Ny HATT!

Kategori: Allmänt

Jag har köpt en hatt, shit! Är det jag? Hmm, det gäller nog bara att vänja sig vid det tror jag. Kommer att använda den i morgon, ska nämligen gå ut. Kommer nog att bli coolt!?
Vad tycks!? :D

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu har jag legat på latsidan ett tag, jag är fortfarande hemma i Vänersborg. Just nu befinner jag mig på bibblan, pluggar och strukturerar upp mitt liv. Jag kommer att stanna några dagar till innan jag beger mig hem till k-stad igen. Det kommer antagligen bli några resor hem till Vänersborg den här månaden. Martina (min bästis) kommer hem den fjärde maj, det ska bli så kul. Jag har längtat så efter henne!!

I torsdags innan jag drog hem hann jag fika med underbara Johanna, vi myste till det på en uteservering. Så himla skönt väder.

Jag älskar verkligen iste, det kommer jag att köra på i sommar.

I lördags blev det fest, förfesten var hemma hos Linda. Den var grymt.

Härligt!!

Jag har träffat Weronica, Fredrik och lilla sötnosen Alfons. Det var så längesedan jag såg de, nu har de ju blidat familj. Tiden går snabbt och lilla Affe är redan sju månader! De var så fina tillsammans så.

Men nu måste jag fortsätta plugga, jag ska bättra mig på att uppdatera!

VBG - imorgon kommer jag...!

Kategori: Allmänt

I morgon åker jag hem till Vänersborg med en enormt stor packning..Stackars mig som får bära på skiten. Ska vara hemma i ca en och en halv vecka. Det ska bli väldigt skoj att få träffa alla, speciellt mina nära och kära. Var på bio ikväll (Red Riding Hood), filmen var grym. Det var verkligen en film som föll mig i smaken. Det fanns flera delar som kopplade till sagan, det gjorde filmen bättre. Jag tycker att ni ska se den. Nu är jag trött och ska sova, behövs! Godnatt!

VARFÖR!?

Kategori: Allmänt

Jag har kollat på bilder från när jag var blond, det gör mig gaaalen. Vill jag bli blond igen?
Just nu ja, säkert inte i morgon. Vad tycker ni?:)

Biopremiär!!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag, Malin S, Marie och Hagge på biopremiär!!! Vi ska se filmen Red Riding Hood. Första gången jag såg trailern så ville jag genast gå på den.
Jag älskar nämligen att gå på bio, det är kanske för att jag älskar att se på film. Så jag längtar massvis tills i morgon!!!

Finaste Mariella på besök!

Kategori: Allmänt

Det var längesedan jag såg henne, äntligen tog hon ett beslut att komma upp till oss i soliga staden Karlstad. Det var underbart att få se henne, hon strålar som vanligt :)
Så fin♥
Mina fina vänner :)
Sötnosarna Malin och Mariella!
Påskmust, så himla goooooott (mamma, köp hem detta tills på fredag;))
Kommer att åka hem till Vänersborg i helgen, kommer säkerligen att träffa Mariella då! Jag har inte vart hemma på evigheter, så det är väl dags. Saknar mina nära och kära hemma :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu blir det snart sängen, blir ett avsnitt av One Tree Hill först med syrran. Tidigare ikväll blev det Vampire Diaries. Jag trivs, jag är trött och jag borde..
Imorgon ska jag träffa underbara Malin, hon kommer upp till Karlstad över dagen. Hon möter upp mig på min tiorast, blir en kort fika. Bara jag får träffa henne en liten stund i morgon så blir jag nöjd!
Godnatt till er, sovgott (det ska jag snart göra).

Örngott från H&M!

Kategori: Inredning

Hittade fina örngott på h&m´s hemsida, de har så himla mycket fint.
Fönstershoppa är min grej tydligen..
Nu ska jag äta lunch, kycklinggryta från igår:) Sedan ska jag fortsätta med plugget. Syrran kommer hem från sthlm idag med, vi ska ha "pluggmys" ikväll vilket innebär plugg..samt god mat, om vi har vart effektiva så unnar vi oss säkert med ett avsnitt av 90210!

I did it!! :D

Kategori: Allmänt

Klockan ringde nio i morses, jag trodde inte det var sant. Vad hade jag gett mig in på? Jo, en powerwalk innan frulle tillsammans med Marie, det blev en promenix på 50 minuter och jag är supernöjd. Nu sitter jag här och äter havregrynsgröt nu (mums). Dagen har precis börjat och jag vill lägga mig och sova igen..Vet inte hur det går ihop riktigt, kanske bara för att jag vet att jag måste plugga idag.

Jag, Marie och Arne!!

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar mitt och Maries nya liv..vad det nu innebär! Vårt mål är att se ut som Arnold Schwarzenegger, eller? Svaret är NEEEEEEEEEEEJ! Vem vill se ut som honom? Vem vill se ut som en budybuilder? Jag, personligen tycker det är de hemskaste som finns. Så FULT!

Vårt nya liv ser ut såhär:
- inga mer chips (bara på fredagar och lördagar)
- minst 2-3 träningspass i veckan
- äta mer frukt och grönt
- inte småäta
- äta regelbundet
Något mer som vi ska tänka på?
Vi får inte glömma bort att leva livet med:)
Vi önskar oss själva ett stort lycka till!!

Marie kommer på besök!

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag ha myskväll med Marie, vi ska dippa (chips och dipp för er som inte förstod;)). Vi har även en del filmer att välja bland, får se vad det kan bli. För övrigt är jag så sugen på att se Red Riding Hood!!!!! Blir nog att gå på biopremiären på onsdag.
Kanonbra!

Mot stan - mot loppis

Kategori: Allmänt

Om en stund ska jag möta Marie och Hagge på stan, Hagge skulle köpa ett par converse (sjukt snyggt). Vi ska gå runt och kika lite. Efter det möter jag upp Johanna (som har burit en bebis idag), vi ska till en loppis som en i klassen anordnat. Alltid roligt att kika runt på loppis, man hittar alltid något. Priserna är ju heller inte att leka med, passar perfekt till en fattig student!
Inte ofta jag har blåjeans på mig, men idag så!!

SM GULD!!

Kategori: Allmänt

Igår var jag, Johanna, Caroline och hennes pojkvän inne i stan för att fira sm-guldet tillsammans med fbk-laget. Det var roligt att få se hur glada de var!!
Vi stod dock och väntade i över en timma på att spelarna skulle komma..Men vi överlevde!! :D Sen åkte vi hem till Caroline och påskpysslade, det var mycket trevligt. Jag målade påskbrev till Lisa och till mor och far (sedan orkade jag inte mer).

Ny FRISS

Kategori: Allmänt

Igår skippade jag den taditionella hästsvansen och testade en fläta, jag tycker det blev bra. Kommer nog att satsa på flätan några fler gånger, för uppsatt hår är något jag nästan alltid kör på. Jag blev glad idag när Hagge sa att jag fått längre hår!!
På tal om hår så fick jag klippa syrrans toppar, jag klippte ca 2 cm och det behövdes, så tunnt..Här är hennes överblivna hår:
Jag tycker det är jättekul att det blev så "lite" hår men ändå blev det en skillnad!
Mandy!

Isabella "blondinbella" Löwengrip!

Kategori: Allmänt

En mer inspirerande tjej jag har inte träffat, jäklar vilket driv den tjejen har och hon är bara 20! Helt otroligt vad hon är bra. Var en väldans intressant föreläsning, synd att den var så kort bara. Jag fick min bok signerad utav henne, bildbevis kommer här:
Det här tycker jag är så tufft att ha, tänk att hon signerat min bok :)
Mina fina kompisar och jag fick givetvis ett gruppfoto tillsammans med henne:
Hon dela verkligen med sig utav sin energi, som tur är har den inte försvunnit. Jag ska städa (syrran och m lämnade kvar sitt skräp;)), jag ska även ta och läsa kurslitteratur!!
Är fortfarande väldigt glad efter föreläsningen idag!!

Go och glá

Kategori: Allmänt

Carzan har gooood marginal med tid på morgonkvisten för en gång skull. Vad mycket gladare man blir! Det är fint väder ute med, kan inte bli så mycket bättre. IFS min sömn inatt kunde vara bättre, sov på luftmadrass eftersom att syrrans kille sov över här inatt. Men jag vaknade för många gånger inatt så jag tvingade in folket mot väggen så att jag fick plats i sängen. Där sov jag mycket bättre ;)

Jag är snäll!

Kategori: Allmänt

Jag har varit en dundersyster idag, jag har masserat syrran, gjort henne fin i håret, tagit på henne varma tofflor (hon frös om fötterna) och hjälpt henne och packat inför Sthlmsresan. Det är roligt att göra andra glada, jag gillar det!

Today

Kategori: Allmänt

Jag skulle ta en snabbis förbi Linn förut men det blev att jag stannade där några timmar, bukar bli så. Nu kom jag precis hem, jag har egentligen massvis med måsten att göra (typ som att plugga). Men det skeeeet sig rejält. Jag ska försöka mig på att göra egna mål för varje dag, när det gäller pluggandet, för just nu är jag så dålig på att ta tag i det.

Amanda ser just nu på Big Brother, personligen går jag runt och stör mig på allt väsen som kommer från tven just nu. Jag är inget fan av att kika på patetiska personer som fjantar runt sig framför kameran, jag förstår heller inte att det är så roligt att se på. Jag säger som de flesta, läs en bok istället!! Det ger er förhoppningsvis mer..













Dissar Big Brother...

Nu blir det som sagt till att göra en lista för att strukturera upp mitt PLUGGliv..Kommer säkert att få massvis med inspiration i morgon då jag ska på "blondinbellas" föreläsning!!

2 dagar kvar..

Kategori: Allmänt

Jag har beställt en ny mobil, jag är så lycklig!! Mobilen kommer om 2 dagar och då kommer jag vara en stolt ägare av Xperia arc. Allt med telefonen är grym, jag kommer säkert skriva om vad jag tycker om mobilen när jag fått den! Min bebis!
Det blev den silvriga.

Adele - Rolling in the deep

Kategori: Musiktips

En mycket bra låt :)

Xperia arc?

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer den dagen jag väntat på, jag får nämligen förlänga mitt abonnemang!! Min Iphone gick ju sönder..Tragisk händelse (men jag har gått vidare). Nu har jag stått ut med min gamla telefon tillräckligt länge. Jag funderar på Xperia arc? Eller ska man köra på en Iphone 4? Jag har ju så lust att bli UNIK och bryta från Iphone normen! Iphone vet jag är en supertelefon, men nyheten Xperia är inte dålig den heller. Den ända nackdelen med Xperia är väl att den är lite stor, lite större än Iphone men samtidigt smalare och lägger sig mer bekvämt i handen. Jag vet att jag inte kommer att använda alla funktioner som finns i telefonen, man kan nämligen använda telefonen som en spelkonsoll, inkopplat till tven. Jag kommer garanterat att testa, vem vet jag kanske blir beroende!! :D Såhär ser den ut:
Svart eller silver? Det är också ett problem jag har!! :D Vad tycker ni om telefonen?

Bakishäng!

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för bakishäng hemma hos Marie. Jag förbereder mig med att förflytta mig från sängen till soffan ;) Haha, skämt åt sido, jag har faktiskt vart ute en sväng, vart och handlat "frukost".
Nu ska jag sätta på Cougar Town, sjut bra serie. Skön dag att kunna få sova ut samt kika på sina serier som man tycker om. Det gillas!
Ha en bra fredag, hoppas ni får känna lite fredagsmys!

50 Cent!

Kategori: Allmänt

Igår var det 50% på hela Bik Bok butiken, det kryllade med folk och personalen var så otrevliga (som de nästan alltid är där, tyvärr). Jag ville testa jeans (jag frågade efter min stolek, men tjejen som jobbade där gav mig bara ett drygt svar "finns de inte i högen?" sen försvann hon!!). Jag ville testa jeansen men jag pallade inte stå i kö för att prova. Istället fick det bli ett linne.
Körde som sagt på gangsta stilen igår, tog fram mitt 50 cent halsband. Kände mig grymt cool, tänk vilken effekt ett litet halsband har.

BildBOMB!

Kategori: Allmänt

Jag kan säga såhär..jag har precis börjat nyktra till. Ni får dra egna slutsatser om festen igår. Det var sjukt kul iaf!! :D
Mandis och Marie!
Så himla fin♥
Som sagt, ni får dra egna slutsatser..
Frida!
En vampyr?!
Ja..Vilken låt!?:D
Johanna hade en ölkväll!!
Undra vad Mandiz gör..
Sötnosen Hagge!
Marie på golvet, tur att syrran dammsugit!
Vad gör hon!?
Konsekvensen dagen efter..Kan säga att jag nu ska äta min första måltid. Sedan ska jag ta mig en promenad, måste få lite frisk luft. Ser ut att vara väldigt fint väder ute idag. Lite senare blir det bakishäng med Hagge, Marie och Johanna, kommer att bli grymt. Antar att det blir en pizza på det ;) För det är man ju värd...!

Partytime!

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag (Carzan) och Mandiz ha förfest, för ikväll vankas det utgång. Mina brudar och Mandaz brudar kommer. Kan bli riktigt bra..(med tanke på sist gång..ojojoj).
Laddar upp med min goda kycklinggryta och lyssnar på Maskinen. Kameran står på laddning, så det kommer att läggas upp bilder i morgon!

Feeling goooood!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en väldigt trevlig eftermiddag med gamla studiegruppen. Vi fick se söta Leona, som är så himla söt och liten! Nu vill man träffas snart igen. Linn är det som ska ta tag i nästa fika!!
Nu har jag försökt plugga, läste några sidor innan jag la ner igen. Har ingen motivation just nu, då är det inte lätt. Lägger mig i sängen i stället och sätter på 90210 (livet är inte jobbigt just nu).

Lyssnar just nu på:
John Mayer - Free Fallin

En fika med första studiegruppen på uni!

Kategori: Allmänt

Om en liten stund ska jag ner till stan för att möta upp sötnosen Linn, vi ska ta en kik innan vi beger oss på fika hos Natasja, en återförening av första studiegruppen från universitetet. Det har hänt en del sedan vi började, Natasja har ju fått en litet bebbe. Det ska bli så kul att få träffa alla igen! :)


Solen tittar nu fram, lycka!

90210

Kategori: Allmänt

Nu har jag och syrran klämt några avsnitt av 90210, vi är inne på säsong tre (herregud, shiiiit)..Nu börjar det hända saker. Som ni vet så är serier en utav mina hobbys. Jag blir lite ledsen i ögat när man är tvungen att stänga av för att man måste sova. Har skola i morgon, måste vara pigg inför det.
Träning finns tyvärr inte just nu i mitt liv, jag har tappat fokus. Jag är redan tillräckligt stark, ett argument till varför jag inte tränar just nu ;) Inte ett tillräckligt bra argument nog ifs, ska allt börja träna igen. Ska ju för tusan springa vårruset!!
...och det börjar ju närma sig beach 2011...!! :D

Britney Spears..Brittan..

Kategori: Allmänt

Ja hennes nya album (Femme Fatale) är faktiskt inte att leka med, hon är grym!
Ta er tid att lyssna, den kommer jag att spela på nästa förfirre!

Hemlig kod..

Kategori: Allmänt

Det här är en låt som har fått en speciell plats i våra hjärtan, låttexten är egentligen lite hemsk. Men det är Roger vi gillar! :D hihi. Vi ses om några dagar tjejer!

Fin fint!

Kategori: Inredning

Jag älskar det här sovrummet, skulle absolut kunna tänka mig något liknande i mitt hem. Om man bara...

Baby Goodbye!!

Kategori: Allmänt

Pontus åkte hem idag efter en god lunch på Ikea, vi har haft det supermysigt!! Vi har vart på bio, The Rite (Ritualen). Den var inte så hemsk som jag hade föreställt mig att den skulle vara, helt okej film.
Vi har haft några slappardagar, men det är så värt. Man behöver inte flänga fram och tillbaka hela tiden, vi tog allt som det kom. Det blev en spontanfika hos Linn och David, väldigt trevligt. Nu är min grabb i vilket fall påväg hem, så tomt utan honom. Fast vi ses ju snart igen, det dröjer ju i alla fall inte månader den här gången...

Jeansshorts!

Kategori: Allmänt

Vill ha shortsen som Sofi Farhman designat nu!!! :D
Så himla snygga!

Myskväll påbörjad!

Kategori: Allmänt

Toast med fetaost och tomat, love♥

Myskväll med mig själv!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma i soffan och ska bara ta det ytterst lugnt, jag har inget att plugga på heller (vilken känsla). Två tentor är gjorda, så himla skönt. I morgon ska jag dock göra högskoleprovet, jag har inte lagt någon energi på att öva inför det. Det räcker med att vara fokuserad från 8-16 i morgon. Var på stan förut, köpte med mig en flaska vin som skall användas i morgon :)
Efter skolan idag fikade vi hos Malin, hon bjöd på hembakat!! Sedan åkte jag och Johanna hem till Caroline, där vi såg på Trassel (har sett disneyfilmen två gånger). Fikat med syrran har jag hunnit med, hon åkte hem till vbg, vilket innebär att det är SF ikväll..systerfritt..Fast jag kommer att spendera kvällen i min ensamhet tillsammans med lite gotta och Desperate Housewives!!! :D