Plugg!

Kategori: Allmänt


Här sitter jag och skriver för fullt, är så gott som klar med texten som skall vara inlämnad i morgon..Har analyserat en pjäs (Educating Rita). Nu ska jag kolla igenom min grammatik, lycka till Carro (kan iaf försöka). Efter det så blir det sängen, är ju en dag i morgon med.
Veckans pluggmål: Plugga en himla massa grammatik och läsa i Song of Solomon och Brighton Rock!

Halloween!

Kategori: Allmänt

Såhär såg vi alltså ut igår..Glada? Ska få mer bilder från Johanna! Berättar mer om kvällen då :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Börjar dagen med en kopp kaffé. Är pigg och det känns som att det kommer att bli en bra dag idag! :) Kunde sova inatt, första natten på mycket länge! :)

Snussaft?

Kategori: Allmänt

Här undrar jag hur jag ser ut runt munnen, är det snussaft!? Något tokigt är det iaf! Tanken var att jag ville ta kort på mitt halsband! Tycker det är grymt, jag och Johanna lekte vampyrer idag och vi låtsades att det var en silverkedja och ja vi är 23 år..
Har gjort en egen liten tavla som jag tejpat fast på spegeln, vart är deras snussaft?
När jag känner mig ensam så har jag Johanna mitt framför mig, blir alltid full i skratt när jag tittar på bilden. Vi var osminkade och bakfulla när bilden togs..Haha!!
Här sitter sötnosen och ska titta på ett True Blood avsnitt!
Bra ledord :)
Plugg var det ja! :)

Spontanutgång är det bästa!

Kategori: Allmänt

Igår blev jag "övertalad" till att gå ut, det var en helt otrolig kväll! Jag hade verkligen roligt, men man får sota för det dagen efter. Att gå upp klockan åtta när man vart ute är ett önsketänkande, jag kom upp halv ett..Därför blir det till att plugga hela kvällen. Såg precis klart på True Blood, säsong 4. Nu får jag vänta tills juni år 2012 för nästa säsong..Vill ju se nu! Men som sagt jag är ju en tv-serienarkoman, jag har andra serier att följa ;) Men nu är det fokus på plugget..

Mumin!!

Kategori: Allmänt

Åh, Martina och Johanna är bara så söta :) Fick ett paket igår med ett fint brev och ett mumin örngott!! Blev så himla glad :)
Tack snälla :)

Skola!

Kategori: Allmänt


Har vart i skolan hela dagen idag..Men plugget tar man med sig hem och fortsätter med..Det är jobbigt när man inte riktigt kan slappna av efter en hel dag i skolan..

Nytt!

Kategori: Allmänt

Hittade äntligen en enkel fin klänning när jag och Johanna gick på stan i fredags. Folk frågar hur vi orkar med att gå på stan efter en hel skoldag, inga problem för oss! ;)
I natt somnade jag vid fem..Kunde inte sova, en stor anledning var för att min granne )som är vaktmästare/kontaktperson) hade "fest"..De var tre styckna, de lät som att de var minst 20 pers i det lilla rummet. Trodde nästan att mina speglar skulle ramla ner från väggen. En utav killarna knackade på min dörr FEM gånger, jag öppnade de två första..Sa att jag försökte sova, varför ger han sig inte? Sista knackningen var vid kvart över fyra..Vilket resulterade till en trött carro idag..
Nu blir det tacomys och film :) Vilken lycka!! Måste vi iväg och handla nu, måste skynda mig ner till Johannas rum, hon blir så stressad om jag inte kommer i tid...

Systemåterställning av datorn

Kategori: Allmänt

Inte det roligaste när alla dokument (tidigare uppsatser, arbeten, m.m), filmer och bilder försvinner. Det är en del utav mitt liv som bara är borta nu. Min dator har krånglat i två dagar, flera gånger om dagen så jag var tvungen att göra en systemåterställning..Nu är det gjort och datorn fungerar perfekt.
Angel of Death - passar mitt humör just nu?
I vilket fall så ska jag vara Angel of Death/vampyr på Halloween..Tror det kommer bli bra, jag vet att jag är tråkig men har alltid velat vara detta, så låt mig vara Angel of Death/vampyr!

Black Lion :)

Kategori: Allmänt

Igår var jag, Johanna, Linnéa, Agnes, Anette, Olle, Sofia och Hedvig på Black Lion för en öl, faktum är att jag inte dricker öl utan nästan allting annat ;) Men visst låter det bättre att säga att man var där och tog en öl? I vilket fall så var det väldigt mysigt!
Idag blir det till att plugga hela dagen, som vanligt så sover jag bort halva dagen..USCH, vad blir det av mig egentligen.. Det är skönt när det är skola, för då kommer man iaf upp tidigt.

London!

Kategori: Allmänt

NYTT!
När vi var i London så fick det bli ett väskinköp från Mango, jag gillar den starkt!
Hittade dessa underbara skor från Topshop, men fick hålla i pengarna :)

Det är Sara som tagit bilderna, sjukt bra att ha en kompis med systemkamera ;) Tack Sara :) Självklart fick jag med ett kort på hennes katt som heter Siri!
Sara älskar verkligen sin katt, hela tiden visar hon bilder på när Siri gör si eller så! Sara är bara för gullig :)

I Blame Coco

Kategori: Allmänt

Så himlans kallt i mitt rum nu..Sitter med min gosiga halsduk och myser. Ska snart göra läxan..Stannade kvar efter skolan en stund för att plugga lite. Kom hem, jag och bajarn lagade mat, vi satte oss med varsin dator, båda kollade på Ture Blood fast olika avsnitt och åt vår mat, snacka om att vara social på hög nivå ;)

Två låtar som är grymt bra:

Festbilder :)

Kategori: Allmänt

Sjukt snygga damer :)
Hysteriskt skratt!
Vad roligt vi har..
Agnes, Sofia, Johanna och jag! :)

Underbar kväll, underbar förfest och ett underbart minne :)
Finaste Sara (har lekt frisör, hon blev så fin såå:)) i baksätet, fick skjuts av en pizzakille..till utestället!
Fick sitta fram för att visa vägen..!

I helgen har jag inte vart ute, det var skönt att bara ta en helg för plugget och lite annat smått och gott! Har fått en del gjort..Ska fortsätta plugga nu, för ikväll blir det tacomys samt Twilight (Eclipse) filmen!!
Har satt vi och pluggade på stranden dagen innan fonetiktentan :) Men idag blir det plugg på rummet..

London baby!!

Kategori: Resor

Igår var jag, Johanna, Sara och Linnéa i London! Det var en mycket härlig dag, jag kommer definitivt att åka till London fler gånger. Visar er några bilder från dagen:
Utanför Buckingham palace!
Skönt att det är lite varmare här i England än vad det är hemma just nu :)
Johanna, Linnéa och Sara :)
Japanerna undrade vad jag gjorde på marken, men jag var trött och behövde få vila någon minut! Inte så konstigt?
Johanna leker häst, jag behöver rasta henne lite varje dag så att hon kan få leka av sig lite..Annars blir hon galen ;)
Likadant här..
Fika på SoHo Joe i SoHo :)

Vardagslyx!

Kategori: Allmänt

Bästa restaurangen i Brighton, magisk!! Asiatisk buffé samt en efterrättsbuffé, det var verkligen himmelriket!
Åh :)
Det var så himla gott..Vi satt och åt konstant i två timmar :) Hit kommer jag absolut gå fler gånger!

Partytisdag!

Kategori: Allmänt

Anna :)
Sötisen Sara!
Anette, Sara, sis, Sofia, Agnes och Johanna! :) Och ja, Sofia och Agnes är små söta fåglar!

Familjetid!

Kategori: Allmänt

Pappa, syrran och mamma :)
Det var första gången Amanda smakade på cupcake, två sekunder senare blev hon frälst!
Ölen i England är oslagbart enligt mor och far! :)
Jag och sis♥

Min dag..

Kategori: Allmänt

Inte min dag idag..Mamma, pappa och Amanda åkte hem i morses, var mycket roligt att få ha de här! Efter det var det en heldag i skolan, trött som jag var..Tvådagars är inget att rekommendera när man samtidigt går i skolan. Nu måste jag sätta mig ner med plugget, strukturera upp ett pluggschema..

Urban Outfitters

Kategori: Mode

Stolt ägare av den här fina koftan från Urban Outfitters, kommer att inviga den i morgon! :) Tack Johanna för halva koftan ;) Fick ett presentkort av min gosetös i födelsedagspresent, min pärla vet vad jag vill ha ;)

Nytt!

Kategori: Allmänt

Happy!!

Kategori: Musiktips

"Offentliggör" mitt snusberoende..

Kategori: Allmänt

Älskar min svarta stickade tröja!! :)
Nu ska jag plugga, har en del att göra idag..Lika bra att börja. Några av er kanske blev förvånade utav inlägget innan, jag syftar på snusen..Ja, nu gör jag det "offentligt"..Jag snusar och jag kommer inte att sluta med det än..Någon gång, men inte än! Just nu är det så skönt att ta en snus, speciellt när man är stressad och har mycket att göra (skolan) och istället för att äta godsaker så blir det en snus istället.. Snusen gör mig glad, så varför sluta?
Jag tackar Alexander och Johanna eftersom att det är hennes pojkvän som kom för att hälsa på henne (måste skriva med Johanna, annars blir hon sur på mig..Då får jag stå utanför hennes dörr och säga massa snälla saker om henne för att hon ens ska öppna sin dörr..) för att han köpte med sig en stock snus till mig!! :)

Idag anländer mami och papi :)

Kategori: Allmänt

Idag får jag besök av underbara mamma och pappa, de stannar tills på torsdag. De kommer med mina måste-ha saker, egentligen bad jag endast om 2 saker; snus och taco kryddan från Santa Maria!! Får jag det så blir jag su pernöjd!! :)
Vet inte vad vi ska göra ännu, men jag vet några ställen där vi skall äta! Fish and chips är ju obligatoriskt, eller hur!? Om man inte gör det så har man inget här och göra, nu är jag hård MEN det är fakta! ;)

Bilduppdatering!

Kategori: Allmänt

En utav mina favoritdagar :)

Sorry!

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat på några dagar nu, inte haft någon ork till det! Igår blev det en riktigt lugn dag, bakisdag..Det var härligt! På kvällen gick vi till Agnes och tjejerna för att kika på filmen sjätte sinnet. Vi får se vad kvällen bjuder på, blir till att dela på en vinare iaf! :)

Min fina Martina fyller år idag!

Kategori: Allmänt


Grattis på födelsedagen bästis, vore det inte för facebook så hade jag nog glömt av min bästis födelsedag.. ;) (NOOOT, för er som inte förstår min ironi)
Jag älskar dig, önskar att jag vore hos dig nu gumman!

Hey!

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara legat i mitt rum och kikat tv-serier, kanonväder ute men vad gör man!! :) Nu ska vi sätta oss på en pub, blir relativt lugnt idag med tanke på gårdagen som var grym!