Time to bed

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för sängen. Imorgon börjar jag skolan 08.15 vilket är fööör tidigt för en morgontrött människa som mig. Jag får försöka somna tidigt för att äns orka gå upp i tid. Jag känner på mig att snoozen blir min bästa vän IGEN i morgon bitti. Nu ska vi försöka vara positiva, hur härligt låter det inte med en lång frukost och ingen stress. Jo, strålande.
Mina två sötnosar♥

"Men ööööööö Jag syns ju inte ens. Tack för det."

Kategori: Allmänt

Johanna blev lite ledsen för att hon knappt syndes..Tänk mina andra vänner som inte var med på kortet?! Johanna var i vilket fall med. Jag älskar mina kompisar, även de som inte var med på kortet. Jag ska verkligen göra världens största kollage med ALLA mina kompisar! Det kommer på bloggen snarast! ;)
Hoppas du blev nöjd nu gullet, du är en fin vän :)

Matte är inte min grej, iaf inte idag..

Kategori: Allmänt

Jag har försökt fokusera på matten idag, det är svårt! Jag har inte kommit in i mattetänket ännu (frågan är, kommer jag någonsin det?). Det är lite krångligt iom att man inte räknat matte sedan gymnasiet och det var ett tag sedan vill jag lova. Jag kommer att försöka lite till innan jag beger mig till bodypumpen. Tredje gången den här veckan som jag sätter min fot i en träningslokal..vad har hänt med mig? ;) Kommer få grymt med träningsvärk..inte bra inför poweryogan i morgon!

Jag är blond och har i löshår. Kan erkänna att jag faktiskt saknar mitt blonda hår ibland. Det kommer att bli ljusare längre fram ;)

P.S. Jag längtar till att få gå med mina converse och slippa vinterjackan!! Kom igen!

Underbara vänner!

Kategori: Allmänt

Här har ni bilder på några av mina vänner! :) Ni betyder väldigt mycket! :) Jag kommer att göra fler kollage, det här var mitt första! Superkul! :)

Myskväll - i löööve it!

Kategori: Allmänt

Jag har myskväll med mig själv, det är underbart. Jag älskar att sitta hemma i soffan och nörda framför tven. Det var längesedan det hände, för längesedan. Det är faktiskt viktigt att kunna vara själv ibland. Jag ska snart dricka te och kika på Vampire Diaries (som ni hör, vampyrserie..nörda).

Färgsortera er bokhylla!

Kategori: Allmänt

Imorses var det för första gången på länge som jag låg kvar i sängen och tittade på film. Där låg jag och åt frukost. Det var hur skönt som helst. Att bara slappa och inte stressa iväg till något annat. Lite senare tog jag bussen in till stan för att möta upp Hagge, vi drog till Ikea där Hagge hittade en bokhylla som vi tillsammans monterade ihop. Det gick suveränt. Vi samlade ihop alla hennes böcker som vi färgordnade. Vi fick inspiration av Johanna som gjort ett inlägg om det på hennes blogg. Om jag hade en bokhylla hade jag direkt gjort detsamma. Men det får inte plats en enda möbel till i lägenheten.
Hem och färsortera era böcker i bokhyllan!!

Spontaneous!

Kategori: Allmänt

Det blev en spontanutgång i torsdags! Japp, jag, Hagge, Marie och Johanna samlades i min ostädade lägenhet för en förfest. Hagge fick i uppgift att köpa med sig vin!! Det var hur kul som helst!! :) Dagen efter mådde alla som de förtjänade. Johanna sa att det var drinkens fel inne på Tempel, men jag tror att vinflaskan gjorde sitt ;) Johanna fick även "magsjuka" dagen efter. Marie vaknade på tok för sen, var klar vid tre. Hagge, hon hade en stor elefant hoppandes på huvudet och vägrade gå upp från sängen. Men det var värt de! Bakishäng hos mig igår med pizza, godis och film.
Fina Marie!
Vad gör Johanna?! Gissa gärna!
Vad gör Marie!? ;)
Här ligger jag med dubbelhaka, jäklans kortspel..
Uppladdning!
Jag bjöd tjejerna på inträde..skulle, det blev gratis men skulle kostat en krona ;)
Den farliga drinken! :D
Supertrevlig kväll, thanks! :)
P.S. Tack för bilderna Hagge/Marie! Jag har förmåga att glömma bort att ta kort med min kamera..

Träning!

Kategori: Allmänt

Dags för att träna efter en lång dag på Boda Borg som förövrigt var superkul. Det är olika rum med problem som man skall lösa. Det är svårt!! Man får verkligen tänka och använda kroppen. Inte nog med att jag rört på mig idag så får jag röra på mig lite till. Kommer väl ligga som en död fisk i soffan sen när jag ska träffa tjejerna, Johanna, Marie och Hagge!!
En sängram från Ikea som jag väldigt gärna vill ha :)

Hästtjej nästa?

Kategori: Allmänt

Igår fick jag åka med Johanna A till Karlskoga där hon bor! Det var supermysigt. Hon bor i ett litet hus, så fint har hon. Hon har en häst, Noppan! Jag fick följa med henne till stallet där jag fick se hur en daglig rutin gick till. Sedan fick jag rida!! Jag är så bra! Det var väldigt skoj. Efter hästturen så gick vi tillbaka till huset för att dricka te och se den mysiga filmen Dear John.

Ser det inte bra ut? ;)

Jag överlevde!

Kategori: Allmänt

Jag kan stolt meddela att jag överlevde spinningpasset. Det var väldigt roligt! Jag ser fram emot nästa pass på torsdag då det blir spinning/core. Nu lagar syrran chili con carne, ska bli mumsigt gott. Jag kommer säkerligen att klaga på träningsvärken i morgon ;)


Nu blir det till att slänga sig i duschen, sedan är jag redigt taggad på att plugga, NOT ;)

Thailand :)

Kategori: Resor

Pontus var så brun, ville egentligen inte sitta brevid honom!! :)
De var bilderna jag hade på min dator, givetvis mer men de jag ville dela med mig utav. Jag hoppas ni har fått en inblick ur hur skönt jag haft det. Jag skulle gärna velat stanna kvar ett tag till..! Men nu sitter jag här i kylan. Hemma, i Karlstad.

Ett snabbt inlägg

Kategori: Allmänt

Uppdaterar från skolan. Min lektion slutade elva och nu väntar jag på att Hagge ska komma! Vi ska "plugga" tills klockan 13.00 då hennes lektion börjar. Jag har anteckningar att skriva rent samt annat plugg.

Det börjar närma sig kvar i sex då jag för en gång skull ska göra en ansträngning, kommer att bli tufft men förhoppningsvis roligt.

Kanske kan börja med plugget lite innan hon kommer men klart att bloggen behöver uppdateras!

P.S. Jag håller på att läsa boken Elsas Värld, jag kan inte sluta läsa. Det är en underbar chick-lit bok. Ni som är för den typen av böcker, läs den! Ni kanske ska börja på första boken Elsas Mode först. Det bästa är att det snart kommer ut en tredje bok. Stort fan av serien och det är underbara söta Sofi Fahrman som skrivit böckerna.

Kursstart = nystart!

Kategori: Allmänt

Nu kurs idag, matte. Jahooo, som jag längtat..Eller inte. Jag är inget mattesnille direkt. Så jag antar att det bör läggas ner mer tid än heltid denna termin för att klara kursen. Men det är ändå en utmaning! På tal om utmaning så ska jag för första dagen i morgon på hur länge som helst börja träna. Jag, syrran, Johanna och Marie ska köra igång. Så i morgon blir det spinning. Önska mig lycka till ;)
Ser jag ut som en träningstjej? ;)

Favorit!

Kategori: Resor

Thailand :)

Kategori: Resor

Lyxigt värre :)
Restaurangen The Frog!
Snyggingen min:)
Jag och Pontus fastnade för Back Gammon, sjukt kuligt spel. Och ja, om jag nu måste säga vem som oftast vann så var det självklart jag.
Underbart ställe :)
Mina söta systrar :)

Silvriga smycken, gillart!

Kategori: Allmänt

Ormringar från Guldfynd by Kenza

Fika med bästaste!

Kategori: Allmänt

Idag blir det en underbar fika med bästaste Sjöström :D Jag saknar henne så! Känns som att det var år sedan vi sågs, alldeles för sällan ses vi nu. Det ska absolut bli ändring på det.
Hittade en röd blus igår på rea! Kanon! Rea passar verkligen en students plånbok.

Friis & Company

Kategori: Mode

Skulle väldigt gärna vilja ha dessa goingar fån Friis! :)

Favorit!

Kategori: Resor

Älsklingen och jag♥

Thailand :)

Kategori: Resor

Pontus dricker tydligen Koh Lantas godaste kaffe.
Snorklingdags på Koh Rok!
En stor varan..!!
Underbart kort på familjen :)
På syskonen♥
På mor och far♥
Ligger vi och steker i cirka några minuter innan jag vill bada, som vanligt! :)

Storhandling

Kategori: Allmänt

Igår behövdes det handlat mat. Vi hade nästan ett tomt kylskåp. Efter en shoppingdag på Bergvik Ikea tänkte vi småhandla med det slutade med en storhandling. Det var mycket som åkte ner i kundvagnen.
Amanda tog på sig sin röda jacka för att matcha ICA loggan ;)
Efter det åkte vi hem och Mikael kom på besök. Vi gjorde iordning goda räkmackor och tittade på världens bästa film, Baksmällan.


Thailand :)

Kategori: Resor

Efter en hård ansträngning av grabbarna lyckades de tillslut att få ner denna kokosnöt. Mjölken smakade sådär..!
Underbart lunchställe!!
Plankstek :)

Today

Kategori: Allmänt

Nu väntar jag på syrran, hon har tenta nu!! Hoppas innerligt att det går vägen. Men det tror jag faktiskt att det gör. Vi ska ner till stan för att fika och kika i affärer. Ska bli världsmys med systerdag.
Finaste blusen som jag fick utav Marre♥
Ser fruktansvärt allvarligt ut här, ber om ursäkt ;)
Nu ska jag snabba mig med att bädda sängen. Guuuud vad seg jag är på morgonkvisten. INTE okej..

Lexington

Kategori: Inredning


(695 kr och 495 kr)

Så himla fina kuddar som skulle passa perfekt i  min soffa!! :)


Vimmelbilder

Kategori: Allmänt

Här kommer det fler bilder från gårdagen:
Var som sagt en trevlig kväll! Nu får jag göra någon nytta med, jag har delat med mig för mycket idag till er ;)

Underbar känsla!

Kategori: Inredning

Ändrade planer, Linn var förskyld så planen att åka in till stan blev inställd. Vilket ifs var bra för min ekonomi. Jag har istället läst i boken Elsas Värld. Det är så skönt att läsa annat än skollitteraturen ibland. Jag älskar att läsa.
Jag älskar kollektionen av Ittala. Fick den i present av Pontus pappa. Så fin. I där har jag ett utav mina favorithalsband :)
Vid fem tiden åker jag iväg till Hagge för ett såkallat bakishäng. Marie och Johanna kommer dit också. Vi ska hänga, käka pizza, dippa och kika film. Låter inte det underbart? Självklart tar jag med kameran för att fota dessa underbara damer.

På förfesten hos Hagge!

Kategori: Allmänt


Jag väntar på att fler bilder ska läggas ut så att jag kan visa hur vi såg ut igår. Men nu ska jag iväg så jag kommer nog inte att blogga förens ikväll igen.
P.S. Jag och Marie fyndade örhängen igår för 18 kronor som vi har på oss på bilden! :)

Thaistyle

Kategori: Resor


Här ligger han och steker (lägg märke till lyxbåten, wow den var enorm).

Ser inte detta underbart ut?!

Så fina♥

Klockrent kort! :)

Thaistyle :)

En skön sovmorgon!

Kategori: Allmänt

Kvällen igår var mycket trevlig. Tyvärr blev jag för trött för att gå ut så vid halv tolv gick jag och Marie hem. Eller vi försökte gå in till stan. Det skulle ta en kvart men vi gick vilse. Vi hamnade någon helt annan stans..Det slutade med att vi fick ringa taxi. Det roliga var att stan var ett stenkast (nästan) från där vi stod..Frysna var vi, så det var värt det. Vi kom hem tillslut så idag tog jag mig en sovmorgon. Jag vaknade inte förens strax efter tio! Sent i mina ögon. Nu väntar jag på att Linn ska ringa, vi ska ta och ses en sväng på stan.

Är förövrigt sugen på Ikea, inte vart där på väldigt länge. Kanske blir en sväng dit med..Vem vet!


Såhär ser man ut idag. Använder nästan aldrig skärp men idag fick det bli det. Har på mig mitt fina pärlhalsband som jag fick utan P. Jag älskar det!! :)

Johanna försöker bli min bästis..

Kategori: Allmänt

Att plugga och samtidigt lyssna på partymusik är ingen bra kombination. Ikväll blir det alltså utgång. Ska bli grymt, vi ska till Hagge först för att göra oss fina och ta en fördrink innan vi drar vidare.
Johanna skriver såhär i hennes blogg, lagom snäll kompis:
"Jag tror Hagge, Marie och Emelie kommer raka benen innan vi ska ut. Det ska jag iallafall. Alltså kommer vi inte ha lurviga ben om ingen av dem väljer att ha pälsbeklädda benvärmare. Carzan kommer nog inte raka benen, hon är rätt ohyffsad med sånt och bryr sig inte. Hennes kille är i Australien vilket gör att hon tappar greppet."
Snäll kompis, men hon har rätt..Jag kommer inte anstränga mig att raka benen. Faktum är att det ej är så håriga för att jag nyss var i Thailand. De är bruna och fina nu!
Men inget pluspoäng till Johanna än så länge...!

Ett vackert minne!

Kategori: Resor

Här var det oerhört fint! :) Här trivdes vi.
Vad ska jag säga..Pontus gillar att brottas..Jag lyckas alltid komma i underläge..

Thai

Kategori: Resor

Pontus försöker vara rolig och jag är redan rolig ;)
Jag lyckades få med lillsyrran på bild!
Härligaste stället för avkoppling!
Jag blev anklagad för att smörja in mig för mycket under resan, kanske därför jag alltid blir blekast i familjen? ;)
Jag fick äran att mata aporna med bananer!

Amanda lirar i högsta ligan och jag i lägsta?

Kategori: Allmänt

Amanda har pluggat varje dag den här veckan. Hon sitter på universistetet från klockan 08.00-20.00 varje dag. Jag som också måste plugga, gör det absolut inte lika mycket som syrran. Jag hittar på andra saker som att städa..Jag tvättar, dammsuger och plockar upp. Jag tänkte göra syrran glad :)
Imorgon åker min bästis Linda till England, är så avis på henne. Hade väldigt gärna velat följa med henne dit. OM jag inte haft skola..

Thailand

Kategori: Resor

Fler bilder från underbara Koh Lanta:
Min finaste!
På nyår fick Pontus äntligen beställa in buckets som han ej testat innan! Antar att det gick hem eftersom att det blev ett antal buckets under kvällens gång...
Mor tackade inte nej till den heller!
De blev en strålande kväll ;)
Härligt :)
Nu äntligen kom Pontus in på skype..!!

Veckans händelse!

Kategori: Allmänt

Idag hade vi vår sista skoldag för den här kursen, känns lite sorgligt..just för att Mariella, Marie och Hagge kommer att överge oss inför mattekursen. Men vi får träffas mycket ändå tycker jag!! Vi kommer att börja träna tillsammans, i alla fall jag, Marie, Hagge (förhoppningsvis), Johanna den roliga (tro det eller ej), syrran och hennes kompisar. Kommer att bli grymt!

Kan ni tro att jag ska börja träna?
Precis, inte jag heller..Men det ska jag ;)
Mina mål med träningen är inte att gå ner i vikt utan för att bli piggare. Jag hoppas att jag kan känna att träning är roligt, annars går det inte att hålla på med träning.
Nu ska jag skypa med världens bästa P :)

Black Berry 9700

Kategori: Allmänt

Min nästa mobil blir en Black Berry! Jag ger upp iphone..ALLA har ju det!! Iphone är sjukt bra, men jag är lite trött på den faktiskt...!!

Men än så länge kommer jag att ha kvar min telefon till bindningstiden tar slut.




Superhäftig!

En favoritbild från vackra Lanta!

Kategori: Resor

Thailand

Kategori: Resor

Jag kommer att lägga ut några bilder varje dag från Thailand här på bloggen. Underbara bilder som betyder massvis för mig.
En bild säger mer än tusen ord..
En dag på stranden, Lisa är glad efter en promenix med Amanda och Mikael :)
Mi n underbara Pontus kom till Thai för att semestra med mig! Vi hyrde en moppe som vi åkte konstant på i två veckor! Det var grymt skoj!
Vi tog moppen och begav oss till Koh Lantas ände där vi besökte fyren och nationalparken. Det var som gjort för en cross att ta sig dit. Vägarna är inte det bästa vill jag lova. Tur att det finns stötdämpare, hehe!
Jag klarade att gå ända upp till fyren utan att dö av syrebrist! Yes!
Nationalparken..
Helt plötsligt fick vi besök av Johanna den roliga, hon lyckades vara rolig denna gången med vill jag lova.
Som ni ser så har vädret inte vart strålande var enda dag, men det har vart varmt och skönt ändå! :) Bättre än hemma ;)
Nu ska jag snart bege mig till skolan! Haft en skön morgon, vaknar tidigt och jag har bara tagit det i min takt (alltså minsta möjliga ansträngning).

Bilduppdatering

Kategori: Allmänt

Jag snodde lite bilder från Lindsys blogg. Bilder från i lördags då jag var på tjejkväll med mina underbara damer! Vi hade en strålande trevlig kväll tillsammans. Vi drack vin och åt kex och ost, myyyss!!

Det var underbart att få träffa damerna igen efter en månad..Lite tjejsnack är ju aldrig fel. Somnade i Lindas soffa vid tolv tiden och INGET kunde väcka mig. hehe..Klockan var ju ändå 6 på morgonen i thaitid!
8578_127706411.jpg" alt="" />
Fler kvällar av denna, ja tack!

Mina söööta tjejer, Linda saknas! Hon vågar inte vara med på bild..så vit som hon är, höhö!

Sedan fylldes sällskapet upp med ytterligare goa damer :) Och ja, ni är supersnygga på detta kortet!

Tackar så hemskt mycket för en trevlig kväll tillsammans med er!

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här vid mitt köksbord igen. Jag ska läsa igenom min lilla uppsats innan jag skickar in den. Efter det har jag tusen andra saker att göra. Tydligen så skapas det måsten när man vart ute och rest en hel månad. För det första har jag 15 tvätthögar att ta hand om (tur att jag gillar att tvätta..) och sedan har jag en hel del att plocka ut till förrådet som resväskor och sommarkläder. Inte nog med det så ligger allt huller om buller hemma. Sedan måste jag åka och handla mat, tomt kylskåp är inget jag rekommenderar.

Var är Amanda när jag behöver henne???

Hihihi

Kategori: Resor



Är det bara jag som tycker att jag ser fruktansvärt rolig ut? Om ni inte tycker det så har ni ingen humor! Höhö!! :) Detta var förövrigt min moppehjälm. Undra om Pontus skämdes för mig när jag satt bakom honom. ;)

Hemma i ett kallt vinterland

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i Sverige igen, blandade känslor. Hade gärna vart kvar i Thailand några dagar till, hade inte klagat. Att komma hem till ett kallt vinterland är inte det jag önskat!! Sola, bada, äta gott och vara med underbara personer som jag älskar är livet.

Vaknade halv sju imorses (är ej tidsmässigt tillbakaställd ännu) och åt en underbar frukost, det var mörkt ute så vi tände några ljus till det. Efter det har jag med jämna mellanrum försökt att plugga, jag har lyckats få ihop en del men är inte klar. Morfar och Maja kom förbi förut, vi åt en fantastisk julmiddag!! Nu ska jag bor t till och träffa tjejerna för en riktig myskväll.

Kommer att skriva mer och Thailand senare, ville bara skriva att jag lever och är tillbaka i bloggvärlden igen ;)

P.S. Jag saknar dig P♥