Höstnytt ladys ;)

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen mycket kläder att visa! Jag och min underbara syster Amanda har vart ute på shoppingrunda, lika bra att visa kläderna med en gång. Många bilder:

Den sista bilden är till dig mamma. Din nya skål som Amanda har köpt till dig, hoppas du gillar den.
Mycket insperation finns, man vill ha allt i affärerna.

Ikväll så har vi kikat idol, jaa mina två favoriter för kvällen har gått vidare! Erik var underbar, älskar hans röst. Tror han blir Idol 2009, eller vad tror ni? :)
Nu så ska vi mysa vidare, i morgon blir ännu en dag i affärer. Tjejöppet mellan 18.00-20.00 med massvis av erbjudanden. Och JAAA jag ska bara följa med som smakråd till Amanda som är så shoppingsugen trots alla fina köp hon gjort idag.

Puss och Kram Carzan♥

En härlig helg!

Kategori: Allmänt

Ja visst hade jag en härlig helg med mina nära och kära.
After Work på fredagen med min pojkvän Pontus med paret Björn och Matilda. Vi åt gott och spelade sedan spel och myste tillsammans. Resturang och bowling på lördagen med mina tjejkompisar, vi hade väldigt roligt. 
Igår var jag, Pontus, Joel och Mica på bio: flickan som lekte med elden, sevärd film! Och nu är man hemma i Karlstad tillsammans med min fina syster Amanda, vi har kikat svenska hollywood fruar och nu myser vi i soffan och tar det lilla lugna!

Självklart har jag shoppat lite i helgen bland annat en stickat tröja och en fin klänning och ja ett till halsband. Jag lovar att ta kort på det och lägger upp snart. I veckan blir det skola och i morgon har vi planerat in ett mary kay party hemma hos mig och då ska jag bjuda på en bakad paj!

Puss och Kram Carzan♥

Grattis världens bästa mamma!

Kategori: Allmänt

Grattis mamma, du är världens bästa moder! Hoppas du får en bra födelsedag tillsammans med dina kära, i morgon ses såklart vi, det ser jag fram emot! Jag hoppas också att du kommer att tycka om vår present! Berättar senare vad det var! Än en gång GRATTIS!

Nu har jag börjat titta om One Tree Hill från början, roligt att se, de är så små nu.
Man kan säga att jag värmer upp tills säsong 6 kommer ut, längtar.

Jag kom precis ut ur duschen, ska göra mig i ordning, packa mina saker för jag ska hem till Vänersborg, jag ska till skolan snabbt för att lämna in pengar angående resa till sthlm sedan ska jag fika med Linn och Viktoria på stan. Mysig dag bäst jag sätter fart!

Puss och kram Carzan♥

Saknad

Kategori: Allmänt

Nytt ämne i skolan, nu inriktar vi oss på geografi. Vilket är väldigt intressant, än så länge är det inte några kartor man ska kunna utantill, nu är det lärarens roll i de geografiska perspektivet.

Sa nyss hej då till Frida, vi åt lunch i stan. Nu åker hon till USA utan mig för att sola, bada, träffa mikael och PLUGGA haha! Kan hon ha tycker jag! :) Åh hon kommer att få det jätte bra, trevlig resa Frida! =)

Som jag väntat på min nya mobil, den är äntligen här!

Sedan så har jag ett nytt halsband att visa upp för er!


Och idag ringde min kära Martina och hon kommer på besök den 9-11 okt, underbart kul att få träffa henne innan hon bär av till Australien i 9 månader, vilket kommer att bli jobbigt. Vi hörs minst en gång per dag jag och Martina och vi är mästare på att smsa(vi tackar tre för att de finns! Gratis mellan oss, annars hade det blivit dyrt). Det kommer att kännas när hon reser bort från mig, verkligen. Jag älskar dig Martina, kommer att tänka på dig så..nu är det ifs ett tag kvar men nedräkningen har börjat..

Min syster skall också komma till mig på måndag, skit kul. Hon är enormt shoppingsugen! Så vi får se vart det här leder till. Blir ev. ett mary kay party på tisdagen med. Kommer mer rapport om det.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla lite film som jag beställt från cdon.

Puss och kram Carzan♥

ELLE

Kategori: Allmänt


Idag när jag öppnade brevlådan låg modetidningen ELLE! 290 sidor fullt med mode och tips!
Jag blir alltid så shoppingsugen när jag får tidningen, det är inte bra.
Här kommer lite bilder från ELLE nr 10:

Supersnyggt omslad, endast för prenumeranter!

Skit tuff bild, var bara tvungen att ha med bilden! Att allt inte ska vara så kvinnligt och strikt, me like!

Härliga bilder som sagt. Stora stickade halsdukar som är helt rätt i höst, har dock inte funnit min än.
Annars idag så har jag vart i skolan, lämnat in min artikel om Martina om hennes backpackingliv. Vi har även fått information om Polen, en resa som kommer att utföras till påsk. Ska bli så spännande och man kommer att samla på sig massa av erfarenheter. Det som är kul är att om det finns platser kvar så följer mor och far med, tycker jag är roligt!

 Puss och kram Carzan ♥

Förslappad!

Kategori: Allmänt

Förslappad, haha. Ordet förslappad som Malin tyckte var ett oerhört roligt ord. Jag är förslappad, i vilket fall idag. Jag inte gjort många knop.
Igår blev det vinkväll med Malin, vi hade planer på att gå ut men vi insåg att mys med prat och vin var oslagbart! Hade en underbar kväll med dig älskling.
Dagen efter alltså idag, jadu sängen med lipstick jungle till klockan tre(andra säsongen avklarad). Sedan var jag tvungen att skriva klart min artikel i skolan som ska vara inlämnad i morgon. Nu har jag tittat på film och det blir nog en film till, slapp dag, jotack!
Självklart var jag tvungen att äta gårdagens tacos, smakade nästan lika gott som igår då Linn kom på besök!

P.s jag har nu beställt hem två nya filmer från cdon, väntar så!
Puss och kram Carzan!

19-09-2009

Kategori: Allmänt

Idag tog jag bussen in till stan för att möta upp lite goa vbg-damer! Vi gick runt lite på stan och jag hittade som vanligt något som jag fastnade för, nämligen ett par örhängen:

Jag har även fått många komplimanger för min klocka som jag köpte för ett litet tag sedan som jag föll pladaskt för:

Idag ska det bli party, nöjesfabriken här i Karlstad satsar vi på. Förfesta ska jag göra hos Malin och det ska bli så himla roligt! Ett problem jag alltid har: VAD SKA MAN HA PÅ SIG? Jobbigt, jag tycker just nu att jag inte har något roligt att ha men mina örhängen blir det nog.
Nu ska jag vara så himla snäll och bjuda ner mig kära granne Linn på tacos, ska bli underbart gott ( jag är så hungrig, men måste dock laga maten först).


En undrande Carzan...
Ha en kanonkul kväll, det ska jag ha! :)
Puss och Kram Carzan!

Carzan 21 år!

Kategori: Allmänt

Min födelsedag var underbar!
Pontus kom upp till mig då vi var ute och åt middag på en mysig restaurang, pasta kyckling med ett glas vin!
Sedan myste vi lite hemma med tända ljus och avslutade kvällen med bio, som Pontus så gärna ville se..bra övertalningsförmåga antar jag att det kallas! För övrigt så var beck inte så vidare bra men sevärd.
Tack så mycket hjärtat för en underbar dag, jag älskar dig <3


Sedan har jag ju lovat att lägga upp en bild på min nya hårfärg, som tog fyra timmar. Fick det av Pontus i födelsedagspresent! Nu är bilden inte så bra men det är mörkare i verkligheten! Men ändå..



Mamma jag vet att jag måste hålla i mina pengar, men ibland måste man unna sig lite höstnytt, och så var det min födelsedag med :)

Båda inköpen kommer från h&m! Är nöjd över båda köpen! Kjolen passar perfekt nu till hösten! Svarta jeans kommer alltid till användning, kanonbra till bra pris.

Nu ska jag förbereda mitt tredje kalas som jag har med goa Karlstabor!
Puss&Kram Carzan!

Filmtips

Kategori: Allmänt

Jag tänkte rekommendera lite filmtips, alltid lika mysigt att bädda ner sig i soffan och titta på en bra film/tv-serie! Det får mig att koppla av och tänka på något annat.
Lipstick jungle, åh så bra! Framgångsrika kvinnor i sina bästa år. Inne på andra säsongen nu, fick låna den av Linda. Dock endast på engelska, men det går över förvantan bra.



 Twilight, en höjdare. Sett den tre gånger redan. Nu väntar jag på new moon, uppföljaren!
Jag håller just nu på att läsa tredje boken som är riktigt spännande! Man blir så kär i filmen, deras kärlek som är oslagbar. Helt otrolig film.

Cdon.com´s sammanfattning av filmen:Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.



Säsong 6 i one tree hill, releasedatum: 2009-11-25. Jag längtar tills dess det är en utav de bästa serierna som finns! 
Om ni nu är sugna på att kika på film så har jag tipsat er om bra filmer/tv-serier.
Puss och Kram/Carzan

Födelsedagstime!

Kategori: Allmänt

En alldeles underbar helg har jag råkat på! 
Kalas både fredag och lördag, med mina kära och nära!
Jag tackar alla för era fina presenter som jag fick: vin, ett matt nagellack som är inne i höst, en liten svart väska, ett nagelkit, kakor som man aldrig växer ifrån, en vacker sjal, fina martiniglas, ljuslykta och pengar som alltid kommer till användning! Jag tackar alla ännu en gång ni är bäst!
Här kommer lite bilder sen helgen:



När jag och mina vackra vänner var i stockholm så fick jag syn på en underbar blus från hm!


Pratade nyss med min syster och hon hade en glad nyhet att berätta:
"Akta er på vägarna, varning Amanda har fått körkort, tut tut" Grattis älskling, jag är så stolt över dig!

Sen igår, efter mitt seminarium i skolan så har jag känt mig så himla glad, känner en lättnad! Inte så mycket plugg i skolan den här veckan, pontus kommer upp till mig i morgon på min födelsedag jag har mina vänner och min familj. Skön känsla verkligen!
Jag älskar er, puss och kram Carzan!

Jag drömmer mig bort..

Kategori: Allmänt

Nu har jag levt en dag i stenålderns tid, jag och min grupp fick leta upp användbara ting av naturen för att göra te utav det. Förvånad som jag blev så smakade det ganska gott, en salig blandning av granbarr, rönnbär, äpple och harsyra!
Men nu, idag fick jag tummen ur och rensa mina kläder. Det gjorde lite ont men jag var tvungen. Jag har faktiskt inte någon användning utav slitna, opassande kläder! Så nu, hej då till den stora högen med kläder som jag gärna ger bort!

Jag drömmer mig bort..
Jag har blivit kär igen!
Jag har aldrig sett en sådan fin väska, användbar till allt! Bara lite dyr..men jag ska överväga, kan vara en invenstering!

www.apriqot.se 1350 kr
Underbar va!?

Puss och Kram Carzan

En helt vanlig dag..

Kategori: Allmänt

Idag har nog varit en utav mina tråkigaste dagar men samtidigt än utav mina skönaste dagar. Hur ska jag förklara detta på ett bra sätt, jag ger mig själv ett försök.
En vanlig dag, ledig från skolan men ändå måste man städa man måste plugga för det är ingen annan och ingen mamma som gör det åt mig.
Men det skönaste med detta är att jag gör allt i mitt tempo, jag varvar pluggning och städning med Ally Mcbeal. Att bara slappa och inte behöver tänka på att sminka sig, inte behöva stressa iväg någonstans, att bara vara med sig själv, det är viktigt, vi alla behöver sådanna här dagar.
Så tänk på det, de är vi värda!

Jag har även funderat på att rensa min garderob, mina väskor(som är mitt allt) till och med mina skor! Jag behöver nytt, höstnytt!
Mitt senaste inköp är ett par skit snygga vagabondskor, perfekta till hösten!

Jag har precis beställt modetidningen Elle från tidningskungen.se. Nu väntar jag bara på septembernumret så att jag kan sätta mig med en kopp te och bara njuta av all insperation som jag kan få!

Puss och Kram Carzan

Min första blogg, mitt allra första inlägg!

Kategori: Allmänt




Min första blogg, mitt allra första inlägg!
Spännande att få skriva ner mina tankar..men kommer dock inte på något vettigt just nu att skriva om!!
Så här sitter jag i min soffa och har ally mcbeal på i bakgrunden, och jag antar att en liten presentation vore bra: Caroline Carzan Jonasson, Carzan som min bästa kompis Martina har gett mig, tack antar jag!
Jag bor nu i Karlstad studerar till lärare som är galet intressant.
Älskar min familj, mina underbara vänner och min pojkvän!
Jag tycker om att titta på tv-serier just för att det finns mycket att inspireras utav på många sätt bland annat mode! Jag lovar er, jag kan bli sittandes i soffan timtals när det gäller serier! Jag tycker även om att läsa allt möjligt såsom skönlitteratur ( vad gör inte alla lärare), inredningstidningar(tack och lov, annars hade inte min himmelsäng funnits) sist men inte minst mode!
Det finns inte så mycket mer intressant om just mig, mer än mina tankar som ni nu inte kommer undan med!
Jag tackar för mig, ha en fortsatt bra dag!
Puss och Kram Carzan!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt