Inspiration

Kategori: Allmänt

Amanda och Mikael har köpt en jätte fin lägenhet i Göteborg och inredning står högt i fokus nu. Jag blir inspirerad jag med. Den här tavlan skulle jag vilja ha men inte för 850 spänn. Då funderar jag på att vara kreativ och börja måla mina egna tavlor eller tillverka tavlor. Tanken jag fick är att göra en unik tavla genom att köpa en tavelram och klippa ut mönster/bokstäver eller vad som helst, kan väl bli ganska coolt?
 
Annars har jag en ganska klar tanke på mitt framtida hus. Längtar tills den dagen!
 
Puss

Påsk

Kategori: Allmänt

Jag var hemma i Vänersborg under påsken, det är en helg då alla åker hem för att umgås med sina nära och kära. Jag hade en härlig påsk, inga bekymmer (förutom att jag var lite trött på söndagen eftersom att jag fått i mig något som kallas för gift, alltså alkohol dagen innan). På lördagen åt jag påskmiddag med Martinas familj samt Johannas familj och anledningen till varför jag åt påskmiddag med de var för att min egna familj åkte ut till Lysekil (en relativt nyskapad tradition) för att åka ut till en ö (glömt vilken ö) för att äta på en fin restaurang och sedan titta på påskbrasan. Jag fick stanna hemma eftersom att jag var bjuden på kalas hos Kathrine, det får man inte missa för att mina vänner skulle komma.
Skulle egentligen börja med att kommentera bilden ovan men det får bli nu, jag fick dessa äggstrumpor i present från en vän. Äggstrumporna var passande när jag jobbade sista dagen innan påsklovet, barnen i klassen tyckte att det var roligt och jag själv småfnissade lite åt min utstyrsel som passade så bra (ägg=påsk).
Det där med duck-face (eller om det heter något annat vilket är mindre relevant för ni förstår vad jag menar) har jag aldrig förstått mig på. Jag kan inte pruta med läpparna. Ser ju knäppt ut, men jag gjorde ett försök...Alltså jag och Linda försöker oss på fjortisminen "duck-face".
Här har vi mina fina vänner Martina, Stina och Jeanette. Otroligt roligt att få träffa alla. Jag själv tog inga kort under festen så bilderna har jag snott från Lindas blogg (tack Linda men du kunde ju lagt ut fler bilder, höhö).
Lisa har alltså påsklov den här veckan, såklart så tillbringade hon några dagar hos systrarna. Nu har båda två lämnat mig. Jag sitter själv i soffan och det känns lite tomt nu.
Lisa har fastnat på en go låt som Alesso remixat eller vad man nu kallar det. Lyssa på låten, grym!
 
Känns skönt med fredag, imorgon ska jag jobba som barnvakt vilket jag ser fram emot.
Puss och Kram!