitter jag och Pontus bara och slappar i soffan..Ska nog läsa i Elsas mode. Den är så bra.

Puss och Kram Carzan♥

Dagens höjdpunkt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart möta upp Linda, vi ska ut på äventyr, ända till Trollhättan ska vi!! Vi ska hämta en leverans som kommit idag. Sen ska vi fika med underbara Weronica, hon bor nu i Enköping med hennes pojkvän. Weronica väntar barn, så hon är rund och go nu! Barnet beräknas komma i slutet av september. Jag längtar så!! Så man kan säga att Weronica är dagens höjdpunkt..!!

Det blir en klänning idag faktiskt, var år och dar sedan jag bar en känns det som:


Second hand köp av Alexandra, hihi!!

Puss och Kram Carzan♥

Bilder från Grebbestad!

Kategori: Allmänt













Blir så glad genom att titta igenom alla bilder!

Puss och Kram Carzan♥

En helt galen lördag-söndag i Grebbestad

Kategori: Allmänt

Jag ligger nu i soffan, vill och kommer inte att röra mig härifrån mer än när jag måste. Jag är så sjukt trött efter gårdagen som förövrigt var helt galet bra. Det började med att jag och Lisa mötte upp Johanna, Mathilda och Malin så glatt i stugan som vi hyrt på Edsviken camping. Lite senare dök Elinor och andra goa personer upp!

Vi låg i solen ett tag innan vi startade grillen. Vi hade verkligen en rolig förfest, jag njöt av varje minut den kvällen. Vi drog in till stan ganska tidigt i och med att vi visste att det skulle vara mycket folk ute. Vi hade en liten stund dansgolvet för oss själva, och ja vi ägde! Det blev dock varmt och väldigt svettigt och efter en stund gick det knappt att röra sig för att det var så mycket folk.

Dagen efter, alltså idag. Hm ja. Bakis? Ja..

Bara ta det lugnt, kanske fotboll!?

Bilder kommer senare, i promise*


Puss och Kram Carzan♥

Underbara sommar!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag äntligen få mat i magen, som jag väntat! Det är ingen vanlig mat utan över det vanliga ;) Nämligen grillat(älskart). Det blir grillad kyckling, majs, champinjoner, paprika och lök!! Det är välförtjänt efter en jobbdag. Efter att vi ätit så går vi nog ner till pråmen och sätter oss en stund. Det är så otroligt härligt att sitta där ute och ta en kall cider.

Imorgon bär det av till Grebbestad som sagt, jag och Lisa far ner till Johanna, Mathilda och Malin. Johanna tog ansvar för att hyra en stuga så vi ska verkligen gotta oss hela dagen med sol, bad, grill och fest! Jag längtar så!

Det är väldigt goda tider just nu, jag bara älskar sommaren :)

Underbar bild, underbara tjejer♥

Puss och Kram Carzan♥

Sen...!!

Kategori: Allmänt

Kathy skäller på mig, jag är fem minuter sen! Men jag måste bara slänga iväg ett inlägg. Ska fika med Kathy nu och sedan bär det av till jobbet. Jobbar mellan 15-20 idag.

Det jag slängde på mig idag(sista minuten):



Jag fastnade nämligen i boken, läste lite för länge!!

Puss och Kram Carzan♥

Nöden har ingen lag?

Kategori: Allmänt


Haha!! Det var grymt i Smögen senast vi var där..! I Helgen blir det Grebbestad, då har vi hyrt stuga på en camping så jag antar att det finns toaletter i närheten!!

Puss och Kram Carzan♥

Myskläder!

Kategori: Allmänt

Idag tog jag på mig slappa kläder, sköna att gå omkring med och framförallt mysa med!!

Dagens outfit:



Mjukiskavaj: Bik Bok
Linne: H&M
Tights: MQ
Skor: Vagabond

Nu kommer Linda snart och hämtar upp mig, tanken är att vi snart ska fika på Strandgatan tillsammans med Jeanette. Ska bli mycket trevligt. Sen kommer mamma efter jobbet och hämtar upp mig, vi ska till morfar för att hämta Lisa. Vi skulle egentligen hämtat henne igår men det blev ändrade planer, hon ville fiska istället. Lisa fick en fisk, hon var väldigt stolt kan jag säga! Ikväll vet jag inte vad som händer, jag får fundera på det. Fanns en hel del filmen att hyra såg jag igår som Alice i underlandet, ej sett men vill så gärna se.

Måste skynda mig!!

Puss och Kram Carzan♥

Nelly

Kategori: Allmänt

Kikade in rean på Nelly.com nyss, de hade många lockade kläder som jag ville ha. Jag fastnade mest för denna snygga klänning:


Övrigt ikväll: Det blev pråmen tillsammans med Kathy, Linda H och Lisa. Vi kikade fotbollen, mitt tippade lag(Spanien) vann ikväll, som ni redan säkerligen vet. Det är det laget jag tippat på sen start. På söndag avgörs det. Kanske änna får offra mig genom att kika på matchen. Jag är egentligen ingen fotbollsfantast.
Kvällen var i vilket fall trevlig, jag tog den omtalade nachokorgen, jag mår illa nu efter hetsätandet!! Så nu ska jag försöka sova bort det. Har egentligen ingenting planerat för morgondagen, vad jag vet!? Blir till att städa lite faktiskt kanske till och med ta en promenad?!

Puss och Kram Carzan♥

Vitt nagellack, massvis med ringar - me like!

Kategori: Allmänt



Puss och Kram Carzan♥

Sofi Fahrman

Kategori: Allmänt

Jag har beställt en ny bok från cdon som kommer troligtvis idag, jag har längtat så efter den!!


Boken heter Elsas mode är Sofi Fahrmans debut och den första boken i en trilogi om Stockholms modevärld. En fartfylld, spännande roman för alla som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, sex, inneställen och trender. (cdon.se)

En bok som jag absolut kommer att börja läsa i idag!! Jag kommer att betygsätta boken här på bloggen!

Puss och Kram Carzan♥

Whats new!?

Kategori: Allmänt

Ny profilbild på facebook:


Underbar bild och en underbar Alexandra♥

Jag och Alexandra har det så roligt tillsammans, i alla fall från min sida ;) Vi har vår speciella humor. Vårt inneord är just nu: Oh fuck!

P.S Jag har inte kommit långt med att göra mig i ordning men det struntar jag i och jag går ut som jag gör när jag vaknat. Visst är det skönt att inte bry sig ibland!? Bara vara som jag är!!

Puss och Kram Carzan♥

Whats new!?

Kategori: Allmänt

Jag hittade nya fynd igår när jag var på Siba tillsammans med Alexandra i ca fyra timmar, ja det är sjukt länge! Men inte länge när man är med Alexandra, eller!? Jag kan säga att hon är lite seg...bara lite!! :D Men det är väl skarmen med henne!!





Nu på sommaren dyker mina fräknar upp som ni säkert lägger märke till, det som är nytt är såklart den svarta kavajvästen och de två ringarna som ni ser till höger på bilderna.

Puss och Kram Carzan♥

Morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon får jag nästan ta och säga, jag vaknade dock halv tio med huvudvärk och har legat i sängen sen dess. Den är fortfarande kvar men den är inte lika stark. Idag ska jag till Linda för att umgås med henne, var trots allt några dagar sedan. Det får bli en träningspromenad hem till onsjö, tar trots allt 40 minuter om man går snabbt. Jag får hoppas att huvudvärken lägger sig tills dess.

Lite senare ska jag hämta min snuttislisa hos morfar och Maja, hon har vart där i tre dagar nu. De har fiskat och gottat sig. Jag fattar inte att ungen gillar abborre redan vid tioårs ålder!! Men det ska bli trevligt att få träffa morfar och Maja med.

Dagens morgonkort:


Kanske ska göra mig i ordning..Börja med att kamma håret iaf!

Lyssnar just nu på: Alexandre Desplat - New Moon (soundtrack)

Puss och Kram Carzan♥

Sötaste ever!?

Kategori: Allmänt

Kika in den enormt söta ungen :D


Puss och Kram Carzan♥

Fanta och Rosé

Kategori: Allmänt

Sjukaste bruden(kissie)? Sjukaste videon? Sjukaste låten?

Tycker ni om låten? Videon? Kissie?

Puss och Kram Carzan♥

Just nu...

Kategori: Allmänt

Idag har man jobbat från halv nio till klockan två. Jobbet gick fint!! Nu har jag precis kommit hem jag har vart och fikat med Linda, så mysigt!!

Humör just nu: Glad men samtidigt trött!!
Äter just nu: chips...bra diet har jag hört..!?
Händer just nu: Facebookar och bloggar såklart!!
Vad gör du sen?: Ska till Pråmen med Alexandra och Lisa för att ta en cider!

Dagens bild:

Känner mig sleten men vad tusan!! =)

Puss och Kram Carzan♥

Lördag

Kategori: Allmänt

Igår var det heldag med familjen..nästan kom jag på! Jag "solade" med Bjrökis och Linda på förmiddagen..vi satt i skuggan för att det var så otroligt varmt. Man blev trött med en gång, bara man vistades ute i solen en liten stund.

I vilket fall så grillade vi med familjen vid fyra tiden, sedan så åkte vi till Botered för att bada, kallt? JAA!! Jag har badat innan det, första gången för några dagar sedan(överträffade mig själv). På kvällen satt vi på altan och jag gjorde ett fotbad. Dagen var mycket härlig!

Idag var tanken att vi skulle åka till kusten för att hälsa på mormor och Bengt, men det regnar så nu sitter vi hemma och degar.

Puss och Kram Carzan♥



Not Another Gay Movie

Kategori: Allmänt

Kan vara den sjukaste filmen? Jag och Mathilda slutade aldrig förvånas...
Haha men den var sjukt konstig men sjukt rolig!!

Värd att se? Ja..faktiskt!






Puss och Kram Carzan♥