Det kanske finns någonting som inte fanns förut!

Kategori: Allmänt


En utav mina favoriter, Skönheten och Odjuret! :)

I really need my motivation back..!

Kategori: Allmänt

Har precis blivit medlem på Boktipset.se för att få inspiration om bra böcker samt lämna betyg och kommentarer på böcker som jag läst. Det finns även ett forum där man kan få mer tips och självklart tipsa andra om böcker. Jag kan rekommendera den sidan :)

Vädret här är verkligen dåligt, massvis med tråkigheter som regn..Nu önskar jag att jag vore hos Johanna i USA.
Idag behöver jag packa för helgen, jag ser fram emot att få åka hem till Vänersborg. Bli bortskämd med mat och andra trevligheter, träffa vänner och familj.

Slow

Kategori: Allmänt

Come on! Ally McBeal är nog en utav de bättre serierna, så himla rolig!! Sitter och äter mellanmål medan jag tittar in ett avsnitt. Efter att jag har tränat kan jag äta ur hela kylskåpet, så otroligt sugen på allt (ni vet innan mensen känslan).
Johanna rekommenderade en ny serie för mig: Girls. Såg första avsnittet igår, lite halvrolig serie och jag kommer givetvis att titta på flera avsnitt innan jag bestämmer mig för att följa den.

That was it!

Kategori: Allmänt

Då var det gjort, lite seg var man men jag hade inte tappat någon muskelmassa inte ;) Ska hoppa in i duschen nu, sen är jag väl tvungen till att skriva lite...
Pratade med mor nyss, hon har skaffat sig en iphone, ojojoj. Lillfisen Lisa har ju med en iphone så jag antar att min snart tolvåriga syster får hjälpa mor en hel del för att hon ska förstå hur den fungerar! Jag är med sugen på en ny mobil, men jag får vänta lite till..Jag har nu en Sony Ericsson Xperia Arc (!!!), får se vad det blir för någon telefon efter sommarn!

Perfekt, nu blev jag så himlans trött..

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

Dagen som jag har längtat efter är här :D Nu kan jag börja träna igen...Så nu ska jag strax gå till gymmet. Jag undrar hur mycket man tappar i muskelmassa under tio dagar, haha! Jag tror jag har tappat nästan allt, var ju oerhört stark för tio dagar sedan..GALET!
Chrille tycker att jag ska "kötta och bli sjukligt svettig" på gymmet idag, kötta? Vad menar han? Är det ett nytt uttryck som "de unga" använder idag för att peppa varandra (Kom igen nu Carro, kötta!!!)?
Det är något som jag får fundera på när jag tränar..

Love and hate!

Kategori: Allmänt

Jag ska strax bege mig till Linn för en myskväll och det kommer säkerligen bli en del tjejsnack med, det behövs emellanåt! Eller? Vad vore livet utan tjejkompisarna!! Tycker om er så!!! Nä, nu så får det vara nog med kärlek i detta inlägg...Kanske ska klaga på något också? Typ uppsatsen eller insekter?

Funderar på att se på Kvällen är din nu på lördag...Anledning: Erik Saade!!! ;)
Alla i huset har nämligen fått in kanalerna 3:an och 5:an men inte jag, har försökt ända sedan jag flyttat in. Så kommer B igår och trycker in något på dosan och nu finns kanalerna där..Typiskt? Varför kunde han inte gjort det för några månader sedan?? Varför nu? Borde jag vara arg för att han inte tryckte på några knappar för några månader sedan eller glad för att de nu finns där? Tror jag får vara glad men jag önskar att han försökt tidigare, för hur svårt var det??? För mig var det svårt..men för han lätt? Vad säger det då? Vill inte ens fundera så långt ;)

Självfall..

Kategori: Allmänt

Precis skajpat med Johanna, alltid lika underhållande :) Nu blir det snart en till kopp kaffe för att kunna fokusera på uppsatsen. Ehm, vad vill jag mer skriva? Jo, att mitt hår (som ni ser på bilderna under) ser ut såhär om jag inte blåst det, väldigt mycket självfall..Lockarna gömmer sig mest i underhåret!


Jepp..

Cute!

Kategori: Allmänt

Cult design!
Love, carpe diem? ELOV ;)
Mina sötnosar!

What's happening?

Kategori: Allmänt

Jag har inte riktigt vaknat till liv än men nu sitter jag här med mitt kaffe i vanlig ordning.

Klockan ett ska jag skypa med min sötnos Johanna.

Sista dagen på antibiotikakuren idag, lycka! Imorgon ska jag TRÄNA, äntligen!

På fredag blir det eventuellt en trip hem till Vänersborg.

Snart kommer Johanna, Johanna och Martina hem till Sverige, helt galet vad jag längtar efter er!

Jag och min underbara och obligatoriska kaffekopp på morgonen.




White Lies

Kategori: Allmänt

haven't the time for this!

Kategori: Allmänt


Här sitter jag efter att jag spillt ner hela köket/skorna (liten studentlägenhet) med matlagningsgrädde, vilket projekt det hela blev när man bara ville laga maten så fort som möjligt eftersom att jag var så hungrig. Nu sitter jag och skriver på uppsatsen och dricker min andra kopp kaffe för dagen. Roligare dagar har jag varit med om!!
By the way - har äntligen fått min bikiniöverdel från Twilfit :)

Så nu väntar jag bara in solen igen :)

I'm in a hurry...

Kategori: Allmänt

Segstartad? JAAA!
Jag ska strax äte frulle för att sedan ta tag i uppsatsen. Skönt att vädret inte är det bästa idag, annars hade det blivit jobbigt.

Måste boka tågbiljett till Kalmar nu, det är inte många veckor kvar tills jag kommer att spendera hela sommaren på Öland.

SoooOOOl

Kategori: Allmänt


Vilken kanondag, onlinepizza, målat, solat, volleyboll, kladdkaka och SATC tillsammans med Mathilda! Fick väcka henne efter sin två timmars powernap, pigga och glada gick vi ner för att spela volleyboll. Det kom killar från alla håll och kanter så det blev en del matcher! Vi kämpade på bra, även fast det inte alltid gick vägen ;) Nu väntar jag på kladdkakan som Mathy har bakat, mumsigt och löjligt gott!

"Det går inte få tyst på dig!"

Kategori: Allmänt

Det går inte att få tyst på mig idag, jag har så himlans mycket att dela med mig utav - allt från getingar till att jag måste raka benen. Mathilda skulle ringa upp mig senare idag eftersom att hon är lite bakis och jag tjatar på som aldrig förr, tydligen ingen bra kombination! Förståeligt..Syrran som jag pratade med nyss kände lite samma sak..hm!
Oh no, jag måste laga mat idag..Fy, det har jag ingen lust med. Tror faktiskt att det kan bli en beställning på onlinepizza, var faktiskt längesedan nu.


Mjölken var slut, det fick bli grädde till kaffet istället...Oh my, det var ju supergott!

Lilla söta elefanten, hur gullig är inte Elof? Alla djur är värda ett namn..!!! Måste ju fortsätta med djurtemat känner ja ;)

inasmuch as..

Kategori: Allmänt

Jag tror att Big besöker mig varje morgon vid ca 09:00, hm..han verkar tycka om mig, inte ömsesidigt dock..
Handlar min blogg bara om djur nu för tiden? Har jag ersatt mina vänner mot djur? Det har jag enligt Johanna den roliga, som nu är bortrest men hon kommer hem snart och då kommer bloggen bara att handla om henne eftersom att hon är min vän ;) hehe!

Här sitter jag redo med min "dagbok" om Big skulle närma sig mig..
Nog om det, igår hade jag en underbar lördag! Solning + grillning + spontan utgång (nyktert). Det var faktiskt väldigt trevligt att bara sitta på Korianders uteplats/servering (vad man nu vill kalla det) och prata med folket. Nu ska jag skriva lite på c-uppsatsen, kan vara bra med frulle och kaffe också..Just det, mors dag idag! Klart jag ska (måste;)) skriva att jag älskar min mor, det gör jag verkligen. Hon är en underbar person med humor, lite ironisk humor, which I love! Hon ska ständigt påminna mig att jag är 24 år och inte borde ha en villkorslös kärlek till mina nallar..Nog för att jag är barnslig så önskar jag mig alltid Disneyfilmer, men mor tycker återigen att jag är för gammal för det. Jag förstår inte riktigt grejen, kommer jag någonsin ses som en vuxen individ i min mors ögon? Tror inte det! :) Jag älskar dig mor (mor istället för mamma tycker jag låter roligare för det är lite ovanligt).

A lovely little butterfly..or something..

Kategori: Allmänt


Titta vem som gjorde mig sällskap igår!! :) Tjejen som talar med fjärilar, det är jag det..höhö!

ease my mind, will you?

Kategori: Allmänt

Äntligen så har jag har hittat mina frukostskålar, fina små röda och lite unika får jag lov och säga!

Tänkte väl strax ta mig en dusch, solen lyser men det är väldigt blåsigt här i Karlstad idag! Funderar på om det är värt att åka in till stan, säkerligen massvis med individer nere på stan...

As soon as possible!

Kategori: Allmänt

Mitt mål för dagen är snart uppnått, men borde egentligen skriva mer men nu är det så att jag strax ska ner till stan för att titta på en söt tjej som har dansuppvisning! Innan dess måste jag äta..."Äta bör man annars dör man" och då säger jag; "äta gör man men ändå dör man". Ehm, det var ungefär det jag ville få ut utav det här inlägget!

Niki & The Dove

Kategori: Allmänt


Efter att jag lyssnat på låten en gång så var jag fast..!

Big, too big..

Kategori: Allmänt

Jag vaknar utav ett surrande, nu tänkte jag att getingen Vass hälsade på och det är väl trevligt. Men till min besvikelse så var det en annan geting som säkerligen var 5 cm lång och väldigt bred. Det värsta var att han gosade väldigt mycket med Teddy (min sälnalle)..Livrädd, ringer mamma...Men vi kom fram till att hon inte kunde göra så mycket åt det. Jag stod inklämnd i ett litet hörn, redo för att låsa in mig på toaletten. Jag vågade aldrig ta kort..Jag tror att Big är borta nu, han heter så..
Nu sitter jag i ett hörn av soffan där jag har bra koll på fönstret, dricker mitt kaffe och vill inte vara kvar längre! Ska till skolan strax, efter det blir det en piggelin i solen med Jocke kanske Axel och Erik med!
En sak till...Egentligen skulle jag få vara med på en fotbollscup idag, hade vart väldigt roligt men eftersom att jag fortfarande äter antibiotika (måste ta en tablett nu) så kan jag inte vara med :( På tisdag slutar jag med kuren, happiness! :)
Ett frågetecken gjort med fotbollar, rooooligt!

Do you wanna?

Kategori: Allmänt


Yes, I want to!! Älsklingar från Vagabond. Skor från Vagabond kan aldrig gå fel, skönare skor finns inte, snygga med!

Power hit och power dit..

Kategori: Allmänt


Gör något roligt då Carro, kom igen! 
Råkade visst somna till lite här, det kallas för "powernap", man ska tydligen bli pigg efter det..Är jag pigg? Nä inte riktigt än..
Precis nynnat Grease låtar för mig själv, när jag gick i 6:an hade vi uppvisning på skolan för föräldrar med temat Grease. Pappa filmade givetvis och jag vet inte hur många gånger de härmat mina danssteg och sedan gapskrattat..Nej, någon danskarriär blev det aldrig för mig. Men det är roligt att göra andra glada, man får bjuda på sig själv...tydligen ;)

HeLLo

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i skolan, underbart väder så jag satt ute en timma när jag åt lunch...Gäller verkligen att akta sig för solen idag. Därför är jag nu inne, ska plugga lite OCH nu är visst tvätten klar vilket innebär att jag måste dra mig!

Så mycket roligt man kan göra med camen..!

OTH <3

Kategori: Allmänt


Såg precis sista avsnittet som finns av OTH, helt galet att det inte finns ett enda avsnitt till, nio härliga säsonger..Undra hur många timmar det är sammanlagt..Jag vågar faktiskt inte räka på det. Jag har tittat om säsongerna ett antal gånger, serien är underbar och är en utav mina favoritserier.
En låt som påminner om One tree hill: Gavin DeGraw - I don´t want to be.
Jag kommer garanterat någon dag framöver titta om hela serien...!!
Nu ska jag försöka sova, försöka..Ska gå upp tidigt imorgon för att skriva på uppsatsen, fick lite energi utav min fantastiska vän Johanna över skajp förut! Jag bara älskar henne, en underbar vän :)

The serious day..

Kategori: Allmänt


22 maj

Jaha, nu gick jag över gränsen?

Kategori: Allmänt


Jag undrar vart jag ska dra min gräns för vad jag får skriva och inte får skriva, hur mycket av mitt privatliv får man dela med sig utav? Borde jag skämmas om jag råkar skriva att jag har den såkallade "lingonveckan"? Det har jag och jag är sjukligt godissugen, var tvungen att springa ner till pressbyrån för att köpa mig lite godis. Fick mina böcker idag, började läsa Mia Skäringers bok och den är så himlans rolig och vettig. Jag kommer förmodligen att läsa ut den ikväll redan..Kan verkligen rekommendera boken! :)

Sådär ja!

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktiskt vart ute i solen och gottat mig, när killar får syn på en boll så blir det hela genast mycket roligare, nästan på gränsen till galna?! Men det roligaste var när jag vann kick-tävlingarna, inte dom..Så då var det inte lika roligt längre..hehe!
Men tydligen räckte det inte med fotboll för mig idag, fick ta och kolla in Mathilda och gänget när de skulle "träna" inför turneringen på fredag.

Vet inte ifall jag kan klassificera detta som fotboll? Jonas som gör ett tappert försök till att stå på händer, jag undrar vad min syster sätter för poäng på det? Hon är en hård domare, kanske 3/10? Syrran, du får gärna kommentera din poängsättning ;)

Finding the motivation is so hard right now..

Kategori: Allmänt

Svettigare än jag vet inte vad var jag inatt, det bara rann rent utav sagt..Om ni ville veta alltså! Inte för att det är intressant men jag kände faktiskt att jag ville dela med mig utav att det är jobbigt att vara sjuk. Vaknade halv elva, tog min tablett och nu antar jag att det blir en dusch (behövligt).

Fint väder, soligt väder, shortsväder? Jag blir väldigt glad när det är fint väder ute. Jag tänkte sätta mig ute i solen för att läsa och dricka mitt morgonkaffe, detta kan bidra till pluggmotivationen? :D


Hade inte klagat om det såg ut såhär precis utanför mig just nu ;)

Window shopper!

Kategori: Allmänt

Ryssland var värda VM-guldet, vilket lag! Snart börjar fotbolls VM, inte lika roligt men man får väl ta och titta på när Sverige spelar såklart.
Sugen på att köpa snygga linnen..


Dessa coola linnen hittar du här!
Måste börja planera på vad jag ska ha med mig till Öland, en heeel sommar ska jag tillbringa där. Tur att jag kommer att jobba i en klädbutik, dock ganska farligt med!! :D

SOLO!

Kategori: Allmänt

Nu när man är sjuk så får man tycka synd om sig själv, jag vill även ha någon hos mig som också tycker synd om mig nu! Köpte en tidning på pressbyrån nyss, inte vilken tidning som helst utan SOLO!! Köpte alltid den när jag var mindre, nostalgi!

Här ska det läsas strunt och det ska även tyckas synd om mig!

Hej halsfluss (enligt doktorn)!

Kategori: Allmänt

Nu är det bekräftat, jag kan varken träna eller dricka alkohol på tio dagar..Vilket innebär att jag kan fokusera på uppsatsen till 100 %??

Finmiddag i fredags med härliga gubbar! Jag sa att det var okej att de kunde kalla mig för"gubbe" också, man vill ju vara en i gänget liksom? Men responsen kändes inte riktigt rätt..I vilket fall så sitter vi och kikar film, jag bloggar medans..tjejigt? Kanske borde stänga ner datorn nu, stoppa in en snus och sitta med benen isär för att försöka vara som en dude..Värt ett försök, haha!

Hej halsfluss (enligt mig)!

Kategori: Allmänt

 

Inatt har jag inte sovit bra alls, feber samt väldigt ont i halsen så kvart över elva ska jag vara på vårdcentralen. Kommer att bli en väldigt lugn dag med hockeyfinalerna. Igår sa jag att jag ska vara med på en fotbollsturnering nu på fredag, vet inte riktigt hur jag tänkte där..Jag har aldrig spelat fotboll men jag tycker att det är roligt. Vi får se hur det blir med det med tanke på min fysiska hälsa!

Hur blir kvällen?

Kategori: Allmänt



Jag är inte trött men jag borde sova! Det är många måsten just nu innan den omtalade "våningsfesten", 57 personer are going to...BUT jag är lite tveksam på om alla kommer..Mina söta kompisar är här, vilket gör mig nöjd!
Sebbes absoluta partylåt just nu:

Och Jocke älskar Mötley..!
:
Och jag älskar Erik Saade? I vilket fall är det väldigt blandad musiksmak, men jag brukar lösa det ganska bra ändå eftersom att det oftast är jag som brukar sitta som en nörd framför datorn och styr upp musiken..Kan hända att jag missar det sociala samspelet med folk emellan, men bara jag är nöjd? haha..

It's A lovely day today!

Kategori: Allmänt

Igår fick vi finbesök från Trollhättan, Alexander och Sebastian. Självklart blev det hockey (besvikelse) och lite groggar..!


Vad drar vi för slutsatser om denna kväll? Kanske musikvalet på spotify..Gigi D´Agostino säger allt?
Idag vaknade jag halv åtta, tvättiden började ju vid sju så det var bara att gå upp för att tvätta, egentligen hade jag inte så mycket tvätt men alltid skönt att få bort det lilla man har..Nog om det! Nu sitter jag här med det härliga gänget, jag har fixat frukost!!


Man får göra det bästa av situationen!
Nu ska vi ner till stan, dagens mål: systemet!!
Sedan börjas det.. ;)

My baby left me

Kategori: Allmänt

Size me!

Kategori: Allmänt


Efter ett givande samtal med Johanna så beslutade vi oss tillsammans att jag skulle gå ner till Pressbyrån för att köpa snus, blev en tidning och lite godis med! Senaste nummret av Egoboost handlar om att man ska vara stolt över sin kropp, det ska bli mycket intressant att läsa och det kommer säkert att väcka många tankar och har redan gjort. Egentligen, skönhetsideal..Vem/vilka är ett skönhetsideal? De är många som missnöjda med hur man ser ut, man stör sig alltid på något..Jag blir oerhört besviken på mig själv när jag tänker på att jag kanske har "förstora kärlekshantag" eller att min mage är lite fluffig..Vi vet att media påverkar oss tjejer och givetvis killar väldigt mycket. Vi ser överallt "skönhetsideal" som gör att man börjar fundera på hur man bör se ut, på vad som är sexigt osv. Jag känner bara vilken onödig energi! Vi borde vara nöjda med hur vi ser ut, tänk vad mycket tid vi kan lägga på annat. Det viktigaste, enligt mig är att man borde vara glad för att man är frisk. Lev livet och älska dig själv mer!
Slutligen...En attraktiv kvinna enligt mig har kurvor, desto mer att älska, right?

Today's mission!

Kategori: Allmänt


Idag måste jag hitta motivationen till att skriva på uppsatsen, men vart och hur? Det första jag måste göra är att köpa snus, jag har endast en liten fjuttig snus kvar! Nästan panik, jag har ifs pressbyrån nedan, men dosan kostar 10 kronor mer än i Vänersborg..Därför tänkte jag åka på snusjakt! Student? Japp!
Idag eller rättare sagt ikväll kommer Alexander och Sebastian till Karlstad, ska bli roligt! :)

Morgonfunderingar..

Kategori: Allmänt


Igår fick jag besök utav getingen Vass, ja..han heter så, för att jag döpt honom. Jag är faktiskt lite rädd för getingar men han fick vara hos mig i några timmar för att jag inte vågade ta ut honom. Inatt trodde jag att Vass var kvar, var tvungen att sova med ett öppet fönster..Kallt men nu är Vass ute i det fria!! Kan inte säga att jag saknar Vass dock...Och nu blev det hela förstorat till tusen.
Jag drömde om att jag fick fyrlingar inatt, fyra söta små barn..Jag vaknade dock upp med ångest. Hur klarar man av att ta hand om fyra barn? Tänk om man är ensamstående..Jag beundrar alla föräldrar. Nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon så var det givetvis barn- och uppfostran prat på tven..Hur ska jag tolka detta?

My lovely vampire books!

Kategori: Allmänt

Meeen först måste jag beställa några vampyrböcker till sommaren, jag kommer att sommarjobba på Öland vilket innebär att jag har tid att läsa mina underbara vampyrböcker.

Sista boken i Serien Vampire Academy! En väldigt bra vampyrserie!
Sedan ska jag beställa hem en annan vampyrserie som handlar om vampyrjägare, medier och häxor..Böckerna i denna serie heter: Nattens begär och Nattens lekar.
Funderar på att börja läsa House of Night serien, någon som har läst och kan rekommendera den? Beställer nog hem de tre första böckerna iaf! :D
Jag kan erkänna att jag är fast i alla dessa vampyrserier..böcker som filmer..!

Do I have an effective day today...?

Kategori: Allmänt

Idag har jag skrivit på uppsatsen i skolan med Hagge, vi kom konstigt nog in på att jag inte hittade min webcam på datorn, hon visste precis hur man skulle göra!! Nu kan jag äntligen ta en massa roliga kort..

Exempelvis ett kort på mig efter att jag tränat! Och jag är faktiskt medveten om att jag borde bädda sängen (mitt överkast ligger på soffan...). Men imorse, ja...då var jag trött? Nu ska jag fortsätta min effektiva dag med att duscha, laga mat och plugga..Precis när jag skrev vad jag skulle göra så lät mig liv, tråkigt? Maybe so..Men tråkiga saker måste göras, eller?

I blame coco

Kategori: Allmänt


Jag tycker att hon är så jäklans cool! :D I love her!!

Musiktips!

Kategori: Allmänt

Tycker verkligen om den här låten, så himlans skön men dock lite weird musikvideo :) Kommer att lägga ut lite låtar som jag tycker om här på bloggen framöver. Lyssna och njut!

Snart dags..!?

Kategori: Allmänt


Apoteket gör reklam för Apoliva intim produkter, tyckte det var lite småroligt jag! Tummen upp!

That´s me..

Kategori: Allmänt



Så var det det här med att vända och vrida med bilder, hur mycket energi har jag för att ens orka? Jag har lagt över bilder från mobilen direkt till bloggarkivet. Ville bara visa att det här är min riktiga hårfärg (för er som bryr er;)).
Nu får jag faktiskt sätta igång med uppsatsen..Bara att ta tag i det. Min granne sitter och seriöst pluggar fram till tolv på nätterna, kanske något jag borde ta efter?

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Varför vaknar jag alltid 9:40 varenda morgon? Ställer klockan på 07:00, sätter på tven men råkar somna om..Mina sömnvanor är knasiga, inatt hade jag väldigt svårt för att somna. Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe för att kunna överleva dagen, literally...


Varje morgon tittar jag på nyhetsmorgon och Efter tio, har jag blivit en oldie? I vilket fall så hörde jag nyss att Eurovision song contest är nu på lördag, bör man se den tro? Hela söndagen är iaf uppbokat med hockeyfinalerna..hoppas att Sverige är med i finalmatchen!

Hey där!

Kategori: Allmänt

En himlans massa uppdateringar idag, ett mycket bra sätt att fördriva tiden på..eller att undvika skrivandet på uppsatsen?
Tränad och klar, nu står disken med onda ögon och stirrar på mig..typiskt!



Blond tjej!! Old pics! Det var bättre för..!? :D
Har inte fått igång camen på denna dator än, jag har försökt..Gud vad oteknisk jag är!! Datorn gör det inte lätt för mig. Kanske finns en mening med att camen inte vill "fungera"...maybe so!

???

Kategori: Allmänt


Nu ska jag träna, värt en uppdatering.

I give you a call later...or never!

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt varför jag valde just den här överskriften...Men ni får gärna tolka den som ni vill. Jag tänkte väl mest skriva av mig lite, jag har ju bara en c-uppsats att skriva..Alltid roligt att skriva och sitta framför datorn ett x antal timmar varje dag.
Jag bor som sagt i ett studenthus och min våning har bestämt att de ska ha en så lustigt kallat; våningsfest nu på fredag. Alla dörrar ska stå öppna för fest, ska verkligen min dörr också det? Är jag orolig att folk som jag inte känner ska sitta i min soffa, gå på mitt golv eller kissa på min toalett? En trevlig tillställning där man egentligen har chansen att bekanta sig med folk, kanske finner min stora kärlek eller en vän för livet. Tankarna just nu är djupa, haha!! Nej, det är inte djupa..det är jag som flummar och egentligen inte har något annat att skriva om!

Syrran för några år sedan, en passande outfit på fredag? Kommer nog i vilket fall sticka ut, för det är väl det man vill? ;)

Hej på dig..!

Kategori: Allmänt

Mitt i allt skrivande på c-uppsatsen så tänkte jag skriva ett inlägg om Johanna den roliga och hon är faktiskt så himlans rolig, jag överdriver inte!

Min Johanna befinner sig just nu i USA, Soth Carolina, Greenville vilket är låååångt borta! Där skriver hon sin uppsats medans jag sitter i min lägenhet i Karlstad och ruttnar sakta men säkert bort..Jag saknar henne oerhört mycket, när vi bodde tillsammans I Brighton i nästan fyra månader sågs vi varje dag, heeela dagarna förutom på natten då vi sov i varsinna rum..fast ibland sov vi över hos varandra!

Kolla bara på bilden, hur rolig är inte hon då? Och hur rörlig är hon inte?


Det här klippen säger allt, I love you so much! :D Kom hem!