Miami Hotel

Kategori: Allmänt

Det är där vi kommer att bo, weii nu har vi äntligen hittat ett boende. Jag och Johanna kommer att ha varsitt rum och dela kök och toalett även med andra studenter. Dessutom ligger det sjukt centralt och nära till affärerna Primark, Topshop, Urban Outfitters och många fler härliga butiker, i´m in heaven! :) Det är skönt att det har löst sig med boende men vi kommer att bo på hostell tills den 9 sep innan vi kan flytta in.

Nu ska och Johanna en sväng på stan. Vi ska till bokhandeln, jag har faktiskt redan köpt mig min första engelska pocket, en serie som jag läser hemma!!

Sedan blir det att hitta en fin butik där man köper skolsaker, vi vill inte ha exempelvis konsumkvalité ;)

Nu är vi här :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Johanna vart på en lägenhetsvisning, läget var magiskt, bussar som gick direkt till uni och rummet var helt okej MEN killen som hyrde ut rummet var riktigt knepig..Känslan var verkligen inte bra. Vi letar vidare och vi ska troligtvis bo på ett hotell där bara studenter bor. Där kan vi få ett rum där man delar kök osv. Vi får se vad det blir utav de hela, det löser sig säkerligen.

Jag bjuder på lite bilder:
Här väntar vi på tåget till Brighton (hon tvingar mig att ta kort)
Utsikt över Brighton Pier, vi bor fint :)
Det blir de närmaste jag kommer i badväg...
Fish & Chips, faktiskt väldigt gott eller nu överdriver jag, det gick ner ;)
Blev några glas vin nere vid vår bar, mycket trevligt!
OCH ja, vi har bara varit här en dag, det känns som vi varit här mer..
Nu har jag och Johanna delat på en flaska vin, underbart :)

Påväg :)

Kategori: Allmänt

By the way..

Kategori: Mode

Love♥

Sista sommarkvällen

Kategori: Allmänt

Finaste Johanna, godaste rosét ;)
Jag och Linda♥
Här har vi Johanna igen och Malin!!
och söta lilla Emma! :)
Här har vi alltså bilder från en fantastisk oplanerad kväll! Vi hamnade på strandgatan och delade på några flaskor rose. Det var en härlig sista sommarkväll och jag njöt av varenda minut. Imorgon bär det av till England, imorgon flyttar jag och Johanna (dock inte Johanna på bilden). Det känns mycket konstigt, just nu saknar jag alla mina nära och kära och det är sjukt jobbigt. Men när vi väl kommit igång med skolan och boende så tror jag att det kommer att kännas mycket bra. Just nu sitter jag i syrrans lght i k-stad och jag har tittat på flera avsnitt av glee, imorgon vid ca halv sju kommer Johanna, Alex och hans bror och hämtar upp mig. Spännande.

Alicia Keys

Kategori: Musiktips

Bästaste Beyoncé

Kategori: Musiktips

...

Kategori: Allmänt

Everything will be okay in the end.
If it´s not okay
it´s not the end.

Vagabond

Kategori: Mode

Mina vill ha skor till hösten:
1000 kr från Vagabond

Fika, fika och fika

Kategori: Allmänt

Fika är det jag gör, det är faktiskt väldigt skönt att få komma ut och träffa kompisarna över en fika. Idag fikade jag med Martina, Fida och deras reskompisar Emma och Annika. De var även här på min avskedsfest i lördags vilket var mycket roligt.
Länge leve fikan!!

Söta mormor!

Kategori: Allmänt

Igår mötte jag upp min fina mormor för en fika, det var så himla längesedan jag träffade henne. Det var mycket trevligt, efter fikan åkte vi hem till familjen.
Mormor och Bengt skall faktiskt åka till london där vi skall mötas upp för att bland annat fira min födelsedag! :) Det ser jag fram emot.

Packningslista!

Kategori: Allmänt

Jag och Johanna har skypat fram oss en packningslista. Det blir en del som man skall få plats med. Jag undrar om jag kommer att kunna ta med mig min filt!?!? Jag hoppas detta! Hammaren har jag fått prioritera bort, dumt nog;)
På tal om min söta lilla hammare som jag tänkte ta med, den har jag redan blivit hånad för av min snälla kompis Johanna den roliga. Vi som skall läsa tillsammans har startat en facebooksida, där har johanna kommenterat följande:
Vill ni veta en sak som är hillarious? Den därCaroline Jonasson har t. ex packat ner en filt och en liten söt hammare. Håll med om att det är totalt ovärt att ha med sig till Brighton?
SAMT:
Caroline Jonasson har så himla konstiga prioriteringar här i livet. Det kommer ni märka ganska omgående. Hon är liksom lite speciell...
Mitt svar på kommentaren:
Haha, det här blir inte lätt att ta sig ur märker ja..! Johanna försöker alltid att skoja till det, ni vet det där lilla extra! Håll med henne, det blir enklast så. De lär ni också märka! ;)

Är jag redan dömd av alla i klassen? Borde jag hålla mig hemma nu i Sverige? Hur ställer jag mig inför detta dilemma? Haha, jag hoppas jag inte får något smeknamn pga hammaren iaf ;)

Gårdagen!

Kategori: Allmänt

Min hej-då fest var mycket trevlig igår, man fick sig många härliga skratt. Eftersom att jag kopplade in min mobil via tven för att lyssna på musik togs inte några bilder under kvällens gång, kanske lika bra ;)
Jag hann ta några kort innan mina underbara kompisar kom! :) Jag vill tacka er för att ni kom, ni gjorde kvällen♥ Samt dagen, man mår som man förtjänar ;)

Hemma från k-stad!

Kategori: Allmänt

Jag har hunnit med att träffa massa goingar i helgen, det har verkligen vart såå mysigt!! Kommer att sakna mina vänner otroligt mycket när jag flyttar från Sveriget (internt). Givetvis kommer det att bli roligt att få träffa nya vänner i England med (om jag lyckas få några), jag har finaste Johanna som jag reser med och det är jag glad för :)

Jag befinner mig just nu i Vänersborg, väntar på att mina kompisar..Vi ska nämligen mysa (festa) till det en sista gång innan jag flyttar. Jag lägger såklart upp bilder imorgon!

Fika :)

Kategori: Allmänt

Vi tog en fika innan tåget gick idag på Mat & Muffins :)
Massa kärlek till dig Johanna, du är så himlans goooo. Jag har verkligen saknat Johanna i sommar!
Bonus!!

Gosan!

Kategori: Allmänt

Linn och David har skaffat katt, en så himlans gosig katt varav namnet Gosan ;)
Gosan kunde man inte riktigt slita sig ifrån :)

Systerkvällen!

Kategori: Allmänt

Efter flyttstädandet i onsdags blev det en härlig pizza med systrarna!
Efter det tog vi det ytterst lugnt i syrrans nya lägenhet, var tvungen att ta kort på hennes underbara säng:
Här passar Lisa på att mysa i Amandas nybäddade säng :)
Sedan blev det tacos OCH det blev även tacos hos Linn och David samt hos Johanna och Fredrik..Inget de vet om, men nu vet ni! Tyckte det var lite småroligt, en tredagars ;)

K-TOWN

Kategori: Allmänt

Just nu är jag i Karlstad för några dagar. Jag kom igår, flyttstädat lägenheten tillsammans med systrarna och snälla Malin som hjälpte till medan Henke skrev på sin tenta. Vill Tacka dig Malin som hjälpte till :) Efter det hade vi systrarmys (som liseli kallade det). Det var mycket mysigt. Nu är jag hos underbara Linn, ska spendera dagen och natten här. Man får passa på att träffa vännerna innan man flyttar :)

I tisdags åkte jag och Martina till götet för att hälsa på Björkis och Alex, tiden sprang iväg. Det var otroligt roligt att få träffa damerna igen.
Här har vi damerna!!
Martina var sugen på bullen, tro mig hon fick i sig hela den ;) Hon är bra gordo hon (höhö...)
Så himlans mysigt på Haga :)
Snyggingen Alexandra :)

Bridesmaids

Kategori: Allmänt

Igår var jag, Martina, Linda, Per och Max på bio. Min lilla söta Marre bjöd mig på bion (min sommarpresent), hon är så söt :) Filmen var rolig och man fick sig några härliga skratt!
Carzans poängsättning (1-10); 6

In a bad mood..

Kategori: Allmänt


Känner att jag inte är på rätt humör idag men det blir jag nog snart, ska fika med Mathilda och Malin vid femtiden. Sedan får vi se vad som händer..dagarna börjar närma sig flytten, hur ska jag hinna med allt?!

Rebecca Andersson, känns konstigt att skriva det :)

Kategori: Allmänt

Det var en fantastisk dag igår när Beccost88 gifte sig med sin Henke! :) De var så fina ihop, en dag av lycka. Här kommer bilder från gårdagen:
Så fint, det var Rebeccas far som utförde vigseln :)
Tårtbuffé, jag kan säga att jag trivdes mycket bra här! :)
Min tallrik var överfull, mums!
Fin dukning och en underbar god förrätt! ;)
Jag och linda (är tvungen att dra upp klänningen så att skorna syns lite;))
Johanna till höger, hon är i sitt normala tillstånd! :D
Vi var igång länge igår, 12 timmar! Det var verkligen ett planerat bröllop, det var många som höll fina tal till paret, mycket roliga spex och mycket, mycket god mat på det. Jag har aldrig varit så mätt som jag var igår..Jag blev så glad när jag såg hur lycklig Beccy var. Mitt första bröllop var vackert, undra vem som står på tur nu??

Träffa Tinis! :D

Kategori: Allmänt

Nu drar jag, fikatime!! :D

Fredag :)

Kategori: Mode

Jag fick pappas gamla klocka igår, jag bara älskar den! Ska ner till stan för att lämna in klockan (byte av batteri). Ska även ta en fika med bästa Marre, vi har vart konstant nu det senaste, får verkligen passa på nu innan jag flyttar. Tiden går fort, jag blir mer nervös. Jag börjar mer förstå att jag verkligen ska flytta!! :)
P.S: Jag bara hatar min webb-cam! Men ibland är det enkelt att inte anstränga sig för mycket på morgonkvisten..

Acne

Kategori: Mode


1395

Bröllop på lördag!

Kategori: Allmänt

Min lilla beccost88 gifter sig på lördag!! Jag längtar så, hon kommer att vara så fin* Min första bröllopsinbjudan!

Alexandra!

Kategori: Allmänt

Min kompis har en sjukt bra modeblogg för er som är intresserade. Hon ger mig massvis med inspiration och jag vill ha allt hon köper!! Hon är grym och jag känner på mig att hon kommer att bli en stor bloggare ;)
Klicka här för att komma till Alex blogg!

Shopping!

Kategori: Mode

Second hand inköp, där kan man hitta riktiga fynd! Blev ett snyggt nätlinne samt tre väskor, två väldigt fina i läder! Allt gick på 100 kr, nice!

Uppdraget!

Kategori: Allmänt

Jag ska få ordning på alla mina kläder..Jag och lillsyrran Lisa ska göra plats för mina kläder i mitt (var mitt..) rum hos familjen. Det kommer att bli en utmaning, man samlar på sig en del kläder..

Mina hårfärger genom tiderna..

The City

Kategori: Allmänt

Jag bara älskar The Hills och The City..Alltid efter skolan tittade jag på The Hills på MTV, det är nostalgi för mig (nästan iaf;)). Nu funderar jag på att köpa 1:a och 2:a säsongen av The City.


Ett minus (eller ett plus) är att man blir sååå shoppingsugen!

Väskor..

Kategori: Mode

Jag försöker hitta mig en fin väska som jag kan få användning av för skolan och till vardags!

Apriqot - 1400 kr

Modekungen - 899 kr

Modekungen - 1299 kr

Modekungen - 749 kr

Hittade skor med...

Modekungen - 499 kr (naturligtvis finns inte de i min stl:()

Modekungen - 549 kr

Finns mycket jag vill ha :)

Back to reality

Kategori: Allmänt

Nu kommer jag att börja blogga igen, förhoppningsvis varje dag! Jag kommer som sagt flytta till England för att läsa engelska vilket ska bli awesome. Om ca 3 veckor drar vi, jag och Johanna. Jag kommer absolut att blogga om vårat liv, om vad som händer, skolan, shoppingen, festlivet och mycket mer!

På tal om shopping, jag är så sugen på att shoppa!! Innan skolan börjar ska jg köpa mig en snygg väska!!!!

Nu blir det mys med familjen..!