Eclipse

Kategori: Allmänt

Jag var bara tvungen att blogga nu efter biofilmen Eclipse. Jag tyckte filmen var grym, de har gjort filmen så bra! Jag tror att filmerna blir bättre om man läst böckerna, därför vill jag rekommendera er att läsa dem. Jag blev verkligen kär, vilka fina kommentarer det var i filmen. Kär i kärleken?

Kan inte avslöja för mycket här i bloggen men...

...se den =) Den gör dig glad!!





Puss och Kram Carzan♥

Viktigt

Kategori: Allmänt

Idag har jag jag utfört en del viktiga ärenden på stan. Efter det tog jag med Mathilda hem till mig då vi bakade en kladdkaka och kikade den sista Nora Roberts filmen, den var nog en utav de bättre och även här var en snygging med. Vi vaknade nyss och ska förbereda oss inför bion ikväll genom att gå ut en liten promenix med Lisa sedan laga mat, duscha och göra oss fina.

Ha en trevlig dag =)

Puss och Kram Carzan♥

Eclipse

Kategori: Allmänt

Ikväll händer det =) Kvällen jag längtat så efter!!!!

Eclipse


Bio tillsammans med mina underbara vänner♥

Puss och Kram Carzan♥

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Nu har jag verkligen haft ett soffhäng idag på hela 12 timmar, bara rest mig från soffan när jag verkligen behövt!! Jag tycker att det har vart en skön dag, bara ligga och slappa. Det kan man behöva ibland, dagar som man bara låter gå förbi än trots om det är strålande sol.

Solen får jag imorgon då jag ska sola tillsammans med Lisa, Mathilda och Elin och kanske några fler. Nu får vi bara hoppas på fint väder. Egentligen gillar jag inte att ligga och steka i solen, jag blir för rastlös. Jag vill göra allt annat än att sola...kanske därför jag köpt en Iphone?! :D

Nu är jag ganska trött och redo för sängen!!

Godnatt pepole =)

Puss och Kram Carzan♥

Nora Roberts

Kategori: Allmänt

Då har jag haft en myskväll tillsammans med Mathilda. Nora Roberts filmerna är nu ett måste, vi har sett 3/4 filmer(varav två idag). Jag tycker att de är bra och ja, the men is damn hot!!


Cole från Sunset Beach!!


Puss och Kram Carzan♥

Var det värt det?

Kategori: Allmänt



Idag är det bara slappa som gäller, jag är dödstrött efter helgens bravader. Festandet i två dagar tar allt på en, börjar jag bli gammal då?! =) Jag har i vilket fall haft otroligt roligt, det är huvudsaken..baksmällan, ja den får man ta? Man ska alltid fråga sig själv; var det värt det? och mitt svar på den frågan, oh ja!

Smögen är otroligt vackert, när vi kom dit satt vi på klipporna i solen och drack cider. Bara det gör en varm i kroppen av glädje!! Jag tycker verkligen att Sverige är ett så otroligt vackert land. Jag skulle gärna vilja göra en roadtrip genom Sverige.

Oj oj oj, vad trött jag är!! Nu blir det en dusch sen sängen, sova i bilen är ingen höjdare. Men det gick ju fint, lite stel i ryggen bara.

Puss och Kram Carzan♥

Smögen

Kategori: Allmänt

Igår var vi i Joels stuga som ligger på Värnesnäs. Det blev alltså midsommarfirande där, vilket var väldigt trevligt. Vi lekte lekar och spelade vollyboll och givetvis åt vi mycket god mat och god dryck till ;) Hela dagen var bra och vädret var inte dåligt heller, inget regn, WOW!!

Idag ska jag och Alexandra ta varsin återställare, vi ska nämligen till Smögen idag för lite party. Tradition tydligen att åka dit dagen efter midsommarafton. Vi tar bilen och rullar dit bort snart, vi sover i bilen och åker hem i bilen. Bil är mycket bra ibland alltså.



Ha en underbar kväll alla**

Imorgon blir det sol och eventuellt bad, ska inte överdriva!!

Puss och Kram Carzan♥

Nyköpt...

Kategori: Allmänt

Pensionärsfrullen var supertrevlig, vi satt där ett jäkla tag!! =) Efter det gick jag och Björkis en vända på stan! Finns alltid något som lockar mig!!

jag hittade en fin kofta från vero moda:

Tyckte den var söt och passande nu till sommarn =)

Nu är det två timmar kvar tills jobbet..men det ska bli mycket trevligt! Bara ett kort tretimmaspass, jag borde väl överleva?! Säkert midsommarrurs nu på Ica, jag sitter ju i kassan så det finns säkerligen något att göra.

Vad händer nu på midsommar då? Hm, jag vet faktiskt inte och det gör så att jag har tappat suget totalt.. Vi skulle först till Daniels stuga på kusten men vad händer? Jo han skadar knät, inte roligt för honom men det blev inställt. Finns andra alternativ men jag är mest sugen på att ta det lite lugnt med Linda och Adri, vi får se =) På lördag blir det i vilket fall smögen med Linda, kommer att bli sjukt kul! Många ska dit så det kan bli en riktig fest där alltså. Följ med?! =)

Puss och Kram Carzan♥

Pensionärsfrukost!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag bege mig till det världskända cafet i Vänersborg, ska på pensionärsfika tillsammans med Linda och Johanna. Det ska bli mycket trevligt och framförallt mysigt. Det är tydligen svårt att få ihop en dejt med Linda, men det ska bättras!!

Igår gick det fint att jobba. Jag var orolig för att inte komma ihåg alla dessa koder, men de gick snabbt att lära in de igen. De sitter i långt in och bara väntar på att de ska användas igen...Det gick fort och var trevligt att komma tillbaka!!

Nu måste jag skynda mig, tre minuter kvar till avspark ;)

Puss och Kram Carzan♥

Första jobbdagen!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag jobba, nu har jag latat mig tillräckligt tydligen...INTE! Jobbtid mellan 18.00-22.00, ganska kort tid. Men det är en mjukstart? Jag jobbar även imorgon från klockan 16.00-19.00, verkligen mjukstart! Men jag ska inte klaga, jag har åtminstonde jobb. Jag prioriterar lite ledighet också, i och med att jag har skolan med mycket plugg annars.

Dags att sätta på sig arbetskläderna och bege sig ner mot Ica Kvantum!!

Puss och Kram Carzan♥

Minigolfturnering

Kategori: Allmänt

För några dagar sen var det minigolfturnering, vilket var en viktig match för mig.. Jag hade den rätta inställningen till den tuffa turneringen och jag hade i månader studerat mina motspelare, så jag kunde då deras svagheter och styrkor. Det var då dags..den dagen jag väntat på. Lagspelarna bestod utav fyra tjejor, jag, Alexandra, Elin och Lisa. Jag var supertaggad, verkligen!! Det började bra för mig, jag glänste lite om jag får vara ärlig. Sen kom svackan. Det var ganska lika mellan oss fyra, poängmässigt. Jag kom igen men det räckte inte för vinst. Jag kom tvåa och Alexandra etta med endast ett poäng över mig!

Efter det gick jag hem och sura...!! Haha!!

Det är så roligt med minigolf och med rätt sällskap så kan det inte gå fel!!

Lisa, Alex och Elin!

Jag och Alex!

Här satt vi och latade oss =)

Puss och Kram Carzan♥

Corona

Kategori: Allmänt

Bilder från Coronafesten, bättre sent än aldrig..Det var den vollybollturneringen jag pratat om på bloggen. Såhär såg vi ut:

Ser ni biffen till vänster? Haha, niiiice ;)

Carzan och Mathy i fokus ;)

Fullt med vänersborgare, kan inte bli mycket bättre!! Haha!!

Sedan avslutades den goa dagen med en fest. Då såg vi ut såhär:

Jag ser så oskyldig och söt ut, hihi ;)

"jag har en plan"

Så fin pose på dig Mathy ;)

Carzan 14 år!

Det var det jag hade att erbjuda er alla!! En supertrevlig coronafest!!

Puss och Kram Carzan♥

Periodare

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag har helt enkelt blivit en periodare!! Inte okej, jag får skärpa mig. Jag har bara latat mig, umgåtts med kompisar, solat(även fast det inte är det roligaste jag vet)...vad har jag gjort mer?

I helgen var jag och Alexandra i Karlstad. Det var så himla trevligt. Vi shoppade och tog en trip till Ikea!! På kvällarna tittade vi på film, en utav de bästa filmerna genom tiderna är filmen: A cup of love. Om ni inte har sett den filmen så är det ett måste!! Filmen kallar jag KÄRLEK.

Vi fick även ge oss på alkoholen lite MEN vi kom aldrig ut? Ja, hur slutade det då undrar ni säkert, var vi så fulla? Haha, åh naaj!! Vi var finsmakare, tog oss varsin rosa pantern och hade en väldans trevlig stund. Vi hade även lagt upp hela kvällen enligt ett schema för att Johanna skulle komma förbi. Det blev stressigt där ett tag men fick då ett sms..av...Johanna, att hon inte orkade komma?? Vad är det för stil!! Här kommer man till Karlstad en helg på hela sommarn...vad gör hon? Jag blir så besviken på den där damen! Får tänka ut ett straff ;)



Imorgon börjar jag jobba på Ica Kvantum!!

Puss och Kram Carzan♥

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är jag verkligen trött, jag har sovit i soffan inatt. Varför? Jag märkte att det kröp en spindel på min arm, jag såg den men sen försvann krypet. Aldrig att jag sover i den sängen igen...

Dagens bild:


De var många som inte riktigt förstod hur mina strumpbyxor satt ihop, här är en hel bild, hm ser dock lite...

Ska ni se på bröllopet på lördag? Hmm vill nog se en liten stund, se ett 20 miljonersbröllop är inte alltid man får se. Vill se bröllopsklänningen!! Annars är jag faktiskt inte så noga med det.

Puss och Kram Carzan♥

Skön dag :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft fullt upp hela dagen men trevligt har jag haft det. Dagen började med att jag, Kathy och Linda H drog till Torp köpcentrum. Jag ville köpa svarta paljettshorts(vilket var slut), det blev istället en svart kjol, 7-pack strumpor och tre nagellack(bra och ha saker). Efter det åt vi lunch och solade i blåsten vid skräcklan.

Sedan var det minigolftunering med Alexandra, Elin och Lisa. Vi spelade säkert i nästan två timmar. Jag kom tvåa, men det är inte det som räknas har jag hört(haha).

Nu har jag kikat på några avsnitt av True Blood och nu är det dags för sängen.

Jag har glömt att blogga om mina militärgröna byxor:



Life is goooood!

Puss och Kram Carzan♥

Mina nya älsklingar!!

Kategori: Allmänt

Snart kommer mina nya älsklingar, så snygga!

Midsommarskor, check!

Puss och Kram Carzan♥

LDB

Kategori: Allmänt

Jag som blir så TORR behöver smörja in min varje dag. Har köpt en ny som luktar väldigt gott nämligen LDB, vitalizing silk. Hjälper den? Hmm de vette f*n!


Puss och Kram Carzan♥

CarOlinE

Kategori: Allmänt

Bara en funderande Caroline som sitter och lyssnar på skön musik. Vill egentligen bara ligga här hela kvällen tillsammans med Spotify.

Spelas just nu:
Snow Patrol - Run


Ser ni att mitt ögonlock hänger? Har opererats på grund av att det hänger, nu börjar det komma tillbaka. Det är ingenting jag stör mig på men kan vara bra att berätta det så att ni andra vet fast inte vet jag om jag borde men gör det ändå. Operationen klassades som en skönhetsoperation, höhö!

Puss och Kram Carzan♥

New

Kategori: Allmänt

Har vart på Siba tillsammans med Lisa och Amanda. Har köpt dunderpiller till min retande hosta som inte ger sig. Var tvungen att gå in på Carlings med för där finns alltid något att hitta, även denna gång!



Puss och Kram Carzan♥

Grizzly Bear - Slow Life

Kategori: Allmänt


Låten är med i New Moon filmen som ni kan se på videon. Jag älskar musiken de har med i Twilight filmerna. Det här är en lugnt låt som jag tycker är så bra. Värt att lyssna på.

Längtar nu tills den 29 juni då det är biopremiär på Eclipse! Då är jag bokad!

Puss och Kram Carzan♥

World cup 2010 official theme song

Kategori: Allmänt



- Kommer DU vara ett fotbollsfan under VM?


- Öh. neaH?


SHAKIRA-WAKA WAKA (South Africa 2010 World Cup Official Song)




Kommer ni att vara fotbollsfan under VM?

Tråkigt att Sverige inte är med :(

Puss och Kram Carzan♥

Eminem - Not Afraid

Kategori: Allmänt



Eminem, han var jag verkligen kär i för ett antal år sedan. Låten är underbar, spelas flitigt på spotify!

Puss och Kram Carzan♥

disappear

Kategori: Allmänt

Skrev ett inlägg igår som försvann så jag orkade tyvärr inte skriva om det. Men nu får jag göra ett försök till!!

Igår var jag med mina två systrar. Direkt när jag kom hem fick jag ställa mig i köket för att laga mat, mamma och pappa är nämligen bortresta några dagar. Efter det bakade vi kladdkaka, glömde visst kakaon..haha! Men den gick ner ändå. Lisa, min kreaktiva syster gjorde en hemmagjord bowlingbana med petflaskor. Till klotet använde vi oss utav mammas fuskblomma, tur att hon inte var hemma för det gick lite sönder. Det var roligt! Vi avslutade kvällen med att titta på Alvin och gänget 2, de små ekorrarna är så himla söta och filmen var rolig.

Idag vaknade jag klockan sju utav min lillasyster. Hon skulle till skolan vid åtta så hon behövde hjälp med frukost och diverse grejer. Efter det var det kört, jag kunde inte somna om(har inte fått sovmorgon på en vecka) jag började att plocka upp i huset samt tvätta. Nu sitter jag här och bloggar!

Ringde Lindsy vid tio, kunde inte med och ringa tidigare. Jag ska möta upp henne så ska vi ha ett litet tjejsnack!! ;D Ska bli mycket trevligt. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!

Bytte profilbild på facebook nyss:

Klockrent kort på mina tjejor♥ En liten extra tanke på damen i grått!

Puss och Kram Carzan♥

Helguppdatering!

Kategori: Allmänt

Nu har jag tatt igen tre praktikdagar av fyra. Imorgon är sista dagen. Jag kommer dock sakna att vara där...! Idag ska jag och Pontus bara ta det lugnt till max. Vi ska äta såå god mat och ha soffhäng med film. Det ska bli gött att inte röra på sig. I och för sig så rör jag inte mycket på mig, jag borde men jag gör det inte. Träna, vem behöver det egentligen? Vill inte alla se ut som mig liksom? Haha...!!

Annars så har helgen vart kanon! I fredags var jag på promen med underbara vänner! I lördags var den omtalade Coronafesten. Dagen började med en frukost tillsammans med laget, vi spelade första beachvollymatchen halv elva. Vi förlorade dock alla tre matcher, men vad gör det? Vi kom i vilket fall med i tidningen, jag är ju ganska känd...!! Hamnar i tidningen ganska ofta, vanesak. Efter en härlig dag på sanden så var det förfest hos Linda(vilken förfest, wow). Sedan avslutades kvällen med en stor fest!!

Igår fyllde min älskade Lisa 10 år!! Imorgon blir det en bowlingkväll tillsammans med henne och sis! Kvällen avslutades där med en familjepizza samt filmen Hanna Montana, hm helt okej film. Vad gör man inte för sin älskade syster som fyller år!!

Nu ska jag diska, man samlar visst på sig en hel del disk när man är två!!

Puss och Kram Carzan♥

Sorry!

Kategori: Allmänt

Inte bloggat på några dagar nu! Jag har fullt upp!! Jag håller på att ta igen praktikdagar, träffar nära och kära och imorgon är det stora Vänersborgsfesten nämligen Corona. Kom dit vettja, stöd mig och mitt tjejvollybolllag: vi som badar i vassen!! Vi spelar alltså tre matcher, start klockan tio(på morgonen). Sedan blir det fest hela dagen lång och avslutas med en stor fest på kvällen, grymt. Jag ser fram emot detta.

Jag har försökt att få lite färg under dessa få dagar från och med i tisdags, har inte gått så bra. Har ju praktiserat på dagarna. Jag blendar nog folket på stranden imorgon, men den bjuder jag på?

Jag saknar alla Karlstadbor!! Får komma och hälsa på snart!

Ikväll blir det hamnkorgen med några av de bästa tjejerna! Me like♥

Puss och Kram Carzan♥

Flyttdags!

Kategori: Allmänt

Dagens bild:

Jag längtar så tillbaka till sol och bad!

Nu är det dags att sluta drömma och komma tillbaka till verkligheten. Idag är det dags för flytt. Jag ska duscha och packa ner de sista småsakerna. Sedan far jag till Linn och David, vi ska hämta kärran. Tack till er alla som hjälper till: Linn, David, Cissi och Carolina!! Det kommer att gå bra! Det betyder mycket!!

Nä nu får jag sätta igång!

Puss och Kram Carzan♥