God Jul

Kategori: Allmänt

Nu har vi vart i Thailand i en vecka, allt ar underart! Idag ar det julafton och jag onskar er alla en riktig God Jul! Idag har vi ridit elefant och det var verkligen ett aventyr! Imorgon ska vi ta baten till koh Rok for att snorkla och kika on! Men annars ar det som det ska vara, god mat, sol och bad samt shopping(billigt).

Nu gar min tid ut... trakigt!
Ta hand om er!

Puss och Kram Carzan♥

Värmen är nära

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag med Frida i soffan, kom ganska nyss hem!
Andra redovisningen är avklarad, och nu börjar historiakursen i morgon. Det känns mindre roligt. Bara att ta tag i det känner jag, men nu är det semester med :) Jag åker till Thailand, tar med mig plugget men självklart blir det sol och bad! Jag ska försöka rapportera hur jag har det.
Men jag önskar er en trevlig jul :)

Puss och kram Carzan♥

Ett kort inlägg

Kategori: Allmänt

Ja just det, ett kort inlägg. Ville bara säga en snabb sak!

Johanna Sjöström flyttar till K-stad för att börja studera, det bästa är att hon kommer att flytta nära mig! På torsdag är lägenheten hennes!
Jag ska ta kort på den, i promise :)
Det ska bli så kul att få henne hit!

Puss och Kram Carzan♥

Snö!

Kategori: Allmänt

Jag fastnade på något sätt för den här bilden. För mig känns den mysig men för andra inte:


Tanken på snö gör mig glad, det snöar faktiskt fortfarande här i K-stad!

Puss och Kram Carzan♥

En trevlig kväll

Kategori: Allmänt

Verkligen en trevlig kväll tillsammans med damerna, från kl 17-20.30. Blev allt en härligt stund, nu är man med i matchen igen!
Sitter här nu framför datorn och segar, märkte nu att min msn är borttagen. Åh vet ej hur, bara att det är jobbigt att ladda hem. Sist gång jag ladda hem så tog det många timmar. Jag har annat att göra, en redovisning i morgon som i och för sig redan är skriven men ska läsas på.
Bäst att göra det som skall göras :)

p.s jag är väldigt glad över Linn och Victoria som funnit sina kära, vem vet en kärlek som varar livet ut :)

Puss och Kram Carzan♥

Julmys med tjejorna!

Kategori: Allmänt

Jag har en julkänsla i kroppen som jag inte haft på många år! Nu snöar det i K-stad och snart kommer Linn och Viktoria på besök för en julfika hos mig(Frida är förstås redan här). Jag har precis slängt ihop en färdigmix till en mjuk pepparkaka som jag tänkte bjuda tjejorna på. Sedan sitter vi och pratar en liten stund, säkerligen.

Men annars känner jag en stresskänsla i magen, det är mycket att tänka på i dessa tider. Skolan är lite jobbig men redovisningen som jag hade idag gick fint och som grädde på moset fick jag tillbaka min geografitenta som jag klarade av! Nu ska jag sätta mig med nästa redovisning som sker i morgon.

Kom nyss på att jag måste ringa mig handledare som jag hade på VFUn och be om bedömningsmallen som jag skulle haft med mig idag som jag glömde.

Men till alla er, ha en underbar kväll :)

Puss och Kram Carzan♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Det blev ingen Liseberg idag, utav vi tar det imorgon istället då vi får en heldag tillsammans i Göteborg. Där vi kommer att kolla på julklappar, liseberg såklart och kanske bio på kvällen! Vi sover över i gbg och jag tar tåget hem på söndagen då min syster har ett födelsedagskalas. Det här ser jag fram emot!

Nu har jag och Pontus käkat god tacos nu sitter vi i soffan båda två med varsinna datorer och tven på.. Jag pluggar och har faktiskt kommit en bit på vägen.

Kvällens planer: Idol mys med tjejorna på Blåsut. Ska bli trevligt med lite tjejprat och mys!
Vem vinner idol? Erik hoppas jag! Han är så bäst, men Calle är inte dålig han heller..hård final.

Tänker på: klimatförändringarna i världen, snälla kom igen!! Vi kan bättre, hjälp till att bidra till ett bättre klimat så att vi kan slippa bland annat översvämningar och svåra klimatskillnader. Vi utrotar djur, om ett djur dör så dör ett helt kretslopp. Alla är beroende av varandra. 

Vi kan bättre!

Puss och Kram Carzan♥

Love...

Kategori: Allmänt


Snygg t-shirt + ett bra budskap från Nelly för 199 kr . Funderar på att önska mig sen från Pontus, jag är i behov av t-shirts så kanske vore en bra idé! Hmm får fundera, andra förslag på vart man kan hitta snygga t-shirts?

Puss och Kram Carzan♥

Julklappstips!

Kategori: Allmänt

Jag behöver julklappstips! Pontus sa att han ville ha nya Björn Borg kallingar, han har dock hundra stycken och hur bra är det egentligen? Men faktiskt, de är jäkligt snygga! :)
Jag hittade detta par på Nelly.com, kostar 249 kr (mycket för ett par kalsonger).
 Värt det?!

Puss och Kram Carzan♥

Jul på liseberg!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det sista dagen på min praktik, där har jag vart i fyra veckor. Praktiktiden har vart underbar och jag vill fortfarande vara kvar hos de underbara barnen.
Men nu ska jag hem till familjen och mysa lite, sedan ska jag och Pontus på glögg kväll hos Linda och Jocke. Alltid något att göra, borde egentligen sätta mig med mina uppgifter från skolan så att jag slipper ha det efter mig.

Imorgon ska jag och Pontus till liseberg, ska bli mysigt och framför allt vacker att se alla tända ljus!!

Dock ingen snö nu om inget under händer!

Puss och Kram Carzan♥

6/12 - 09

Kategori: Allmänt

Det blev utgång ändå, det var väldigt trevligt fram till klockan ett då det avtog lite. Blev väl trött, men kvällen var trevligt och det var kul att få träffa lite folk. Men dessvärre så fick jag väcka syster min så att hon kunde hämta mig i Trollhättan kl. 02.00 stackarn, men ett stort tack till dig Amanda, världens bästa syster.

Idag har jag och Amanda vart ute på SIBA, vi skulle bland annat kika efter julklapp till min pojkvän. Det var inte det enklaste. Kläder, parfymer, smycken och hårprodukter har han gott om. Vad ska man då köpa?
Ge mig bra och snabba tips! :)

Ska snart sätta mig för att planera en lektion i morgon, sen ska jag vara med Pontus. Bara en praktikvecka kvar sen blir det Thailand. Över nyår så har vi bokat hotell i Phuket. Där vi kommer att vara i tre dagar med vår stora familj. Det ska bli trevligt må ni tro.


Puss och Kram Carzan♥

The offspring!

Kategori: Allmänt

Oh, en låt som jag bara älskar är The Offspring - You´re Gonna Go Far Kid.
Jag kunde tyvärr inte kopiera musikvideon på Youtube, men jag har låten med texten.



Lyssna!!

Nu blir det julbak igen med familjen, mysigt!

Puss och Kram Carzan♥

Kalasdags hos Frida Karlsson!

Kategori: Allmänt

Japp ikväll är det kalas hos Frida min rumskompis :) Det ska bli väldigt trevligt, ja vet inte ifall det slutar med utgång..hmm det får vi se! Men antaglien klarar jag väl mig inte att hålla mig borta från alkoholen heller...HELP!


Och här kommer jag som har problem med kläder som vanligt. Hjälp mig.. Och ja blir det blont hår igen?



Puss och Kram Carzan♥

KISS!

Kategori: Allmänt

Dagens gryma låt: Kiss-Heaven on fire!

På min praktik i fredags kom en elev in med en Kiss tröja, stolt som tusan och han sa till mig "lyssna på den här låten, du kommer att gilla den". Det gjorde jag. Hört den förut men den är grymt bra. Love it! Man kanske har tur som får höra på den ikväll på Fridas kalas.
By the way idol Erik var grym med sin Iron Maiden - Run to the hills låt :)

Puss och Kram Carzan♥

Brrrrr

Kategori: Allmänt

Brrr, kallt! Jag har vart och kollat på hockey, kikat på Pontus! De vann med 9-1 så det var lite utklassning. Men jaaa det var kallt, försökte värma mig med en kopp te men kylan tog över.. Men det var väl värt det. Nu ligger jag och Pontus i sängen med varsinna datorer. Låter inte det mysigt? Jag får nog ta och stänga ner datorn och gosa mig ner i kudden för att sova.

I morgon så ska jag ladda inför studiebesöket som jag ska hålla. Vi ska till mataffären Tempo i Frändefors. Sedan ska jag och barnen reflektera över studiebesöket och som lite grädde på moset så ska det få en matte stencil på sju sidor om avrundning. Låter spännande väl? =)

I morgon blir det även mysfika med Linda, ska bli kul att få träffa henne.
Sängen, ja nu!

Puss och Kram Carzan♥

Lärare spelar roll

Kategori: Allmänt

Suttit sen sex för att planera ett studiebesök som jag ska ha på torsdag, lektionen efter är färdigplanerad och även lektionen imorgon är så gott som klar. De är bara en sak jag glömt... MIG! Jag är trött och vill hem till familjen för att mysa. Men icke jag får stanna här och sköta det som borde skötas men ändå har man viktiga saker kvar hela tiden. När tar alla måsten slut egentligen? Hmm ja det kan man fråga sig.
Men nu ser jag möjligheterna, tänka framåt. Jag kommer faktiskt att snart bli lärare om två år. Tiden går väldigt fort och jag hänger inte med.

Hur kommer jag att bli som lärare?

Oj, ja två olika miljöer att stå som lärare i. Lite roliga bilder på två typer av lärare.

Självklart spelar det roll hur man är som lärare. Vi är viktiga för samhället. Jag som ska ha klass 1-5 kan påverka barnen till ett rättvist och demokratiskt samhälle, minska mobbning och skapa en bättre miljö i klassrummet. Jag ska göra allt för att alla mina barn ska må så bra som möjligt.
Tänk på lärare spelar roll..


Puss och kram Carzan♥

Johanna Sjöström!

Kategori: Allmänt

Tack Johanna för de fina du skrev, det var kort men innehållet värmde hela mitt hjärta =) Du är en fantastisk person, genom go! Beundrar dig ska du veta, det ska bli underbart att få dig till K-stad. Vi kommer dessutom att bo nära varandra vilket kommer att innebära att vi kommer att ses för myskvällar och javisst vi kommer garanterat att klaga över hur mycket vi har att plugga. Men framförallt att stötta varandra när det behövs. Välkommen upp Johanna Sjöström :)


Puss och Kram Carzan♥