Hej då mina fina vänner!

Kategori: Allmänt

Imorgon far planet till Thailand med Alexandra och Linda, de ska resa runt i Asien i tre hela månader. I fredags var vi på avskedsfest hemma hos Linda, vilket var mycket trevligt. Jag kommer att sakna mina töser hur mycket som helst. Jag har tre vänner på resande fot ute i världen, mina bästisar allehop: Alexandra, Linda och Martina. Sen har jag mina andra bästisar som är överallt i Sverige och pluggar, saknar er allehopa! Kom till mig i Karlstad så har vi ett ordentligt pjamasparty! Jag lovar att jag ska samla alla till mig, de flesta i vilket fall. Här kommer bilder på mina tjejor tillsammans med mig.

Jag och kärleken Linda :)


Jag och kärleken Alexandra :)

Dessa två bilder kommer jag att sätta upp på väggen i mitt rum, så fina! Kommer att sakna er♥

För övrigt, vad hände i helgen: Jo igår var jag i Göteborg med min underbara syster. Vi hade tillsammans en perfekt dag! Skön, åt middag två gånger. En kommentar från Pontus i telefonen: "gör ni inget annat än att äta?", svar på den, ööh nej?!
Jag shoppade inte så mycket, det jag införskaffade var en plånbok(hihi), en väldigt snygg kavaj(h&m 199kr, BILLIGT), och löshår(från safari). Jag ska ta kort på mina köp och lägga ut på bloggen.
Idag ska jag hem till familjen och va med de♥
Imorgon gör jag en praktikdag på Frändeskolan, jag missade en dag på senaste praktiken. Det ska bli kul att få träffa barnen och nu kommer jag att få vara i en ny klass, klass ett.

Puss och Kram Carzan♥

Glad!

Kategori: Allmänt

Jag skulle skriva ett inlägg igår och precis när jag skulle skriva den sista meningen la datorn av, blev arg och gav upp. Gick och la mig i sängen för några avsnitt av oth. Igår fick jag reda på två glada nyheter. Den första glada nyheten var att jag klarade historia tentan, weii! Hade fyra dagar på mig att läsa in Sveriges historia. Jag känner mig duktig! Den andra glada nyheten var att jag får omtapeserat i mitt sterila rum, överlycklig blev jag när han efter en lång stund sa att han kunde omtapesera för att vara snäll. Nu blir det en stenhård planering på hur mitt rum kommer att se ut. Fokus på sängen med en blandning av antik och modern stil. Om ni har tips med stilar och planering så är jag öppen för alla förslag! Jag vet att syrran och Johanna är sugna på att hjälpa mig, nu slipper de i vilket fall hjälpa till med att tapesera om.
Jag är så glad idag, jag hoppas att ni är lika glada!

Puss och Kram Carzan♥

Sista dagen som blondin

Kategori: Allmänt

Japp, jag har bestämt mig, idag är det sista dagen som blondin. Jag ska bli brunett. Om jag känner mig själv så kommer jag att färga tillbaka det till blont senare, närmare sommaren.

Kommer på ett sätt sakna att vara blond, men va tusan!?
Nu blir det stan med Johanna, ska bli mycket trevligt!

Puss och Kram Carzan♥

Att göra..

Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat med tråkiga grejer, betalt räkningar, vikt tvätt, plockat upp i rummet och organiserat bland papper och ting.
Jag och Frida ska göra oss varma mackor, ska bli så himla gott. Jag förstår inte hur mycker jag äter, helt sjukt men gott är det.
Imorgon tänker jag ringa hyresvärden för att klaga på mina tapeter, enda rummet som inte blev tapeserat. Jag trivs inte i mitt rum, ingen carromysig känsla. Jag vill komma in i mitt rum och bara njuta av hur fint och mysigt det är. Så nu börjar jag tänka på hur rummet ska se ut. Vilken accentfärg? framför allt vilken stil? En sak som jag vet är att jag vill ha mycket ljus och lyktor för det är en obligatoriskt faktor om jag vill uppnå mysigheten. Johanna har lovat att hjälpa till mig att för att fixa och dona. Om inte hyresvärden godkänner att de ska tapesera om så målar jag om. Jag kan i vilket fall inte ha det såhär. Det är mycket jag vill göra känner jag, bäst att sätta igång!

Nu till mackorna..

Puss och Kram Carzan♥

Stolt!

Kategori: Allmänt

Idag kan jag med stolthet säga att jag har tränat. När vi kom dit så testade jag och Johanna på lacross, det var dock bara hon och jag även tränaren. Det var kul men inte vår grej, kanske testar på det någon mer gång. Sedan var det dags för Puls, träning med kondition och styrka. Jag dog inte och jag antar att det är ett bra tecken! Nu har jag precis byggt upp musklerna med protein(spaghetti/köttfärssås och sallad), mycket gott.
Ska ner till tvätten nu, bäddat rent(behövdes). Ser fram emot att få lägga mig i en nybäddad säng sedan.
Senare blir det en träff med Linn, ska hem till hennes pojkvän för att fika. Ska bli mysigt, var längesedan.

Dagens foto:

Dagens kort ängnas till alla underbara barn i Thailand, så himla söta! Mamma ville såklart ha med alla barn hem. Jag hade inte haft något emot det.

Puss och Kram Carzan♥

Vill ha, ja tack!

Kategori: Allmänt

Ett av mina första inlägg på bloggen var just min drömväska som jag ännu ej köpt. Den har legat nära mitt hjärta hela tiden. När ska jag köpa den!? Vill ha, ja tack!

Apriqot - 1350 kr, värd!?

Puss och Kram Carzan♥

Malin <3

Kategori: Allmänt


Åh satt och tänkte på mig och Malin och vår tid tillsammans i K-stad! Hon är underbar och jag vill inte att hon ska flytta hem till Vänersborg/Trollhättan i maj som det troligtvis ser ut. Jag vill ha henne här med mig tills vi båda flyttar hem tillsammans! Men nu ska vi ta vara på den tid vi har kvar :)
Love you♥

Puss och Kram Carzan♥

Mörkbrun eller blond?!

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag ska göra, nu är jag blond men är ändå sugen på att bli mörkbrun i håret. Jag har bokat tid hos frisören på fredag. Kan avboka tiden, men vad tycker ni?
Pontus föredrar blond, men jag är alltid blond. Lite kul med annan färg i håret?

Dagens foto:

Även här ett Thailandkort :) Jag och fina Stina tillsammans, min favvobebis <3

Puss och Kram Carzan♥

OTH!

Kategori: Allmänt

Nu blir det ett avsnitt utav One Tree Hill s.6 till godnattsaga, kan hända att det blir två om jag känner mig rätt! Imorgon bär det av till Värmlands Arkiv med skolan hela dagen. Säkert spännande, idag introducerade vår historialärare släktforskning som vi kommer att syssla med en del. Det är väldigt intressant, hur mycket kan man få fram egentligen? Hur mycket vet jag är frågan...

Idag var en trevlig dag, fick ett sms utav Malin där det stod att jag och Johanna var välkomna på våfflor. Det tackade jag givetvis ja till, vem tackar nej till en underbar Malin liksom :) När vi kom dit så satt vi och pratade och Malins kompis Sandra dök upp, jätte trevlig tjej! Kvällen var mysig och god. Frida satt och väntade på mig i soffan, jag och Frida fortsatte en trevlig kväll tillsammans med en kopp te och paradise hotell. Frida har beslutsångest, hon ska införskaffa en Iphone. Precis som sambon, som jag kan rekommendera starkt! Älskar min telefon. Men Frida har svårt med färg, svart eller vit.
Det blev tillslut svart, om hon inte ändrat sig igen det vill säga.

Dagens foto:

Bleka och goa sitter vi på vår favoritresturang Papaya, min favoritshake där var mangoshake. Endast mango och krossad is, så himla god. En shake kostade 8 kronor, helt okej tycker jag! Maten var för övrigt underbart god :) Älskar stället, längtar tillbaka!

Nu till tven!

puss och Kram Carzan♥

Godmorgon och lycka till :)

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik, just nu Green Day-21 Guns. Ska snart bege mig till skolan, cykla i de kalla. Antar att jag måste sätta fart!
Jag önskar Johanna ett stort lycka till idag, hennes första dag på Karlstads universitet :) Hon ska läsa en kurs om socialpsykologi, låter intressant :)
Nu får jag springa iväg!

Puss och Kram Carzan♥

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra mig iordning inför sängen, dags att sova. Ny kursstart imorgon, temakurs 1 heter den. Ärligt talat har jag inte hunnit kika efter så noga vad den handlar om men en blandning utav historia-släktforska-kulturbebyggelse. Kanske spännande, men nu kurs innebär ny energi som jag får hitta genom TRÄNING. Dags att röra på sig igen. Johanna drar igång mig, ojoj idag drog hon med mig ut på promenad i morgon har vi en gratisträning på gymet och på onsdag så blir det träning på KAU-IF, prova på dag. Ska bli kul, i think!
Jag hoppas att jag överlever :)

Kvällens bild: såhär stark kommer jag bli efter min träning i veckan. Helt sjukt vad jag bygger upp muskler snabbt. Ligger i släkten eller hur lillbrorsan!? :D

Sjukt stark.... haha!
Godnatt :)

Puss och Kram Carzan♥

Bara jag!

Kategori: Allmänt



Det är jag som har tråkigt, sitter och gör en komplettering från skolan. Handlar om religion, inte min starka sida men jag överlever!
Jag tänkte bli klar innan Frida dyker upp, då vi ska mysa och prata med varandra. Saknat henne nu, ensamt!
Ikväll blir det även en Johan Falk film som dyker upp kl: 21.00 på kanal fyra. Jag har sett en film av de alla sex och jag kan rekommendera Johan Falk filmerna. I vilket fall den som jag sett, film tre om jag minns rätt.

Puss och Kram Carzan♥

Promenix med Johanna!

Kategori: Allmänt

Nu ger jag mig av för en vinterpromenad för andra gången idag. Var tvungen att ta luft förut pågrund av gårdagen!
Johanna som var fotografen igår och hon ska skicka över bilder till mig som jag kan lägga upp :)
Men nu märkte jag att msn var försvunnen, konstigt. Jag orkar tyvärr inte kolla efter det grundligt nu men senare.
Förövrigt så var kvällen väldig trevlig igår, vi spexa till det med charader. Vilket blev urspår ibland men det var roligt att se hur vissa härmar saker och ting till och med känslor, haha!
Vi åkte tillslut in till stan, vi var väl framme kvart i ett. Vi försökte komma in på nya stället Tempel i Karlstad men de var stenhårda så vi 21-åringar fick dra vidare till Blue Moon Bar, visserligen också 23 men där kommer man in. När vi kom fram vid ett-tiden var det ingen kö. Så vi tänkte att vi kunde lika gärna dra oss hem på en efterfest hos mig. Det blev inte så mycket till efterfest, på bussen bestämde sig alla att sova så jag och Johanna från klassen gick och la oss, somna med en gång!!

Jag har även förberett mig inför nya kursstarten i morgon. Jag har skrivit ut schemat och litteraturlistan som för övrigt är två meter lång med böcker som fattiga studenter ska köpa. Men jag ska faktiskt låna så mycket böcker jag bara kan. Billigt och bra!

Ut i snön!

Puss och Kram Carzan♥

Thailand

Kategori: Allmänt






Vårt fina hus på Koh Lanta!

Last beach :)

Vår favorit lunchställe, underbar utsikt!

Utflykt till Koh Rok!

Lisa spexar!

Samt Amanda och Christoffer, underbart kort :)

Storfamiljen är samlad för lunch i Phuket!



Smile :)

Åh, vi två! =)

Utflykt till Phi Phi, här maya beach samt ett ställe jag glömt namnet på!

Slutligen ett underbart familjekort :)
Jag har mycket mer bilder, det kommer att läggas upp eftersom. Jag tänker bara tillbaka på den underbara tid vi fått i Thailand. Vill tacka Mamma och Pappa för min livs resa, vill tillbaka! :)
Nu sitter jag i kylan och bara drömmer mig bort igen!

Puss och Kram Carzan♥


Min största kärlek

Kategori: Allmänt

Min största kärlek för många år sedan, härliga minnen! Min heting Eminem är tillbaka!
Köpte hans skiva - Relapse, bra skiva.

Fastnade på låten - Crack a bottle
Det här är inte den riktiga musikvideon!


Lite roligt att minnas Eminem lite!
Nu ska jag förbereda min och Johannas romantiska middag :)

P.s jag tror jag ligger lite efter i planeringen. Dags att börja förbereda inför Carzans förfest!

Puss och Kram Carzan♥

Laddar inför min förfest/utekväll

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det full rulle, party till max! Har inte festat på ca:2 månader så nu är det dags. Förfesten håller jag i och det kommer några trevliga folk till mig. Innan dess ska jag fixa med:
  • Damma alla ytor, dammsög igår.
  • Handling på Konsum, behövs väl chirre och slödricka? Tänkte göra mig en rosa pantern ;D
  • Välja kläder inför kvällen, oerhört svårt(hjälp). Gjorde fina inköp igår nämlingen: Två par svarta byxor från mq, en långarmad t-shirt, stickad tröja, smycken, nagellack och läppglans. Bara saker på rea, billigt! Vill ha min usb-sladd nu så att jag kan ta kort och lägga ut!
  • Laga romantisk middag till Johanna(dåvarande vbg:are nu en riktig go Karlstadsdam), vad det blir vet jag inte! Men jag ska absolut baka Johannas(klasskompis och kompis) underbara kladdkaka till efterrätt! :D Många underbara Johanner i mitt liv nu!
  • Självklart göra mig iordning!!
Det är många saker som måste fixas, skriva matlista ska jag göra nu! Hjälp mig med tips och idéer till en god middag.
Jag hoppas att alla får en underbar kväll!

Puss och Kram Carzan♥

Tentan är avklarad

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen den dagen jag längtar efter så mycket! Tentan är avklarad och den kändes bra! Nu jag jag unna mig med lite städning i lägenheten. Mitt rum har två månaders dammlagring, har inte vart här på två månader! Det behövs nog skulle jag tro. Sen vill jag att det ska vara fint inför min förfest i morgon med, som ska bli rolig! Längtar efter att få festa faktiskt.

Ikväll blir det god tacccccccccookväll med några glas vin om man har tur, ska bli mysigt och trevligt!

Puss och Kram Carzan♥

Kate Winslet...

Kategori: Allmänt



Det var längesedan, härligt :)
P.s konstigt att allt annat blir mer intressant än plugget, back to it! :D

Puss och Kram Carzan♥

Johannas goda kladdkaka!

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen fått receptet på Johannas kladdkaka, som jag sa den är värd att baka. Godaste kladdkakan jag smakat på, mmmm så gott. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Så nu har jag berättat min kärlek till den här kommer receptet:

100 g smör
100 g blockchoklad(välj ljus eller mörk, Johanna hade ljus i sin och det rekommenderas)
= smältes ihop

2 ägg
1,5 dl socker
= vispas ihop

Tillsätt sedan chokladblandningen och 1,5 dl mjöl och lite kakao om så önskas.
Läggs sedan i en mjölad form och in i ugnen i ca: 10 minuter (ju mindre tid detso kladdigare).

Lycka till mig bakningen!

Puss och Kram Carzan♥

Tankar och idéer!

Kategori: Allmänt

Då var man uppe i tid igen. Igår pluggade jag totalt tio timmar, med rast för mat och fika. Det känns bra men idag ska nya delar av historian läras in. Dagarna går väldans fort nu, skönt det för i morgon är tentan och den vill jag bara ha gjort. Jag är självklart nervös inför den men jag hoppas innerligt att jag pluggat på bra och att jag inte kommer att blanda ihop allt.
Jag la ut två väskor och ett par skor igår på bloggen, jag funderade länge på ifall jag skulle köpa alla eller bara en väska och skorna tillslut blev det ingenting. Jag kunde helt enkelt inte bestäma mig. Men fina var det i vilket fall.

I helgen så hoppas jag att syrran kommer upp på besök, det skulle göra mig glad. Hon funderar att komma på lördagen och stanna några nätter innan hon åker eventuellt besök till Norge där några utav hennes kompisar jobbar. Norge för mig lockar till viss del, det vore kul att jobba där i sommar. Det är en tanke som jag får fundera mer på. Jag hoppas att syrran tar tag i jobbsökandet och flyttar dit upp. Det vore i så fall bra för mina planer, då kan jag bo med henne på sommarn, kanonidé! Ska jag definitvit tänka på!

Puss och Kram Carzan♥

Friis & Co

Kategori: Allmänt








Vill ha alla? Hjälp mig :)

Puss och Kram Carzan♥

Heltrött

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt trött, jag har pluggat sen nio i morses till nu. Jag behöver en paus innan jag börjar repetera mina anteckningar från idag. En hel bunt med papper som ska in i huvudet på något sätt. Men det känns bättre och bättre och det är skönt. Imorgon kommer Cissi och Johanna igen, det var en mycket trevlig dag. Johanna hade bakat världens godaste kladdkaka. Jag måste ha receptet, jag kommer även att lägga ut receptet här, jag lovar er den är värd att baka!
Längtar tills på fredag nu, då är jag människa igen. Jag och Johanna Sjöström ska in till stan för att kolla utbudet i affärerna, sedan ska vi köra en myskväll med tacos och tjejsnack. Vi kommer att befinna oss i Johannas nya lägenhet och det ska bli roligt att få se hur fint hon har fått det.
Nu tänkte jag tända ljus och slappna av lite, jag tror det behövs efter en dag som denna.



Puss och Kram Carzan♥

Upp och hoppa!

Kategori: Allmänt

Snart kommer mina sötnosar Johanna och Cissi, vi ska göra lite nytta(plugga). Självklart så får vi åka till affären och köpa oss någon gott, det får man väl? :)
Igår kväll ca: 11 tiden unna jag mig två avsnitt av One tree hill, fick en glad känsla i magen :)
Jag kan även säga att One tree hill s. 6 är köpt och även 2 1/2 men s.1, kommer till min brevlåda i morgon skulle jag tro!!

Nu ska jag äta upp min frukost sen kila ner till affären för att? Ja just det köpa något gott! :)

Puss och Kram Carzan♥

Muse - Starlight

Kategori: Allmänt



Är det sant? Jaaa, ännu en helt ortrolig bra låt som muse har gjort! Njut :)

Puss och Kram Carzan♥

....

Kategori: Allmänt

En kort paus i pluggandet

Kategori: Allmänt

En paus eller fler behövs för att man ska kunna hålla ögonen öppna när man pluggar historia. Det känns mycket bättre idag än vad det gjorde igår, det kanske är en positivt tecken? Men det är jobbigt att det tar en sådan tid.
Jag tog mig en paus nu för att lyxa till det med lite god studentmat nämligen spaghetti och ketchup, mums eller hur? :)
Johanna, min underbara klasskompis/kompis som för övrigt är en stammis som läser min blogg(glad), hon fixar en usb-sladd till mig så att jag kan föra över mina Thailandsbilder till datorn.
Något annat som hänt i mitt liv sedan i morses? Hmm, nej?!

Då var det dags att njuta av maten ;) Jag hittade en passande bild på google!


Puss och Kram Carzan♥

Muse - Undisclosed Desires

Kategori: Allmänt



Är det bara jag som har blivit frälst i Muse? Väldigt bra låt, ta er tid att lyssna =)

Puss och Kram Carzan♥

Typiskt och godmorgon!

Kategori: Allmänt

Jag har glömt min usb-sladd antaglien i Vänersborg, jag som tänkte föra över lite underbara bilder från Thailand. Nu får jag vänta två veckor innan jag kan det.
Jag vaknade utav att min syster ringde och frågade i fall jag levde, nyvaken som jag var så fick jag svara helt ärligt att jag levde. Fast jag vet att jag inte är levande den här veckan på grund av allt plugg. Men jag ska inte klaga, nej absolut inte!
Nu sitter jag i god tid, jag börjar inte skolan förens om ca två timmar, har jag någonsin vart såhär i god tid förut? Hmm, nej?!

Nu blev jag sugen på en kopp varm choklad och lite god frukost!

Puss och Kram Carzan♥

Hallå kalla Sverige!

Kategori: Allmänt

Vilken skillnad, kallt och vitt här i Sverige. Jag vill ha 30 grader varmt nu som jag hade det i Thailand. Jag lovar att lägga ut kort samt berätta mer om min resa vid senare tillfälle. Just nu håller jag på att plugga intensivt de närmaste dagarna fram tills på fredag då det ska firas rejält! Vi ska kunna sveriges historia och eurpoas historia, inte lite. Jag pluggade dessvärre inte så mycket när jag hade semester, det var svårt att slita sig från familjen. Okej, jag erkänner även att twilight lästes intensivt. Läste två böcker på två veckor, så ja en del tid lades ner på det när jag egentligen behövde tiden till att studera sveriges historia. För övrigt kan jag säga kort att min resa till Thailand vad den bästa resa jag gjort. Det var underbart, allt folk var supersnälla och det är väldigt vackert och unikt. Fina stränder där jag låg och fick lite sol på mig och även en och en annan massage för 50-60 kronor, lite lagom sådär. I helgen efter att jag vaknat upp som människa igen så kommer jag att umgås med bland annat Johanna som har flyttat hit upp, vilket är väldigt roligt. Vi kommer att mysa och att festa ihop. Sedan blir det till att kolla upp böcker till nästa kurs.

Puss och Kram Carzan♥

uppdatering!

Kategori: Allmänt

Hej! Seg pa att uppdatera, men jag har fullt upp med att ta det lugnt och gotta mig har i Thailand! Vi har haft saker i handerna hela tiden, synd att tiden gar sa fort!
Nu sitter jag pa Sunwing resort i Phuket, valdigt fint hotell och perfekt for smabarnen!
Vi firade nyar har och vi at god mat och umgicks till hundra, valdigt mysigt!
Vi har aven besokt on koh Rok, vilken underbar o. Dar fick vi snorkla som var en enorm stor upplevelse. Nu ar det dock lite molnigt men har anda legat och solat och det fick sjalvklart bli ett dopp i havet. Men dagen passar perfekt for shopping, vilket jag langtar efter!
Sa jag hoppas att alla ni hade en bra nyar!
Tanker pa er!

Puss och Kram Carzan♥