Äntligen fredag?

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo för en vända på stan, after work och ett biobesök med Mathilda! Har haft en underbar morgon, fått städat lite eftersom att familjen kommer på besök imorgon! Ser fram emot dagen, en liten överraskning till pappa är planerad. Kan inte avslöja något än!

Tack Linn!

Kategori: Allmänt

Fick en väldigt fin klocka utav min vackra vän Linn i födelsedagspresent!
Har haft engelska lektion via internet med min studiegrupp hela morgonen tills nu...Dags att gå till unni där jag ska skriva ut lite papper.
Ehm, ja...det var det hela.

Kalsongmannen!

Kategori:



Testar att blogga från mobilen, en så verkar det relativt smidigt! Jag har precis tvättat en persons kalsonger, inte med mening. När jag tog ut min rena tvätt från tvättmaskinen så upptäckte jag ett par gråa och väldigt slitna kalsonger från Newbody, må det vara sköna för snygga var det då inte. Jag stod och funderade ifall det var värt att tvätta om min tvätt eller inte...Blev ej en ny tvätt. Beslutade mig för att lägga personen i frågas kalsonger synligt på tvättmaskinen och jag hoppas innerligt att kalsongmannen blir glad för att de nu är rena från diverse...!

Bilden är kopplad till min födelsedag, jag fyllde 24 år i söndags! Fick låna den söta klänningen från syrran. Uppdaterar mer om kalaset senare för nu ska jag plugga lite!