Mandiz

Kategori: Allmänt



Jag gjorde fint i Mandiz hår.."du kunde ju gjort detta när ja ska gå ut och inte när jag ska sova". Men ibland så kan det vara lite extra att fixa till sig innan läggdags! :)

Myskväll!!

Kategori: Allmänt

Det blev spontan kväll tillsammans med syrran, Frida och Marie. Vi började kvällen med att äta våfflor, åh de satt inte fel kan man säga!



De här satt inte fel de heller! ;) Behövdes verkligen efter tentan!!!

Jag är proppmätt och ska lägga mig och sova snart..!! Tack för ikväll tjejer! :)

Cheap Monday

Kategori: Allmänt


Vill till Cheap Monday nu!!! De har så grymt balla kläder...

Tentan är nu gjord!

Kategori: Allmänt

Då var tentan äntligen över! Satt och intensivskrev i nästan fem timmar. Jag hoppas jag klarar den, vore härligt. Efter att jag fått i mig näring drar jag ner till stan för att leta julklappar. Syrran som skulle åkt med mig var tvungen att stanna kvar i skolan för grupparbete..antar att det är okej då ;)

Ikväll kommer Mariella över till mig för en liten fika :) Ska bli mysigt att få en lugn kväll UTAN plugg.

På torsdag blir det hemgång till Vänersborg där jag stannar hela helgen. Jag kommer nog ha en full helg hemma, folk jag vill träffa såklart! :)



Dagens jullåt: Wham - Last Christmas!! Skööööön! :) Spelades i morses när jag och syrran gjorde oss i ordning för skolan..

Nu ger jag upp!

Kategori: Allmänt

Nu orkar jag inte mer..känns bara rörigt så jag hoppas på att de lägger sig på rätt plats under nattens sömn. Jag är helt slut och behöver vila nu!

Såhär har det sett ut under dagen:

Ett antal X koppar te har man fått i sig idag.

Belöningsystem!

Sedan kom syrran och pluggade samverkan! Alltid trevligt med sällskap.

P.s jag har inte färgat håret igen, det var en gammal bild! :)

Lycka till kära klasskamrater imorgon! :)

En kort uppdatering

Kategori: Allmänt

Har efter en sömnlös natt har jag försökt vakna till liv, jag har pluggat en del och nu tar jag ett kort break för att få i mig lite mat i magen och sedan tillbaka till plugget. Underbart. Jag tror jag kommer att göra som Marie och Linda..unna mig något gott efter varje fråga som jag klarar av (använder denna metod endast för att lära mig in Skinners metod höhööööö)! Jag bad syrran att köpa med sig julmust och julskum efter skolan. Mums..!! :)



Jag är BLOND! En underbar parfym (Glam Touch) som jag fick utav Pontus :)

Julklappstips!

Kategori: Allmänt

Till dig mor eller er andra som vill köpa en fin julklapp till mig ;) hihi

Alltid kul att få böcker/filmer, det går alltid hem!


Jorden; illustrerat uppslagsverk.
Finns på Cdon för 279 kr, tryck här om du vill komma till sidan!

Sveriges historia, film. Dick Harrison och Martin Timell som pogramledare.
Finns på Cdon för 269 kr, tryck här!

Egoboost, 139 kr på Cdon. Tryck här!
Ja vet, nu kommer blondinbella upp mitt i allt men om man läser hennes blogg så får man en helt annan uppfattning om daman! Boken är en peppningsbok för unga tjejer!

One Tree Hill säsong 7, 379 kr. Tryck här!
Jag har alla andra säsongen av denna underbara serie!!

Bingo Rimer, 159 kr. Tryck här!

Finns säkert mycket mer intressanta böcker/filmer, men dessa är aktuella just nu!

Nu väntar tacopajen i ugnen, jag är så hungrig. Syrran kommer snart med, hon sitter på en försenad buss..inte så konstigt, tydligen snökaos hemma kring Vänersborgstrakten..inte här i k-stad dock. Så det blir middag för henne med. Ska plugga lite till ikväll..hoppas någonting har fastnat. Och i morgon är dagen innan tentan, usch börjar bli nervös.

Ska ringa till dig nu Linda..vi har inte pratat på flera dagar! Shit..plugget har tagit mycket tid.

Söndag...!

Kategori: Allmänt

Jag hade en snilletanke igår när jag gick och la mig att jag inte skulle ställa klockan..jag visste att jag skulle vakna tidigt ändå. Imorses när jag vaknade tittade jag på klockan och insåg att det var halv tolv. Efter det var jag helt förstörd. Tanken var att jag skulle gå upp tidigt för att plugga. Men så blev det inte.

Jag har pluggat ett tag nu. Ska fortsätta plugga hos Marie tillsammans med Hagge och samtidigt adventsfika. Det ska bli trevligt. Efter det ska jag hem och laga tacopaj till mig och syrran och jag kommer att fördriva resten av kvällen med att plugga till tentan.

Nu ska jag kila till bussen!!


Världens bästa kompis!!

Kategori: Allmänt

Igår hjälpte jag till Linn och David och flytta, jag fick en supersöt present av Linn som tack för hjälpen!

Nu är det tvättad och redo för mig!!

Jag blev så himla glad, tack så mycket Linn. Me like you♥

Tacoooos

Kategori: Allmänt

Ja då har man avnjutit en god middag för sig själv. Jag lyxade till det till allra högsta grad, det blev tacos!

Ser väl gott ut? Det var det med..Nu går jag på efterrätten, godis och pepparkaksdeg. Blev ett litet uppehåll med plugget för Mr.P ringde :) Tiden går alltid så fort när vi pratar! Men ack så trevligt!

Förut, nästan hela dagen såg det ut såhär:

och till detta:

och resultatet av blandningen:

en supertrött Carro!!!!

Hunter

Kategori: Allmänt

Hunter Orginal Gloss SEK 1099, Hunter - NELLY.COMHunter Originals SEK 1099, Hunter - NELLY.COM
Nästa inköp?

Rött VS Svart? Vad tycker ni!? Vilken är snyggast och mest mig?! :)

Finns tyvärr inte i min stolek ännu på Nelly, men de får säkert in de snart igen!

Plugg...!!

Kategori: Allmänt

Jag har gjort några ärenden på stan och i skolan idag. Nu sitter jag hemma och ska ta tag i plugget..! Tänkte plugga väldigt intensivt nu så att jag kan ha myskväll ikväll. Jag ska laga tacos och titta på Dr.Quinn i min ensamhet. Blir en alldeles utmärkt lördagskväll. Jag får ta tag i mig själv efter tisdagen som sagt.

Nu blir det plugg!!




Mitt extremt jobbiga munsår som inte går bort, köpte en bakteriedödande salva idag på apoteket. Förhoppningsvis tar de dö på skiten så att jag kan äta normalt utan att se döende ut (okej nu lät jag lite för hård..).


Min dag...!

Kategori: Allmänt

Idag har jag inprincip hela dagen hjälpt Linn och David och flyttat! Var där sen nio i morses och kom hem vid åtta. Det blev lite längre än vad jag trodde!! :) Men fick väldens sötaste present av Linn, det får ni se imorgon vad det var. När jag kom hem hade jag fått med mig min micro som jag gav bort till Linn som tack för hjälpen när hon hjälpte mig att flyttstäda och nu när hon flyttade ihop med David behövdes den inte längre, tur för mig ;) Den passar perfekt här på bänken. Det är superskönt med micro, nu kan jag äntligen poppa pocorn (som jag längtat). Jag fick lite pluggat nu, en halvtimma sådär. Det räckte tydligen för idag. Måste sova, för tanken är att jag ska upp tidigt i morgon för att plugga..! Men jag har gjort delmål för varje dag nu på vad jag ska plugga för att det ska bli enklare för mig. Jag är så himla stressad just nu så att ja knappt kan sova på nätterna. Uppstressad över denna tenta, USCH!

Längtar som sagt tills den är över och som belöning ska jag, Hagge och Johanna den roliga köpa en hoodtröja där det står K-town university på! Klart det är tufft och mysigt att ha. Sen när man blir äldre är det alltid kul att tänka tillbaka på den goa tiden man har haft här i Karlstad. Inte nog med det ska vi unna oss bio på onsdagen! Toppenkul! Men det räcker inte hörni, utan det blir julshoppning tillsammans med syrran på tisdagen, mysigt. Kanske ska slå till på en fika på stan då.

Nu ska jag lägga mig och sova. Det blir nog ett avsnitt av Dr.Quinn för att lugna ner mig.

Ta hand om er alla ute i kylan!

Ännu en dag!

Kategori: Allmänt

Ja, ännu en pluggdag har gått..Usch vad dagarna går fort nu för tiden. Jag längtar till Thailand nuuuuu!! Jag längtar tills jag får träffa Pontus och jag längtar tills en pluggfri dag!

Idag har jag haft en lunchdejt med Johanna, till efterrätt fick jag hembakade bullar som hon bakat. Det smakade mycket gott.

äsch, ska slänga mig in i duschen...Alla måsten ska ju hinnas med.



Pluggmys

Kategori: Allmänt





My Lovely sis ♥

Här i stugan sitter jag och Amanda och pluggar..dricker te och flummar? Men jag längtar till soffan..soffhäng är ju bland det bästa jag vet. Där väntar ju tv-serierna!

Imorgon är det skola som gäller, hela dagen lång! Men under lunchen är jag bjuden på bull-fika hemma hos Johanna! Åh vad gott! Efter det ska jag och några goa tjejer upp till Marie för fortsatta studier.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


Ändringar på Carzans blogg

Kategori: Allmänt

Nu har jag ändrat en del på min blogg! Porfilbilden är utbytt, en svart ram runt alla bilderna, smileys ;) och en avslutningstext efter varje inlägg!



Vad tycker ni? :thumbup: :thumbdown:

Julklappar

Kategori: Allmänt

Det största problemet jag har är när jag ska köpa julklappar till min pojkvän..De verkar som att de flesta har det problemet?

Så kära bloggläsare, ge mig tips på vad jag kan köpa till Mr.P!! :)



De traditionella är väl att köpa kallingar!? Går ifs alltid hem..!

De övriga familjemedlemmar har jag redan några funderingar på...!! :)

Puss och Kram Carzan♥

Lyan

Kategori: Allmänt

Älskar min volangduk som går i accentfärgen grön som vi har som accent i köket!! :)



Sedan tycker jag att det är supersnyggt att blanda in färgen grå till vitt och grönt. Det har jag fått in som sittdynor på de vita stolarna.


Det var allt från Carzan och Mandiz lya idag!

Puss och Kram Carzan♥

Nelly

Kategori: Allmänt

Jag hittade snarlika skor från Nelly som påminner om Kenzas desing!
Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
De kostar 399 kronor! Väldigt fina, eller hur!?

Usch, fyra finnar har helt plötsligt från ingenstans ploppat ut i fejjan..! Ojojoj, vad har jag gjort..!

Puss och Kram Carzan♥

Pluggar

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan, har precis käkat och studiemotivationen ligger på minus nu..Hög volym här inne, funderar att vandra till bibblan för att få lite lugn och ro. Jag har liksom fastnat lite. Bloggar till och med, pluggar inte.

Annars idag - plugg - plugg - plugg....



Puss och Kram Carzan♥

PP/C <3

Kategori: Allmänt

Vad åren går snabbt, det bara rinner iväg..Men de åren jag har haft tillsammans med dig är de bästa! Kärleken är underbar! Jag älskar dig Pontus!

Vi har 4 1/2 år idag! :) Något extra! Nu är han ute och reser jorden runt så ett inlägg till honom slår nog inte fel. Snart träffas vi, han kommer och hälsar på mig och min familj i Thailand. Längtar så dit!!





Nu ska jag sova :) Upp tidigt, skola!

Puss och Kram Carzan♥

Bilder!

Kategori: Allmänt

Bilder från myskvällen tillsammans med Amanda!

Amanda inväntar maten, hon var ivrig. En suckande kommentar om att jag alltid måste ta kort på allting innan..!!


Puss och Kram Carzan♥

Julfika

Kategori: Allmänt

Mitt i julbaket!!

Jag och Amanda har precis bakat knäck, det var mest Amanda som bakade! Det är svårt att få knäcken i formarna, vad är det bästa sättet för att lyckas få smeten i de pyttesmå formarna?

Vi har bakat vörtbröd, hehe okej då..vi har köpt. Mamma bakar eget vörtbröd (helst vill jag säga årligen men tyvärr så sker det inte varje år), det är så gott!!! Men vi får nöja oss med det som finns att köpa. Det skall nu ätas till det ett avsnitt av Gossip Girl.




Puss och Kram Carzan♥

Kom igen!!

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och pluggar, jag kommer att göra det hela kvällen som det ser ut just nu. Jag har ett mål med dagens pluggning och det får ta den tid det tar känner jag. Imorgon ska jag till skolan på "pluggstuga", där man kan få ställa frågor som berör tentan. Det kan vara bra och då vill jag ha gjort så mycket som möjligt innan.

Men jag känner att det inte är så roligt just nu..


Men bara att hitta motivationen igen!

Jag och syrran ska julbaka, vi har köpt ingredienser till lussebullar, knäck och ja...en färdig pepparkaksdeg. Så vi får se vad det blir idag. Jag hoppas på knäck, det är ju så gott! Tror inte det blir några över så tyvärr så kommer nog inte ha med mig något julgodis till er i klassen i morgon, men man vet aldrig!! :)

Nu var det dags att slänga in nästa tvätt!!

Puss och Kram Carzan♥

Vintage dream

Kategori: Allmänt

Vaknade här för en liten stund sen, tröttast i världen. Har jag sovit för länge eller för lite?! Jag hade tänkt att sätta mig i skolan för att plugga idag men jag ska försöka plugga hemma. Det behövs göras en del mellan plugget. Det behövs tvättas och städas för det händer tydligen inte av sig själv.

Jag gick in på Åhlens hemsida och där kan man göra ett eget kollage. Det var väldigt skoj! Kunde bara spara i detta format tydligen!


Klicka här för att se mer av min stil och vilka produkter jag valt!

Puss och Kram Carzan♥

Dr.Quinn

Kategori: Allmänt

Just nu blir det lugnt tittar på Dr.Quinn. Jag har lagat kyckling/curry med ris. Behövs ju matlådor. Jag har EN hel pluggvecka framöver nu. Tentaplugg...Ser fram emot tills den är över, verkligen!

Har haft en icke-göra dag.!! Inte gjort alls mycket. Jag och Linda vaknade sent och vi åt frukost vid två! Inte ofta det blir frukost vid två tiden. Efter det drog vi in till stan för en kik. Jag sa hejdå till Linda och begav mig hemåt igen för att slöa ännu mer!


Bild: Rinnys

Puss och Kram Carzan♥

Del 3

Kategori: Allmänt

Johannas pojkvän var på någon förfirre på Haga..Ja, dit gick vi!! Det var en udda och med udda menar jag att alla kunde vara sig själva! Att man verkligen kunde bjuda på sig själv. Man behövde inte vara fin i kanten på så sätt var det en väldigt rolig förfest. Den känslan var grym och inte nog med det så spelades 80/90-tals musik och det slår aldrig fel! På förfesten bjöds det på "vargtass", det var inget Johanna skulle dricka mer (sa hon dagen efter).

Linda är på taggad!!

Hagge!!

Här får väl Linda höra någon gammal going låt!

Let´s Dance!!!

Här fick jag en puss från Johanna!!

Sötisen Emelie!

Sedan blev det en hel del filmklipp som jag spelade in! De mesta på Linda! Jag kan tyvärr inte lägga upp det på bloggen, vet ju inte riktigt hur man gör..

Vid ett tiden kom vi till Blue Moon Bar, den timmen gick snabbt och även där dansade vi till klassiker. Det var en grym dag/kväll. Nu är klockan ett och vi börjar vakna till liv igen. Det är ett bra tecken. Vi ska slänga oss in i duschen och dra oss ner till stan! Linda åker tyvärr hem idag, tråkigt!! Det har verkligen gått för snabbt..Det gör det alltid när man är med den damen.

Tack så mycket för en fin helg!

Puss och Kram Carzan♥

Del 2

Kategori: Allmänt

Sedan var det dags för en födelsedagsfest hos Caroline (vi var fyra stycken som hette Caroline på festen, möjligt?). Det var väldigt trevligt!

Vi sitter och myser på golvet!!

Linda och Hagge!!

Puss puss!

Ja..!!

Obligatoriska busskort!


Vi var påväg till...ja, ytterligare en förfest!!

Puss och Kram Carzan♥

Del 1

Kategori: Allmänt

Igår var vi på hockey, Färjestad-Frölunda. Jag var sjukt taggat. Tyvärr förlorade FBK. Men livet leker vidare, eller hur? Frölunda ligger ändå sist..

Så himla mycket folk!!


Klart man skulle ha korv!! :)

Puss och Kram Carzan♥

Färjestad!

Kategori: Allmänt

Sjukt dålig inställning på camen! Men vi har såååå brådis! :D Alltid så på slutet! Nu blir det Färjestad-Frölunda! Efter det blir det fest!!!



Vad hände med ögon och vad hände efter att bilden togs? :D


Puss och Kram Carzan♥

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Idag tänkte man unna sig en sovmorgon tillsammas med Linda. Vad händer? Vaknar pigg klockan nio. Det är iof lite sovmorgon med tanke på att jag brukar gå upp sju-åtta varje morgon. Så det är alltid något. Nu ska jag plugga en kort stund innan Linda vaknar. Låter henne sova lite :)

Ja som sagt, så har Linda kommit hit till mig. Underbart!! Firar vi genom att gå på hennes första live hockey match. Färjestad-Frölunda. Fick med mig Hagge och Johanna med. Efter det blir det fest!

Får se hur kvällen slutar!

Puss och Kram Carzan♥

Pluggdag

Kategori: Allmänt

Efter skolan joina några damer med mig hem för att plugga! Vi pluggade till viss del, försökte. Det gick helt okej. Mycket tjat och så vidare.

Johanna trivdes väldigt bra i sängen med mina nallar..

Hon antastar min Fil? Usch..Tar han på rumpen, vem kan med det?

Efter några timmar beställde vi pizza från onlinepizza.se! Så skönt att få pizzan hemkörd ända fram till dörren. Nu är klockan kvart över sju, Carro och Marie ha gett upp..Nu är det bara jag och Johanna kvar. Kan ju inte dra iväg henne, jag kan bara hoppas på att hon går snart...

Puss och Kram Carzan♥

Vill ha!

Kategori: Allmänt


Sjukt snygga♥ Finns på Nelly för 999 kr!!

Nelly 379! Min kompis Linda kommer nog att köpa dessa! :) Snygga!

Puss och Kram Carzan♥

På G igen!

Kategori: Allmänt

Nu mår jag äntligen lite bättre. Jag behövde nog vila ut igår. Har fortfarande lite halsont men det har övergått till en förskylning..! Bättre det än att ligga sängliggandes.

Har vart i skolan hela dagen, efter skolan hade både Johanna och Malin bakat. Det var så himla gott! Verkligen julfika, lussebullar, knäck och Chokladtoppar med mandelmassa och nougat!! Underbart, det gillar jag, sötsaker! Någon som vill intyga eller motsäga det?

Har nyss fått i ordning på mina "viktiga" papper. Har satt in det i pärmen. Så skönt att veta vart man har allt. Allt ligger på plats och man behöver inte leta timtals efter det viktiga pappret som ligger någonstans..



Puss och Kram Carzan♥

Linda

Kategori: Allmänt

Vem är den där Carzan egentligen och vad tycker du om henne?

Ja asså hon är en sjukt jobbig kompis som jag fått dra runt på sedan högstadiet. SUCK! Hon är shoppingberoende, har bra inredningssmak, vet vad hon vill, bra på att prata och på att lyssna - hon är bäst helt enkelt!! <3

Dessa ord kommer från Linda, jag blev så glad av att läsa hennes beskrivande ord. TROTS att jag är sjukt jobbig. Att jag är bäst, ja det håller jag verkligen med om.



Jag älskar dig♥

Vi ses på fredag!!

Puss och Kram Carzan♥

Sjuk

Kategori: Allmänt


Var är du P (hehe)? Ta hand om mig nu...Jag ligger här i sängen febrig och har ont i halsen..!!

Tycker synd om mig själv..Borde egentligen plugga men har inte orken! Väntar på att syrran ska komma hem så att hon kan pyssla om mig (hon klarade sin första tenta, grattis). Så stökigt är det här med, vem städar? Kan man utnyttja någon till max nu när man är sjuk!? Hmm...´
Imorgon är det skola, obligatoriskt. Jag får trycka i mig alvedon och kämpa mig dit. Förhoppningsvis blir det bättre i morgon.

Nog tjatat om det!!!

Nu ska jag fortsätta titta på Dr.Quinn, så underbar tv-serie. Är inne på s.5 finns 6 säsonger bara!

Puss och Kram Carzan♥

Weii

Kategori: Allmänt

Igår var Carzan upptagen hela dagen! Skola till tolv, sedan fika på stan tillsammans med Johanna♥, puggtime och vidare till Linn där jag sov över och nu är jag i skolan!!! Weii, det var en kort och bra sammanfattning på gårdagen. Underbar dag. Idag startade jag dagen med att köpa biljetter till Färjestad-Frölunda på lördag. Ska bli så jäkla roligt. Linda kommer ju till mig, hon hänger efter mig som en svans..!!

Jag och Hagge försöker att plugga ihop..Vi är bra på att tjata! Men förhoppningsvis får vi gjort något.

Puss och Kram Carzan♥

Ny lampa och blomma till fönstret!

Kategori: Allmänt




Visst blev det bra!? =)

Puss och Kram Carzan♥

Finbesök!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en underbar lördag och söndag tillsammans med mormor, mamma, mandiz och Lisa! :) Igår åt vi frukost tillsammans och begav oss senare in till stan för att ta en fika. Efter det handlade vi mat för en trevlig hemmakväll. Vi åt väldigt gott, spelade spel och pratade! Idag har vi besökt Bergvik där jag valde ut min julklapp från mormor. Spelet jag äntligen letat efter i flera år hittade jag! Spelet heter A-Ö. Superskoj! Vi tog givetvis en sväng på Ikea, åt god mat och shoppade! Fick en väldigt fin blomma från mor.

Nu har de åkt hem...Känns allt sorgligt.

Bilder:





Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt






Puss och Kram Carzan♥

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Igår lyxade jag och syrran till det! Amanda fick äran att handla mat tills våran finmiddag. Det blev trerätters.

Förrätt - Ungsgratinerade vitlöksbröd toppat med hackade tomater och vitlök.
Varmrätt - Räkor oriental med vitlöksbröd.
Efterrätt - Hallonmousse.

Efterefterrätt - Godis.




Glömde ta kort på hallonmoussen :(

Jag kan säga att det var oslagbart gott, vi båda satt med mättade magar och kikade Gossip Girl och Paradise Hotell...!

Nu kommer snart mamma, mormor och minsta syrran hit! De kommer med en god frukost! De ska spendera hela lördagen och söndagen här i Karlstad. Men de sover på hotell! Vilken lyx! :)

Puss och Kram Carzan♥

Pearls

Kategori: Allmänt

Här kommer bättre bilder på halsbandet jag fick utav P :)



Puss och Kram Carzan♥

YES!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen gjort mig i ordning och kommit upp från sängen...Bättre sent än aldrig. Ska ut och ta mig en promenix bort till Viktoria för en fika. Ska påvägen hämta ut mitt paket från cdon! Efter det ska man handla för en finmiddag tills ikväll tillsammans med syrran. Kan bli trerätters.


Fick ett paket på posten igår av P och det var detta fina halsband från Peru, äkta pärlor och ROSA ♥
Jag blev så glad, självklart var det med ett gulligt brev! Tack älsk!

Puss och Kram Carzan♥

Hemtentan - check!

Kategori: Allmänt

Japp, nu slipper jag tänka mer på det! Hemtentan är avklarad!! :D Är nöjd! Nu ska jag och syrran kika Gossip Girl och vi har beställt hemkörd pizza på det! GOOOTT!!

Dagens bild:

Mina fina systrar! :)

Puss och Kram Carzan♥

Mandiz och Carzan

Kategori: Allmänt

Man kan säga att idag har jag träningsvärk och den kom från världens fest igår! Jag och syrran fixade förfest och den blev sååå lyckad. Vi hade ställt fram snacks, tänt ljus, städat och gjort en välkomstskylt. Det var som uppgjort att det skulle bli bra!


Fick unna mig och syrran likör 43, mums!!

Snacksen var som sagt fixat, undra var de två tog vägen sen...!?

Föfesten var nu igång, det droppade in några härliga tjejer vid sjutiden. Vi pratade och spelade några obligatoriska drickspel. Livet lekte.





Och nu börjar urspåret...!!






Det var några bilder från den galna förfesten. Sjukt mycket folk i vår lilla lägenhet..Jag undrar, hur fick vi alla plats!? Alla är inte ens med på korten! Men jag och Mandiz var mycket nöjda med förfesten!! Vi drog ner till Tempel efter det. Det var roligt men förfesten är alltid roligare ;)



Vill tacka er alla för en kanonfest!!! / Mandiz och Carzan!!

Puss och Kram Carzan♥


Snow

Kategori: Allmänt

Idag har jag inhandlat första julklappen!! Bäst att börja i tid..Så man slipper julstressen dagarna innan jul. Ska ifs till Thailand så jag slipper julstressen. Ligger säkert och solar med en paraplydrink i handen då istället. Jag fick även inhandlat lite snacks inför förfesten jag och Amanda ska ha i morgon. Alex (Johanna den roligas pojkvän) kommer bara om det bjuds på något så man var ju tvungen..Gick på ett ut eftersom att Johanna betalade mig pengar för att få komma hit.

Det ska bli roligt i morgon, en nackdel är att man måste städa så att det ser acceptabelt ut.

Nu ska jag sätta mig med plugget, en del att läsa! Skola i morgon till tolv med. Efter det, TAGGA FEST!


Snö i Karlstad nu! Lite halvtrök men men!

Puss och Kram Carzan♥

Mikrofonkåt

Kategori: Allmänt


Här har vi Petters ursprungliga låt.
Artisten September (sjukt snygg) gjorde om låten till sin i pogrammet Så mycket bättre!

Den blev faktiskt riktigt bra!
Jag gillar har alltid gillat Petter och därför var det roligt att få se hans låt i en annan version!!

Puss och Kram Carzan♥

Tips!

Kategori: Allmänt


Går att beställa tavlan här!

Jag tänkte att det inte borde var så svårt att skapa egna tavlor som den ovan!? Ett fint budskap som man tycker är bra och sätta upp det på en tom vit vägg (som min) vore något. Varför inte göra tavlan färgglad!? Ska absolut försöka få till det på något vänster. Nu har jag faktiskt pluggat på bra tycker jag. När jag ändå har flyt så ska jag faktiskt ta och fortsätta tills syrran kommer hem då vi ska laga mat och ha en riktig myskväll..!

Puss och Kram Carzan♥

Brist på annat

Kategori: Allmänt

Jag är så trött nu!! Jag orkar ingenting, försöker sammanställa intervjun från idag..Går väldigt segt framåt! Fick reda på fråga 1/2 på hemtentan idag, den klarade man av!!




Puss och Kram Carzan♥

Of To Skattkär..!!

Kategori: Allmänt



Nu ska jag strax till Skattkär för att göra en barnintervju tillsammans med Johanna! Jag ska om några minuter ta bussen..så lite brådis är det! Igår såg jag och syrran klart Gossip Girl s.3...NU vill vi se 4:an! :)

Vi började även titta på Dr.Quinn s.5! :) Vi och våra tv-serier! Jag gillart! Men nu är det skola som står på schemat sedan blir det träning!!

Måste verkligen dra!

Puss och Kram Carzan♥

Sofi Fahrman

Kategori: Allmänt




Dessa böcker är påväg hem till mig. Jag har redan Elsas mode i pocket men beställde hem den INBUNDEN! :) Roligare att ha böcker inbundna och Elsas Värld följer med mig till Thailand :D Längtar*

Puss och Kram Carzan♥

RINGRINGRING

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart på kalas!!

Var hur trevligt som helst, jag tog till och med på mig min kalasklänning medans syrran körde på slapp klädstil..Kände mig mycket snyggare klädd än henne. I vilket fall hade Linn och David gjort det väldigt fint för Isolde..GUD vad mycket paket hon fick! Sötunge!

Nu ska jag och Amanda titta på de två sista avsnitten av Gossip Girl, Malin(i min klass) har redan avslöjat en STOR händelse som skall hända...OCH de berättade hon i början av säsongen! Inte okej, inte snäll kompis...

Tedax!



Puss och Kram Carzan♥

Slö...

Kategori: Allmänt

Jag är seg..har inte gjort så mycket efter fikan på stan. Jag köpte med mig hem ett paket margarin för att jag skulle baka. Ingen lust till det just nu..

Nu ska jag damma, diska och plugga..Vilken underbar söndag!


Jag ser inte allt för road ut..!

Puss och Kram Carzan♥

Fika

Kategori: Allmänt

Idag blir det en fika på stan tillsammans med Johanna den roliga, Malin och Hagge. Ska bli trevligt! Jag hann nu blogga för att jag missade bussen..nästa buss går inte förens tio över tolv. Segt att det alltid ska gå så få bussar på söndagar..

Dagens:



Nu hinner jag ta en snabbkik på mina dagliga bloggar som jag läser!

Puss och Kram Carzan♥

En skön lördagskväll

Kategori: Allmänt

Jag bara sitter och njuter av min ensamhet, det är viktigt att ha dessa kvällar med sig själv. Skönt att bara tänka på sig själv och helt enkelt koppla av!

Jag har pluggat hela kvällen fram tills nio då jag unnade mig goda äggmackor till True Blood. Jag har nu sett första avsnittet på säsong tre. Ojojoj, här händer det grejer. Jag ska strax sätta på andra avsnittet men inväntar mitt vaniljte.



Ha en fortsatt trevlig lördagskväll :)

Puss och Kram Carzan♥

Carzan vill ha!

Kategori: Allmänt

Böcker jag vill läsa:

CDON - 159 kr
Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, Hells Angels, droger, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är alla ingredienser i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.


CDON - 149 kr
Andra delen i Elsatrilogin är här! Elsas resa tar läsaren från Stockholms modekretsar till New Yorks hippaste nattklubbar och från Los Angeles kändisfester till det årliga luciafirandet i Åre.


CDON - 139 kr
Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.


CDON - 99 Kr
The Carrie Diaries är den första boken av två om Carrie Bradshaw, känd för miljoner människor som huvudpersonen i Sex and the City. Carrie - en småstadstjej som längtar till New York - ska just börja andra året på high school. Tills nu har hon varit supertajt med sina tjejkompisar, men så gör Sebastian Kydd entré och allt ställs på ända.


Mamma - Kan jag kanske få en utav dessa böcker i julklapp? Du kanske kan säga till mig vilken så att jag inte beställer hem den ;) Skulle uppskattas!! :D Hihihi!! 

Puss och Kram Carzan♥

MQ

Kategori: Allmänt



Enkel och fin, skulle vilja ha...

Puss och Kram Carzan♥

Carolines Äventyr

Kategori: Allmänt

Sammys äventyr var megabra!! Den var rolig, pedagogisk och i 3D. 3D är en klass för sig, det var som sagt första gången jag var på en 3D film. Det medförde yrsel och huvudvärk. Men förutom det så är det hur häftigt som helst. Gå på den!

Efter filmen så var det dags att ta farväl till systrarna Jonasson. Tråkigt, man blev lite ledsen. Jag har i vilket fall haft en trevlig vecka tillsammans med Lisa och Amanda.

Istället för att spendera en fredagskväll med plugg smet jag iväg till Linn, vi kollade på en utav Nora Roberts filmr. Jag tycker om hennes filmer. Har sett fem nu, varav fyra med Mathilda. Vi hade en väldigt trevlig fredagskväll som slutade med att jag sov på hennes soffa. Just nu håller jag på och städar och pluggar. Jag varvar med läsning och städning. Bra kombo!?


Lisa glömde sin Edwin hemma hos mig!
 
Lisa, jag tar hand om honom!!

Puss och Kram Carzan♥

Darin - Lovekiller

Kategori: Allmänt



Jag börjar gilla Darin mer och mer! Den här låter är väldigt bra!! Även låten Microphone!

Puss och Kram Carzan♥

Ändrad dagens

Kategori: Allmänt

Ibland känns det inte rätt när det gäller klädval, jag var inte helt nöjd så nu har jag bytt ut lite kläddelar! :)



Lyssnar på just nu: Rihanna - Only Girl ♥

Puss och Kram Carzan♥

Dagens

Kategori: Allmänt



Puss och Kram Carzan♥

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är det sista dagen Lisa är här, hon åker hem till Vänersborg idag tillsammans med Amanda vilket innebär att jag är själv i helgen. Nu kan jag äntligen få lite pluggat! Men det har vart väldigt roligt att få ha sin lillasyster här i Karlstad.

Vi åt pannkakor/plättar till frukost, det var lyx tyckte Lisa. Hon undrade varför mamma aldrig gjorde lyxfrukost till henne, hehe! Nu väntar vi in lunchen och efter det ska vi ner till stan. Vi ska på bio, Sammys äventyr i 3D. Det ska blir väldigt kul att få gå på 3D.


Igår busade jag lite med Lisa! ;)

Puss och Kram Carzan♥

Varmt och Kallt

Kategori: Allmänt

Jag växlar mellan varm och kall, tar av och på mig tröjan ständigt. Jag försöker plugga men hittar inte motivationen riktigt. Är det lika bra att lägga ifrån sig allt och bara slappa ett tag!?


Bara slappt hemma hos oss nu alltså!! :)

Pratat telefon/skype i flera timmar nu känns det som. Först pratade jag med P, åh det var härligt. Efter det ringde jag Linda som hade vart på Ikea med Adri!!! :) Sedan fick jag prata med min Martina angående Thai..Korta samtal följde därefter med Johanna den roliga och syster...!!
NU pratar jag med Mariella på skype!! :D Haha..jäklar!!

Puss och Kram Carzan♥

Värmlands Museum

Kategori: Allmänt

Jag tog med Lisa till det Värmlands museum här i Karlstad. Eftersom att det var höstlov så anordnades en aktivitet som kallades Kalla spår. Det gick ut på ett att hitta fakta om person X genom olika arkeologiska letanden. Vi visste att det var ett stort slag i Gotland år 1361 mot danskarna. 2000 gotlänningar dog. Vi tog bland annat reda på personens kön, ungefärliga ålder, vad han dog utav m.fl.

Efter att vi gjort detta så gick vi en annan utställning om varje tidsepok i Sveriges historia, från jägarstenåldern och framåt!

Här gör Lisa en utgrävning där vi kom fram till att det var medeltiden det handlade om, även fast vi visste att slaget var 1361...!!!


Person X, här kom vi fram till att X var en man i ca 45 årsåldern och dödsorsaken var ett slag mot huvudet.

En fin medeltidskvinna!!

Det hela var mycket intressant och lärorikt för mig med. Nu sitter vi hungriga medans vi väntar på att maten ska bli klar här hemma i lägenheten. Jag ska plugga en liten stund och Lisa får sysselsätta sig med film! Vi hann aldrig se klart Ensam hemma 3 igår.

Puss och Kram Carzan♥

Ensam hemma!

Kategori: Allmänt

Inne på tredje Ensam Hemma filmen nu, har köpt boxen för att Lisa skulle komma. Både jag och Amanda sitter och pluggar samtidigt. Men det är mysigt ändå! Har bakad kladdkaka som vi har ätit med, nästan hela. Så gott att unna sig och vi har ju Lisa att skämma bort lite (bra bortförklaring till varför man får unna sig sötsaker).


Puss och Kram Carzan♥

Lisas sysslor

Kategori: Allmänt

Lisa hade ett trevligt höstlov då hon spenderade några dagar hos mig och Amanda:

Smutsigt...!!

Disken...

Tvätten...

Vi var hungriga, Lisa lagade mat ;)

Dukning...!

Ja, vill inte alla ha en lillasyster som Lisa? Det är underbart att få hjälp i hemmet ;)

Puss och Kram Carzan♥

Lisa pysslar!

Kategori: Allmänt

Innan vi drog ner till stan åkte vi till skolan för att äta lunch tillsammans med Amanda och Evelina. Jag tog chansen och pluggade lite. Efter det åkte vi ner till stan för att ta oss en kik. Vi gick till Panduro där man fick köpa en nyckelring som man fick måla själv.


Färger gör det hela mycket roligare än vad det är!! :D



Så fin den blev!!

Puss och Kram Carzan♥

En helt vanlig onsdag

Kategori: Allmänt

Lisa får man tvinga in i duschen, det går inte på fri vilja här inte. Utan tjata får man göra. Nu står hon äntligen i duschen..! Vi ska ner en vända på stan för att kika läget. Det är lite roligare än att sitta inne hela dagen. Efter det så måste jag plugga. Då får  jag sysselsätta henne med film eller någonting annat. Andra syrran Amanda har tenta på fredag så därför får hon plugga på heltid i skolan och jag hemma ;)





Puss och Kram Carzan♥

Varning för känsliga bajstittare!

Kategori: Allmänt

Jag och Lisa tog oss en promenad i regnet! Vi tog med oss kameran för att få fina bilder!!





Syns jag!?

Nöden har ingen lag!!!


Ops...!!


Härlig promenad, alltid skönt med frisk luft! :)

Efter promenaden åkte jag till skolan för att plugga, jag satt där tills klockan var halv sex då jag var tvungen att storhandla på Ica Välsviken. Nu finns det mat i kylskåpet!!

Just nu står det thaimat på spisen som snart är klar, så gott!! Amanda tjuvsmakade och JA det var starkt!! HELP! :D Men det går säkert ner!

Puss och Kram Carzan♥

Myskväll med systrarna

Kategori: Allmänt

Just nu spelar vi Alfapet, jag ligger tyvärr efter..Lisa har ledningen än så länge :)

Så duktig är hon!!

Blev även en dundermiddag, ostgratinerade nachos!!

Kan säga att det smakade mycket gott!!

Snart blir det sängen, godnatt!!

Puss och Kram Carzan♥

Vänersborg

Kategori: Allmänt

Nu är det måndag igen, helgen går alltid så fort! Jag har inte bloggat på hela helgen så tänkte slänga in ett inlägg innan jag måste plugga! Kom tillbaka till Karlstad idag tillsammans med Amanda och Lisa!! Lisa har höstlov och ska stanna här tills på fregag, ska bli väldigt trevligt.

Helgen har vart väldigt bra! Johanna den roliga följde som sagt med ner till Vänersborg. På fredagen myste vi till det hemma hos Linda(bilder kommer senare). På lördagsmorgonen gick vi på den traditionella höstmarknaden, som vanligt ingenting speciellt. Men det var mysigt. Efter det tog vi oss en sväng till Siba, shoppade ett fint linne. På kvällen var det marknadsfesten. Vi förfestade hos Linda(tack för en supertrevlig förfest) för att sedan gå till festen som inte var något att ha!!! Jag hade nog för stora förväntningar, musiken var kass och få låtar samt för rökigt!! Tyvärr blev det ingen höjdare! Men sällskapet kan man inte klaga på!! :)




Johanna, jag tyckte det var väldigt roligt att få ha dig hos mig i helgen! Tack för allt!! :D Hoppas du hade det trevligt!!!

Puss och Kram Carzan♥