FRIDAY!

Kategori: Allmänt

Ska strax till Mathilda för lite förfest innan förfesten, en förförfest? :) Hittade en väldigt fin kjol från BikBok idag :)

Lite svårt att ta kort på kjolen, får se om jag lyckas ta en bättre bild sen!

Solen lyser och allt är kanon!

Today's going to be a good day!

Kategori: Allmänt

Imorgon lämnar jag Karlstad för en heeel sommar, känns konstigt. Jag kommer att sakna Karlstad och all dess innebörd. Kommer givetvis att sakna mina vänner som befinner sig i Vänersborg och andra delar utav Sverige med såklart! Men jag kommer att få en fantastisk sommar på Öland utav tvek!
Håller på att packa också, hjälp...Känns som att jag kommer att packa ner hela min garderob..Behöver egentligen ha någon brevid mig när jag stoppar ner allt i resväskan..Kommer inte få plats i endast en resväska. Tur att mor, far och Lisa kommer upp till Öland några dagar efter så att jag kan skicka med dom lite saker.

Jag ställde klockan på halv nio idag, klockan kvart i nio började de borra på våningen över...Antagligen för att de ville jävlas med mig?? ;) Jag fick höja volymen på tven för att kunna höra..Jaja, i vilket fall kom syrran över på frukost och fika (bakade sockerkaka med kokos igår). Vi ska strax bege oss till stan för att kika läget!
Sista kvällen här i Karlstad vilket innebär fest och fotboll tillsammans med vännerna! Får se hur det går för Sverige ikväll..

Tired? Probably...

Kategori: Allmänt

Det är inte okej att vakna 11:50 en dag som denna, egentligen ingen dag alls. Vilken ångest man får när man tittar på klockan och den är närmare tolv, GALET! Men antagligen behövde jag få sova ut, har sovit på en soffa hela helgen hos bror ;)
Nu är det som det är och det är snart dags för lunch...och jag behöver handla lite mat, kylskåpet är så gott som tomt. Sen skulle jag vilja baka också, till mig själv för jag är ständigt sugen på gottesaker!! :D

På lördag beger jag mig till Vänersborg igen för på söndag åker jag till Öland!

WILD or something...

Kategori: Allmänt


Skönt att äntligen få sova i sin egna säng!!
Ikväll ska jag på bio med Mathilda, Fredrik och någon mer!? Skulle i vilket fall boka fyra biljetter till Snow white and the huntsman :D Som jag längtat efter att få se den filmen.
Nu ska jag äta frulle eller lunch, mamma skickade med mig en go matlåda (lyx).

So call me, maybe?

Kategori: Allmänt

Klockan är snart fem, jag sitter i soffan och äter chips för det är ju måndag och Sverige spelar ikväll? Idag har jag haft fullt upp och snart går tåget till Karlstad igen.
I lördags kom jag hem till Vänersborg för att träffa vänner, familj och för fest. Corona summerparty, en gång om året och det är tydligen årets fest i Vbg. Jo, årets fest är det ju i Vänersborg men årets fest för mig är det faktiskt inte...I år kunde jag tyvärr inte (eller ville inte) vara med för att spela volleyboll, men några av mina snygga kompisar var!!

Så himlans roliga tjejer, pris för bästa utklädnad? LÄTT!! Tyvärr gick det mindre bra för brudarna i turneringen, man vad gör väl det?
Det bästa med lördagen var att alla mina tjejer kom hem, underbart!

(Saknas tjejer på bilden)
Kathy lyckas få in en oerhört snygg pose som jag gillar starkt! Ser ni vad alla är glada på bilden? Är det bara för att jag är så rolig? Jag tror det ;)

Min lilla tös är hemma, klart jag pussade lite extra på na! :)
Nu kom mamma hem från jobbet, blir att gosa lite med henne innan vi åker till tågstationen!

It was just a stupid bet!?

Kategori: Allmänt

Jaha ja, jag tror tydligen att jag är världsmästare på NHL (playstation)...TYDLIGEN inte! Efter att ha förlorat matchen så åker man på att laga mat också. Inte bara till mig (eftersom att jag spelade mot B...vore rätt tråkigt att spela själv), så nu tager jag vad jag haver hemma i kylskåpet vilket är cornfärs...

Imorgon är det examen, jag hade funderat ut en klänning som skulle passa bra. Jag fick inte upp dragkedjan helt, inte heller ner...Slutade med att jag drog av mig den och det gick lite sönder :( Jag hade inget annat val, ville ju inte sitta eller gå med den klänningen resten utav mitt liv..höhö! Får bli reservklänningen eller ev byxor och något fint upptill. Vi får se :)

typically!

Kategori: Allmänt

När jag vaknade var klockan endast halv åtta, jag var väldigt pigg så jag gick givetvis upp för att titta på Nyhetsmorgon men helt plötsligt så började Efter tio. Min tanke var något i stil med att det var tv4as fel..Inte att jag råkade tappa min mobil i golvet igår så att batteriet for ur...Jobbigt att ens tro att man kan vara så pigg vid halv åtta på morgonen..

Men glad är jag ändå såklart, ska strax ner till stan för att möta upp Johanna och Fredrik för lunch! Åt ifs precis frulle men en sallad på Maché skadar ju inte! Har lite ärenden med, apoteket kan vara det roligaste?

Innan dess: bädda sängen, diska, borsta tänderna och ja..vad mer?!

Städ & tvättdag

Kategori: Allmänt

Ytterst trevligt med en städ & tvättdag men fint blir det och förhoppningsvis så luktar det rent med ;) Blir alltså en hemmadag för mig, måste ta det lugnt..Halsen spökar fortfarande och man har ju fått stränga order från mor att jag ej får anstränga mig. När jag tänker efter så är faktiskt städning ganska ansträngande, men jag turbostädar ju inte idag mer chill fast grundlig städning i snigelfart!

Haha, indeed!

Guess what?

Kategori: Allmänt

Vill bli 100% frisk!

Kategori: Allmänt

Gröt alltså, görtkörv..Shit, vad mätt jag blir. Jag försöker att bli bättre på att äta frulle, får oftast tvinga i mig frukosten..Jag har nu försökt få i mig en halv grötkorv på en halvtimma, ner kommer det iaf! Morgonseg är jag, det har jag nu förstått.
Känner mig inte helt hundra idag heller, fortfarande ont i halsen..lite febrig. Hej tabletter, vi är kompisar idag också..

Imorgon är en bra dag? I hope..

Too cool

Kategori: Allmänt


Coolingen Lisa!! Tog med henne på en spännande åktur förut, det åktes inline och skateboard! Hur det gick för Lisa att åka är det bara jag som vet..Jag fick mig i vilket fall några härliga skratt. 
Jag har haft en trevlig helg hemma i Vänersborg, nu är jag tillbaka i k-stad ytterligare några dagar innan jag far tillbaka till hålan igen. Till helgen är ju den årliga vattenfestivalen (Aqua Blå och Corona), min bästis kommer hem på onsdag så jag måste såklart åka hem!!
Idag är det nog många som har söndagsångest, eller? Dagen innan måndag, dagen efter utgång, dagen då man ska ha ångest för något..? Jag har en del måsten imorgon (vilket ger mig ångest?), jag måste inhandla mjölk, vad vore en måndag utan kaffe med mjölk? Får nog bli pressbyrån för att jag ska få mitt morgonkaffe med mjölk. Efter det blir det skolan (weii). Jag har fortfarande lite ont i halsen och jag hoppas det är borta imorgon, jag tänker på träningen..Får nog vila mig tills jag blir helt frisk.
Nu när jag har skrivit allt detta så vet jag faktiskt inte ifall det var onödigt, ordbajsa kan jag ju liksom..MEN hur roligt är det för er läsare att läsa...Aja, never mind för nu börjar Die Hard 0,4 igen!

CooOOl

Kategori: Allmänt



Nu drar jag (coolingen själv) och fikar med Lindsey!:) 7 minuter kvar tills vi ska ses, tur att det bara tar 2 minuter att gå!

Hemma i VBG!

Kategori: Allmänt

Igår kom jag hem till Vänersborg, jag spenderade dagen med att ha feber :/ Fick hälsat på morfar och sedan var det mys med hela familjen förutom Amanda!

Inatt sov jag minst nio välbehövliga timmar!! Nu ska jag strax fika med Linda på Nordis (ett utav de få fik som finns här;)). Efter det ska jag titta på när min lillasyster Lisa spelar fotboll, klassbollen. En del inplanerade saker som händer idag men jag kommer att ta det lugnt och det är skönt :)