Hello

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget som nu står still för ett inväntande och försenat tåg vilket innebär att vårt tåg också blir liiiiite sent...Bara 30 minuter!
Imorgon kommer den resan jag längtat efter heeela sommaren, Marbella! Pappa fyller nämligen 50 år den 2 sep. Det ska bli underbart att bara få njuta av en veckas ledighet, bara sola, bada och äta gott. Idag ska jag få träffa Martina och Kathrine, mina söta små kompisar...Vi har inte setts på hela sommaren, galet. Martina flyttar till Malmö imorgon vilket innebär att det blir 6 timmars resväg mellan oss...surt!

Solig dag - obligatorisk innedag?

Kategori: Allmänt

Sitter i husvagnen på min lediga dag, solen lyser men jag vill hellre titta på mamma när hon lagar mat. Eller så undviker jag plugget lite, jag har tillsammans med min underbara mamma skrivit på uppsatsen idag. Nu är jag trött och behöver vila...Idag är det sista kvällen tillsammans med Ebba och Rasmus, två veckor har gått för fort..Tråkigt att de nu ska återvända hem till Jönköping, självklart kommer jag och Mathilda att hälsa på våra underbara vänner där. Vi planerar en trip dit i slutet av September, längtar.