Acne

Kategori: Mode


Så sjukt snygg plånbok från Acne som jag och alex blev helt kära i.
Inte så farligt dyr ändå, 895 kronor. Fast jag får nog vänta med att köpa den..:(

Jag fortsätter att underhålla mitt beroende av tv-serietittande!

Kategori: Allmänt

Nu får det bli fler avsnitt av Vampire Diaries!! :)


Ska snart ringa och väcka älsklingen, han ska nämligen resa till Fiji för tio dagar. Jag är inte alls avis, fy på honom!!! :)
Och jag längtar inte alls tillbaka till Thailand...
(Jag vet vad du tänker Johanna den roliga, vilka sjukt muskulösa armar hon har;))

Hemma!!

Kategori: Resor

Det blev inte mycket bloggande i helgen, jag hade fullt upp. I fredags var det ifs inte fullt upp, jag spenderade hela dagen i Alexandras soffa vilket resulterade en kraftig huvudvärk som varade ända tills dagen efter. Vi hade mys både fredags och lördagskvällen. Det bjöds på god mat och härliga filmer. På lördagen gick vi ut i snöstorm för att gå på stan (det blev ingen shopping för min det, och jag är stolt över mig själv).
Bilder från helgen:
Här hade jag och mitt bebishår en rolig fredagsdag för oss själva, smygfotning pågår..
Här känner jag mig redan hemma, min fina handduk som ingen annan får röra ;)
Världens roligaste bild, varför får man alltid med sig så himla mycket saker i necessären?
Jag försöker plugga, går sådär!!:D
Utsikten från lägenheten!!
Underbart fina Alexandra!! Visst var morotskakan god?! :) Det var värt att vandra runt hela Oslo för kakans skull!

I Norge!

Kategori: Allmänt

Det var inte som jag trodde, det var ju lika mycket snö här som hemma. Vilken besvikelse. Jag befinner mig nu i storstaden Oslo, instängd i Alex lägenhet. Nä inte riktigt så, Alex jobbar och jag behöver plugga. Men jag är oerhört shoppingsugen, så det är verkligen bäst att hålla sig inomhus just nu. Utanför finns mängder med lockande affärer. Rena drömmen för mig..

Alexandra och David bor väldigt fint, jag ska smygfota bilder tänkte jag. Jag kommer absolut bokföra helgen med så många bilder jag kan. Alex har lovat mig en stadsvandring, jag vill ju bland annat se slottet.

Mer uppdatering idag lär komma..

Hej då Sverige!

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött på kylan och all snö...NU drar jag utomlands, jag ska hälsa på Alexandra i Norge. Det ska bli skönt att få komma iväg några dagar. Jag har packat solkräm och bikini, det borde räcka!
Jag och den underbara moppehjälmen..!
Tack och hej!

Webbcamen kan vara rolig!

Kategori: Allmänt

Idag har vi likadan frisyr :D Gulligt va!?  ;)
Lite mat skulle inte sitta fel, blir körv med bröd innan vi drar ner till stan..

Bokrea!

Kategori: Allmänt

Idag startar bokrean, jag och Lisa ska ner till stan för att kika in vad som finns. Det är alltid kul med bokrea, Lisa vill köpa en rolig bok. Igår var vi på bio, Gullivers resor (dock inte i 3D, jag är en tråkig syster som mår illa utav det..). Filmen var rolig och det tyckte mina systrar med. Absolut sevärd för er som inte sett den.
Vi ska faktiskt leta efter boken idag! '
Här är vi, ej klara på långa vägar..Har iaf lyckats få in henne i duschen och det är bra gjort!! :)

Johanna är inte nöjd..

Kategori: Allmänt

Bildbomb:



Undra om hon någonsin kommer att bli nöjd?

Klagomål!

Kategori: Allmänt

Johanna den roliga har alltid något att tillägga. Nu vill hon att jag ska lägga ut mer bilder på mig själv, hon tycker om att titta på mig..Så ja, vad gör man inte för att göra alla nöjda och glada?
En liten färgklick :D

Hej då Björkis och hej hej Lisa!

Kategori: Allmänt

Idag åkte min kära Björkis hem, men blev glad igen när min lillasyster Lisa kom! Vi har kikat på lejonkungen och nu Skönheten och Odjuret, underbart mysigt. Jag älskar disney klassikerna, vill ha ALLA filmer!! Ganska dyrt dock, men kan önska mig?!
Jag hoppas innerligt att Pontus kan tänka sig offra några filmkvällar med mig!? ;)
Imorgon är det skola och träning igen! Härligt ;) Ska krypa ner till sängs med lillfisen :)
Godnatt!

Snyggast i Sverige?

Kategori: Allmänt


Fick en underbar "räls" efter andra skoldagen på gymnasiet!! ;)

Sötaste lillfisen :)

Kategori: Allmänt


Så himla söööööööt :)

Nu är hon snart 11 år, vad tiden går fort :) Men hon är fortfarande min lilla prinsessa :)

Småttisar

Kategori: Allmänt

Igår var verkligen en slappisdag. Morotskakan var underbar och kycklingsalladen var inte dålig den heller. Björkis hade med sig sin hårddisk vilken innebar massvis med bilder, gamla bilder..

Ni kommer säkert få ett litet leende på läpparna, därför kommer jag inte att roa er för mycket utan bara lägga upp några få.

Tuckerkeps modet..

Björkis!

Tröjan var ju fin iaf ;)

Haha!!

Coolingen själv :)


Det var de ;) Så himla härliga minnen och skratt som dök upp igår. Det var tider de! :)

Vad är oddsen?

Kategori: Allmänt

Nu är det officiellt, min Iphone är död. Tragisk olycka, jag tappar den i backen och Björkis trampar sönder den!! Så nu står jag här med min sooo old Sony Ericsson! Den får duga...

Förutom det kom Björkis igår, det var ett halvår sedan vi sågs..Idag tog vi oss en långpromenad och det var så himla skönt! Nu har Björkis bakat morotskaka, så byeeeeeeeeeeeeeeeee!

Styrka

Kategori: Allmänt

Idag var jag och Johanna på styrkepass, här fick man verkligen pumpa. Det var faktiskt kul, känner mig som en bodybuilder..nästan iaf..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen för att koppla av och förhoppningsvis somna tidigt.

Imorgon kommer Johanna B till mig (många Johanner i mitt liv..)!!!! Hon ska stanna hela helgen. Vi kommer att satsa på tema mys alla dagar. På fredag har vi sagt att vi ska baka min favoritbakelse, morotskaka.

Jeansshorts

Kategori: Mode

När jag ändå är inne på tema sommar så hittade jag väldigt fina jeansshorts från H&M för 249. Jag är rädd för att jag endast kommer att leva i dessa jeans hela sommarn..
Snygga va?!:)

Inreda balkongen!

Kategori: Inredning

I sommar ska jag flytta in till Pontus. Mycket att tänka på då, allt från förvaring till balkongen. Jag ska försöka göra balkongen mysig. Den ska fungera som ett litet extra rum där man kan sitta och njuta av solens värme, äta middagar och bara mysa med ett glas vin. Jag behöver tips och idéer på hur jag ska inreda. Det finns redan ett träbord med två stolar som jag kommer att ha kvar.
Det jag redan nu vet att jag ska köpa är en matta och en hylla där jag kan ställa upp blommor samt ljus (får ej plats så mycket mer, liten balkong).
Bilder på fina och inreda balkonger:
< div>
Bild: Sköna hem
Bild: Sköna hem
Vilken accentfärg ska jag ha då? Jag funderar på en härlig blå sommarfärg, eftersom att dynorna är blåa. Jag kommer inte att bara köra blått utan några mer accentfärger. Kanske blanda in silver?!
En fråga: Vart hittar man snygga utemattor som tål regn och rusk? :)

Låtar som går på repeat på min spotify!

Kategori: Musiktips

A clean house is a sign of a wasted life..

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag för er som inte visste, jag vet knappt vad de är för dagar längre. Det känns som att tiden bara springer iväg från en. I helgen har det gått i ett!!
I fredags träffade jag Linn, hjälpte henne med gardinupphängning (jobbigare än vad ni tror, tog minst en timma att stryka alla gardiner), efter det åkte jag till skolan en stund och följde med Viktoria hem..Inte nog med det så gick jag till Johanna S för en riktig myskväll.
Lördagen var jag borta hela dagen också, fikade med Johanna S på stan och efter det gick jag hem till Johanna B för en riktig latlördag (med alla latheter man kan tänka sig, typ ligga och slöa i soffan och kika SATC 2).
Städning och tvätt ligger jag efter med och denna söndag är min återsamlingsöndag, helt enkelt. En söndag som jag ska få saker och ting gjort på. Ibland känner man faktiskt att det är bortkastad tid OM man städar för ofta, vilket jag inte gör ;) Fast jag trivs faktiskt som bäst när det är fint och ordning i mitt hem.

Mumin:)

Kategori: Inredning

Hittade en sida på internet som tillverkar allt från brukar till muggar med mumin på ----> Här!
Här vill man bara lägga den största ordern som finns!! :) Så himla fiiiiiint!! Ska verkligen börja samla på det här. Pontu s, visst kommer vi att få det fint!? :D

Myskväll med sis!

Kategori: Allmänt

Jag och syrran ska ha myskväll! Hon har vart borta från mig länge nu, vart hemma i Vänersborg. Jag har faktiskt saknat henne. Vi ska mysa till det med kvällsmat och några avsnitt av Dr.Quinn och Gossip Girl. Vi ska även lyxa till det med några bitar choklad!
Mamma lämnade kvar en Schweizer nöt chokladkaka! ;)

Tv-serie narkoman!

Kategori: Allmänt

Ja, jag har redan sett klart på One Tree Hill säsong 7. Som alltid är One Tree Hill ett säkert kort, mycket bra serie. Här om dagen såg jag de sju sista avsnittet av säsongen, jag var så insatt att jag inte äns hann märka att det blev mörkt ute. Nu är jag inne på sista säsongen av Dr.Quinn (en annan oerhört bra serie). Jag vet, jag är en tv-serie narkoman. Jag älskar att titta på serier, de får mig också att må bra.
En glad överraskning var att Johanna kanske ska komma till mig nästa helg, det hoppas jag på♥

Muse

Kategori: Musiktips

Musik får mig att må bra, just nu lyssnar jag på Muse konstant. Varje morgon när jag är påväg till skolan har jag min musikstund för mig själv. Jag älskar att lyssna på musik, det får mig att koppla av. Jag ville lägga upp en bra musikvideo på bloggen men man måste tydligen vara medlem på youtube nu för tiden. Gå in och sök på Muse - MK Ultra.

Härligt!

Kategori: Allmänt

Här kommer bilder från vinkvällen i fredags.
Hade en så himla trevlig kväll tillsammans med dessa tjejer i fredags. Det blev lite mer vin än vad som var tänkt men det var det värt. Malin hade bakat en god kladdkaka och köpt ost och kex till kvällen. Kvällen blev lyckad och det kommer absolut bli fler kvällar som denna. Vi planerade in en massa annat med som en girlsnight och det står för en spakväll.

Fika i Tallinnskogen :)

Kategori: Allmänt

Idag kom jag på den strålande idén att fika i skogen. Eftersom vårt område kallas för Tallinn så valde jag att döpa skogen som vi har alldeles utanför till Tallinnskogen helt enkelt..Vi gjorde ordning nyponsoppa och mamma hade i förväg bakat bullar. Det var väldigt mysigt och jag tog givetvis kort.
Fina mamma♥
Underbart goa bullar och vem tackar nej till mammas bullar?!
Väldigt fina bilder! Så mysigt att ha så nära till skogen! :)

Strålande dag!

Kategori: Allmänt

Idag kommer min kära mamma och min kära Lisa till mig och Amanda. Jag har längtat så! De borde komma vilken sekund som helst vilket innebär att jag borde blåsa håret snart ;) Vi ska äta frukost tillsammans, har änna blivit en tradition. Underbart!
Förra Karlstadsbesöket då mormor var med! :)

Nagellack

Kategori: Allmänt

För några veckor sedan målade jag naglarna i grå färg. Jag har haft det sen dess, ni anar inte hur det såg ut ;) Så jag tog tag i mig själv och målade naglarna i en skön rosa färg. Känns mer vårigt!
Jag grundade med den ljusa rosa färgen och använde den mer glittrande rosa färgen till överlack. Jag försökte ta bild på naglarna men det blev bara suddiga bilder. Men snyggt blev det!

Underbart söta barn!

Kategori: Allmänt


Bild: Från Anna ;)
´
Mina supergulliga gosingar Emma, Lisa och Frida som alltid gör mig glad :)

Fika och Vin!

Kategori: Allmänt

Nu kommer snart Viktoria hit för en fika. Ska bli trevligt med lite sällskap så här på morgonkvisten! :) Jag gick faktiskt upp tidigt idag för att städa. Nu ser det heeelt okej ut. Får städa mer grundligt senare idag. Längtar tills ikväll då jag, Hagge, Marie och Johanna drar oss bort till Malin för en vin och gottakväll. Det ska bli skönt att få vara med tjejerna lite. En trevlig fredag ska jag ha, vad ska ni göra? :)
Så himla kär i min kofta från Indiska :) Så mysig!

Alltid!

Kategori: Allmänt


Jag är trött, vad ska jag göra för att piggna till!? :)
Idag var jag en snabbis i stan, träffade Johanna. Hon var så fin i sitt nyslingade hår. Skulle väldigt gärna vilja sätta mig i frisörstolen jag med. Men den som spar han har! ;)
Nu ska jag ta mig i kragen. Blir ytterligare lite plugg, läsning.

Schoool

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i skolan, jag börjar om ca tio minuter. Tänkte passa på och blogga! :) Jag ska på mattelektion som sagt. Det ska bli intressant. Jag slutar redan vid tio. Då tänkte jag stanna kvar en stund och plugga, sen hem och fortsätta plugga!? Det låter bra i vilket fall..hehe!

Ska hinna ner till stan för att köpa något till någon sen ^^.

P.S. Meningslöst blogginlägg.

Tänker och saknar dig..

Kategori: Allmänt

Och jag lever..!

Kategori: Allmänt

Mitt internet har levt sitt egna lilla liv. Det hoppade ut då och då. Men nu verkar det fungera som det ska igen. Jag har idag hunnit med att träffa Cissi och Linn (inte samtidigt). Det var mycket trevligt. Kom hem sent dock, nu har kvällen redan gått och jag ska upp tidigt i morgon. Startar dagen med matte! ;) I morgon ska jag träffa Jooohannna för en fika, mys!

Gissa vad jag gör?!

Kategori: Allmänt

Jag fick hem något underbart i brevlådan. Jag och Amanda har redan kikat ett avsnitt och vi ligger redo i sängen för att sätta på det andra. Underbares.