Kärlek

Kategori: Allmänt

Får erkänna att jag saknar min lilla Mathilda bredvid mig just nu, vi sitter ihop. Vi jobbar/äter och sover ihop, här kan man snacka om ett 24/7 förhållande. Jag älskart och det kommer att kännas så himlans tomt utan henne när hon slutar jobba. Kan även erkänna att jag börjar sakna Karlstadlivet också, det är hur bra som helst här och det har blivit en del utgångar (vilket det absolut blir på söndag, sommarfinal), men nu vill jag tillbaka till min lägenhet och mina vänner....samt plugget (?).
Det går även hur bra som helst med V, lite jobbigt med distans men det får väl funka. Han kommer förhoppningsvis och hälsar på mig nu i helgen, lycka!
Nu ska jag packa väskan för Trollskogen :)
 

Ledig dag!!

Kategori: Allmänt

Idag är det fint väder och jag är ledig, behövligt vill jag säga! Sitter ute i solen och bloggar, väntar på att familjen ska ringa. Jag och Lisa ville nämligen till Trollskogen idag för att vandra och njuta av den vackra naturen (?), vilket vi ska.
 
Vill bara säga att jag inte kan sova längre, pga alla dessa stora spindlar som befinner sig i vårt rum. Jag klarar inte av det, inte vågar jag röra vid de heller. Ligger sömnlös och när jag väl somnat så vaknar jag upp och tror att jag känner en spindel på mig, stackars Mathilda som vaknar när jag får mina urspår i sängen. Men det är kärlek det!
Såhär ser Böda Hamn ut, vackert! :)
Snart får jag äntligen tillbaka min mobil, som jag längtat. Nu kan jag ta ännu mer kort att lägga ut här på bloggen men jag tror dessvärre att alla mina andra bilder nu är borta, vilket gör mig ledsen. Men sånt är livet...

E-type imorgon då!

Kategori: Allmänt

Är det fredag imorgon?? Mathilda och jag har ingen koll på dagarna längre, denna fredag har vi längtat efter för imorgon ska vi till Strand, E-type spelar ju!!
Har grillat med la familja idag, supermysigt. Det gäller verkligen att ta vara på kvällarna eftersom att man jobbar konstant.
Egentligen har jag ingenting mer att dela med mig utav just nu, kanske en bild för en bild säger ju mer än 1000 ord.
 
Jag testade teorin på Mathilda, ord som dök upp: blå/hand/blus/klocka/ögon/näsa/uttråkad/kamera/bloggbild/snygg/hungrig/korv/het/intressant/
knapp/handled/naglar/eftertänksamhet/carpe diem...Ja, teorin höll inte direkt.

Glad tjej!

Kategori: Allmänt

Nu ligger vi här igen, trötta och redo! Jobbat idag och ätit ute på Hamnkrogen med mina goa kollegor! När vi skulle dra oss hem så dyker plötsligt syster Amanda upp!!! Galet glad blev jag och kan faktiskt erkänna att jag fortfarande är ;) Min lillebror kom i måndags, så hela familjen befinner sig just nu på ön. Jag är överlycklig och det var precis det jag behövde. Nu kommer jag att somna gott, önskar dock att min pojkvän var här med..

Någonting som inte fanns förut!?

Kategori: Allmänt

Öland it is - ligger i sängen bredvid Mathilda, som varje kväll/natt. Återhämtningssommar eller inte? Vi har i vilket fall konstaterat att vi är isolerade från omvärlden. Vad händer? All personal i ett hus och vi har en egen realityserie som vi kallar Böda forever...Riktigt underhållande!
 
Vad har hänt? Vad kommer att hända? Allt kan hända här. Eller?
Det känns som att jag bara flummar ihop ett inlägg, men bättre än inget? Alla vill ju veta vad vi gör och hur vi mår, vi mår bra och vi lever livet? Fullbordas med jobb och böcker? Självklart har vi festat några gånger, vi börjar ju känna av åldern...Jag har skaffat pojkvän, kärlek vid första ögonkastet, jovisst. Han är underbar! Mathilda har halva inne, eller? Vill inte nämna något mer om min pojkvän, vi är lyckliga, jag är lycklig. NU vet jag garanterat några som är nyfikna, må så ni vara.
 
Bilduppdatering eller bildbevis!
M är en nöjd tjej :)
Men är jag nöjd? höhö..