Godnatt :)

Kategori: Allmänt



Nu ska jag snart sova, vart på spelning ikväll. Tankarna går på högvarv just nu, roligt :)
Imorgon blir det jobb och efter det blir det tacomys med familjen, mums!
Godnatt :)

Hola!

Kategori: Allmänt

De senaste två veckorna har jag jobbat, behövligt eftersom att jag snart ska flytta! Inom kort så blir jag en Karlstadbo igen :)
Har blivit med lägenhet, tackar jag "JA" så är den min, vilket jag nog ska göra! Det bästa med den lägenheten är att jag bor i huset bredvid syrran, haha! Nu är det full planering som gäller, jar har bott hemifrån förut men jag måste ändå ha en del möbler...som soffbord, tv-möbel och eventuellt ett köksbord/skrivbord. Har full koll på blocket, där kan man göra bra kap. Ska åka till second-handbutiker för att kika in unika möbler till min lya. Har gjort mig en inspirationsbild på hur jag vill ha det, svårt att planera när man inte har fått någon planlösning!!
Möbler från Ikea, Rusta, Indiska och Lexington!
Kommer att få två fina rokokostolar från mamma, stolarna på bilden hittar ni här!

God fortsättning!

Kategori: Allmänt

Som ni alla säkert vet så var det julafton igår ;) Det var en underbar dag tillsammans med familjen, mormor och Bengt! Fick många fina julklappar, den bästa var tven som jag fick utav mamma och pappa!
Av mig och Chrille fick hon en trollerilåda som verkligen gick hem, det är hennes nya favorithobby nu för tiden.
Lillfisen och jag! Självklart så får man ha något rött på sig!
Mandis och Bengt!
Fina mormor (grandma som hon skrev på julklappskortet ;))
Fina Lisa och hennes fina halsband som hon fick utav sin pojkvän i julklapp! Så himla gulligt! :)
Mandis!
Snart så kommer morfar och Maja hit, mamma står i köket och skivar potatis med hennes nya skalare (vet inte vad jag ska kalla den), hon fick den av oss barn! Ikväll blir det fest med brudarna, jag hoppas på att jag mår bättre då för jag har verkligen längtat efter att få träffa alla.

Hemma i SverigeT!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i mitt tillfälliga rum (egentligen brorsans), har städat hela dagen för att få det hyfsat mysigt. Jag har ätit underbart god mat, träffat mina kära och nu ska jag ta och kika på film med mamma och pappa. Ville bara skriva ett snabbt inlägg!

Min söta lillasyster Lisa :)
Ha en bra kväll!!

Happy Birthday Dear "hmm" (AMANDA)

Kategori: Allmänt

GRATTIS på födelsedagen min älskade syster Amanda! :D Jag tycker det är tråkigt att jag inte kan få ge dig min födelsedagspresent! Den är ju såååå bra!
Jag älskar dig sötnosen!!
P.S. Kom gärna in på skype imorgon vid ca fyra tiden (svensk tid)!!

Minnen :)

Kategori: Allmänt

Jag skriver nästan bara om hur trött jag är hela tiden - blir ni inte trötta på mig? ;) Jag har pluggat hela dagen för tentan imorgon, nu blir det inget mer plugg.
SHIT! Den här terminen har gått så himla fort, imorgon är det sista dagen i skolan. Jag kan nästan inte tro det, jag kommer så väl ihåg den första dagen i skolan. För det första så trodde jag aldrig att jag skulle flytta utomlands och att jag skulle läsa engelska var helt obegripligt. Men nu har jag gjort det, jag är stolt över mig själv som tog det här beslutet.
Birghtonvänner :)
Kommer att sakna er så mycket, men vi ses hemma i sverigeT :D
Den årliga beachvollyboll turneringen, vi vann inte men vi var lätt snyggast!
Åh, det här var många år sedan!
Avskedsmiddag för Martina som skulle ut och resa!
Det som saknas är stranden och havet:)
Grebbestad - längtar tillbaka :) Kanske blir en tripp dit i sommar?
Nyår!
Saknar att festa med mina polare (låter tuffare)!
Jag förstår inte att hon orkar..! Stark kvinna!
"Nyss hemkommen från Moskva" - Mamma och syrrans kommentar..haha!
Karlstad♥
Men nu är det dags att gå vidare, starta mitt nya liv hemma tillsamans med mina nära och kära♥

Dagen innan tentan!

Kategori: Allmänt

Imorgon tenta + middag med klassen och på torsdag, SVERIGE! :)
Bild: Johannas!
Här står klassen i väntan på fonetiktentan..
Kommer faktiskt att sakna min klass, alla är verkligen supergoa! Det kommer att bli tråkigt att splittras, men det är som det är..

12/12

Kategori: Allmänt

Träffade mina vänner på ett fik där vi pluggade tillsammans, gick dit i min "fejkskinn" jacka! Vill påminna er om att det är den 12 december! Ser inte fram emot att få sätta på mig vinterjackan när jag kommer hem..Kanske ska låsa in mig själv?
Ser heller inte fram emot tentan på onsdag i Text & Culture (American & British). En himlans massa texter som man skall tolka hit och dit..

Dags att sätta igång med plugget..

Kategori: Allmänt

Broken Bells - The high road
Varför svarar inte mamma när jag behöver prata med henne, typiskt! Nu ska jag sätta igång och plugga, måste..

Segstartad..

Kategori: Allmänt

Att gå upp tidigt går inte längre för mig, jag känner mig som en zombie varje morgon. Idag gick jag upp vid nio, nu har jag vaknat till efter ett avsnitt av julkalendern och en kopp kaffe med Johanna :)
När jag bodde hemma så hade jag alltid en pappa som kom in tidigt på helgerna för att väcka oss alla barn, han var givmild, gick bara in och drog upp persiennerna...Vid det tillfället så var han inte omtyckt, men nu i efterhand så är jag tacksam. Annars hade jag sovit bort hela dagen! Efter det så släpade jag mig till familjefrukosten för en trevlig morgonstund, alla familjemedlemar vet att jag sitter vid köksbordet och äter min smörgås utan att säga ett ord för att jag alltid är så otroligt segstartad.. Jag undrar hur det kommer att bli när jag flyttar hem under jul!? Jag är ju ingen tonåring längre, jag vet ju att ju äldre man blir desto mindre sömn behöver man..Stämmer inte in på mig, inte idag, inte imorgon, när?

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

03:36 går brandalarmet, vilken väckarklocka - en väckarklocka som gör så att man hoppar upp ur sängen, väldigt effektivt. När brandalarmet går här så vet vi att det är samma person som "råkar" somna eller glömmer av att han sätt på en platta..ALLTID samma person, jag förstår inte hur man lyckas.
Ungefär såhär såg jag ut inatt..
Idag är det fyra dagar kvar, tiden går fort. Idag ska jag bara plugga hela dagen med tanke på att vi har vår sista tenta på onsdag.

Fem, fem, fem!!

Kategori: Allmänt

Bara fem dagar kvar!! :D
Här är alla nöjda och glada! Jag är nöjd över min Strongbow! Johanna är nöjd för hennes gröna slinga i håret. Agge är nöjd för sällskapet och Sofia är nog mest nöjd eftersom att hon fick vara med på bilden och nu på min blogg! ;)

En megatrött Carzan!

Kategori: Allmänt

Min granne hade besök på hans rum inatt, de satt och tjöta ta mig fan hela natten. Tillslut, vid fyratiden knackade jag på dörren och sa till att de fick vara TYSTA! Klockan ringde vid åtta, har haft ett diagnostest idag i skolan..Nu sitter jag i sängen och ska läsa ur Brighton Rock...SOMNAR nästan.
Här har ni mina damer från i torsdags :)
Ikväll ska jag ta det ytterst lugnt, lägga mig tidigt (även fast det är lördag).

Lola Lo

Kategori: Allmänt


Blev en spontanutgång igår med tjejerna! Vi gick till en pub först och tog en "öl" (strongbow - cider, låter bättre att skriva öl) efter det gick vi till utestället Lola Lo, underbart dansställe. Dansade som galningar hela kvällen! Tackar mina tjejer för en underbar kväll :)

8 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Jag är trött, jag måste läsa men egentligen vill jag se på film! 
Grannen har fest, de sjunger och dansar som aldrig förr! Det är ytterst störande, tänkte smita ner till Johanna strax..
Skypade med familjen förut, nu längtar jag verkligen heeeem! 8 stackars dagar kvar, dagar som jag planerar att plugga på!

Music

Kategori: Allmänt


Varvar plugget med att lyssna på härlig musik!
Lyssnar just nu på: Avicii - Levels.

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag kikat hela säsong 6 av The Hills! Kalla mig serienörd, det är okej. Nu ska jag försöka sova, är inte trött men det är en dag imorgon också. Kommer att starta dagen med Johanna, vi ska kolla på adventskalendern med en kopp kaffe (som vi gjort de senaste dagarna).
Min underbart fina mugg från Disneybutiken, har även en kopp med Törnrosa :)

Hip hip hora!

Kategori: Allmänt

Johanna och jag har lekt på mitt rum hela dagen, lekt och lekt. Johanna har spelat Sims, jag har spelat Mall World (spel på facebook) samt kikat film. Nu ska vi umgås med filmen, Hip hip hora! Det var så himla längesedan jag såg på den filmen, ska bli mycket roligt att få se den igen. Johanna ska även sova över hos mig idag, lycka??

Warrior - bästa filmen EVER!

Kategori: Allmänt

Ni MÅSTE se den här filmen, den är grym. En utav de bästa filmerna jag har sett. Jag älskar filmen, en film som jag starkt rekommenderar.

Johanna höjer julstämningen maximalt!

Kategori: Allmänt

Egentligen behöver jag inte skriva något mer eftersom att filmklippet säger ALLT! Jag sa till Johanna att jag saknade julstämningen. Det här gjorde min dag! Passa på att njut, jag hoppas det höjer er julkänsla också!

Johanna och jag.

Kategori: Allmänt

Jag och Johanna har tittat på Tjuvarnas jul med en kopp kaffe, underbar morgon. Nu ska jag snart bege mig till skolan.
Musiktips:
Rihanna - You da one
Nickelback - When we stand together

Bara för dig syrran!

Kategori: Allmänt

Lilla syster Amanda, du vill att jag ska blogga mer. Här är ett inlägg för dig! Vet dock inte vad jag ska skriva, klockan börjar bli mycket, jag tänkte strax gå till sängs, kika en film (Warrior). Jag saknar våra tv-serie kvällar, det får vi ha när jag kommer hem!
Jag saknar detta:
När du bakade bullar till mig♥
När vi är tokiga tillsammans, saknar och älskar dig så himla mycket Amanda! :) Vi ses om 11 dagar!!
Nu får det räcka ;) Såhär mycket har jag inte skrivit på länge..!

Äntligen söndag!

Kategori: Allmänt

Jag ska nog ta en vända på stan, få lite frisk luft men först blir det en kopp kaffe :)

Utgång!

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det utgång, kvällens outfit är våra fantastiska Twilight t-shirts (JAA, vi är seriösa).
Jag vet inte vad tanken var med den här bilden, Johanna ville ta kort på hennes fot..Jag är ju som sagt hennes BITCH! Det enda jag kan säga är att hon förmodligen inte har duschat på 3 veckor..

Jacob :)

Kategori: Allmänt

Jag och Johanna kommer att ha våra twilight t-shirts på oss idag på tentan! :)

Elsas hemlighet!

Kategori: Allmänt

Julklappstips ;)
Mycket bra bokserie :)

Ja tack!

Kategori: Mode

Nelly - 549 kr

Älskar mina nya hörlurar!

Kategori: Allmänt

Rosa hörlurar från Skullcandy, sjukt bra bas :)

Sleepover

Kategori: Allmänt

Jag sov över hos Johanna inatt, vi hade en mysig kväll! Vi tittade på Avatar (mycket bra film) efter filmen spårade hon ur totalt. Hon hoppade i sängen, stod på skrivbordet och pratade poesi och vilken inverkan det hade på henne. Vi lekte charader - hon lekte, jag gissade. Efter en stund förstod hon piken, jag ville sova. Hon blev sur och hon grät sig till sömns, stackars tjej.
Här var jag tvungen att vara med på kort, hon la upp den på facebook (ingen har gillat bilden). Johanna har en humor som ingen annan tycker är rolig. 
Musiktips:
The Kooks - Time above the earth

1 december - Julkalendern :)

Kategori: Allmänt

Nu längtar jag ännu mer hem till Sverige och julen efter att ha tittat på första avsnittet av Tjuvarnas Jul. Julen är det bästa jag vet, det är så himla mysigt.
Jag kommer att följa julkalendern detta år :)
Jag undrar varför inte familjen skickat mig en julkalender? ;)