House Party

Kategori: Allmänt

Shots 5 kr och mixer 10 kr..
Det var en mycket rolig kväll igår, man kan säga att de var en utav de billigaste gångerna jag har varit med om. Vi var ute på två ställen. Den ena klubben var det bara britter på, det var ganska roligt. Men vilken dålig musik de spelade..Efter en stund så gick vi tillbaka till "vår" klubb på hostelet där "vår" dj spelade grym musik (bland annat en remix på en rysk balettsång som Johanna gick igång på, oj vad hon försökte visa sina balettkunskaper på ett seriöst sätt, vilket fick mig att skämas lite).
Här har vi "YOhanna" (uttalas så här) och en Ilaria från Italien. Det är fantastiskt roligt att träffa andra individer från andra delar utav världen. Vi träffade även tre britter varav tjejens bror och hans kompis påstod sig att vara ett par. Här fick vi chansen att prata engelska. Det var mycket roligt och det är mycket lättare att prata när man får i sig en drink eller två.
Här var vi ute på Platinum Lace.
Nu blir det en go-fika som vi kallar det, här skall vi unna oss något sött till kaffet..Det får man göra en dag som den här. Inte mer än rättvist.

Kommentarer

  • Lindis säger:

    Jag vill oxå vara i England!!! Puussss

    2011-09-02 | 17:25:57
    Bloggadress: http://lindsys.blogg.se/
  • Sissss säger:

    Åh va fina bilder syster :D Ni verkar ha det riktigt roligt! Vill komma nu och hälsa på!!! kramisar!!!

    2011-09-03 | 17:00:49

Kommentera inlägget här: