That time of the months

Kategori: Allmänt



Puss och Kram Carzan♥

Helt slut!

Kategori: Allmänt

Oj, vilken kväll!! Haha jag har putsat fönster för det vilda. Sju fönster, inte nog med det så var det bubbelfönster vilket innebär fyra glasrutor på ett fönster. Inte konstigt att jag blev svettig! Jag har dessutom grundligt städat mitt rum samt den jobbiga ugnen. Jag är helt slut, dags för ett avsnitt av True Blood. Imorgon bitti får jag gå upp för att städa toaletten, ser jag verkligen fram emot(NOOOTT!!).

True Blood är en bra serie, man fastnar. Den är lite otäck men det gillar jag!! Jag är besatt av vampyrer efter Twilight serien. Nu är det ju poppis att vara det..haha. Vi har ju Twilight filmerna, Vampire Diaries och True Blood.

Puss och Kram Carzan♥

Vilken kväll :)

Kategori: Allmänt

Ojojoj vilken underbar kväll jag hade igår. Linn och David hade gjort det så bra och mysigt. När jag och Viktoria kom dit så serverades det bål(vilket jag aldrig smakade på men den var säkert god) det serverades även mängder med frukter så som jordgubbar(det bästa jag vet) även chips och dipp!! Kvällen startade bra, vi pratade samt lärde känna Davids kompisar från Linköping, jätte trevliga. När klockan var halv ett bestämmde vi oss för att öppna ett dansgolv i Davids tv-rum, vilket blev en hit. Låtar från Greas till Iron Maiden säger väl en hel del om vad som spelades på dansgolvet men den stående låter var ändå Riverside. Vi dansade tills klockan var strax efter två, gissa om jag var trött? Oh ja!!

Sedan tog jag och Viktoria(...) bussen upp till Kronoparken igen där vi bor. Inte hemma förens tre, nu ser jag ut som en zoommbbiiee som verkligen måste upp för att städa, flyttpacka och plugga.

Men jag vill verkligen tacka er, Linn och David för en fantastisk rolig kväll!!

En annan grej med, jag var ju på ICA Välsviken när Bobby var där med hans frisörer. Ta en kik på hans blogg för att jag och Elin är med där på bild!! Haha, supernice!

Men jag tar med bilderna här i fall ni inte orkar kika:

Här ser ni Elin i randig skjorta och jag sitter ner(fast man ser mig inte)

Här får jag styling!

Här ser ni min rygg och Elin som också får styling!

Puss och Kram Carzan♥

Nelly.se

Kategori: Allmänt

HISS ELLER DISS?



Puss och Kram Carzan♥

PARTY!

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för att gå utanför lägenheten, dags att öppna den kalla cidern som jag längtat efter hela dagen och det gjorde jag faktiskt igår med.


Ser dock ut som ett spöke här men vad gör det!


Nu hittade jag någon konstig inställning!! Haha tuft.

Puss och Kram Carzan♥

ÅksA

Kategori: Allmänt

Det har precis vart ett åskväder här i Karlstad. Jag är rädd för åska, så jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv. Nu är det över, i think. Himlen är fortfarande svart och det regnar. Jag har inte så stor lust att gå utanför dörren. Men lite senare så måste jag, måste och måste det är ju självklart frivilligt. Jag ska till Linn och David, de anordnar som sagt en fest. Ska bli mycket trevligt!


Dance, Dance, Dance..!!

Puss och Kram Carzan♥

Flyttpackar

Kategori: Allmänt

Min rockiga t-shirt:

Kanske borde använda den mer..kan inte bestämma mig i fall jag gillar den eller inte..!?

Just det jag håller på och flyttpackar...

Puss och Kram Carzan♥

CaRoLiNe

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

SATC

Kategori: Allmänt

Det var inte tänkt så, men det blev så!!

Javisst, Sex and the city 2..Oh my gud, vilket underverk! Så himla bra. Jag blir så glad bara jag tänker på filmen! Ni måste se den!
Jag kan tyvärr inte nämna handligen här på bloggen för er som inte sett den. Men jag kommer absolut att se den igen.

Jag säger bara, vilka underbara karaktärer!!

Puss på SATC biljetten ;)

Puss och Kram Carzan♥

BOBBY´S

Kategori: Allmänt

Idag var jag på ICA Välsviken där Bobby och hans kollegor var för att göra reklam för hans eget märke. Jag fick stylingtips och styling. Jag köpte självklart pordukterna, schampo, balsam, mouse och spray samt ett läppglans. Man fick då läppglans och spray när man köpte något. Men jag fick turen att få en stor spray istället för den lilla som man skulle få(vilken lyx).

Jag har precis duschat med Bobbys produkter, känns väldigt bra!! De är på ICA Maxi på bergvik i morgon mellan 11-17, gå dit vettja!



Puss och Kram Carzan♥

To Doo

Kategori: Allmänt

Nu ska jag möta upp Johanna så ska vi två gå och handla lite mat! Jag kan ju inte svälta.. Efter det blir det en tripp in till stan för att köpa dessa strumpbyxor jag pratat om.

Me:



Puss och Kram Carzan♥

Tvättstugan...

Kategori: Allmänt

Jag håller på att tvättar, har tvättid fram till klockan ett. ALLT ska tvättas, just nu tvättar jag kuddar och täcken(vilket behövs). En riktig sommartvätt! Innan flytten på tisdag så kan det vara skönt att slippa tänka på att det första man ska göra är att tvätta.

Åh det är fint väder ute man kan gå i t-shirt utan att frysa, är inte det underbart? Jag älskar det!!

Nu måste jag ge mig bort mot tvättstugan för att lägga i ny tvätt!

Puss och Kram Carzan♥

LV

Kategori: Allmänt

En lyxig butik av LOUIS VUITTON!! :D Vill ha en väska från LOUIS VUITTON!!


Inlägget hittar du här!

Jag säger bara OH MY...

Puss och Kram Carzan♥

HoMe

Kategori: Allmänt

Jag fick allt någonting gjort idag på universitetet, jag gjorde till och med lite mer än vad mitt utsatta mål var idag. Så ja, jag var redig!! En sak till, jag satt där från nio till klockan halv sex!! Nu tar jag och lägger skolarbetet åt sidan. Ska nu unna mig nudlar och ett eller två avsnitt av desperate. Igår slutade det så spännande.

Imorgon har jag bokat tvättid, jag ska även plugga och flyttpacka samt städa. Måste in till stan för att köpa strumpbyxor till mina vänner, de blev avis på mina strumpbyxor som jag blogga om för ett litet tag sen. Ska även köpa några cider tills på lördag, för då är jag bjuden på fest. Det är Linn och David som anordnar tillställningen. Ska bli mycket trevligt!

Nu ska jag bara njuta av min ensamhet!!

P.S Jag fick min heminredningstidning idag på posten, love it!

Puss och Kram Carzan♥

En vanlig dag på uni

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och Johanna på universitetet och pluggar...

- för mig går det väldigt bra, men för carro går det inte alls så bra.../ Johanna

Men önska mig lycka till!!

Brist på annat:





Johanna vill att ni uppmärksammar hennes näsborrar!!

Ser ni vad jag  och Johanna föreställer?   
GISSA!!

Puss och Kram Carzan♥

Mee

Kategori: Allmänt


Här har jag min nya klänning och jag har även i mitt lörhår. Det jag har gjort är att jag bara lockat håret längst ner med plattång. Jag tycker att det fungerar alldeles utmärkt. Ser nästan ut som Maria Montazami hår!!

Puss och Kram Carzan♥

Förbaskade SOL

Kategori: Allmänt

Heeej och hååå vad seegt det gååår!
Det känns som att jag inte kommer någonstans, men jag har snart nått mitt mål för dagen. I morgon blir det en heldag på universitetet tillsammans med Johanna, Linda och eventuellt Cissi. Det var som mamma sa: antingen får du gjort mycket eller ingenting.
Ligger i något det hon sa, men jag tror alla är stressade över att göra klart så mycket som möjligt så det blir nog en del plugg i morgon, från min sida i vilket fall.

Syster min skulle till Lysekil idag, vill med kunna åka till kusten nu!! Men jag får sitta inomhus vid datorn hela dagen, det är ju roligare!?

Dagens bild:

Jag vill inte ALLS hoppa i och bada när jag ser det här kortet, jag vill inte Alls gå ut i solen idag!

Puss och Kram Carzan♥

Fattig

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis betalat räkningar, nu känner jag mig så fattig IGEN!! Jag får försöka överleva. Haha, en student är ju ifs ständigt fattig. Jag läntar tills jag får ett fast jobb, vilka fina väskor man kan köpa då..haha!

Vart uppe sen åtta, men inte gjort något vettigt. Jag har kikat ett avsnitt av underbara desperate. Nu ska jag borsta gaddarna för att sedan sätta mig med plugget. Hemma eller i skolan? Hmm..det är alltid gott att sitta hemma. Men samtidigt vet jag att  jag inte får gjort lika mycket hemma. Här är det till och med roligare att flyttstäda än att plugga.



Puss och Kram Carzan♥

Kvällens bild

Kategori: Allmänt


Jag och min skönhet Linda♥

Måste ta och framkalla den här bilden för att rama in =)

Puss och Kram Carzan♥

True Blood

Kategori: Allmänt

Kanske ska ta ett avsnitt av True Blood, jag har hört att det är en serie man fastnar för(fast det gör jag nästan på varje serie jag tittar på, nästan). Den ska i vilket fall vara bra och då får jag ta och kika efter.

Det ska bli kul att få se Alexander Skarsgård spela. Han som nu blivit superkändis!! :D

Puss och Kram Carzan♥

Jaooo

Kategori: Allmänt

Jag har precis ätit tacos, varför är det alltid lika gott? Man tröttnar aldrig på det, jag gillart! Idag har jag vart i skolan, plugg, jo det gick allt men jag hade hoppats på att komma längre än vad jag gjorde så jag tänkte sätta mig med det nu tillsammans med min älskade kopp med te.

Jag har även flyttpackat som en tok idag, det börjar ta dig. Nu börjar de kännas tomt i lägenheten. Men det är ju snart flytt, exakt om en vecka. Hej och hå vad det går fort.

Jag känner mig trött och stressad, jag har väldigt svårt att somna på kvällarna. Alltid blir det sent. Jag är ganska tankspridd och som sagt stressad över flytten och plugget. Men jag får kämpa på. Snart ska jag få vara ledig från skolan men det blir dessvärre jobb istället.


Tillbaka till alla måsten!!

Puss och Kram Carzan♥

Skynda dig!!

Kategori: Allmänt

Nu måste jag vara snabb eftersom att Cissi kommer och hämtar mig om en kvart, jag är nyvaken! Jag måste bara säga att jag låg och stirra i taket tills klockan var tre i natt, var tvungen att gå upp tio i nio. Jag är så himla trött!! Men jag får sova i eftermiddag. Varför somnar jag inte? Somna inte förens sent förra natten med. Är jag så ovan men att sova i min riktiga säng. Åh typiskt :(

Nu får jag ta och sminka mig så att jag ser lite piggare ut!

Puss och Kram Carzan♥

SATC

Kategori: Allmänt

Såg på Sex and the city bakom kulisserna, wow vilken höjdare! Åh vad jag längtar tills att få se den underbara filmen som har bio premiär på torsdag. Jag kommer inte att gå på premiären, har plugg, flytten och städningen att tänka på. Men så fort det har börjat att lugna ner sig så är det de första jag ska göra!!



Snacka om vilka guldtjejer!! Man vill så gärna för en dag leva sig in i det livet de lever, vem skulle du vilja vara? Carrie hade jag valt, en shoppingdag, massvis med skor och en kväll som avslutas med en cosmo!! Underbart!! :D

Puss och Kram Carzan♥

Bra Carzan

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat ner köksgrejor i två flyttkartonger och jag undrar hur allt ska få plats? Det tog med fem minuter att packa ner finglas och köksredskap, inte så noga denna gång. Jag orkar liksom inte anstränga mig! Det var mina två kartonger för idag, kör två kartonger i morgon med.

Sedan har jag upptäckt att det går att blogga från min mobil, javisst är det super! Så mer bloggande kommer det att bli, det garanteras.

Jag har pluggat idag, nu går det framåt. Ska plugga lite nu med tänkte jag. Bara att sätta igång!! Jag har gjort andra bra saker idag, nämligen adressändrat och grejat med csn!!


Ser ut som att jag har mega läppar, men visst!
Puss på er!!

Puss och Kram Carzan♥

MONKY

Kategori: Allmänt

Blev ett linne från Monky för 50 spänn:

Ett lite kortare linne som passar otroligt bra till jeansshorts!!

Tillbaka till plugget, usch! Men jag börjar komma igång men jag vet att det kommer att bli en lååång vecka framför mig med allt plugg.. Skönt när det är över.

Puss och Kram Carzan♥

StrumpbyxorDRAMA

Kategori: Allmänt

Mitt senaste köp utav strumpbyxor:


MEN, jag hatar det! Varför ska alla strumpbyxor alltid gå sönder?? Tre av mina senaste är nu sönder, får köpa nya!
Vad beror de på?

1. Hundattack?
2. För håriga ben?
3. Ett mysterium?

Hmm, låt oss fundera över detta!!

Puss och Kram Carzan♥

En uppdatering

Kategori: Allmänt

Jag passar på att uppdatera er om vad jag gjorde i helgen!!
I fredags var jag och Pontus påväg till Trollhättan för att fira vår fyraårsdag!! Vi skulle äta ute på en mysig resturang, när vi väl svängt in i staden bestämde vi oss för något helt annat nämligen en tripp till Göteborg. Vi var sugna på att gå på den nya biofilmen Robin Hood(sevärd film men dock lite långdragen). Vi hade inte så överkommligt med tid för att åka ner till gbg, äta middag och gå på bio så det fick bli en fyraårsmiddag på DONKEN, haha..Men den dagen var så himla mysig, att bara så spendera tid tillsammans.

Vi övernattade hos Pontus pappa och dagen efter fick jag umgås med lillsis Lisa, vi spelade fotboll och tvättade två bilar(bilarna blev smutsigare, haha lyckat). På kvällen träffade jag Alexandra och David på strandgatan där vi satt och fikade, istället för att gå ut och festa drog vi hem till Alex för att se en skräckfilm(dålig).

Idag har jag vart med min familj, vi har grillat och stekt i solen! Jag har upptäckt att min högra arm fick lite mer färg än den vänstra! Nu sitter jag i sängen i Karlstad, har en intensiv vecka framför mig. Veckan består utav plugg, flyttpacka och städning!! Jaoo!!

Puss och Kram Carzan♥

Carzan

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

Åh :(

Kategori: Allmänt

Åh vad jobbigt det är att komma igång med fördjupningsarbetet, jag tycker just nu att det är så tråkigt. Jag vill göra allt annat än att plugga. Vad kan få igång min motivation?!

Help me!!



Puss och Kram Carzan♥

Oh nooo!

Kategori: Allmänt

Vi har ett bo utav miljontals mygg i lägenheten!! Inte okej, men det är snart över. Pontus använder ett dödande vapen, den såkallade dammsugaren! Vi råkade ha en öppen dörr medans renoveringen pågick, då passade de på att smyga in, de små rackarna. Som tur är var de lätta att upptäcka(runt ljuset).

Nu kan jag sova i lugn och ro!!

Sovgott babes =)

Puss och Kram Carzan♥

CAROLINE

Kategori: Allmänt

Idag har jag, Caroline namnsdag!! Orkar man lägga märke till det?! Jag, gör!! Jag ska fira med ett avsnitt av Sveriges nya historia som går på tv nu klockan nio(kanal fyra).


Vad händer annars? Inte mycket!! Jag behöver plugga, men jag orkar inte ta tag i det. Jag var på biblioteket idag och jag gick där ifrån med tretton böcker!! Nu är det bara att plöja igenom de med!!

Puss och Kram Carzan♥

Fondtapet

Kategori: Allmänt

Pontus nya fondtapet sitter äntligen uppe, blev så himla bra! Lovar att ta kort på rummet när det är helt klart men här kommer bilder från fondtapeten:


Tycker han har gjort ett bra val. Det är lätt att det kan bli en kall känsla när den blåa färgen kommer in men han har lyckats att hitta en rätt blå fräg som gör rummet varmt ändå.

Rummet kommer att bli så bra! Jag har faktiskt fått ett uppdrag, ett helt annat uppdrag än sovrummet. Nämligen att inreda balkongen! Det ska inte vara så avancerat, lite lyktor, en matta och något annat kul! Så nu ska jag hitta inredningsbloggar som handlar lite om trädgård och balkong inredning.

Nu över till något helt annat, nu ska jag äntligen till biblioteket(hann ej med det igår, morr*) ska låna böcker om vikingar(är tanken just nu) till mitt fördjupningsarbete. Sedan ska jag ta en snabbfika med Linda, Alexandra och Kathrine. Sedan ska jag hälsa på min sötaste mamma som behöver lite extra ompyssling just nu!

Puss och Kram Carzan♥

LoVvE

Kategori: Allmänt



Puss på dig♥

P.s har lärt mig något nytt med camen!

Puss och Kram Carzan♥

Nelly

Kategori: Allmänt

Åh nu har jag hittat skor som jag sååå gärna vill ha:


Underbara skor från Nelly!
Pris: 299 kr

Puss och Kram Carzan♥

Kuddar

Kategori: Allmänt


                                            Lexinton: 595 kr                                                

Balders Hage: 110 kr


H&M Home: 99 kr

Puss och Kram Carzan♥

Dagens bild

Kategori: Allmänt


Där hade jag på mig min nya klänning i ca två timmar!! Sedan var det dags för byte, för vem kan ha på sig samma kläder en hel kväll?? :P

Puss och Kram Carzan♥

Leva&Bo

Kategori: Allmänt

Jag är inne på den lantliga stilen dvs massa möbler målade i vit och en antik inredning. Man kan säga att det var Johannas stil(födelsedagsbarnet från igår), nästan!

Bild: Leva&Bo
Bilden är inte riktigt min stil men jag gillar de vita skafferiet/vitrinskåpet till vänster!
Jag får se hur jag ska få till det i min nya lägenhet, det ska bli spännande. Jag kollar runt på blocket efter billiga byråer/nattduksbord/tv-bord som jag kan måla om till vitt eller som är vita.

Ops, jag vaknade halv elva idag. För sent för min del, men jag hade inte någon klocka i närheten och då blir det lätt att man sover för länge. Nu ska jag kolla mina dagliga bloggar sedan får jag ta tag i att göra mig i ordning för jag ska till Linda och fika. Synd att vädret inte var bättre, jag hoppades på sol så att jag kunde få lite färg!

Puss och Kram Carzan♥

Vänersborg

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen, kom hem för en timma sedan. Åh vad underbart det var med kalas hos Johanna. Ärligt talat så gillar jag hennes underbara stil i hennes lägenhet. Lägenheten i sig var i ganska dåligt skick men tapeter osv men hennes stil var underbar. Jag måste ta kort nästa gång!!!

Nu var det tänkt att sova! Jag ska upp tidigt i morgon(är tanken). Ska fika med fina Linda och ska även till biblioteket för att låna böcker till vårt fördjupningsarbete i skolan.

P.s jag hade en väldigt trevlig bilfärd hem tillsammans med sötisen Mariella♥

Puss och Kram Carzan♥

H&M

Kategori: Allmänt




Nya strumpbyxor från H&M.
2 pack för 49 spänn!


Ringar från H&M för 49 kronor!

Nu ska jag dra mig tillbaka till skolan, nu ska vi ha återträff för alla Polenresenärer. Sedan blir det kalasdax hos Johanna och efter det en två timmars lång bilfärd hem till Vänersborg.

Hade redovisning om VFU-perioden nu är det över och det gick braaaa!!

Puss och Kram Carzan♥

Skola

Kategori: Allmänt

Jag har precis vaknat och jag är faktiskt pigg. Jag laddar för första skoldagen på sex veckor, spännande! Jag har inte kikat vädret än men det SKA bli fint väder idag. Jag hoppas på det. Så jag kan ha på mig några vårkläder, vore ju toppen.

Bilder från tjejmiddagen i lördags:



Bilder från Kathy!

Puss och Kram Carzan♥

Grattis!

Kategori: Allmänt

Imorgon hoppas jag innerligt på varmt väder! Jag har köpt nya strumpbyxor som kanske kommer till användning! Jag lägger ut bilder på bloggen i morgon om tid finns! Jag hoppas det. Skola hela dagen och den slutar inte förens klockan sex. Sedan blir det en sväng till födelsedagsbarnet Johanna!! Jag hoppas att hon bjuder på något gott, annars vill jag inte komma. Jag hoppas innerligt att hon hinner läsa mitt inlägg med så att hon ser att jag vill ha något gott. Bäst jag skriver såhär: JOHANNA, jag vill ha något gott på din födelsedag!! 

Johanna är så söt. Långt, ljust hår men stora fina ögon och ett vackert, strålande leende!

Här försöker hon vara rolig!! :D Men ja gillart!

Puss och Kram Carzan♥

Fullspäckat schema!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en del vänninor att pricka in på schemat! Jag vill såklart träffa mer fina kompisar idag men jag hinner tyvärr inte det. Imorgon far jag hem till Vänersborg igen tillsammans med Mariella. Nu ska jag till stan för att söka bostadsbidrag. Sedan blir den en fika med underbara Johanna! Efter det en träff med Cissi och efter det förhoppningsvis en träff med Linn och avslutningsvis en träff med Mariella. Jag får se om jag hinner med alla vänner, men jag hoppas*

För övrigt så sitter jag och klämmer i mig  en tallrik med havregrynsgröt..börjar tröttna lite på smaken men det är ju en enkel, snabb och bra frukost?!

Dagens bild:

Mina underbara systrar♥

Dags att sätta igång dagen!

Puss och Kram Carzan♥

HOOM

Kategori: Allmänt

Nu när jag kom hem upptäckte jag att två inredningstidningar av HOOM trillat in i min brevlåda. Som jag väntat! Ska njuta av deras innehåll och förhoppningsvis få en del inspiration till min nya lägenhet =)


Kanske ska sätta på en kopp te...

Puss och Kram Carzan♥

I´m back

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma i Karlstad, har öppnat all post som har tatt evigheter att gå igenom. Nu måste jag göra en lista på allt som måste göras innan jag flyttar som bostadsbidrag och adressändring och annat roligt!

Dagens bild:

Johannas födelsedagskalas :) Johanna och hennes kille Fredrik♥

Puss och Kram Carzan♥

Oh jaa!

Kategori: Allmänt

Nu kommer Mariella för att hämta upp mig...


för 50 spänn......

Puss och Kram Carzan♥

K-stad

Kategori: Allmänt

Söndag=Karlstad och plugget!

Idag bär det av till Karlstad idag efter sex veckor i Vänersborg. Det känns bra men det innebär en hel del plugg. Men det är okej. Snart är det ju "sommarlov" då jag ifs ska jobba på ICA Kvantum. Men det är sommarlov och ledigt från skolan i några veckor.

Nu har jag hunnit med att hjälpa till Pontus med hans nya sovrum. Det jag gjorde var att måla en liten rand längs taket som tog ca tio minuter. Det var min insats, känner mig väldigt duktig. Nu ska jag unna mig frukost och några avsnitt av 90210.

P.s det blev ingen utgång igår, men vi hade en väldigt trevlig tjejkväll tillsammans. Bilder kommer!! =)

Puss och Kram Carzan♥

Underbar kväll*

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det en underbar kväll tillsammans med min tjejor :) Vi ska äta gott, dricka gott och bara umgås!! Kvällen slutar troligtvis på det berömda, berycktade och innestället Lipz. Hm undra om det kommer att vara mycket folk ute.. fast om jag tänker en gång till så räcker det med mina nära och kära som jag kommer att umgås med ikväll, de andra är bara en bonus =)

Nu har jag hjälp till Alexandra med att duka bordet. Seg som vanligt är hon!! Nu står hon i duschen och de andra kommer hit redan vid halv åtta.

En ny smak på cider som jag bara älskar är den nya Herrljunga summer cider:


Puss och Kram Carzan♥

Stuff

Kategori: Allmänt

Jag kunde inte hålla mig, det blev en bikini och en klänning!

Billig klänning från H&M för 99 spänn! Lite lagom sådär!!

Puss och Kram Carzan♥

Siba VS plugg

Kategori: Allmänt

Nu var man helt iordning gjord. Nu står man inför valet siba(shopping) eller plugga? Svårt att välja eftersom att plugget inte är det roligaste jag vet direkt. Men det behövs göras innan måndag. Men nu blir det siba, får ta tag i plugget när jag kommer hem istället. Det hinns med. Jag får vara effektiv här.

Ikväll ska jag och Pontus till Joel och Mica, till Joels stuga. Vi tänkte grilla och kanske spela ett kubbparti om vädret vill sig. Just nu ser det ganska lockande ut.

En tv-serie som jag väntat på har nu realese, the hills s.4:

Pris: Cdon 189 kronor!

Puss och Kram Carzan♥

Usch

Kategori: Allmänt

Jag kom på förut att jag sett tre skräckfilmer på raken när jag haft filmkvällar. Jag gillar inte skräckfilmer men ändå är det något som gör att jag vill kika en till!! 2/3 filmer har vart kassa verkligen. Ikväll kollade jag och Kathrine på Wrong Turn 3, vi stängde av den efter 20 minuter...

Nu är klockan fööör mycket, nu ska jag gå och lägga mig!!
Imorgon blir det till att plugga.. åh jag vill verkligen inte.

Puss och Kram Carzan♥

Bilduppdatering a la Carzan

Kategori: Allmänt

Bilder från när Linda och Alexandra kom hem från deras 3-månadersresa:

Jag och Kathy som har bakat!! Riktigt go, vi gör beställningar med! Hör av er bara ;)

Pengar går det alltid åt!!
P.s underbara skor!!

Så sjukt snygga Elin! :D

Sötisarna!

Haha i dimman...Kortet säger allt!

Bilder från deras avskedsresa:

Då hade man lite färg kvar från Thailand! Jag och myspysen Linda!

Me och Mathilda!

Puss och Kram Carzan♥

Fiint

Kategori: Allmänt

Genom Kenzas blogg så fick jag syn på det fina och betydelsefulla armbandet som jag är intresserad utav att köpa! Jag funderar på att beställa ett nämligen. Det är ett silvrit armband där man kan få sitt namn ingraverat på. Ta en kik här!



Puss och Kram Carzan♥

Andra hand!

Kategori: Allmänt

Igår köpte jag mig en sommarklänning och ett linne av min kompis Alexandra, kläder som hon inte använder!!
Ja tack för min del!



Båda två för 100 spänn! Överkommligt pris!

Puss och Kram Carzan♥

Old times

Kategori: Allmänt

Haha, det här var verkligen hundra år sedan! Så himla underbart kort!! Haha Stina(till vänster), har hon dolt en graviditet?


Puss och Kram Carzan♥

Chokladtuttar

Kategori: Allmänt

Jag har varit sjuk i ett antal dagar nu, så jobbigt att ligga och snora och hosta och inte har något annat för sig. Trots detta har jag kämpat mig till praktiken. Eftersom att jag var vikarie så var jag änna tvungen till det. Idag är första dagen utan feber!! Överlyckligt så ringde jag Alexandra så att vi kunde fika efter jobbet. Vi satt där i nästan tre timmar. Sedan hämtade jag Linda och då drog vi hem till Alexandra för att baka våra "chokladtuttar"..
De satt fint kan jag säga.



Nu ska jag och Pontus bara slappa i soffan. Han har vart på Ikea och köpt golv till sovrummet som görs om helt. Det kommer att bli så fint! Kan bara bli bättre! =) Men det får han greja med imorgon.

Puss och Kram Carzan♥

Inspiration Indiska

Kategori: Allmänt


Pris för båda: 59.50

Pris: Mugg 59.50 Tallrik 129


Pris: Lykta 199 kr

Puss och Kram Carzan♥

Lägenheten

Kategori: Allmänt

Jag lovade Martina att lägga upp lite bilder på min nya lägenhet!
Jag ska flytta den 1 juni, så det är snart(längtar).





Så älskling, här ser du min fina lägenhet! Nu är det dags att planera inredningen!

Inatt kunde jag verkligen inte somna..min hosta håller mig vaken, men sista gången jag kikade på klockan var halv tre och nu är man uppe med tuppen. Nästan i alla fall. Jag och min familj ska på konfirmation, kusinen Linnea konfirmerar sig. Alltså blir det ett besök i kyrkan..

Sedan händer det!! Jag och familjen ska vara barnvakter åt familjebarnen Apell. Lilla Stina som är ett halvår och sötisarna Frida och Emma. Kommer att bli så himla mysigt!

Nu ska jag göra mig i ordning, ta på min min nya skjorta samt äta frulle!!

Puss och Kram Carzan♥

Seeg!

Kategori: Allmänt

Jag är seg på att blogga!! Sorry!

Jag har verkligen haft mycket att stå i dessa dagar, allt bara rullar på så fort.. Inte okej!
I går kom Björn, Mathilda, Jocke och Linda hem till mig och Pontus. Vi hade väldigt trevligt, vi åt grillat och avslutade kvällen med världens sämsta skräckfilm nämligen Babysitter Wanted.

Idag har jag bestämt mig för att köra en hemmakväll med mig själv. Jag ska bara njuta med tv-serier och godis. Ibland är det skönt att bara sitta för sig själv och bara göra det man vill utan att någon annan lägger sig i!

Dagens bild:

Haha!! Bästa kortet! Ser ut som att bengtsson gillar det där.. Eller?!
Ni får dra egna slutsatser själva ;)

Puss och Kram Carzan♥

Andra dagen i rad!

Kategori: Allmänt

Japp, idag är det andra dagen jag börjat äta gröt till frukost. Det ska vara nyttigt ;)
Här kommer mitt lätta recept på havregrynsgröt i mikron:

Ingredienser:

  • 2 dl vatten
  • 1 dl havregryn
  • 1 krm salt

Och tre minuter i mikron!!



Ha en bra dag idag :) Nu far jag iväg till praktiken...!

Puss och Kram Carzan♥

TooodaaaY

Kategori: Allmänt

Ikväll var vi ute och åt middag på en resturang vid vattnet, och nej vi satt inte utomhus. Fööör kallt! Jag och Pontus var där med hans mamma, var så mysigt! Var längesedan jag såg henne. Nu blir det myskväll med Pontus =) Vi ska kika klart filmen som vi inte orkade med här om dagen. Får inte bli försent för båda ska upp med tuppen imorgon.

Veckan har gått så himla fort, snart är det fredag igen. Vilket är skönt med lite ledighet. Jag vet inte vad som händer i helgen dock!! Vad händer för er?

Puss och Kram Carzan♥

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag var hemma hos familjen förut, vi åt en god köttfärspaj och sedan fikade vi med en kopp te. Självklart kunde jag inte låta bli ballerina kexen i skåpet som jag fick syn på tidigare på dagen. Jag fick även äran att läsa en godnattsaga för Liseli, vi läste boken: ut i rymden. Jag är väldigt intresserad av astronomi och det är lillsyrran med. Så det är skönt att dela intresset med henne.

Nu sitter jag i sängen hemma hos pojkvännen, det luktar grill. Inte så konstigt med tanke på att han nyss grillat tillsammans med Johan. De har tränat hela kvällen så det blev verkligen en sen middag. Jag ska nu kika ett avsnitt av 90210, som alltid så behöver jag en daglig dos av en tv-serie.

Just nu saknar jag min mormor, jag tycker verkligen om henne! Måste träffa henne snart!!

Tycker om dig♥

Puss och Kram Carzan♥

EgO

Kategori: Allmänt




Puss och Kram Carzan♥

Mys*

Kategori: Allmänt

Kom hem halv sex från praktiken, så sent. Anders, min handledare från Karlstads universitet kom på besök idag. Han kollade på min lektion som jag hade för klassen. Jag var väldigt nervös innan, men det gick fint!! Nu är det över, det jag varit nervös för. Skönt!

På en timma efter praktiken duschade jag, lagade mat, åt mat och gjorde iordning mig inför en fika på strandgatan tillsammans med Linda och Kathy. Det var så himla mysigt att sitta där och solen var fortfarande uppe. Efter det åkte vi hem till mig, Kathy köpte med sig tre skvallerblaskor som vi fick lov att kika i samtidigt som vi såg på svenska hollywoodfruar.

Nu har det gått hem och det är dags för mig att sätta på ett avsnitt av 90210 som jag totalt fastnat för. Längtar efter detta hela dagen ;) Haha, stört!

Hoppas att er dag vart bra =)

Puss och Kram Carzan♥

Iphonefodral

Kategori: Allmänt

Igår fick jag ett så fint Iphonefodral av Lindisen:
 ¨
En plugghäst, nedan:


Dags att sätta igång med plugget!!

Puss och Kram Carzan♥

Promenix

Kategori: Allmänt

Idag så var jag redig som började dagen med att plugga, japp! Tog en lite paus för bakispizzan med Kathy sen skulle jag vara redig att gå en promenad till min vän Malin. Jag trodde promenaden var max 30 minuter enkel väg, men det visade sig vara en 50 minuters promenad, tillbaka skulle jag med. Snacka om en promenad, nu är jag helt slut. Jag som inte är van med att promenera alls. Men det är härligt med, att gå promenad när solen lyser, oslagbart!

Jag mötte Malin på denna underbara plats:

Sedan fortsatte promenaden hem till Malin då det bjöds på otroligt små fina muffins:


Underbart♥

P.s Hur mycket träningsvärk kommer jag att få i morgon? Oh my, vill inte äns tänka på det....!

Puss och Kram Carzan♥

Bakispizza?

Kategori: Allmänt

Skönt att man nästan aldrig blir bakis, jag mår nästan helt okej. Bara lite trött.

Sammanfattande ord från gårdagen: FANTASTISKT!
Det var verkligen fantastiskt, att få träffa alla och inte mins Linda och Alexandra. Åh vad skönt att de äntligen är hemma. Det känns så bra ju!! Jag vill ha mera av de små rackarna. Vi åt middag, pratade och hade en väldans trevlig stund tillsammans. Sedan drog vi till Lipz, vilket var roligt det med. Mycket folk som man kände där med. Åh vilken kanonkväll!!
Kort, hmm kanske kommer upp på facebook som ja kan lägga ut på bloggen sen!

Nu blir det garanterat en bakispizza med Kathy!

Puss och Kram Carzan♥

Nyvaken

Kategori: Allmänt

Vaknade för drygt en timma sedan, det var hur skönt som helst med lite sovmorgon. Men jag sov dock inte lika  bra som velat. Vet ej varför.

Jag längtar verkligen tills senare då jag äntligen ska få träffa mina tjejor Linda och Alexandra. Jag saknar deee!! Jag och Kathrine tänkte baka en kladdkaka att ta med till kvällens bravader. Innan allt detta händer ska jag hoppa in i duschen och sedan vandra ner till stan för att köpa strumpbyxor. Jag orkar inte att de bara håller en kväll. Om man heter Kathrine så får man ha med sin tre par på samma kväll!!

Så jag buar strumpbyxor!

Jag ger kredit för den nya smaken Bacardi Mango♥

Puss och Kram Carzan♥